‘Daders in Bataclan waren jong en beheerst’ (webmaster: “Vast en zeker ´verwarde jonge mannen´! Nogmaals: het heeft absoluut NIETS met de islam te maken!”)

Screenshot_2

PARIJS – De aanslagplegers in het muziektheater Bataclan in Parijs waren zeer jong en traden zeer beheerst op. Dat verklaarde de radiojournalist Julien Pearce van de radiozender Europe 1 zaterdag. Hij was in de zaal tijdens het optreden van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal toen de aanslag werd gepleegd.

“De mannen hadden geweren zoals kalasjnikovs en schoten wild om zich heen. Dat duurde wel 10 tot 15 minuten. Het was extreem geweld. Er was paniek. Ze renden in de richting van het toneel. De daders hadden de tijd hun wapen minstens drie keer te herladen”, aldus Pearce.

“Het waren twee of drie ongemaskerde mannen die midden in het concert kwamen binnen rennen. Ze begonnen al direct bij de ingang te schieten”, aldus een andere getuige. “Ze schoten zo in de menigte en riepen ‘Allah is groot’.”

Een andere ooggetuige meldde dat ook vanaf het balkon in het theater naar beneden in de mensenmenigte schoten werden afgevuurd.

In de zaal, die plaats biedt aan 1500 bezoekers, stierven volgens voorlopige cijfers 87 jonge mensen.

Bron:
www.telegraaf.nl
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Daders in Bataclan waren jong en beheerst’ (webmaster: “Vast en zeker ´verwarde jonge mannen´! Nogmaals: het heeft absoluut NIETS met de islam te maken!”)

 1. leefbarbaar zegt:

  Wedden dat ze de dood wreken van Jihad-John, de allochtoon die zijn slachtoffers onthoofdde voor de camera. Hun held is dood.
  Verder heeft de webmaster gelijk; het heeft niets met de islam te maken.

  Like

 2. Kanaloa01 zegt:

  Afgelopen uren het nieuws gevolgd van BBC, RTL, NOS, BRT en nergens heb ik het woord islam horen noemen, behalve een deskundige op RTL4, dat was 1 x en verder doodse stilte,
  Het islam probleem zal nooit meer opgelost kunnen worden, de politiek correcten zullen blijven ontkennen of het bagatelliseren.
  De Asielzoekers in Nederland gaan beveiligd worden aldus Rutte, maar de Nederlandse bevolking kan stikken.
  Vraag aan Rutte: is er ooit een rechtsextremist in Nederland geweest die een of meer asielzoekers of moslims heeft gedood?
  Andersom is wel het geval geweest, dus de maatregelen van deze regering om asielzoekerscentra te bewaken zijn absurd.

  Like

  • NEL zegt:

   nee wij nederlanders tellen niet meer mee wij moeten als we bespucht worden door een assielzoeker als we ze niets kunnen geven als ze staan te schooien omdat we zelf niets hebben nog dank je wel zeggen ook want anders zijn wij niet normaal sorry hoor maar ik voel me echt geen nederlander meer wij hebben het slechter als hun en daar word niets aan gedaan ben 63 jaar durf niet naar de dokter om dat ik mijn bij dragen niet kan betalen rutten kijk daar maar meer naar aub.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Heb net het condoleance register getekend, op de betreffende site, waar De Telegraaf naar verwees. Ik kan het nog steeds niet bevatten! En weer zijn onze politici- de huichelaars- geschokt.
  De aanval der Islam op onze Europese/Nederlandse bevolking is begonnen!

  Like

 4. @Webmaster: Tja, maar “beheerst” en “verward” spreekt elkaar toch tegen, Bert! Ik weet niet, wat die Pearce hiermee wil uitdrukken, maar mijns inziens kan er daarmee niet meer beweerd worden, dat die lui niet wisten, wat ze deden!
  Iemand moest de media eens kunnen dwingen om gewoon man en paard te noemen: Kom, jongens, even flink zijn en het hoge woord eruit; islam, islam, ISLAM!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Wijnand Stam zegt:

   Helemaal mee eens ! Vannacht op de Duitse TV naar aanleiding van de slachtoffers
   van de oorlog in Parijs, tijdens het gebruikelijke bloemetjes leggen en kaarsjes plaatsen,
   werd als enige een vrouw met spandoek door de camera in beeld gebracht.
   Tekst ” TERRORISMUS HAT NICHTS MIT ISLAM ZU TUN ” . Deze infantilen zijn
   net zo gevaarlijk als de terrorist zelf. Geestelijk kind gebleven, nooit volgroeid.
   Heb al eerder op een mogelijkheid gewezen om massaal abonnementen op dag-
   bladen, weekbladen, roddelbladen, omroepgidsen etc. op te zeggen. Het gaat het
   overgrote deel van die media toch al niet zo florissant, zou een mooi zetje de afgrond
   in zijn. Daar moet toch een breed draagvlak voor zijn. Zegt het voort, zegt het voort !

   Like

 5. Manna zegt:

  Het was niet de vraag of maar wanneer het zou gaan gebeuren. Voor herhaling geldt hetzelfde: er komen er nog veel meer aan.

  Beweegredenen? Maakt niet uit. Zolang de gehele wereldbevolking niet 5 keer per dag Satan op exact dezelfde wijze aan het verafgoden is, hebben de moslims een reden om anderen af te maken. Allemaal legitiem rechtstreeks vanuit de Koran, want dit is het letterlijke woord van Satan en dient zonder over na te denken opgevolgd te worden.

  We horen geluiden dat een substantieel deel van de immigranten in de ‘ílligaliteit’ beland, al dan niet omdat ze uitgeprocedeerd zijn of om andere redenen. Ik schat op europees niveau al tegen de honderdduizend. De AIVD bevestigd dit. Met droge ogen zeggen ze dat ze hier in NL / europa rondzwerven, maar niet weten wat ze doen. Hoewel op dat moment alle alarmbellen moeten afgaan, wordt het nonchalant als feit gepresenteerd.

  HIERMEE GEEFT DE STAAT EN EU AAN DAT ZIJ NIET MEER DE VEILIGHEID VAN HAAR BURGERS KAN GARANDEREN,

  En de islam blijft maar binnenstromen. En binnensttomen. En binnenstromen. Terwijl de Europese elite dit maar weer eens als feit presenteerd. Het is nu eenmaal zo. Wen er maar aan.

  Welnu, het wordt tijd dat alle bezorgde Europeanen de volgende stellingen als feit presenteren:
  1.
  Europa heeft een christelijk-humanistische basisi en zal deze tot de laatste snik verdedigen.
  2.
  Alle andere geloofsovertuigingen (en volgende rituelen) dienen in huiselijke kring beleden te worden en zijn niet toegestaan in het maatschappelijk verkeer.
  3.
  Zolang er in de koran oproepen tot geweld staan, mogen de diensten in de moskee alleen in het Nederlands beleden worden.
  4.
  Illigaliteit is strafbaar. Eenieder die niet legitiem verblijft in Nederland, moet in afwachten van uitzetting wachten in een detentiecentrum.
  5.
  Grenzen Europa dicht (anders nederland). Aanvragen worden ‘bij de poort’ afgehandeld.
  6.
  Nationalisatie van vluchtelingen is per definitie niet mogelijk. Legale asielzoekers krijgen een verblijfsstatus tot zij weer terug kunnen naar het land van herkomst.
  7,
  We zijn in oorlog met de ‘radicale’ islam. Terreurgroepen met deze ideologie, alsook staten met deze basis moeten worden geïsoleerd danwel genihilleerd.
  8.
  Ieder land dat niet de universele rechten van de mens accepteerd dient uitgesloten te worden van de verenigde naties .

  Voor zover een begin. We kunnen de mensheid nog redden. Maar het moet wel snel gaan gebeuren…

  Like

 6. Manna zegt:

  9.
  herinvoering dienstplicht.
  10.
  Dubbele nationaliteit niet toegestaan. Je bent Nederlander of niet. Bij keuze geen nederlanderland is het verblijf uitsluitend op basis van (tijdelijke) vergunning.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Zou van de laatste maken: “Dubbele nationaliteit niet toegestaan voor mensen in overheidsdienst of andere bestuurlijke functies.”
   Houd de mogelijkheid open mensen terug te sturen naar 2e paspoortland.
   Daarbij ook nog: “Geen enkele uitkering voor mensen met ook nog een andere nationaliteit die niet binnen Nederland verblijven.”

   Like

 7. ed zegt:

  Wordt het geen tijd dat we ons zelf gaan bewapenen? Want de politie heeft alleen maar tijd om de AZC te bewaken. Het leger dat stelt ook niet veel meer voor en is het nog wat dan zijn ze er alleen voor die linkserakkers.By de way ik denk dat dit nog maar het begin is dus opzouten die rotzooi.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Kijk dat is raar: nu algemeen bekend is, dat het niets met de islam te maken heeft, gaan Nederlandse haatlims de aanslag afkeuren:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24741563/__Nederlandse_moslims_veroordelen_aanslagen__.html
  Het CMO (eigendom van GroensLinks) veroordeelt de aanslagen.
  Niet vanwege het bloed van onschuldige mensen dat vloeit, maar omdat hun uitkeringen gevaar lopen.
  Anyway, ze zijn beter op de hoogte dan de staatsomroepen: het heeft alles te maken met de islam.

  Like

 9. xadner zegt:

  Dus de emigratie stroom houd nog wel even aan in Nederland, want volgens de media hebben wij juist alleen de hoogopgeleide lieve islam binnen. Dus terreur kan elk moment ook in Nederland plaats gaan vinden heus niet hoor. wel ook niet, maar dan ook niet helemaal wel.

  Like

 10. “Het waren er maar een paar…” Je kunt zeggen dat moslims ook mensen zijn maar zij zien ons als Varkens, Apen en Honden.

  Solidariteit

  Moslims geven vrouwen geen
  hand daarom zouden wij
  solidair met vrouwen moeten
  zijn door moslims geen hand
  te geven!!!

  Jack Terrible

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Ben benieuwd wat de reactie van Frankrijk zal zijn om zijn geloofwaardigheid te behouden…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s