Waar haalden Parijse terroristen hun wapens? Het antwoord heeft een griezelige waarschuwing.

Screenshot_1

(Door: Mick van Loon)

Frankrijk heeft één van de strengste wapenwetgevingen ter wereld. Desalniettemin lijken terroristen geen probleem te hebben om  zware aanvalsgeweren en munitie vast te krijgen. Hoe? Het antwoord heeft een griezelig staartje …

Hoe geraakten de terroristen in Parijs aan hun AK-47 aanvalsgeweren? Het korte antwoord is simpel: ze kochten ze op het internet en betaalden die met, mits wat trucjes, niet op te sporen bitcoins.

Het is een eitje voor wie iet of wat z’n weg weet op het dark web, dat deel van het internet dat je anoniem bezoekt en dat niet geïndexeerd wordt door bijvoorbeeld Google. We hebben het net nog even gecheckt en een AK-47 kan je op die manier momenteel voor een goeie € 2.000,- op de kop tikken.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, Europa, Frankrijk, Islam, Jihad, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Waar haalden Parijse terroristen hun wapens? Het antwoord heeft een griezelige waarschuwing.

 1. Theo van Ewald zegt:

  Ach hou nou toch eens op… Het probleem is niet de beschikbaarheid van (automatische) wapens. Het probleem zijn die islamitische idioten. De islam moet in NL, en in Europa, worden verboden. Want zelfs met een mes (zie de situatie in Israël) plegen zij aanslagen.

  Mijn moto: “de islam en haar appeasers Europa uit, te beginnen in Nederland. Indien niet goedschiks dan maar kwaadschiks”.

  Theo

  Like

 2. rikie zegt:

  Het is de opdracht van de N.W.O om tig mensen van deze aardbodem te laten verdwijnen!!! Er komen nog veel meer aanslagen en moorden.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Ik weet het niet meer en verbaas mij toch telkens weer over de inhoud van al die persconferenties en -verklaringen die door al die westerse regeringsleiders worden gehouden. De hypocriesie en de huichelactigheid druipt er bij allen vanaf. Het heeft allemaal niets met de islam te maken, het zijn allemaal slechts individuele acties enz enz enz. Moskeeën en azc’s worden nu opeens extra bewaakt terwijl men nou juist de eigen bevolking extra zou moeten bewaken. Maar dat ZIJ zelf als bestuurders/politici de schuldigen zijn aan al die ellende dát is hun kennelijk nog niet duidelijk>
  Misschien weten ze het wel maar willen het niet weten. Het waarom dit allemaal plaatsvindt op de wereld is ook bij HUN wel degelijk bekend: het is georganiseerd en georkestreerd en al vanaf 1975….. jawel vanaf 1975 te Straatsburg. Maar niemand durft dat kennelijk naar buiten te brengen en de politici daarop te wijzen. En zij kunnen dus feitelijk ook geen andere politieke besluiten nemen wat ze ook zeggen…… dat is allemaal slechts voor de publieke opinie en ze strooien gewoon een hoop zand in de ogen van het (nog) goedgelovige deel van de bevolking. Niemand in de 2e kamer die ook de linkse partijen en dan met name PvdA, SP, GroenLinks en D66 wijst op de motie Halsema die ze hebben ondertekend en gezamenlijk hebben ingediend. Want dan houd je ze een spiegel voor omdat ZIJ zelf de regering/het kabinet hebben opgeroepen om de islam in Nederland NIETS in de weg te leggen en vrije toegang te verschaffen……… Dus als zij dan kritiek hebben op de PVV / GW dan laat je ze horen en dus ook het volk dat zij leugens vertellen als ze zeggen dat ze ook tegen zijn etc. ZIJ KUNNEN geen ander beleid voeren dan pro-islam want dan zouden ze tegen hun eigen motie ingaan…….Dus wat Samsom en zijn kornuiten ter linker zijde ook allemaal zeggen: ze staan gewoon keihard te liegen! En vind u ook niet dat die 2 Turken nu zo stil zijn……..????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 02.22. uur. Niets aan toe te voegen! Eens met U.

   Like

  • fleckie zegt:

   Op 3 okt.staat op deze web-site: ‘EVEN TER HERINNERING,’betr.. De ‘MOTIE HALSEMA’

   Like

   • exmarineman zegt:

    Dank fleckie, maar ik denk dat die reactie ook van mij is geweest. Maar ik kan hem denk ik zo maar niet vaak genoeg plaatsen over die motie om zoveel mogelijk mensen er op te attenderen. En @rikkie…. in België is het vrij simpel om aan wapens te komen. En verder kunnen wapens via de diplomatieke post naar bevriende moskeeën worden gestuurd…..

    Een algemene opmerking: weet u nog hoe groot de interesse was van de Goudse moskeeën om een nieuwe grote moskee in Gouda te bouwen/in te richten op het lege kazerneterrein? Is het u bekend dat onder die kazerne zeer grote kernvrije bunkers zitten…….logisch dat ze daar dus grote interesse voor hebben….

    Like

  • rini zegt:

   u slaat de spijker op de kop

   Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Die wapens worden massaal in containers verstopt en via corrupte Oostbloklanden binnengesmokkeld waar ze opgeslagen worden in moskeeën.
  Dit is bekend bij de veiligheidsdiensten maar de westerse regeringen zijn te laf om hietegen actie te ondernemen.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Noemt men dat niet ‘tactische ( kern)wapens’??!!

  Like

 6. Pingback: Waar haalden Parijse terroristen hun wapens? Het antwoord heeft een griezelige waarschuwing. | Nikontino's Blog

 7. leefbarbaar zegt:

  Ook een gevalletje open grenzen. Zolang er geen grenzen zijn is het makkelijk om vrachtwagens vol wapens hierheen te laten komen. De pakkans is vrijwel nul, de strafmaat nog iets minder.
  Daarnaast zijn mosketen vrijhandelsplaatsen. Hebben we al jaren goed gevonden dat de moslim daar van alles koopt, zonder belastingen en zonder toezicht van de 100-den instellingen, die het leven van autochtone ondernemers zuur maken. Logisch dat M&F daar hun wapens kunnen kopen.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Hadden ze ook niet kisten met wapens gevonden in verschillende ‘vluchtelingen’ opvangcentra?

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s