EN WAT NU!?

Screenshot_13

(Door: “Manna”)

Het was niet de vraag of, maar wanneer het zou gaan gebeuren. Voor herhaling geldt hetzelfde: er komen er nog veel meer aan. Beweegredenen? Maakt niet uit. Zolang de gehele wereldbevolking niet 5 keer per dag Satan op exact dezelfde wijze aan het verafgoden is, hebben de moslims een reden om anderen af te maken. Allemaal legitiem, rechtstreeks vanuit de koran, want dit is het letterlijke woord van Satan en dient zonder erover na te denken opgevolgd te worden.

We horen geluiden dat een substantieel deel van de immigranten in de ‘illegaliteit’ belandt, al dan niet omdat ze uitgeprocedeerd zijn of om andere redenen. Ik schat op Europees niveau al tegen de honderdduizend. De AIVD bevestigt dit. Met droge ogen zeggen ze dat ze hier in NL/Europa rondzwerven, maar niet weten wat ze doen. Hoewel op dat moment alle alarmbellen moeten afgaan, wordt het nonchalant als feit gepresenteerd.

HIERMEE GEVEN DE STAAT EN EU AAN DAT ZIJ DE VEILIGHEID VAN HUN BURGERS NIET MEER KUNNEN GARANDEREN!

En de islam blijft maar binnenstromen. En binnenstromen. En binnenstromen. Terwijl de Europese elite dit maar weer eens als feit presenteert. Het is nu eenmaal zo. Wen er maar aan. Welnu, het wordt tijd dat alle bezorgde Europeanen de volgende stellingen als feit presenteren:

 1. Europa heeft een christelijk-humanistische-joodse basis en zal deze tot de laatste snik verdedigen.
 2. Alle andere geloofsovertuigingen (en daaruit voortkomende rituelen) dienen in huiselijke kring beleden te worden en zijn niet toegestaan in het maatschappelijk verkeer.
 3. Zolang er in de koran oproepen tot geweld staan, mogen de diensten in de moskee alleen in het Nederlands beleden worden.
 4. Illegaliteit is strafbaar. Een ieder die niet legitiem verblijft in Nederland, moet in afwachten van uitzetting wachten in een detentiecentrum.
 5. Grenzen Europa dicht (anders Nederland). Aanvragen worden ‘bij de poort’ afgehandeld.
 6. Nationalisatie van vluchtelingen is per definitie niet mogelijk. Legale asielzoekers krijgen een verblijfsstatus tot zij weer terug kunnen naar het land van herkomst.
 7. We zijn in oorlog met de ‘radicale’ islam. Terreurgroepen met deze ideologie, evenals staten met deze basis, moeten worden geïsoleerd dan wel “genihileerd”.
 8. Ieder land dat niet de universele rechten van de mens accepteert, dient uitgesloten te worden van de Verenigde Naties .
 9. Herinvoering dienstplicht met eed van trouw aan Nederland en de Nederlanders.
 10. Dubbele nationaliteit niet toegestaan. Je bent Nederlander of niet. Bij keuze “geen Nederlander” is het verblijf uitsluitend op basis van (tijdelijke) vergunning.

Voor zover een begin. We kunnen de mensheid nog redden. Maar het moet wel snel gaan gebeuren…

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op EN WAT NU!?

 1. iemand zegt:

  Zolang er in de koran oproepen tot geweld staan, mogen de diensten in de moskee alleen in het Nederlands beleden worden, EN NIET OPROEPEN TOT GEWELD.

  Like

 2. Pingback: EN WAT NU!? |

 3. Anna. zegt:

  Een goed artikel….
  Een ding springt eruit als de oorzaak en de volledige waarheid…..
  ZOLANG DE GEHELE WERELD BEVOLKINGNIET 5 KEER PER DAG SATAN OP EXACT DEZELFDE WIJZE AANBID,HEBBEN DE MOSLIMS EEN REDEN OM ANDEREN AF TE MAKEN……Ik zou daar nog aan toe willen voegen dat het onmogelijk is om aan dit gebod van Mohammed te tornen want dan ben je geen moslim meer…..

  De reaktie die nu komen uit islamitsche landen en instellingen zijn Hypocriet… Iran daar hangen ze mensen op omdat ze vrijheid willen… En zijn veroordelen deze aanslagen…… Hoe hypocriet…. Ook de Nederlandse Moslim reactie CMO ” veroordeeld aanslagen” hoe magertjes…. Hypocriet!!! In plaats van dat ze hun achterban krachtig oproepen om zich Volledig aan de Nederlandse wetten en gewoonten te onderwerpen en de democratie zoals wij die kennen te accepteren en niet de Koran boven de westerse wetten te stellen……. Hoe hypocriet dit durven en kunnen ze niet……… Ze blijven maar om die hetebrij heen draaien……… Als ze dit doen, dan tasten de moslims het bevel van Mohammed aan…… En dit staat weer gelijk aan afvalligheid……..Er zijn nog geen berichten dat ze de straat op gaan zoals bij 9/11 dat is dan winst voor dit moment.
  Er staat ons nog veel ellende te wachten maar weest sterk en laat u niet afschrikken een gewaarschuwd mens telt voor 2……

  Like

 4. Marc zegt:

  Ik heb geen bezwaar tegen boeddhisten of hindoes: bij mijn beste weten zijn die niet gewelddadig vanuit hun religieus oogpunt.

  Islam moet eenvoudigweg verboden worden. Moslims krijgen de keuze van godsdienst te veranderen of terug te keren. Met name zij die hier geboren zijn moeten daar eens goed over nadenken.

  Europa is niet alleen christelijk en joods in de wortel, maar ook Grieks, Romeins en Verlichtingsdenken. Zie De Rooy in zijn laatste boek.

  Onze wezenlijke strijd zal niet gaan tegen de islam, maar tegen het politiek-correcte denken. We zullen onszelf dus actief niet langer meer als rechtse neo-nazi’s moeten laten wegzetten, maar hen doordringen van het feit dat zijzelf het nazisme van de islam verdedigen.

  Er zullen niet-islamitische troepen moeten worden gestationeerd in het Midden-Oosten.

  De schadelijke rol die Turkije in dit hele proces speelt moet van alle kanten worden belicht. Van daaruit zal ook gehandeld moeten worden: Turkije uit de Navo; Navo-troepen aan de westkust van dat land! Einde aan massa-immigratie.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Dit gaat hem niet worden; punt 2 en 3 spreken elkaar tegen en legale asielzoekers bestaan niet. (punt 6) zolang iedereen kan verklaren en bewijzen wat hij wil met gekochte papieren.
  Ter overweging:
  1 grenzen dicht.
  2 jihadtuig laten gaan.
  3 sluiten van alles wat islamitisch is, ook de duizenden stichtingen, het haatgeloof terug achter de voordeur en geen stap over de drempel.
  4 iedere allochtoon met een strafblad het land uit.
  5 nexit, Nederland moet weer van ons worden
  6 geen euro meer naar de media, ook niet als advertenties
  7 halveren van uitkeringen aan allochtonen en stoppen toeslagen, geen enkel onverdiende euro meer naar het buitenland.
  Waar een wil is, is een weg. Het kan en het moet.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Punt 2 gaat me niet ver genoeg. Je moet een agressief islam, zoals deze nu bestaat, verbieden,
  dwz. alle moskeeën sluiten en de koran uit de 2e Kamer.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “vanuit de koran, want dit is het letterlijke woord van Satan”

  Like

 8. bokito zegt:

  in zijn geheel de koran verbieden accepteer je dat niet dan eruit terug naar je zandbak

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s