VIDEO: Honderden nuttige idioten demonstreren voor de “vluchtelingen” in Downingstreet

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Honderden nuttige idioten demonstreren voor de “vluchtelingen” in Downingstreet

 1. Doornroosje zegt:

  Ik denk dat de gekleurden maar één kleur willen en dat is Zwart. Dat in tegenstelling van Meppel, daar willen ze er van af.

  Like

 2. hans zegt:

  Astroturven!! Deze mensen krijgen betaald door linkse organisaties om dit te doen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  O, zag ik het goed, voorop een negerin, en verder de hele LINKSE KERK! Dat zegt mij genoeg!

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Pasgeleden waren er nog een zooitje “vluchtelingen” in Den Haag die zo ontevreden waren met hun opvang, niet blij waren met de aangeboden melk, witbrood, kaas, worst en chocolade, een televisie en koelkast eisten en het vreselijk vonden dat ze geen privecy bezaten! Dat ondankbare en goedgelovige uitschot verwachtte natuurlijk vast (en al helemaal van de nuttige idioten in Downingstreet!) dat de gefrustreerde autochtoonse Europeanen een soort toverfeeën, geesten uit wonderlampen, goedaardige heksen of magiërs en tovervissen zijn die al hun wensen in vervulling laten gaan! En o wee als er alsnog voldaan wordt aan hun wensen: dan worden ze ontevreden, ondankbaar, veeleisend, opdringerig, verwend en vervelend en ga je wensen dat men dit soort lastpakken meteen terugschopt richting hun thuislanden zoals voetballers doen.
  Nou weet ik dat Tom Hendrix, net als trouwens iedereen op E. J. Bron, inzelf inbegrepen, alles en iedereen verafschuwd die met de islam, moslimextremisten, de linkse snertpolitici, EU etc. te maken heeft maar als hij een soortgelijke lastpost aan de deur krijgt zal meneer Hendrix natuurlijk geen geweld gebruiken om hem weg te jagen. Want het zou goed helpen om desnoods de ondankbare “vluchteling”, als deze meent dat Nederland een 4-sterren hotel is en eist of Tom Hendrix hem geld, bed, bad, en brood wil geven, dat de laatstgenoemde deze anders gewoon een zak vol stenen cadeau geeft en antwoord of Allah deze voor de “vluchteling” wil veranderen in voedzaam brood of desnoods gaat overnachten in een moskee die zwaar is bevuild met uitwerpselen van honden en varkens!
  Wie trouwens bij mij opdringerig gaat bedelen (daar heb ik helaas in het verleden hier in Nederland en Duitsland al vaak genoeg mee te maken gehad en deze lui soms kleingeld gegeven in de hoop van hen af te zijn of anders gewoon helemaal niets) hoeft van mij niets te ontvangen, al geef ik wel geld aan orgeldraaiers, en dan denk ik zo: “Ga maar lekker werken voor je geld, goed en eten want God en Allah verhoren jullie gebeden NOOIT door manna uit de Hemel te strooien als je zelf toch te aartslui bent om uitgezaaid graan te oogsten!”

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Zelfs na gisteren nog?Hersenloze massa!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Wel idioten, kon echter geen enkele nuttige ontdekken…

  Like

 7. Pieter zegt:

  Alle Gutmenschen nog an toe, laten jullie je leiden door uitgeprocedeerde zwarte asielzoekers ?

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik word hier doodziek van, dat gepamper door Links is onaanvaardbaar

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik wil het niet meer zien, ik erger me dood aan al die linkse mensen die denken hoed te doen en niet nadenken over wat het betekend voor Nederland, duizenden handophouders, een aanslag op onze bevolking, vreemde inbrengringen, en wat dan ook. Weg er mee, wij hebben er niet om gevraagd, eerder wij stemmen op een partij die de grootste is, maar die wordt genegeerd , een grote schande voor de democratie!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s