Stop de discriminatie van Wilders en de PVV

Screenshot_36

(Door: Haye van der Heyden)

Zolang Wilders zich aan wet houdt, is het prima wat hij zegt of doet.

Er wordt gediscrimineerd in wie we discrimineren, en hoe. Pauw liet een tijdje geleden een fragment zien: een rechter stelt dat hij geen PVV’ers zal aannemen als medewerkers. Spong noemde de man ‘dapper’. Zou het misschien een idee zijn PVV’ers aan te moedigen een grote ‘P’ op hun jas te spelden – verplichten zal niet mogelijk zijn – zodat iedereen ze op straat kan herkennen? Dan is het ook mogelijk bordjes in de etalages van winkels te zetten: ‘PVVers niet gewenst’. Echte PVV-verbodsborden lijkt me wettelijk niet haalbaar.

Allochtonen, zwarten, vrouwen, ze zijn allemaal uiterlijk herkenbaar en dat heb je bij PVV’ers niet. Die zijn dus in het voordeel, qua discriminatie. Zij kunnen hun ‘geaardheid’ verzwijgen. Net als homo’s trouwens. Als ze tenminste niet als een paard zijn of het uitgevonden hebben.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

12 reacties op Stop de discriminatie van Wilders en de PVV

 1. Ik ben een PVV-er, en dan natuurlijk meteen een racist, nazi, facist en een Hilter-fan!!!

  Like

 2. Heer M zegt:

  Over Pauw gesproken, er was een extra uitzending vandaag. Ik heb me weer zitten ergeren. Pyromanen die meepraten, hoe je een brand moet blussen.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Eigenlijk kunnen ze van de PVV toch een tegen rechtszaak beginnen?

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de Kamer beschouwt het “algemeen”
  maar onze man staat steeds alleen,
  wordt weggehoond of genegeerd
  wegens waarheid met de toon verkeerd…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Teunis zegt:

  PVV’ers hebben dankzij de PVV-politici (en die van de LPF, Trots, enz.) de reputatie ruziemakers te zijn, en daar zitten werkgevers niet op te wachten.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Omdat Nederland een polderland is en we politiek altijd mooi en veilig in het midden willen uitkomen. Waar de waarheid ligt. Voor zover die bestaat.”

  Op het laatst gaat Van der Heyden nog even in de fout. Subtiel, haast onmerkbaar. “… in het midden… waar de waarheid ligt…”

  De aanslagen in Parijs in aanmerking genomen, ligt die waarheid helemaal niet in het midden. Alle aanslagen bij elkaar opgeteld; Jihadi John gehoord en gezien; de uitspraken van Mahmoud Abbas gelezen; de acties van El Quaida, IS, Boko Haram, de Mujahedien en noem al het vuiligheid maar op kan je maar tot één conclusie komen: de waarheid ligt bij Geert Wilders. En vóór hem Pim Fortuyn, en voor hém Hans Janmaat. De islam is een kankergezwel dat in onze samenleving niets dan kwaad doet.

  Ook aan Van der Heyden breng ik de woorden van de grote Duitse schrijver en Nobelprijswinnaar Thomas Mann in herinnering: “Tolerance becomes a crime, when applied to evil.”
  En de uitspraak van Gustav Flaubert: “Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dát is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen.”

  Polderen helpt niet, Haye. In Rotterdam hebben ze daar ook een gezegde voor: Geen woorden, maar daden!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Peter zegt:

  Dus van die klootzak Haye van der Heyden moeten homos weer een roze driehoek op , net als in de oorlog, wat heeft dat met de Pvv te maken . Ik denk dat hij een grote K op zijn voorhoofd moet plakken, en dat durft te praten over discriminatie…wat een schoft.

  Like

 8. Pingback: Stop de discriminatie van Wilders en de PVV | Nikontino's Blog

 9. Tom Hendrix zegt:

  Tja, het artikel laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Maar ik vrees, dat links, en de gevestigde politieke elite het daar niet mee eens zijn.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ik neem deze praatjesmaker niet serieus.
  Lult poep.

  Like

 11. Annelies Jansen zegt:

  Wij geven U ook onze steun om de discrimatie te stoppen, het is wat U zegt, de BTW gaar weer omhoog, als je dat van een uitkering betalen moet AOW/Pensioen, het is net of dat die gasten meer krijgen, gasten bedoel ik vluchtelingen, hoop van ganser harte, ook als bij een procedure, worden ze alsnog hier gehouden, dat zij ook naar hun land weer terug moeten, weet ieder mens heeft het recht om te leven, maar teveel is teveel, waar wij ook aan mee moeten betalen, vooral die hoge zorgpremie, heb zelf 3 operaties gehad, en veel moeten betalen met de therapie, en die gasten weer krijgen het voor niks!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s