KRANKZINNIG!!!: “Nederlandse asielcentra extra beveiligd na bloedbad Parijs”

Screenshot_4

De Nederlandse politie gaat asielzoekerscentra extra in de gaten houden uit angst voor wraakacties na de aanslagen in Parijs. Dat meldt de NOS in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Terroristische #aanslag #Parijs vreselijk en ongekend. Situatie wordt gemonitord en bezien of er veiligheidsconsequenties zijn voor NL — DickSchoof (@DickSchoof)

De Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de korpsleiding zouden extra agenten hebben opgeroepen omdat er rekening wordt gehouden met acties van “extreemrechts”.

Lees verder>>> 
(h/t “Pogo”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op KRANKZINNIG!!!: “Nederlandse asielcentra extra beveiligd na bloedbad Parijs”

 1. Jan zegt:

  Deed Cohen ook. Extra beveiliging van moskeeën na de moord op Van Gogh. Orwelliaans dwarsdenken

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Diet nme denken aan de theekransjes na de moord op van Gogh….totaal krankzinnig…..

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Schandalig, eerst maar de eigen bevolking maar eens beter beschermen.

  Like

 4. Is dat, Godverdomme, het enige, waar ze zich zorgen over maken?! Dat die mísselijke gelukszoekers een haar gekrenkt wordt?!
  Allejezus, wanneer gaan jullie je eens om het lot van de NEDERLANDERS bekommeren?!
  @E.J. Bron: Bert, mijn besluit staat vast: Morgen zit ik de hele dag in Den Haag, dan weet je dat alvast! Reacties komen wel weer, als ik terug ben!
  (Dat wil natuurlijk zeggen: Als nu ook de demonstratie niet zg. om ‘veiligheidsredenen’ wordt verboden; ze zijn er niets te beroerd voor…..)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Edjan zegt:

  Duidelijk. Onze overheden willen deze aanslagen. Waarschijnlijk organiseren ze het (nog) niet zelf maar ze faciliteren het.
  Nederlandse maatregelen na deze aanslag:
  1- Asielzoekerscentra beveiligen
  2- “extreem-rechts” extra in de gaten houden en afluisteren en de schuld geven
  3- De “vluchtelingen” die nu niet naar Frankrijk kunnen (wegens de gesloten grenzen) opnemen

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Starnakelsgek en crimineel, van onze ROVERHEID, om potentiële moslim-moordenaars te gaan beschermen. En WIJ – WIJ mogen dat betalen en de mond houden.

  Like

 7. marcelvl1976 zegt:

  De beveiliging moet opdrachten uitvoeren van hogerhand, die kun je er niet op aanspreken, maar als ik lid van de Securitas was had ik geweigerd. Echt mensen word wakker het is serieus guerre zoals de Fransen het noemen, het is beter gewoon de nieuwe Syria lading hier niet te hebben.

  Like

 8. Bij Heumensoord zijn vanmorgen 12 joggende huisvrouwen neergeschoten. Het tasje dat ze om de buik droegen werd voor een bomgordel aangezien. Bij het AZC in Grave werden vannacht 2 meiden die uit de kroeg kwamen door de oplettende beveiliging in hechtenis genomen wegens uitdagend gedrag door te korte rokjes en blond haar. Na een gecontroleerde verkrachting door experts uit het AZC, vanwege het wie niet horen wil moet voelen en lik op stuk beleid, worden ze met een bekeuring naar huis gestuurd. Op Plein 44 in Nijmegen staan inmiddels 5000 mensen met waxinelichtjes de 5 helden van een religie waarvan de naam even niet genoemd wordt te herdenken. Om 13.00 uur vanmiddag trekken ze samen met hun aangifteburgemeester naar de politieburo’s waar de aangifteformulieren tegen Wilders al voorgedrukt liggen. Europa wordt, zoals ik al jaren beweer, niet alleen de vuilnisbak van deze wereld maar ook nog eens het gekkenhuis. Met Nederland als de isoleercel.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Wij worden niet beschermd; de instroom van honderdduizenden moslims – waaronder heel veel jonge mannen uit achterlijke islamitische gebieden – gaat gewoon door.

  Hoeveel gekker willen we het nog krijgen.

  Like

 10. Muurbloempje zegt:

  Ja, de omgekeerde wereld. AZC’s uitkammen lijkt me een betere optie. Omdat bekend is dat gelukzoekers ook wapens bij zich hebben….

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  Dit is het resultaat bij een staat qua veiligheid van allerhoogste alertheid, en wat als er ven geen hoogste staat van paraatheid is?

  Neemt iemand IN Frankrijk (en in Nederland) nog verantwoordelijkheid voor het ongebreideld en ongecontroleerd binnenlaten van migranten? (Weg met Rutte II en de islamknuffelende Tweede Kamerleden. Of wordt de …smoes dat IS niks met de islam te maken weer van de plank gehaald?)

  De bekende BN’ers verdringen zich om hun medelijden te betuigen met de nabestaande van de slachtoffers. Maar strooiden wel eerst met etiketjes van racist, fascist en Godwins naar mensen, die wilden waarschuwen voor dit soort aanslagen. Min volk.

  Als het de US al jaren niet lukt om IS niet op de knieën te krijgen, hoe wil (?) de EU het dan wel voor elkaar krijgen?

  Zoals zo vaak in mijn comments aangegeven, ik blijf PVV stemmen.

  Like

 12. rieni zegt:

  azc,s omsingelen en afgrendelen dat moet er gebeuren.
  volgens mij is rutte helemaal de weg kwijt

  Like

 13. N.E. Derlander zegt:

  Rutte II had de regie al niet, maar moet je dat, gezien haar keuzes, ook willen?

  Weg met Rutte II.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  In een echte democratie zou de overheid het eigen volk bescherming bieden, echter in nederigland bieden ze de asielmulanten extra bescherming, het stelletje vuilnisbakken !!
  Landverraders en volkverlakkers zijn het stuk voor stuk, gek he, dat de PVV steeds meer zetels erbij krijgt !!

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Had het verkeerd begrepen en prees al bijna onze regering!
  Dacht dat alle asieldreigercentra afgegrendeld werden en onderzocht op wapens en zo…
  Maar nee, ze worden beschermd tegen ‘extreem rechtse Nederlanders’; iets wat we niet eens kennen!
  Begrijp het nu wel; extreem rechts is als je geen slaaf der islam wilt zijn en daarvoor ook uitkomt.
  Wat? Je bent zelfs al extreem rechts als je op een legale volkspartij als de PVV stemt…
  Ja, dat bepalen fascistische landverraders!

  Like

 16. Edjan zegt:

  En daar is-t-ie al: Nederlandse moskee extra beveiligd.

  Onze “regering” treedt daadkrachtig op tegen het echte gevaar: het extreem-rechtse populisme van Wilders.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24742757/__Moskee_extra_beveiligd__.html

  Like

 17. jungleelephant zegt:

  De wereld op zijn kop:wij worden niet beveiligd;de “verrijking”wel!Ik gun alle politici en kamerleden en bestuurders die hier achter staan een snelle,harde dood!Ik heb het helemaal gehad met het gezever ten gunste van parasieten en ten nadele van eigen volk!Terwijl velen van ons van ellende op vele fronten,niet meer weten waar ze het moeten zoeken blijft de “elite”maar binnen halen en pamperen en goed praten!De lasten zijn voor ons,zonder rechten,alleen nog maar plichten!De lusten zijn voor het buitenlandse schorem,waarvan de meesten zich hier onterecht bevinden!Wat steeds maar weer met de mantel der liefde wordt bedekt!Het leven wordt langzaam aan onleefbaar,grauw,moeilijk en gaat in vele gevallen,nog maar moeizaam!Van de ene godvergeten dag in de andere!En de schuldigen zitten in Den Haag en Brussel hun luxe,beveiligde leventje te genieten!De nsb marcheert weer door de straten:demonstraties verstorend en opzichtig “solidair”lopen zijn met de medeschuldigen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s