Het slachten is definitief begonnen

Screenshot_21

(Door: Michael B. – Vertaling: E.J. Bron)

In Parijs moesten afgelopen nacht bijna 130 mensen het leven laten. De aanvallers waren, opnieuw, jonge moslims, die het Westen haten omdat ze bij zichzelf nog niet één deugd van het Avondland kunnen vinden. Het zijn maatschappelijke en menselijke mislukkelingen, aan wie in de curieuze tegenstelling tot deze realiteit hun superioriteit over alles en iedereen wordt gepropageerd – door de koran, door de imams en door de verwijfde, luilakkende agitators, die de westerse samenleving in zo´n groot aantal heeft voortgebracht. Nu is het slachten definitief begonnen.

Het klinkt als hoon wanneer in het nieuws de aanslagen van Parijs verkondigd worden en tegelijkertijd Merkel´s woorden dat “Duitsland een vriendelijk gezicht” aan alle verdoemden dezer aarde zou moeten laten zien en hen met open armen zou moeten ontvangen dor de ether klinken. Zelfs een nieuwslezer van de Deutschlandfunk kon op de ochtend van de 14e november nauwelijks met kalme stem eerst over de verschrikking van Parijs berichten en tegelijk daarna de hartelijk warme woorden van de bondskanselier uitspreken. Want één ding wordt onmiddellijk duidelijk: Merkel is de slachter van de Duitsers, hoewel ook hier door de uitgenodigde krankzinnige misdadigers, die door niet minder krankzinnigen met vrolijk applaus op de stations ontvangen werden, in cafés, op universiteiten met hun overvolle collegezalen of in restaurants de “apen en varkens” volgens de koran naar de hel sturen.

Nu is, zou je denken, Parijs niet Berlijn, Frankrijk niet Duitsland. Staatsvrije, islamitisch beheerste banlieus, een haat voedend koloniaal verleden is hier niet. Ook worden Duitse soldaten en vliegtuigen niet rechtstreeks ingezet in de strijd tegen moslims. Hebben wij Duitsers dan niet veel dingen anders, beter gedaan? Is Merkel helemaal niet de moeder van de moslims? Nauwelijks. De loftuitingen van de aanstormende “vluchtelingen”, die Merkel zogenaamd eren, omdat zij hen geld, blanke vrouwen, een huis en een auto te beloven lijkt, zijn duidelijk niets waard. En de moslims in dit land waren nooit geïntegreerd. Ook hier vormden zich de afgelopen vijftig jaar getto´s; alleen zijn hier de Turken, die het grootste deel van de islamitische immigranten vormen, uit een ooit verregaand geseculariseerd en grotendeels vreedzaam land geïmmigreerd, waarin geen wrok tegen Duitsland (de voormalige bondgenoot van het Ottomaanse rijk) bestond. Maar met de Arabisch-islamitische invasie uit de verwoeste armenwijken van Syrië, uit desolate en vervallen landen zoals Marokko, Tunesië, Eritrea, Irak, Afghanistan of Pakistan, maakt Midden-Europa zijn achterstand in de vernietiging binnen enkele maanden ruimschoots goed tegenover zijn Franse buurman.

Volgens het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken zou men “geen aanwijzingen” hebben voor terroristen onder de meer dan 800.000 veroveraars van de welvaartsstaat. Bovendien zullen de inlichtingendiensten en de landelijke politie, om maar te zwijgen van de politie van de deelstaten, over zoveel rechercheurs en taalkundigen uit alle delen van de islamitische wereld beschikken om honderdduizenden onbekende mensen te kunnen controleren en bij verdenking te kunnen bewaken. Bovendien worden er in Duitsland, volgens de gegevens van september dit jaar, 290.000 compleet niet geregistreerde personen vermoed. En bovendien: twee dagen geleden werd bekend dat niemand het exacte aantal personen zou kennen dat zich in Duitse centra voor eerste opvang bevindt. Maar wanneer nog niet eens het aantal mensen dat binnengekomen is bekend is, wat kan men dan weten over hun bedoelingen en plannen?

Parijs toonde aan hoe eenvoudig en zonder veel moeite aanslagen zijn uit te voeren, hoe immens het verlies aan mensenlevens in korte tijd kan zijn als de wil tot doden aanwezig is. Het is slechts een kwestie van tijd totdat ook in Duitsland de binnengekomen criminaliteit, de toenemende ontevredenheid en de alomtegenwoordige islamitische haat en de door de koran gedragen verachting van het ontaarde Westen in terreur omslaat en diegenen op straat ellendig laat doodbloeden die de “Refugees Welcome”-spandoeken maar niet hoog genoeg in de lucht konden houden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het slachten is definitief begonnen

 1. Thoth zegt:

  Vooral ook hier, lees eens wat die primitievelingen met 1 hersencel op het spandoek hebben gezet :

  Like

 2. Klukkluk zegt:

  Ik voorspel de burgeroorlog eerst in de Franse voorsteden. Het platteland blijft grotendeels Frans. De kaart van Frankrijk zal er uit zien als dat lijnenspel van het Kalifaat. De weg van Parijs naar Lyon in handen van de misdadigers. De regio niet.

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Maar even over het geregistreerd zijn van de vluchtelingen die Europa en Duitsland zijn binnengekomen. Voor zover ik weet zijn er in Duitsland op dit moment zo ongeveer 200.000 vluchtelingen geregistreerd. Dat registreren (als je het zo wil noemen) gebeurt meestal aan de hand van een door de “vluchteling” zelf ingevuld formulier. Paspoort is meestal niet aanwezig dus je moet ze maar op hun niet blauwe ogen geloven. Dat betekent dus dat die registratie op zich niet zo heel veel inhoudt. Het aantal niet geregistreerden is veel hoger dan het aantal “geregistreerden”. Het meeeeeerendeel bestaat uit vrijgezelle mannen of helden die hun familie hebben achtergelaten in het “oorlogsgebied”.
  Als je in de Telegraag leest: “De registratie is gebruikelijk bij binnenkomst in de Europese Unie”, dan valt daar nog wel het een en ander op af te dingen. Het Duitse MinBiZa dat aangeeft geen aanwijzingen voor het bestaan van terroristen te hebben, zal wel gelijk hebben. Als je niets onderzoekt, komen er ook geen aanwijzingen boven.
  Het Franse MinBiZa zal ook wel geen aanwijzingen gehad hebben, net zoals het Nederlandse, Deense, Noorse, Finse, Oostenrijkse en, niet te vergeten natuurlijk, het Zweedse. Er zullen ongetwijfeld nog wel meer MinBiZa’s zijn die geen aanwijzingen hebben.
  Wat daar allemaal van zij, al die MinBiZa’s hoeven alleen maar even de gebeurtenissen in Parijs te laten bezinken en dan hebben ze ook geen aanwijzingen meer nodig. Daar is namelijk het BEWIJS geleverd.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  We kunnen niet reageren op het volgende item waarop te zien is hoe een Fürchterling met zijn vingers aan een blonde vrouw zit en van haar vriend een flinke afstraffing krijgt en waarop 3 kornuiten en passant ook nog even tegen de grond worden geslagen. Enkelen zelfs een paar keer omdat ze kennelijk niet vlug van begrip zijn.
  Wat is het toch een genot om zoiets te zien.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Is het niet de hoogste tijd nu meteen met het doorkammen
  van de vluchtelingscentra’s en de Islamisten eruit te vissen ?
  En ook tegelijkertijd de van de overheid de haatbunkers
  van deze tapijtvreters op de tand te voelen en bij de allang
  bekende Islamisten door te grijpen en ze het land uit
  te flikkeren ?
  WAAR WACHTEN JULLIE NOG OP LINKSE MOSLIM
  KONTLIKKERS EN ASYL-INDUSTRIE-MAFIA !
  WERK AAN DE WINKEL !

  Like

  • Hans zegt:

   Beste Sjaak,
   Het werkt alleen als je ze allemaal buiten op Terschelling zet, en dan allemaal 1voor1 screened. Dan hou je 10% over.
   Dat zijn de katholieken.
   De rest kan weg.

   Like

 6. Driek zegt:

  En het recht praten is ook alweer begonnen, want ik lees op Joods.nl het volgende:

  Voormalig leider van de Socialistische Partij (SP) Jan Marijnissen is in het radio 1 programma Kamerbreed ingegaan op de oorzaken van de terreuraanslagen. Naast mislukte integratie en het feit dat de immigranten zich “massaal gediscrimineerd” voelen speelt volgens Marijnissen het Israëlisch-Palestijns conflict mee in de psyche van de terroristen.

  Daarmee heeft onze held uit Den-Haag in één klap ruim 1300 jaar internationaal jihadisme witgewassen door het in de schoenen te schuiven van de moderne Joodse staat, opgericht in 1948, en zich – al dan niet onbewust – schuldig gemaakt aan een eeuwenoude traditie. Een traditie die zo oud is uit als de bijbel en zo nieuw als de krant van vandaag.

  Het Palestijns-Israëlische conflict is een metafoor voor de achterstelling van de Arabische wereld en de moslimgemeenschap, Jan Marijnissen.

  Like

 7. Philippine zegt:

  Jan Marijnissen is een rasechte haatzaaier.
  Hij zou aangeklaagd moeten worden.

  Like

 8. exmarineman zegt:

  ja als je de geschiedenis niet kent of moet ik zeggen helemaal vergeten bent en gewoon stat te liegen, dan is ALLES van wat de moslims – arabieren – doen allemaal daar op terug te verwijzen: het ligt aan de Joden en de Israëlische Staat. Dat er al een Joodse staat was tijdens de Griekse en Romeinse overheersing dat vergeten we dus maar even. Dat Jeruzalem de hoofdstad IS van Israël en dat de Tempelberg aan de Joden toebehoort is ook maar een bijkomstigheid……. En ALLEMAAL (al die islamieten en hun medestanders vergeten dat ZIJ het zijn die de veroorzakers zijn van ALLE ellende sinds 1948 door het niet-erkennen van de Joodse staat Israël zoals die door de VN is toeggewezen …..

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het eens met het artikel. En zeker waar staat, dat de meeste geregistreerden – jonge mannen- mannen zijn. Het paard van Troje is binnen onze muren! Het spel is begonnen…..de overname door de islam van Duitsland en Europa. En links en de policor politici vinden het prima.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s