VIDEO – Majoor Moser: “Het eindigt in burgeroorlog”

 

Majoor Rudolf Moser noemt de Oostenrijkse regering de “domste mensensmokkelaar-bende” en legt in deze video, opgenomen begin november in Spielfeld, uit waarom Oostenrijk geen soevereine staat meer is.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Niek”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO – Majoor Moser: “Het eindigt in burgeroorlog”

 1. CJ zegt:

  De aanslagen in Parijs zijn nog maar het begin. Het wordt nog veel en veel erger. Met als climax de onvermijdelijke Europese Burgeroorlog. De oorlog tussen niet-moslims en moslims. De oorlog tussen Europa en de Islam.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @CJ: 15.39. uur. Helaas, ik moet U volledig gelijk geven! Dankzij de roden (socialisten), sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en uiteraard de christen-democraten! Majoor Moser heeft volkomen gelijk, maar luisteren zullen de verrader partijen niet, nooit! Want het vierde rijk, de EUSSR, beveelt dat WIJ dat maar moeten nemen!

   Like

   • CJ zegt:

    @ Tom Hendrix : Inderdaad, zij hebben sinds de jaren zestig van de vorige eeuw de moslims naar Nederland en Europa gehaald. Inmiddels zijn er tientallen miljoenen in Europa en het worden er alleen maar meer en meer. Het doel van de linkse elite :
    De vernietiging van het joods-christelijke Europa. De vernietiging van de Europese natiestaten. De vernietiging van de westerse beschaving, identiteit en cultuur.
    Door Europa te laten overspoelen met talloze moslims en de daarmee gepaard gaande ontwrichting van de samenlevingen wil men een grote superstaat creëren.
    Omdat moslims geen nationaliteitsbesef hebben ( de Islam is hun identiteit ) zijn zij voor de EU de ideale burgers. Moslims zijn mensen die geen waarde hechten aan een land. Die geen waarde hechten aan geschiedenis en begrippen als vrijheid en democratie. Voor moslims draait alles om de Islam. De Islam bepaalt hun hele denken en handelen.
    Waar de linkse elite geen rekening mee houdt is dat uiteindelijk de Europeanen het heft in eigen hand zullen nemen. De Europeanen zullen net als in vroeger tijden de moslims en de Islam van hun continent jagen. Omdat vrijheid, gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid, democratie, vrijheid van religie, beschaving, cultuur, medemenselijkheid, wetenschappelijke en technische vooruitgang niet samengaan met de Islam. De Islam is daar namelijk het tegenovergestelde van. Waar de Islam regeert staat de tijd stil en regeert de onverdraagzaamheid, de haat, de angst, het onrecht en de onderdrukking.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s