GroenLinks: “Zin in de toekomst” . . .

Screenshot_24

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “boorzalf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op GroenLinks: “Zin in de toekomst” . . .

 1. jungleelephant zegt:

  Dan is groenslinks wel van zijn geloof gevallen:zit niks groens bij,alleen maar grauwsluier met heeeel veel zwart!

  Like

 2. Jean zegt:

  ALLES maar dan ook ALLES wat met die barbaar alla én met die pedofiel mohamed connecties heeft moet uitgeroeid worden want die smeerlapperij is de ondergang van onze beschaving en cultuur.
  Vandaag heb ik constant de beelden gevolg op TV betreffende Parijs en als jullie ook goed gekeken hebben is/was het meer dan 75% vreemdelingen zie zichtbaar in beeld kwamen die over straat wandelen/wandelden, probeer je daar maar eens veilig bij te voelen.
  Parijs is voor mij “verleden tijd” en als we niet snel gaan ingrijpen en EISEN dat de politiek eens gaat doen wat WIJ EISEN dan wordt heel Europa ‘verleden tijd’.
  B E A N G S T I G E N D.
  Straks geen sinterklaas meer, geen kerstfeest meer, geen paasfeest meer maar wel ram-madam en suikerfeest ook al weet iedereen dat suiker zeer slecht is voor de gezondheid, letterlijk en figuurlijk. 😉

  Like

 3. Astrid zegt:

  Het plots groeiende aantal zwarte gleufpinguïns in het dagelijkse straatbeeld is overduidelijk. Je ziet aan de zwijgende blikken van de niet-moslims dat ze er het hunne van denken. Het zijn sowieso geen vluchtelingen, maar dogmatisch geschoolde islamhoeren met een oorlogsmissie, die dus i.i.g. kunnen lezen in hun heiligverklaarde haatbijbel. Er hangt een onaangename spanning in de winkelcentra, niemand lacht en ik merk dat ik zelf steeds meer oplet en om me heen kijk. Onze gemeente dreigt ook nog eens met 800 asielzoekers, maar er komt eerst een lokaal referendum dat die komst tegen moet houden. We hebben namelijk al jaren een chronsich Marokkanen- en Somaliërsprobleem in zo’n ‘oergezellige’ Vogelaarwijk verderop.

  Enfin, de hautaine tafelkleedhoertjes soppen stiekem helemaal weg bij zoveel moois in onze winkels, ze kunnen hun geluk niet op, want straks zal het allemaal van hen zijn, al die mooie hebbedingetjes van de Apple-store. Ze proberen ook soms dwars door je heen te lopen, dus de ons welbekende, horkerige zandbakarrogantie is gewoon meegekomen tijdens de invasie. Zouden de vrouwtjes al aan het oefenen zijn met hun bomgordels onder de vele kledinglagen, de sfeer en de reacties om zich heen peilend.
  Ook heb ik inmiddels ervaring opgedaan met sissende Syriërs of Turken uit de achterlijke achterlanden van het oosten, die denken echt dat iedere blonde vrouw een hoer is, maar ik vermande me. Je weet in NL dat de vluchteling sowieso zielig is en wie er wat van zegt, die is een blanke racist. Vraag maar aan de beroepsklaagneger Quincy Gario, je weet wel, die halve gare nepartiest die zonder Zwarte Pietruzie geen bestaanrecht heeft, maar die tegelijkertijd ook wil afschaffen. Tja, het blijft toch een domme neger.

  Dankuwel EU, VN en alle socialistische volksverraders, voor het faciliteren van deze vooropgezette ondergang van Europa, dat ooit behoorlijk harmonieus samenleefde en goed gedijde. Tot de eerste booslim kwam. Geen mens zo innerlijk verdeeld als de moslim. Alles moet kapot en snel wat. Sterkte voor Frankrijk en de slachtoffers.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Jij bent welkom (de realiteit)

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Met Groen Links aan het roer is er geen toekomst ! Trouwens met heel links,de liberalen en de zogenaamde christenen ook niet !!!

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Daar heb je de zichtbare onzichtbare.
  Waarom heeft alla-haat-je vrouwen geschapen als ze niet gezien mogen worden?!

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Die allah heeft niets geschapen; dat deed God, sommigen denken zelfs Darwin theorie.
   allah is een verzinsel van een zelfbenoemde profeet, kinderverkrachter, moordenaar en genocidepleger.
   De kracht van het geloof onderkennende van het Joodse volk, vond hij dat hij ook zoiets moest creëren, dat werd de koran, een levensideologie met een Godsdienstig sausje, wat bestaat uit wat plagiaat op de Bijbel met een Mohammed draai eraan.
   Ooit heeft iemand deze doctrine op een of andere wazige wijze als Godsdienst durven erkennen…

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Hendrik M. zegt:
    15 november 2015 om 01:15

    Ik sta volledig achter uw reactie.
    Want die mo heeft van zichzelf een profeet gemaakt omdat hij dan zijn perverse lusten op kinderen kon botvieren en aan zijn roof en moordzucht kon toegeven zonder daar vervolgt voor te worden. Maar het feit blijft dat allah voor moslims bestaat.
    En als die allah zo vredelievend is als moslims beweren, waarom heeft allah dan vrouwen gecre-eerd als zij onzichtbaar moeten blijven? Het is zin en doelloos om iets te cre-eren als het gemaakte niet gezien mag worden. Het is wreed dat vrouwen onder lappen stof moeten leven en dat ze geslagen, verkracht en mishandeld mogen worden.

    Ja ja, wat een vredelievende god is die allah toch.

    BTW, mo is geen profeet, want profeten konden dingen voorspellen en dat kon mo niet.
    Die man heeft nooit bestaan. Hij is verzonnen door geesteszieke mannen om het volk te kunnen knechten en uit te buiten en die een oplossing zochten om zich straffeloos te kunnen bezig houden met hun perverse seksuele driften en moordzuchtige gevoelens. Mannen die ervan genieten om anderen te zien lijden, te pijnigen en te domineren hebben de koran opgesteld…………………er is dus helemaal niks heiligs aan die koren.
    Het is naar mijn mening niets meer dan een boek dat vol geschreven is met waanzin, die uit de geest gesproten is van geesteszieke mannen, wat het boek gevaarlijk maakt voor degenen die geindoctrineerd zijn met het islamitische gif.

    Like

 7. Avidia zegt:

  Het is Godsgeklaagd dat een partij die gelukzoekers welkom heet, maar ja Groen Links he???? Daar win je de oorlog mee, pfffffffffff

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Deze verkiezingsposter past precies bij Groen Links en komt ook overeen met de motie Halsema. Die vertrok na de aanname er van uit de 2e kamer en haalde haar kinderen heel snel van een zwarte school af en bracht ze naar een witte. Dat was toch wel beter voor de toekomst van haar kinderen…..over huichelarij en hypocriet gesproken. En dan durft zo iemand anderen de les te lezen en uit te maken voor racist, fascist en nazi…

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Janneke Weide zegt:

  Geachte,
  De almachtige christen god heeft verrassend veel haat nodig om zijn zin te krijgen, kan ik hier een geloofwaardig antwoord op krijgen , zonder te vervalen in dogma´s.
  Mvrgr J.Weide

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s