FOTOSHOPPER

Screenshot_27

Door:
B. v.d. M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, dictatuur, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Asgard zegt:

  Foto zegt genoeg!!!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hegel, een groot denker. In de rij met: Descartes, Kant, Kierkegaard en Schopenauer! Maar ik houd mij aan Romeinen 10:9. Christus is mijn Redder!

  Like

 3. iemand zegt:

  De poltici hebben WEER bloed aan hun handen.
  Na het debacle met mh17, waarbij het luchtruim niet gelosten werd omdat de regering op VAKANTIE was, en daardoor te traag reageerde, is het nu raak in Parijs.

  128 doden heeft de religie van vrede op zijn geweten. En wie liet die mensen er in? Wie verwelkomde ze? Met open armen? Liet de grenzen open: WETENDE dat isis mensen erbij zou stoppen die aanslagen zouden plegen. WE HEBBEN DAARVOOR WEKENLANG GEWAARSCHUWD!

  De verantwoordelijken zitten daar: HOLLANDE, RUTTE, MERKEL. Het is HUN politiek van open grenzen die de islam tot in de hart van onze samenleving laat doordringen, alwaar het onschuldige burgers vermoord. En wiens schuld is dat? In de eerste plaats die van de islam. En in de tweede plaats, die van de eurocraten, die ten koste van ONS BLOED hun droombeeld van een open europa hoog willen houden.

  SLUIT DE GRENZEN. We roepen dat toch al weken?
  ANDERS PLEEGT IS AANSLAGEN. Hoezo zijn ze nu ‘verrast’?

  Angela, Rutte, Hollande: Ze hebben het bloed van hun burgers AAN HUN HANDEN.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Met u allen eens…..maar vwb Nederland ook de linkse partijen inclusief de VVD (want dat is ook al jaren een linkse partij).

  Like

 5. exmarineman zegt:

  was het niet jaren geleden dat al diezelfde “leiders” en andere socialisten/roden stonden te roepen “het is allemaal de schuld van Wilders” en “Wilders heeft bloed aan de handen” toen Breivik in Noorwegen een aanslag pleegde????? En ook nu probeert weer een aantal Wilders, maar ook Le Pen en de andere kritische partijen de schuld in de schoenen te schuiven van de aanslagen en moordpartijen van deze moslims…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s