Persverklaring minister-president Rutte, 14 november 2015

Screenshot_30

Reactie van minister-president Rutte op de aanslagen in Parijs.

Dames en heren, de nachtmerrie die gisteravond in Parijs werkelijkheid werd, dreunt vandaag hard na – in Frankrijk én in de rest van de wereld en tot op dit moment is het beeld diffuus. Nu, zo kort na het drama overheersen gevoelens van afschuw en kwaadheid. Wat we op dit moment weten is dat misschien wel 140 onschuldige mensen op de meest kille, barbaarse en laffe wijze de dood zijn ingejaagd. Vele tientallen liggen nog zwaargewond in het ziekenhuis. Alles wijst op een doordachte en strak georganiseerde aanslag die inmiddels is opgeëist door ISIS. Het slaat je koud om het hart als je deze feiten op je laat inwerken.

Lees verder>>>
(h/t “Felix”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rutte. Bookmark de permalink .

27 reacties op Persverklaring minister-president Rutte, 14 november 2015

 1. Pieter zegt:

  ik ben wel gerustgesteld nu hoor, het had niets met Islam te maken…

  wat een idiote zaadstengel is die Rutte toch, man man man, en daarmee moeten we de oorlog winnen…..
  ik ga trainen op roeitechniek, over n paar jaar naar Scheveningen en dan rubberbootje naar Canada.

  Like

 2. Jan zegt:

  “Nederland staat dus pal naast Frankrijk, in de bescherming en verdediging van alles wat ons lief is: onze veiligheid en onze vrijheid voorop. En daarom zal ik voor aanstaande maandag een vlaginstructie afgeven om op alle overheidsgebouwen de vlag halfstok te hangen.”

  Ik heb het twee maal gelezen of het er stond maar het staat er echt: Door de vlag halfstok te hangen verdedigt Rutte onze vrijheid en zorgt voor veiligheid.
  Ik voel mij al een stuk veiliger.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, wat moet ik nu hiermee, heer Rutte. Waarom heeft U niet de moed om de werkelijke bron te noemen, van deze aanslagen, namelijk de ISLAM. De ISLAM die in 1400 jaar tijd al meer dan 270 miljoen slachtoffers heeft gemaakt. De ISLAM die democratie en vrijheid af wil schaffen. de ISLAM die alle Joden, en anders denkenden wenst te vermoorden. Waarom horen wij U daar niet over?

  Like

 4. Driek zegt:

  Kijk, lezers, daar heb je het weer, ik zit me hier weer te verbijten, want hij zegt:
  We hebben te maken hebben met extremisten die maar één doel hebben: onze Westerse samenleving destabiliseren door haat, verdeeldheid en angst te zaaien. Onze waarden en onze rechtstaat zijn sterker dan het fanatisme van een kleine groep. We laten ons niet intimideren. Wij zijn met meer en wijken niet voor onverdraagzaamheid. Want geweld en extremisme zullen het nooit winnen van vrijheid en menselijkheid.

  Neen, meneer de president, vooral niet toegeven dat het de islam is, dat het maar een kleine groep is, het zijn extremisten, het heeft namelijk niks met de islam te maken.

  En vooral blijven ontkennen dat het de volgelingen van de profeet Mohammed zijn. Maar wat ze doen staat heel duidelijk in de Koran. Lees die eens een keer, meneer Rutte. U heeft toch geschiedenis gestudeerd? Ach ach, wat word ik hier toch moedeloos van.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Deze tekst is niet helemaal volledig. Z’n uitspraak dat we in oorlog zijn met Isis ontbreekt.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Een fotoshopper met Rutte als Mister ED, het sprekende paard. Met een ingestudeerde toespraak aangaande die aanslagen. Met een plan van aanpak dat nooit zal werken. Er zullen steeds meer en meer aanslagen in Europa komen. Hij meent echter niets van zijn verklaring. En bovendien zijn Rutte, Hollande, Merkel, en die kliek in Brussel, de veroorzakers van het leed wat Europa nu treft.
  Spelen nu goede dag en mooi weer om het domme kiezersvolk te paaien. Maar concreet veranderd er na dit alles natuurlijk weer niets, zodat wij de eerste grote ISIS aanslag binnenkort ook in Nederland kunnen verwachten !

  Like

 7. Muurbloempje zegt:

  Kan die vreselijke huichelaar met zijn ongelooflijke geleuter zijn kop houden?
  Mark Rutte, ook aan jouw handen kleeft inmiddels bloed en dat zal in de toekomst alleen maar meer worden.
  Ik kan jouw kop zo onderhand niet meer zien, laat staan dat oeverloze gelul wat eruit komt.
  Het is inmiddels de hoogste tijd om je biezen te pakken en het stokje aan Geert over te dragen. Wegwezen, NU!!
  Je voegt niets toe aan ONS Nederland. Erger nog, je hebt Nederland samen met je politieke hielenlikkers aan de afgrond gebracht. OPZOUTEN, nu!! Want velen zijn boos. Genoeg = genoeg!!

  Like

 8. Edjan zegt:

  De TV wordt alweer gevuld door bobo’s. Er is intense aandacht dus dat moet op HUN gaan afstralen. Dus komen de bobo’s weer met hun nietszeggende cliché’s en leugens.
  Zelfs het gore wijf draait weer op haar hakken rond.
  En Rutte verklaart weer eens dat IS niet hetzelfde is als Islam. Morgen maar eens goed naar de peilingen kijken, jandoedel!

  Like

 9. Astrid zegt:

  Toen ik hem hoorde zeggen dat het niets met islam te maken had, ben ik afgehaakt. Deze man heeft zelfs het laatste beetje geloofwaardigheid bij deze verspeeld.

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Hypocriete hufter!Terwijl de moslims in Parijs feest vieren in hun toeterende auto’s roept Rutte op tot eensgezindheid!Gooi eerst maar eens de grenzen dicht en veeg ons land schoon;daarna kun je vragen om eensgezindheid,maar niet nu!

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Mijn zoon heeft zijn oude Saab gekocht.
  Bestuurdersstoel stonk indringend naar stront.
  Wat hij er ook voor schoonmaakmiddel op los liet, die stoel bleef onverklaarbaar stinken. Alsof er een volle luier onder de zitting lag.
  Tenslotte een andere stoel van de autosloop erin gemonteerd.
  Ergens in de loods van een autosloopbedrijf ligt nu een bestuurdersstoel van een Saab 93 2.0i coupe uit 1999 opgeslagen.
  En hij stinkt.
  Naar stront.
  De stank vult de hele loods.

  Like

 12. jowitteroos zegt:

  Je ziet onderaan het beeld van het urenlange durende NON journaille de tekst voorbij komen dat Rutte meedeeld dat het oorlog is jegens ISIS en niet Islam……….. ondertussen worden atracties en openbaar vervoer en dergelijke meer beveiligd………….. hoe komt ISIS dan in Frankrijk terecht en in Nederland? We hadden toch geen jihadisten zitten tussen de vluchtelingenstroom en al bestaande islam……………………….

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  O ja voor ik het vergeet Rutte, WIJ mogen dan wel NIET in OORLOG zijn met de ISLAMVOLGERS, maar ZIJ WEL MET ONS? Maar dat lach je wel weer weg hé!

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Hier zijn nieuwe dienstwagen met een vluchteling als ZZP – Chauffeur !
  http://auto-test-magazin.de/system/pages/cars/000/000/267/original/cabrio.jpg?1444303381

  Like

 15. harry zegt:

  Nou ja , Rutte maakt wel vorderingen .
  “We zijn in oorlog met IS” , zei ie !
  “Niet met de islam” .
  Dat betekent dat ie het al half snapt .
  Tenzij zijn uitlatingen gedaan zijn in het kader van de peilingen van de Hond die we morgen hopelijk weer kunnen lezen .
  Dan komt ie daar óók weer op terug , de laffe rotstraal .

  Nu hem er alleen nog van overtuigen dat er geen verschil zit tussen de takken van de islam , uiteindelijk willen ze allemaal richting kalifaat , sommigen kiezen de fluwelen route , anderen die van het grove geweld .
  Het einddoel is hetzelfde .

  Toch zijn ook wij het op één punt met Isis eens , blijkt uit hun schuldigverklaring .
  Zij vinden Hollande óók een idioot .
  Zelfs gestoorde gekken kunnen dat blijkbaar zien .

  Like

 16. sjuad kirosati zegt:

  Mijn stelling om Rutte en de hele corrupte zooi af te zetten is; Betaal geen BTW meer.
  Ondernemers die toch BTW vragen de deur voorbij lopen.
  Geloof mij,, dan zal deze oranje extreme moslimbende van de onderste zwarte steen niet weten hoe vlug zij willie en maxie op hun vlucht achterna moeten vliegen, immers de ondernemer moet ook eten en heeft terecht volkomen schijt aan figuren zonder figuur als Rutte willie en maxie.

  Like

 17. Eric Janssens zegt:

  “Want geweld en extremisme zullen het nooit winnen van vrijheid en menselijkheid.” Jawel, dat doet het islamextremisme iedere dag, het winnen van vrijheid en menselijkheid. Rutte bedoelt immers dat we isl. extremisten menselijk moeten behandelen. Nee, we moeten iedere extremist, terrorist, fundamentalist en geradicaliseerde juist NIET menselijk behandelen. Het zijn pestverspreidende ratten die tot in hun donkerste krochten nagejaagd en uitgeroeid moeten worden! Enkel op die wijze kunnen we winnen. Waarom leutert die idiote Rutte eigenlijk over menselijkheid? Durft hij zichzelf nog wel in de spiegel bekijken?

  Like

 18. Breaking. Door de oorlogsverklaring van Rutte is nu iedereen die ooit gediend heeft in het Nederlandse leger gerechtigd om elke aanhanger van IS met geweld aan te pakken.

  Er lopen er zat rond in de schilderswijk. Pak ze! Het is oorlog en dan mag veel..

  Like

 19. Thoth zegt:

  (..)We hebben te maken hebben met extremisten die maar één doel hebben: onze Westerse samenleving destabiliseren door haat, verdeeldheid en angst te zaaien.(..)

  En die wordt voorgebracht door… de islam, Rutte…

  Like

 20. J. C. Th. Köhler zegt:

  “We hebben te maken hebben met extremisten die maar één doel hebben: onze Westerse samenleving destabiliseren door haat, verdeeldheid en angst te zaaien.”

  Er zijn twee mogelijkheden: óf onze rots in de branding, Mark Rutte, gelooft dit zelf, óf hij gelooft dit zelf niet.

  Waar haalt de glimlachende crypto-homo de onzin vandaan? Wat zou het nut zijn voor die godsdienstwaanzinnigen, als onze maatschappij gedestabiliseerd is? Volgens Rutte is dat het doel, volgens mij is dat het middel. Middel tot welk doel dan? De islamisering van Europa! In troebel water is het goed vissen. IS is er niet op uit om het water troebel te maken. Ze zijn er op uit, om als het water eenmaal troebel ís, over te gaan tot de volgende stap: Europa te onderwerpen aan de islam; de sharia te vestigen.

  Dát is het doel waarnaar zij streven. En wat Lulletje Rozenwater niet durft te benoemen. Zou hij dat doen, dan zou Geert Wilders alsnog gelijk krijgen en dat moet tot elke prijs voorkomen worden. Liever je schuldig maken aan demagogie, het volk wat op de mouw spelden, belazeren dus, dan toegeven dat je je grootste politieke vijand gelijk moet geven. Inderdaad een duivels dilemma. Voor fatsoenlijke mensen tenminste. Mark Rutte heeft er kennelijk geen problemen mee.

  “Heb medelijden met dit arme volk”

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 21. Wijnand Stam zegt:

  ” Alles wijst op een doordachte en strak georganiseerde aanslag”
  De franse veiligheidsdienst wist al geruime tijd dat er wat op handen zou zijn. Maar omdat
  ze weten dat ze ondergronds opereren zijn ze moeilijk te traceren en derhalve deze tragedie
  niet hebben kunnen voorkomen. Ze hebben alle tijd gekregen om zich te nestelen.
  Ook dit staat ons in Nederland te wachten. Voor de goede orde het waren niet de Christenen,
  de Joden. de Boeddhisten, de Inka’s, de Aszteken of de Indianen die Parijs op hun geweten
  hadden maar de Islamieten. Kom er eens een keer eerlijk voor uit.

  ” We hebben de franse autoriteiten alle hulp geboden die zij kunnen gebruiken”
  Moeten de franse autoriteiten deze belofte wel serieus nemen. U heeft immers de Nederlandse
  staatsburger zo veel beloofd, alleen echter nooit nagekomen. Alles heeft U weggelachen
  en gedaan of de burger malle Pietje is. Als er bij ons een aanslag zal plaatsvinden zullen U en
  Uw vazallen wederom zeer ontsteld zijn, kompleet voor de buitenwereld uit het lood zijn
  geslagen. Maar van hulp die echt voor de redding van Nederland noodzakelijk is zal het niet
  komen, die zal wederom met de stront blijven zitten.
  ” Op momenten als deze is de onderlinge verbondenheid nog groter dan anders”
  U en Uw gehele kabinet, zowel als de tweede kamer ( uitgezonderd, en dat zeg ik met klem
  de PVV) hebben nimmer enige adhesie naar de Nederlandse burger getoond.
  Het enige waar die nepregering goed in was, was de burger angst inboezemen als wij
  niet zouden kiezen voor de moloch EU, anders kon het licht wel eens uitgaan. Denkt U nu
  werkelijk dat die burger dat voor zoete koek zou aannemen.
  ” We delen onze waarden en we delen onze beschaving”
  Bedoelt U hiermee , wanneer we ingepalmd zijn door de Islam? Welnu dan zullen er geen
  waarden meer zijn, netzomin dat er een beschaving zal zijn. Het overlijden van Nederland.
  ” Nederland staat pal naast Frankrijk, in de bescherming en verdediging van alles wat ons
  lief is: onze veiligheid en onze vrijheid voorop”
  Onze veiligheid is al twee decennia ver onder nul gedaald en onze vrijheid is al vanaf 1970
  verkwanseld. Bilderberg, Coudenhove Kalergi, Soros en nu recentelijk de EU.
  ” De NCTV, de nationaal coördinator, heeft de regie en staat in direkte verbinding met het
  kabinet”
  Nou hier hebben we helemaal geen enkel vertrouwen in. Het lijkt wel op de woorden aan
  het begin van de WO II, ” Gaat U maar rustig slapen, wij waken over U”. Welnu we weten
  waartoe dat heeft geleid. Als het NCTV zo naïef is te stellen dat Jihadische salafisten
  gevaarlijker zijn dan de gewone salafist, moet je toch even je wenkbrauwen fronsen.
  Ze zijn beiden even gevaarlijk, het is maar welk label je er aan hangt.
  ” We hebben te maken met extremisten, die maar één doel voor ogen hebben : onze
  westerse samenleving destabiliseren door haat, verdeeldheid en angst te zaaien”
  Klopt, gefaciliteeerd voor Islamieten door de EU, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden.
  ” Samen zijn we sterk en weerbaar”
  Sterk en weerbaar zijn we allang niet meer, mede door de maatschappelijke, culturele en
  financiële puinhopen die dit kabinet en uiteraard opeenvolgende eerdere regeringen vanaf
  de 70-er jaren er van hebben gemaakt.
  We zullen ooit weer sterk en weerbaar zijn, maar geloof me zonder jullie incompetentie,
  als zijnde weer een souvereine natie-staat. De echte democratie in ere hersteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s