VIDEO: Reactie Marine Le Pen op aanslagen in Parijs (inclusief Nederlandse vertaling!)

(Klik voor Engelstalige vertaling op het tandwieltje rechts onderin beeld)

Mijn geachte medeburgers,

Wij maken een verschrikking mee. We maken een nationale tragedie mee. Gisteravond heeft de hoofdstad van Frankrijk een ongekende aanval van barbarisme beleefd, die de verdere toename van het geweld van de kant van het islamitisch terrorisme liet zien. Al voor de zesde keer gedurende het jaar 2015 sloeg dit toe in ons land. Frankrijk huilt om haar doden en ik huil met haar mee. Ook zijn mijn gedachten bij de vele gewonden, waarvan sommige zich in kritieke toestand bevinden. Ik wil mijn diepste medeleven en solidariteit betuigen aan de familieleden van de doden en gewonden. Ik maak een buiging voor de opofferingsbereidheid en professionaliteit van onze reguliere politie en reddingswerkers en wil hun mijn erkenning uitspreken. Zij verdienen de bewondering van het hele volk. Het is mijn plicht om te zeggen dat Frankrijk en de Fransen niet meer veilig zijn. En dat het nodig is om onmiddellijk te handelen.

Frankrijk moet eindelijk gaan beseffen wie haar bondgenoten zijn en wie haar vijanden. Haar vijanden zijn landen die vriendschappelijke betrekkingen blijven onderhouden met de radicale islam. En het zijn ook landen die een ambivalente houding tegenover terroristische activiteiten hebben. Alle ander elanden die dit bestrijden zijn bondgenoten van Frankrijk en we zouden dusdanig met hen moeten gaan.

De president heeft de noodtoestand uitgeroepen en tijdelijke grenscontroles ingevoerd. Dat is goed. Maar wat de Europese Unie ook zegt, het is noodzakelijk dat Frankrijk haar grenscontrole voorgoed blijft houden. Zonder grenzen is geen bescherming mogelijk en ook geen veiligheid.

Frankrijk bleek kwetsbaar te zijn. Zij moet zich herbewapenen, omdat zij al lange tijd wordt geconfronteerd met een voorgeprogrammeerde collaps van haar capaciteit wat betreft haar bescherming en verdediging wanneer ze geconfronteerd wordt met voorspelbare en toenemende dreigingen. Zij moet haar militaire middelen, politie, geheime diensten en douane heropbouwen. De staat moet weer zorgen voor zijn basale taak de Fransen te beschermen. En tot slot: het islamitisch fundamentalisme moet vernietigd worden. Frankrijk moet islamitische organisaties verbidden, de radicale moskeeën sluiten en buitenlanders uitzetten die haatpreken op ons territorium verspreiden, evenals het uitzetten val illegale immigranten die hier niets te zoeken hebben. Wat betreft de leden van deze islamitische groeperingen met een dubbele nationaliteit is het noodzakelijk hen hun staatsburgerschap te ontnemen en de toegang tot ons grondgebied te verbieden.

Mijn geachte medeburgers,

Wij zijn dappere mensen. Het volk moet in deze situatie één zijn. En na de woorden moet er een krachtige actie komen die de Fransen beschermt en de eenheid in stand houdt.

Lang leve de Republiek! Lang leve Frankrijk!

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, Front National, Islam, Marine Le Pen, Patriottisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Reactie Marine Le Pen op aanslagen in Parijs (inclusief Nederlandse vertaling!)

 1. Marc zegt:

  Daar valt niets aan toe te voegen.

  Behalve dat dit ook voor Nederland en andere Europese landen geldt.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Helemaal eens met mevrouw Le Penn!

  Like

 3. VarAway zegt:

  Zie, daar spreekt de toekomstige President van Frankrijk.
  Madame Marine LePen!

  Like

 4. Pingback: VIDEO: Reactie Marine Le Pen op aanslagen in Parijs (inclusief Nederlandse vertaling!) |

 5. W.Frankes zegt:

  Wil je weer controle hebben over je eigen land dan moet je per direct de grenzen sluiten, uit het gezwel de EU stappen om vervolgens eens flink de bezem er door te halen zonder belet te worden door welke mogendheid dan ook!
  En dan maar hopen dat e.e.a. hier ook gebeurd!…

  Like

 6. Liesje zegt:

  Een hele krachtige speech!

  Het wordt een strijd tegen de islam, maar ook tegen de EU, want die verwelkomt de islam in de EU:

  http://www.eutimes.net/2015/07/political-islam-is-the-future-of-europe-eu-security-head/

  Politieke Islam is de toekomst van Europa” – aldus EU-buitenland chef.

  “Islam belongs in Europe. It holds a place in Europe’s history, in our culture, in our food and – what matters most – in Europe’s present and future,” wrote Mogherini, before adding,
  ============================================
  http://eeas.europa.eu/statements-eeas/2015/150625_07_en.htm
  Brussels, 25/06/2015
  150625_07_en
  SPEECH
  Federica Mogherini’s remarks at “Call to Europe V: Islam in Europe”, FEPS conference”
  25/06/2015

  Like

  • Janchik zegt:

   Die Mogherini is compleet van het potje gerukt, volgens mij onderhoud zij nauwe banden met de maffia, want ze ondersteunt dezelfde destructieve gedachtegang als die criminelen. En dat zit dan op een duurbetaalde post in de EU.
   Stiekem hoop ik dat ze een keer een gedwongen seksuele daad moet ondergaan door een stel van die monsters. Maar dat zal wel wishful thinking van mij blijven.

   Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Marine Le Pen weet tenminste, zelfs na deze vreselijke aanslag in Parijs op 13 november 2015, wie de ware vijand is van dit land en dat is de radicale islam! De vreselijke François Hollande wilde echter na de aanslag begin 2015 niet eens de islam echt de oorlog verklaren maar juist degenen die haar verafschuwen terwijl veel moslimextremisten Hollande haten en hij blijkbaar niet eens omdat hij de beste maatjes met de moslims wilde blijven. De krokodillentranen van de linkse politici komen me gewoon de strot uit en als er onder hen nou doden waren gevallen bij deze aanslagen konden ze echt een potje gaan janken.
  De monsters van de IS die deze aanslag pleegden komen hopelijk NOOIT het paradijs van Allah binnen en ik voel aan dat dadelijk talloze woedende Fransen e.v.a. Europeanen steeds meer moslims, asielzoekers en vluchtelingen gaan bedreigen, aanvallen, aftuigen of aanslagen op hen plegen en natuurlijk molotovcocktails in moskeeën en asielzoekerscentra’s gooien, varkenskoppen achterlaten en hakenkruizen hierop schilderen.
  Alleen de zin “Lang leve de Republiek! Lang leve Frankrijk!” lijkt mij overgenomen te zijn ten tijde van de Franse Revolutie en toen slachtten de Parijzenaren elkaar al gruwelijk af (denk aan de beruchte Septembermoorden in 1792) of zorgden ze voor openbare en bloedige executies waarbij de beulen deze zin steeds herhaalden terwijl er een opgewonden menigte toekeek die dit, net als sommige IS-beulen en moslimterroristen, bijwoonden en blijkbaar nog leuk vonden ook!
  En eens duurt het niet lang meer voor de huidige Fransen en Europeanen de gehele islam letterlijk de oorlog verklaren en de gehate linkse snert-elite in Brussel erbij! Naar de hel en verdoemenis met de islam, moslimextremisten en de EU die zichzelf al aan het vernitigen zijn!

  Like

 8. Jan zegt:

  Grenzeloos geleuter van Samsom:

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Eén opmerking: ik vind het ronduit spijtig dat ook mevr. Le Pen blijft spreken over o.m. “islamitisch fundamentalisme”. Dat wekt de indruk, ten onrechte, dat er ook een andere islam zou bestaan, de gematigde versie. Dit is niet correct. Er bestaat maar één islam, en dat is die van de ene en ondeelbare koran, die het woord van god zou bevatten. Dat is overigens dé fout die het hele westen in deze discussie maakt, het niet willen zien van die ene en ondeelbare islam, de islam van de koran, die is wat hij is: wreed, onderdrukkend, discriminerend, verstikkend, totalitair, misdadig. De subcategorieën ‘gematigde islam’ en ‘extreme islam’ bestaan gewoon niet, er is alleen dé islam, zoals trouwens de Turkse premier Erdogan ons niet zo heel lang geleden zelf heeft bezworen. Een light versie is er niet.De term ‘gematigde islam’ is gewoon een uitvinding van het westen, een fata morgana. Extremistische islam is gewoon een pleonasme. Dit boek van haat en oproeping tot geweld, had al langer in niet islamitische landen verboden moeten worden.

  Dat er toch gematigde moslims bestaan, kan bezwaarlijk ontkend. Niet iedere muzelman is een moordenaar, maar hij is en blijft wel een aanhanger van dezelfde gevaarlijke ideologie. En dat is en blijft een zorgelijk element. Hoeveel het er juist zijn en wie ze zijn, is bijlange na niet te bepalen. De ‘taqiyya’ weet je wel. Deze moslims geloven helemaal niet in de juistheid van de door IS e.a. moslims begane wreedheden. Zij voelen aan dat er iets mis is als zij ongelovigen zien vermoord worden door geloofsgenoten. Zij vinden daardoor oprecht dat IS hen zodoende niet vertegenwoordigt binnen de islam. Zij zijn oprecht in hun ijver om mede gelovigen ervan te overtuigen dat de islam vredelievend en verdraagzaam is, en dat IS met hun daden hun religie verkracht en oneer aandoet. Dat komt omdat zij intussen beïnvloed zijn door de westerse moraliteit en westerse waarden, maar tegelijk emotioneel ook nog hecht verbonden zijn met hun religie, de islam, waarin zij van kindsbeen af zijn opgevoed. Daarom hebben zij zichzelf overtuigd dat deze twee, de westerse waarden en normen en de islam, verenigbaar zijn. Puur zelfbedrog uiteraard. Dat blijkt telkens weer. Zij zijn niettemin de echte gematigden om zo te zeggen, gezien hun dwaling oprecht is.

  Like

  • burnebie zegt:

   islamitisch fundamentalisme wordt bedreven door fundamentalistische moslims. Terug naar de basis; het fundament.
   Ik maak hier niet uit op dat Le Pen vindt/denkt dat er meerdere vormen van islam zijn. Dat er meerdere interpretaties van de islam rondwaren waarvan de fundamentalistische er 1 is, valt niet te ontkennen en wordt hier dus ook aangehaald.

   Neemt niet weg dat de islam puur vergif voor de mensheid is en dus ongewenst.

   Like

   • Tom zegt:

    Onzin. De 4 grote rechtsscholen binnen islam zijn het voor het overgrote deel met elkaar eens aangaande de sharia. Er is binnen islam niets dan het fundament. Een imam die liefde en vrede predikt? Ga eens kijken op http://www.memritv.org, en zie wat ” gematigde” imams prediken. Wat er mis is met islamitisch fundamentalisme, zijn de fundamenten van islam.

    Like

 10. exmarineman zegt:

  Ook hier herhaal ik het nog maar weer eens. ALLE regeringsleiders van welke westers land dan ook en inclusief elk lid van de EC dus ook die “president” die nu allemaal zeggen geschokt te zijn, die het verschrikkelijk vinden en meeleven met de Fransen, Parijzenaars, enz enz staan gewoon heel simpelweg en keihard te liegen. Het is een show van jewelste want het zijn een stelletje huichelaars van hier tot ginder. ZIJ als politici zijn de SCHULDIGEN aan wat er nu (en al jaren bezig is) gebeurt in Europa. ZIJ en niemand anders: niet Breivik, niet Geert Wilders en PVV, niet mevr Le Pen van FN, en zo zijn er nog wel een paar andere partijen. Nee het zijn “onze” regeringsleiders die geheime afspraken hebben gemaakt met moslimlanden in het M.O. (Saoedi-Arabië, Qatar enz enz) en ook binnen de Bilderbergbijeenkomsten en niet te vergeten de leden van de N.W.O. die bewust streven naar zeggenschap en macht over de gehele westerse wereld. Die de islam weinig tot niets in de weg zullen leggen gezien de gemaakte geheime afspraken. De multimiljardair Soros (1 van de Bilderbergers en lid van de NWO) heeft al gezegd dat Europa 1 miljoen moslims per jaar moet binnen laten…….. Obama als moslimbroeder steunt Erdogan in zijn politiek om van Turkije een kalifaat te maken, de EU binnen te loodsen zodat de islamisering van Europa sneller kan gaan plaatsvinden. Niet voor niets wil ook de EC de Turken een visumvrije toegang tot Europa geven. Het feit dat de EC al zegt “Turken vrije toegang tot Europa” geeft al aan dat men binnen de EC ERKENT en dus weet dat Turkije géén Europees land is en dus eigenlijk helemaal NIET tot de EU behoort te worden toegelaten. Al helemaal niet omdat het land 80 miljoen moslims herbergt……..en gezien de uitspraken van Erdogan wil (ook) hij vol inzetten op de islamisering van (west)Europa te beginnen met Duitsland…… Het is toch ook heel opvallend hoe stil het blijft vanuit de westerse landen over het gevangen zetten van kritische journalisten en politieke tegenstanders (Gül-mensen met name) na de laatste verkiezingen. De aanvallen op de Koerden (ipv ISIS!!!! zoals hij zegt te doen) die leiden tot genocide oftewel volkerenmoord op de Koerden. Dan de VN: ook daar krijgen de islamitische landen het steeds meer voor het zeggen en ook steeds vaker wordt Israël beticht van misdrijven, terwijl het van daar uit hartstikke stil blijft als dat land en/of zijn inwoners wordt aangevallen door palestijnen van welke zijde dan ook. Wat Abbas zich onlangs heeft kunnen permitteren in zijn toespraak tot de VN-vergadering dat Israël géén bestaansrecht heeft en NIEMAND van de westerse landen hem terecht heeft gewezen en heeft geantwoord dat er een VN-besluit van 1948 is dat het bestaansrecht van Israël garandeert. Dat alle Arabische landen dat VN-besluit hebben verworpen en de staat Israël niet (willen) erkennen is hun probleem, maar de VN en de USA en EU zou de Arabische islamlanden er dan fijntjes op kunnen wijzen dat er al vér vóór er een Palestijns volk bestond en vér vóór het jaar 1900 er al Joden woonden in dat gebied en dat de ongedeelde stad Jeruzalem de hoofdstad is en dat de Tempelberg tot de Joden behoort. Dat de Perzen, Grieken en Romeinen al spreken over het Joodse volk en de stad Jeruzalem en de opstand van de Joden die zich hadden verschanst op de Tempelberg……… Maar helaas hebben onze huidige regeringsleiders de (politieke) moed, het lef niet om dat allemaal te berde te brengen. WAAROM?????? ja dat is een grote vraag, maar het ligt n.m.m allemaal besloten in al die geheime afspraken die men heeft gemaakt en dat terwijl men zich wel “democraat” blijft noemen. ER IS GEEN DEMOCRATIE (MEER) IN NEDERLAND. Die is definitief bij het grof vuil gezet niet alleen in 1975 maar door Bakellende(C D A) bevestigd door ons land uit te leveren aan de EU via het Verdrag van Lissabon. Hij en daarna heeft niemand meer een MANDAAT van het Nederlandse volk gekregen en zijn eigenlijk alle sindsdien genomen besluiten niet rechtmatig en dus niet rechtsgeldig.

  Like

 11. Thoth zegt:

  (..)Wat betreft de leden van deze islamitische groeperingen met een dubbele nationaliteit is het noodzakelijk hen hun staatsburgerschap te ontnemen en de toegang tot ons grondgebied te verbieden.(..)

  Prima!

  Like

 12. Pingback: VIDEO: Reactie Marine Le Pen op aanslagen in Parijs (inclusief Nederlandse vertaling!) | Nikontino's Blog

 13. Tom Hendrix zegt:

  Goede speech van Mw. Le Pen. Ten eerste dient de EUSSR te verdwijnen, ten tweede de Islam verboden te worden, ten derde alle grenzen in Europa opnieuw bewaakt te worden, en terug in Europa naar de samenwerking zoals die was in de EEG.

  Like

 14. Buffalo Bill zegt:

  Zeer goede speech! Vergelijk dat eens met Pechtold, Rutte of Samsom

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s