Reactie van randdebiel Jesse klaver (GroenLinks) op islamitische terreuraanslagen in Parijs

Screenshot_19

Jesse Klaver

GroenLinks-leider Jesse Klaver: “Wij zijn allemaal diep geschokt door het verschrikkelijke drama dat zich heeft afgespeeld in Parijs. De totale willekeur waarmee meer dan honderd mensen zijn afgeslacht, maakt je misselijk. Dit gaat niet over religie, dit gaat niet over ras, dit gaat over het onderscheid tussen terroristen die onschuldige mensen doden en alle anderen die dat wrede geweld veroordelen. Het beste antwoord is om ons niet laten intimideren, steun te zoeken bij elkaar om gezamenlijk onze afkeer van haat en geweld te delen, en onze vastberadenheid te tonen om ons iedere dag te blijven inzetten voor liefde en vrede. Samen hebben we de taak om onze vrijheid te beschermen. Onze gedachten gaan uit naar alle Parijzenaren en Fransen.”

Bron:
https://groenlinks.nl
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

63 reacties op Reactie van randdebiel Jesse klaver (GroenLinks) op islamitische terreuraanslagen in Parijs

 1. jungleelephant zegt:

  Overal hoor je dezelfde nietszeggende reacties:we blijven oh zo netjes,we roepen op tot liefde!Pffff,zelfs boos worden mag niet meer!Dat ze allemaal de tyfus krijgen!Breng nu nog maar eens liefde op voor een moslim;ik kan dat niet!

  Like

 2. Realist zegt:

  De lafste landverraders hangen we het hoogst!

  Like

 3. sammy zegt:

  die is helemaal gek het gaat alleen maar over religie en ras wat een klootzak.

  Like

 4. Hans zegt:

  marrokaanse vader…
  Nuff said

  Like

 5. Pieter G zegt:

  Het is geen willekeur.
  Het is de islam stupid
  En voor straf een miljoen keer opschrijven islam is geen vrede, maar wreedheid, onderdrukking en oorlog. Daarna zonder eten naar bed en een week geen Sesamstraat of disney film kijken.

  Like

 6. OphEUffen zegt:

  De baasjes zijn weer allemaal geschokt. Hoezo geschokt? Deze terreur komt niet uit de lucht vallen. Uitsluitend wegkijkende ontkenners kunnen wederom geschokt zijn. Uiteraard heeft het alles met geimporteerde religie te maken. Hoeveel in your face aanslagen zijn er nog nodig alvorens degene die ons vertegenwoordigen de naakte feiten onder ogen durven zien. Europa kan zich opmaken voor de zoveelste oorlog. Het zit de mens nu eenmaal in de genen.

  Like

 7. Gasso zegt:

  Al die randdebielen in de regering zijn geschokt, verbijsterd, ontsteld en meer van dat soort termen… maar wat doen ze??? Ze gaan de AZC-s beschermen in plaats van de nederlandsche burgers, onze tijd komt nog……
  De tiefus voor alle immigranten.

  Like

 8. harry zegt:

  Ach , hij is nog jong , heeft z’n nestveren en bijbehorende struisvogelcomplex nog niet af weten te schudden .

  Like

 9. Cleo zegt:

  Snotneus in optima forma. In tijden van oorlog hebben we echte leiders nodig, geen zalvende, nietszeggende, loze woordenbrij….

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Jesse klaver(tje) vier !
  Wat doe jij hier ?
  Hoogste tijd voor een schandpaal op te richten
  En rotte eieren op jouw rotte smoelwerk te smijten !

  Like

 11. Geronimo zegt:

  Al die linkse klootzakken zijn werkelijk ziek, heel erg ziek in hun hoofd. Wat ik nog maar heb gezegd, is intussen al vele keren bevestigd, ook hier weer: we staan nog altijd geen zier verder. De ziende vertikt het om te zien. Een andere verklaring is er niet voor.

  Deze linkse sujetten dienen dan ook allemaal, van de eerste tot de laatste, beschouwd te worden als onvervalste mededaders aan al die aanslagen. Aan hun handen kleeft het bloed van al die slachtoffers, want zij en zij alleen, hebben dat allemaal mogelijk gemaakt. Door te weigeren te zien en te erkennen wat elk normaal mens wel moet zien en ook ziet: de getolereerde, wat zeg ik, aangemoedigde tsunami van zogezegde vluchtelingen is zonder meer een misdaad tegenover de eigen bevolking, net als de erkenning van de uiterst gevaarlijke ideologie die de islam ontegensprekelijk is. Zij hadden door consequent te handelen al veel langer dergelijke tragedies kunnen uitsluiten. Daarom had men hen al veel langer als ontoerekenbaren minstens in een gesticht voor geesteszieken moeten opnemen, of beter nog berecht als volksverraders, waarop maar één straf kan staan: de doodstraf. Het verdiende loon voor ronduit gevaarlijke mensen, want zij dwalen niet, maar doen het bewust. Kwaad opzet dus, met het doel de burgers een rad voor ogen te draaien. Dat bewijst die Jesse Klaver nu nog maar eens.

  Een maatschappij heeft niet alleen het recht, maar de verdomde plicht om niet te tolereren dat onbekwame leiders hen recht naar de afgrond leiden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 14.26. uur. Beter had ik het niet kunnen verwoorden. Links is en zal zijn, de 5e colonne der Islam!

   Like

  • Henny Clemens zegt:

   Fantastisch verwoord, niets aan toe te voegen.

   Like

  • ja Geronimo,

   perfect gezegd, gebruik je vrijheid van denken en lachen nu het nog kan. Dat linkse, blanke marxistische kliekje moet het gesticht in, de kampen in met hen. OF je geeft hen een levenslange vakantie in Mekka zelf, kunnen zij gelijk door naar de rode lichtjes achterbuurten voor blanke kaffirs, linkse man en linkse kaffir slet.

   In elk biotoop moet er van tijd tot tijd schoongemaakt worden, Zware, dodelijke zuidwester stormen zijn normaal in de natuur.

   Natuur kent maar een taal:

   1. Oog om oog
   2. De een z’n dood is de ander z’n brood.
   3. Survival of the fittest apes.
   4. NO MERCY.

   maw linkse marxisten in het hele westen zijn onnatuurlijk bezig en een kankergezwel in de hele Europese Natie Politie van alle Avondlanden.

   zie boek:
   sid lukassan: ‘Avondland en Identiteit’.
   Ja feitelijk schrijft hij het in zuiver Nederlandse aristocratische volkstaal, en het is een perfect boek dat je met wat boerenkool op je leesbord erbij moet opeten..

   Like

 12. koddebeier zegt:

  Zo jong en nu al helemaal de weg kwijt !

  Like

 13. Elena zegt:

  ‏@D
  Daniel Gerritsen heeft Slecht Volk ⚓️ geretweet
  MOSLIMS VIEREN FEEST IN PARIJS!!!!!!!!!!

  Slecht Volk ⚓️ @Slecht_Volk In het departement 93 & 94 rijden toeterende auto’s door de straten als soort van triomftocht…
  #Paris

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Daar moesten ze nou eens kalishnikofs op zetten.Ik begrijp ook niet dat de Fransen dat pikken!Dit zegt toch genoeg voor al die ontkenners;heeft niks met islam te maken!!!Aan mijn zolen!

   Like

 14. Sjaak zegt:

  Kijk hier groene boerenlul !
  Een selfie van een vluchteling nadat ze de boel in de fik hadden gestoken !
  VLUCHTELINGEN NOEMEN JULLIE GROENE SMEERLAPPEN DIT ??

  Like

 15. Elena zegt:

  DE goede moslims zijn de dode moslims…..en die hun geloof verlaten hebben.

  Like

 16. Hans zegt:

  De islamitische moslim terroristen hebben weer een Joods object aangevallen.
  Dit deden de islamitische moslim terroristen vanuit hun islamitisch handboek voor moslims waarin deze islamitische daden door moslims voorgesteld, aangejaagd en goedgekeurd worden.
  Dit islamitische handboek voor moslims, de koran die de islam beschrijft is van toepassing op alle moslims.
  De islamitische voorschriften voor moslims staan beschreven in de islamitische handleiding voor moslims, de koran en zijn onveranderbaar.
  De moslims in Nederland die hun afkeur uitspreken mogen dit daarom niet menen zolang zij zich moslim noemen, op straffe dat ze zelf gedood worden omdat ze dan afvallig zijn van de islam. TENZIJ zij gebruik maken van een islamitische uitzondering, de leugen ter bevording van de verspreiding van de islam.
  Dan mag het weer wel! Lekker handig!
  Deze islamitische leugen wordt taquiya genoemd.
  De vaak aangehaalde frase in deze islamitische leugen is, dat “hij die één mens doodt de hele wereld doodt”.
  Met “mens” wordt echter “moslim” bedoeld EN NIET WIJ. Maar dat vertellen de moslims die moeten leven volgens de islam, er niet bij.
  En dat klinkt leuk, qua marketing, bijna als in een sprookje.
  Alleen is het een islamitisch sprookje en het loopt niet goed af.
  Onze politici, met een twee digit IQ lezen de koran niet en nemen de Taquiya voor zoete koek aan.
  En dat gaat ons ons leven kosten.
  Niet voor de politici, die hebben al voldoende geld van ons geroofd om op tijd weg te kunnen.
  Slaap lekker!

  Like

 17. boorzalf zegt:

  Wat een paardelul het gaat wel degelijk over godsdienst. De killers lopen niet voor niks te schreeuwen ali achter de kar. Hij is bang voor zijn eigen hachie zullen we maar zeggen.

  Like

 18. wedden dat de Isis plegers van deze aanslagen gewoon een franse WW of Wao hadden???
  zo gaan zij om met kaffirs en elke moslim is een potentiele terrorist. Jah jezelf volmondig moslim noemen betekent al dat je sympathiseert met radicale islam, isis, al qaida, boko haram enz. Kan toch niet anders, gewoon logisch denken als een huiskat zoals Wieroe.

  Nu enige oplossing:

  alle zgn pseudo vluchtelingen uit MO halal gebied per direct eruit flikkeren, terug naar kampen in die zandwoestijnen,vb marokko is groot genoeg v allemaal om daat lekker te gaan stoeien met sexy geitjes die zij zelf kweken en mogen doorpalen in naam van Allah de KLeine.

  Like

 19. Jean zegt:

  Man man wat een lul, die overtreft zelfs pechdroll en dat is al de grootste lul van Nederland.
  Toch jammer dat die lullen nooit geraakt worden!!!
  Nogmaals, ik ben tegen elke vorm van geweld en dus zeker tegen dat pervers barbaars geweld maar sommigen (lees: politiekers) hun naam zou ik toch graag vermeld zien staan als slachtoffer alhoewel het woord ‘offer’ er teveel aan is.
  Hebben jullie dat laffe naziwijf gezien? zij en die EU bende zijn de veroorzakers van alle ellende in Europa en zij en die EU bende moeten die rekening gaan betalen.
  Hoe? Gewoon die handel opdoeken en ze arresteren en dadelijk voor 20 jaar achter de tralies waar ze enkel bed bad en brood krijgen, al hun bezittingen en bankrekeningen worden in beslag genomen en met dat geld betalen we dan de grenspolitie want alle grenzen, al is het maar een karrespoor, worden potdicht gesloten en bewaakt, geen moslim/islamiet komt nog binnen en de reeds aanwezigen worden dadelijk verwijderd want het woord ‘islam’ heeft een zeer wrange nasmaak gekregen, we moeten er van kotsen want het woord brengt ons dadelijk bij achterlijk pervers gewelddadig barbaars tuig en dat tuig MOET van ons grondgebied verwijderd worden, liefst zonder geweld maar als het echt moet maar met geweld inclusief die politieke lafaards na eerst 20 jaar hun straf uitgezeten te hebben..
  Bah wat moet ik walgen van dat smerig tuig.

  Like

 20. De leider van deze partij is verantwoordelijk voor de landverraders motie Halsema.

  De domste historicus van ons land Mark Rutte heeft zojuist verklaard dat we in oorlog zijn met IS. Niet met de islam. Als wij kunnen aantonen dat IS gelijk staat aan de islam- en dat kunnen wij- dan heeft de sukkel zonder het te beseffen de islam de oorlog verklaard!!!!!!!!!!!

  Wat een lul is die Rutte- 1 van de ondersteuners van de landverraders motie Halsema. Op dat wij nooit vergeten wat een neo-nsb-ers ons nep parlement bevolken:

  32 417
  Kabinetsformatie 2010

  Nr. 36
  MOTIE VAN HET LID HALSEMA C.S.
  Voorgesteld 27 oktober 2010

  De Kamer,

  gehoord de beraadslaging,

  overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;

  overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;

  overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;

  verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,

  en gaat over tot de orde van de dag.

  Halsema

  Cohen

  Pechtold

  Roemer

  Like

 21. D. G. Neree zegt:

  Die kerel spoort voor geen meter. een poliieke goedmenschrobot.

  Like

 22. sammy zegt:

  ondertussen zijn er deze week weer meer dan 2000 islam binnengekomen het is niet te bevatten eigenlijk zijn ze al vanaf 09-11 in oorlog met de islam waarom iemand dit zegt is onbegrijpelijk en tevens een vieze verrader. vreemd dat je oorlog voert met de islam en dan het hele land vol laat lopen me diezelfde islam. of is dat een andere islam? aan de reacties van de heren te zien zijn ze tot alles in staat dus je haalt een hele gevaarlijke islamitische groepering binnen. bovendien dat weten we toch al reken er maar op dat er achter de deuren van Marokkaanse bevolking gelachen word.

  Like

 23. Dit gaat de goeie kant op. Ik heb mijn reactie zelf maar weer uitgegumd.

  Like

 24. hans zegt:

  NEE, het gaat wel om ras en overtuiging, namelijk bij dat moslimtuig wel degelijk!!
  Verbijsterend dat die marxisten alles omdraaien en oorzaak en gevolg opzettelijk verwisselen.
  Ze krijgen al een voorgevoel waar het bij bijltjesdag naar toe gaat en ze weten als er geen moslims meer zijn dan ook geen stemmen meer en misschien ontbreken zij ook zomaar opeens.
  Wat wel weer een frappante ironie is, is dat het aanslagen waren in linkse feestvierende hipsterbolwerken.

  Like

 25. Scheerzeep NU zegt:

  … maakt je misselijk. Dit gaat niet over religie, dit gaat niet over ras, dit gaat over het onderscheid tussen terroristen die onschuldige mensen doden en alle anderen die dat wrede geweld veroordelen.

  Voor hem is het misselijkmakend gevoel belangrijker dan de oorzaak benoemen. Speelt wederom met de gevoelens van zijn publiek. Dat noemen we hypocriet.

  Like

 26. “geboren moordenaars”
  niets anders

  Like

 27. aafke zegt:

  Die ouwe Marijnissen/SP is ook weer eens door de mand gevallen en blaft grote onzin
  Lees maar in het Refo dagblad : linked gebeurtenissen aan …… pal/Israelisch conflict
  Net zo onnozel als die jonge sukkel

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Sp is al jaren lang voor de “verrijking”;ze dwingen ook vaak woningen af van woningcorporaties,en niet een paar, maar zo maar in een handomdraai 170 stuks!En dat keer op keer!Zeg niks over een allochtoon of je krijgt de wind van voren:dat is de SP!Roder dan rood!

   Like

 28. Thoth zegt:

  Oh gut, “Dit gaat niet over religie”, *ahum*, die gast is door de ratten besnuffeld…

  Like

 29. johannes zegt:

  hij zou eens wat nuttigs moeten gaan doen,moslims uit jouwen of zo iets. wat een ongelofelijke klootzak.

  Like

 30. Agossie! Peter Pan voelt zich ook verplicht, iets te zeggen!
  Alleen weet-ie niet zo goed, welke kant hij daarbij uit moet fladderen: Hij wil nu eenmaal de trollen sparen, die hij hardnekkig voor wonderschone elfen wenst te houden!
  En dat kan dan misschien in Neverland, maar dít is toevallig het èchte leven, Jochie; Tja daarvan zou je het spoor toch ook bijster raken , hè……
  Kleiner Träumer, was nun?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 31. fransdewit zegt:

  Dat die randdebiel in de 2e kamer zit zeg, volgens mij is die echt wereldvreemd

  Like

 32. Avidia zegt:

  Dit gaat alleen over moslims, moslims willen hun geloof belijden niet in woord maar in daad, het is een gewelddadig geloof, we moeten ons uiten tegen dit “geloof”. We gaan de schijtberg af. De politiek ziet geen gevaar, maar wij wel, zij zijn de schijnheiligen, wij spreken de waarheid, weg met deze hele regering, stem PVV en alles wordt beter!!!!!!!!!

  Like

 33. Sjun Demartelaere zegt:

  Ondanks de leer van Mohammed als opgetekend in koran, hadith en soenna heb je best goede moslims. Deze mensen worden geen bondgenoten als ze bij voortduring over een kam geschoren worden met de barbaren die het gedrag van hun profeet kopiëren. Duidelijk is wel dat er veel meer licht op de veronderstelde vertellingen van Mohammed, de meest ideale moslimse mens, moet komen om de wereld te laten zien wat het van de politieke ideologie van islam (die zich als religie presenteert als dat zo uitkomt maar eigenlijk gewoon een doodscultus rondom een onaanraakbaar verklaarde Mohammed blijkt) te verwachten heeft.
  .
  Daarnaast is er onder andere in Europa nog een probleem te tacklen. Dat van de ver overvraagde maatschappij die geluks- en geldzoekers krijgt opgedrongen terwijl de eigen daklozen en zorgbehoeftigen min of meer kunnen verrekken en wachtenden op huisvesting gewoon nog wat langer op de wachtlijst zetten. Schijn een licht op deze misstanden in plaats van je te verliezen in scheldpartijen die misschien wel opluchten maar zeker niks oplossen en die ook al geen cultuur ter navolging uitdragen waarmee de leefomgeving kan worden opgebouwd.

  Like

  • OphEUffen zegt:

   Zolang ik het aan de buitenkant niet kan zien neem ik geen enkel risico. Dat zouden meer mensen moeten doe. Bv degene die betaald worden het NL volk te beschermen.

   Like

  • OphEUffen zegt:

   Zolang ik de “goede(n)” niet aan de buitenkant kan herkennen neem ik geen enkel risico. Nul komma nul. Ik kijk ze niet aan, ik neem ze niet aan en ik schud ze de hand niet. Mijn verachting is te groot. Ik heb lang genoeg in de leugen van gematigde islam gelooft.

   Like

 34. exmarineman zegt:

  De vaste lezers alhier weten dat ik regelmatig – beter zeg maar vaak – telkens weer deze motie Halsema hier te berde breng om hem maar constant onder de aandacht te brengen maar vooral de linkschen die hier ook ongemerkt wellicht komen te laten zien wat er in 2010 heeft plaatsgevonden. En laten we daarbij ook vooral niet vergeten wat er in Straatsburg in 1975 is gebeurd en met name de geheime overeenkomst tussen de EC/EU/USA en de Arabische moslimlanden in het M.O. (Saoedi-Arabië, KWT, QATAR, Abu Dhabi, VAE) met als voornaamste onderwerp: islamisering van Europa (en USA????) voor olie. Deze overeenkomst werd gemaakt n.a.v. de oliecrisis en olieboycot die de olielanden in 1973 hadden ingesteld tegen Europa/Nederland. Ik weet nog dat we toen benzinebonnen kregen. Ik meen me te herinneren dat elke bon 10 liter benzine was.

  Dus ook die Klaver kan beter zijn mond houden want ook hij meent er geen ene moer van, van wat hij zegt. Net zoals ook de burgemeester van Rotterdam Aboutaleb en die van Den Haag Joziasse idem dito……

  Like

 35. Marietta zegt:

  Waar ik van schrik is het geweld en agressie die deze daden allemaal oproepen, ook in mezelf. Ik voel boosheid en agressie, maar ik wil niet zijn zoals zij. Wat ik ga doen is huilen en mijn boosheid onder ogen zien, want ik weet dat elke actie van haat of geweld tegen dit vreselijke leed, alleen maar meer haat en agressie oproept. Ik hoop dat ik inspiratie kan vinden om niet mijn boosheid te botvieren, maar om er iets constuctiefs mee te gaan doen. Hoewel ik op dit moment echt geen flauw idee heb hoe ik dat kan vormgeven. Ik wil vrede!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dream on . . . 😦

   Like

  • Hans zegt:

   “Ik wil vrede”
   Dat ga je niet bereiken door te huilen.
   Dat bereik je door niet “geradicaliseerden te volgen” maar ze in de gevangenis te flikkeren en omgekeerde bewijslast toe te passen.
   Als het om geld gaat kan de belastingdienst dat ook.
   Aangezien iedereen roept dat mensenlevens belangrijker zijn dan geld, zou ik zeggen begin dan daar maar mee.
   Je bereikt het ook door mee te gaan in het sprookje waar ze in geloven.
   En dus moet je even zo barbaars worden als zij.

   Like

  • Martijn1205 zegt:

   Ik waardeer jouw woorden en zij zijn herkenbaar voor mij. Een aantal jaren geleden zou het niet in mij zijn opgekomen om PVV te stemmen, maar nu zie ik totaal geen andere oplossing meer.

   Ik zie geen andere oplossing dan het uitwijzen van iedere moslim uit Nederland. Dat het zo moet doet mij verdriet, want niet iedere moslim is slecht maar ik zie dit niet meer goedkomen. Europa gaat een zware tijd tegemoet en vergeet nooit dat het onze politici zijn die deze ellende creëerden…dit deden zij door al het afwijkende huftergedrag van moslims te vergoelijken, er mocht geen kritiek zijn op de ‘warme’ deken van de multiculturele samenleving.

   Het is treurig, maar het is nu echt klaar. Moslims hier gaan uiteindelijk betalen voor het asociale huftergedrag van de eigen cultuurgenoten. Ik ben benieuwd hoe het oordeel van de geschiedenis zal zijn over deze en de komende periode

   Like

 36. Koos Dekker zegt:

  Is gewoon een achterlijke domme kont kruipende islam boer pfffffffffff groen links de naam zegt het al …..
  maar we moeten ook andere dingen niet vergeten ……..en denk dat die ook onorm misschien het belangrijkste zijn …..zoals we worden genaaid door onze eigen politici …..
  en dat geld voor de hele wereld …..

  .Het is een en al corruptie in de hele politieke wereld MACHT is de sleutel tot dit alles …en we moeten niet vergeten de BILDERBERG groep zijn ook een stel rotzakken bij elkaar ….het zou mij niet verbazen als die alle touwtjes in handen hebben …want daar zitten hele hoge heren tussen van Directeuren, Generaals T/M Presidenten …zelf de koningin heeft er bij gezeten .en die bekokstoven heel veel …wat echt geen zuivere koffie is

  Like

 37. Jan zegt:

  Reactie psychopaat Obola op de doden in Parijs: Hahahaha!

  Like

 38. Jan zegt:

  Utrecht krijgt omstreden GroenLinks-wethouder
  Diepeveen was in Amsterdam verantwoordelijk voor versnipperen asbest – Gaf eerst burgers de schuld

  De stad Utrecht krijgt een nieuwe GroenLinks-wethouder. Kees Diepeveen volgt Margriet Jongerius op als wethouder onder meer verantwoordelijk voor Cultuur. Jongererius stapte begin deze maand plotseling op omdat ze zichzelf niet geschikt achtte voor de politiek. Diepeveen was 11 jaar lang wethouder in Amsterdam-Noord. Daar raakte hij betrokken bij een asbestschandaal.
  ..
  http://politiek.tpo.nl/2015/12/01/utrecht-krijgt-omstreden-groenlinks-wethouder/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s