Wat gaat Hollande doen?

Screenshot_31

(Door: H. Numan)

Het toeval aan het werk. Ik plaats een stukje op “E.J. Bron” en een paar uur later blijkt dat ik volkomen gelijk heb. Alleen zat ik er een paar maanden naast. Helaas moet ik me toch verontschuldigen. Deze aanslag heeft niets te maken met “vluchtelingen”. Dat moet nog komen. Dit is een “gewone” mohammedaanse aanslag. Vrijwel zeker door ISIS, maar het is best mogelijk dat Al-Qaida probeert te concurreren. Het is vreselijk, maar dit is slechts een voorspel van wat ons te wachten staat. We zijn allang in oorlog, maar dat weigeren onze leiders domweg te aanvaarden. 

Wat gaat Hollande doen?

Allereerst zien dat die zeven kleuren uit z’n broek gewassen worden. Je kan veel over Hollande zeggen, maar hem beschuldigen van dapperheid of moed in ieder geval niet. Hollande reageerde direct met de standaard linkse Pavlov-reactie: deze aanslag is een ramp, een schending van de democratie, we gaan keihard optreden, we laten ons niet …. en nog veel meer loze politieke prietpraat.

Tot op dit moment is Marine Le Pen nog niet beschuldigd van een false flag operation. Dat verbaast me een beetje, want de vorige keer toen de redactie van Charlie Hebdo door mohammedanen werd uitgemoord, kwam die beschuldiging direct. Ook heb ik nog niet gehoord dat er Joden achter zouden zitten. Dat prachtstukje van links excrement scheet men uit als reactie op die moord. Oké, dat betekent dat zelfs de meer fanatieke multikul-adepten dat niet durven te doen. Het is TE duidelijk dat aanhangers van de religie van vrede reclame maakten voor Allah’s Snackbar. Dat is in ieder geval al iets. Al is het niet veel.

We gaan Hollande vandaag of morgen en publique krokodillentranen zien storten. Dat is ook een standaardreactie. Hoort er bij na een grote aanslag. Dat die tranen meer zijn over de schade aan zijn  dure maatpak (vanwege die zeven kleuren), dat is een bijkomstigheid. Frans Timmerman kreeg een politieke Oscar voor zijn optreden als Stervende Zwaan in de MH-17 affaire. Dat was zijn promotie naar Brussel. Hollande zal proberen ook zo’n Oscar in de wacht te slepen, maar hij is uitermate impopulair in Frankrijk. Dat wordt een stevige klus voor hem.

Vervolgens zal het Franse ministerie van Justitie aankondigen dat deze aanslag eigenlijk alleen voorkomen had kunnen worden als de geheime diensten en de politie veel ruimere bevoegdheden hadden. En meer budget. Het parlement zal die verzoeken direct honoreren. Mogelijk na een lang debat van zeker 10 minuten. Dat gebeurde ook na 9-11 in Amerika, toen president Bush de Home Security Act er doorheen jaste.

Ongeveer tegelijkertijd zal Hollande ons vertellen dat die terroristen eigenlijk gelijk hadden. Die arme zielige mohammedanen worden grof gediscrimineerd. Ze konden eigenlijk niet anders. Iedereen bedreigt het mohammedanisme, het krijgt het respect niet dat het verdient, mohammedanen hebben een achterstandspositie en meer van dat fraais. Als die zoete koek wordt geslikt, krijgen mohammedanen een aantal gratis moskeeën in Parijs, veel meer koranscholen en de wetgeving zal flink aangescherpt worden om mohammedanen te beschermen. Tekeningen zoals die van Kurt Westergaard en Charlie Hebdo zijn immers dodelijke beledigingen voor de profeet en dat moeten we niet willen. Respect!

Hollandes tekstschrijvers zijn vrijwel zeker nu al begonnen met het plaatsen van de schuld bij Marine Le Pen. Mogelijk ook bij Geert Wilders als ze daar mee weg kunnen komen. Die vervelende mensen beledigen opzettelijk onze geliefde mohammedaanse landgenoten die niets anders willen doen dan hun kindvrouwtjes in vrede kunnen verkrachten en in alle rust genieten van hun djizja uitkeringen. Want zo zien o.a. de frauderende gastarbeiders van destijds dat. Ze frauderen helemaal niet met een kapotte rug, ze incasseren gewoon hun djizja. Hun bontkraagjes nazaten doen exact hetzelfde. De mohammedaanse hangjongeren bij u in de buurt zullen u wel lastig vallen, bij u inbreken of u beroven, maar absoluut nooit bij uw mohammedaanse buren. Dat is echt niet toevallig.

Wat gaat Hollande niet doen?

Daadkrachtig optreden. Socialisten kunnen dat niet. Zit niet in de aard van het beestje. Socialisten en met name multikul-socialisten zijn parasieten. Daadkrachtig optreden is iets anders dan je volvreten op kosten van een ander. Er zijn overigens goede redenen waarom Hollande niet daadkrachtig kan optreden:

– Als hij George Bush was, dan had hij ezeltje prik op een landkaart gespeeld en dat land aangevallen. Uiteraard iets mohammedaans dat nog in de Steentijd leeft. Frankrijk kan Mali platbombarderen, maar dat gaat natuurlijk niet werken.

– Als hij Barack Hussain was, dan had hij 10.000 drones naar Afghanistan gestuurd en daar mee los gegaan. We can do it! Maar Hollande kan dat niet, want hij heeft geen drones, en met de paar die hij wel heeft een zoutkaravaan in Mauritanië naar Allah helpen, is zinloos.

– Het aantal mohammedanen in Frankrijk is zo hoog dat daadkrachtig optreden zelfmoord is. Gesteld dat er ergens een handig doelwit beschikbaar zou zijn, en dat is er niet. Als ISIS achter deze aanslag zit, heeft hij dan het lef om het Vreemdelingenlegioen naar Syrië te sturen? Nee. Ten eerste, omdat zelfs Amerika daar niet op de grond durft in te grijpen, en ten tweede omdat hij dan het volledige legioen dan nodig heeft in Frankrijk om zijn vredelievende burgers (die met een fobie voor cochon) onder controle te houden.

Kortom, ik verwacht dat hij zoals gebruikelijk zal stellen dat deze terroristen niets met het ‘echte’ mohammedanisme te maken hebben, dat wij ons moeten aanpassen aan de nieuwe tijden, dat meer beperkingen van onze grondrechten uiterst noodzakelijk zijn en dat het Front National en de PVV (gesteld dat Hollande weet dat die bestaat) de fundamentele oorzaken zijn van deze terreuraanslag. Of hij daar mee weg komt, is een tweede.

Nu moeten we eventjes wachten op de reactie uit Brussel, waar het EU-politbureau vergadert en het script aan het maken is dat Hollande als een goed filiaalleider mag uitspreken. Merkel, Hollande en Rutte zijn gewoon filiaalleiders die hun orders ontvangen van het hoofdkantoor in Brussel. Ze zijn de Harry Piekema’s van de EU.

Wat u uit mijn betoog kunt leren, is dat terreur werkt. U wordt vanaf uw kinderjaren wijsgemaakt dat geweld niets oplost en dat terreur vreselijk onaardig is. Zo krijg je nooit respect. Onzin. Terreur werkt uitstekend. Vrijwel elk land is middels terreur onafhankelijk geworden. Onder andere Frankrijk en Nederland. Of gelooft u dat onze strijd tegen Spanje en de Franse revolutie middels een referendum beslist zijn? Napoleon en Hitler gingen naar Rusland in goed overleg met het Russische reisbureau? Nederland begreep dat ons Indië voortaan Indonesië was, en we hebben ze vriendelijk gedag gezegd?

Respect kun je verdienen. Dat is het mooiste. Maar voor de meeste mensen compleet onhaalbaar. Verreweg de meeste managers zijn dik tevreden als ze het kunnen afdwingen. Kijk eens naar uw schooljaren. Vast en zeker heeft u een leraar gehad die u nog steeds enorm respecteert. Een docent die z’n vak verstond, die de klas wist te boeien en een natuurlijk overwicht had op de ettertjes in de klas. Zulke leraren heb ik ook gehad. Maar u kunt zich vast en zeker ook een docent herinneren die beter op z’n plaats was in de SS. Iemand die de klas in toom hield met ijzeren discipline, en het interesseerde hem of haar geen mallemoer of je dat deed uit respect of angst. Zolang je je mond maar hield en je huiswerk inleverde.

Mohammedanen interesseren zich totaal niet in die eerste vorm van respect. Dat hebben ze nooit gedaan. Missionering gebeurde met het zwaard. Missioneren met argumenten, dat was een extraatje. Hooguit het dadeltje bovenop de kamelenvla. Meer niet.

En het werkt uitstekend! Wat is er gebeurd na 9/11? De wereld sidderde voor Al-Qaida. Behalve de mohammedanen, ook die bij ons, want die dansten in de straten van vreugde. Deden ze ook toen Pim Fortuyn en Theo van Gogh vermoord werden. Is er één land dat mohammedanen strenge beperkingen oplegde na de aanslag op New York? Integendeel. Men opperde zelfs het onzinnige plan om een moskee op die plaats te bouwen. Er zijn wel strenge beperkingen gekomen. Maar niet voor mohammedanen. Wel voor u.

Voor het Schengen-verdrag en voor de aanslag op New York moest je overal je paspoort laten zien, en dat was het. Vandaag de dag wordt je op Schiphol gekoeioneerd door overwerkte Oost-Duitse grenswachters die je toeschreeuwen sneller je schoenen uit te trekken en je broeksriem, want ze hebben meer te doen. Je handbagage wordt minutieus doorzocht, de controle bij Checkpoint Charlie was er klantvriendelijk bij. Edoch, trek een jurk aan, doe een verband om je hoofd en laat een vies baardje staan en opeens worden die willekeurige controles wel op oude omaatjes toegepast. Maar niet op jou. De zegeningen van de multikul-samenleving zullen we maar zeggen.

Mensen, we zijn allang in oorlog met het mohammedanisme. Oorlog is niet iets dat wij niet meer doen omdat we daar overheen zijn gegroeid. Oorlog, daar hoeven wij niet voor te kiezen. Dat heeft onze vijand al gedaan.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Wat gaat Hollande doen?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Hollande zal precies doen wat alle RODEN doen. Het faciliteren van BOOSBAARDEN en het bedriegen en bedreigen van de eigen BEVOLKING! De roden/linksen zijn de 5e colonne der islam, overal!

  Like

 2. Twee mooie stukken heer Numan! Die Mark Rutte. We zijn in oorlog met een paar Nazi’s niet met het Nazisme. Zijn er werkelijk nog mensen te vinden die de waanzin uit de mond van die kerel geloven?

  Wat er nu moet gebeuren is dit:
  1)De grenzen gaan onmiddellijk dicht.
  2)Het “vluchtelingen” verdrag wordt opgezegd.
  3)De islam is vanaf heden een verboden ideologie.
  4)Alle hier aanwezige islamieten worden terug gestuurd naar dar el islam.
  5)Iedereen die onwaarheden verkondigd over het wezen van de islam wordt voor minimaal 10 jaar opgesloten en heropgevoed.

  Like

 3. Joga zegt:

  Ja wat moet ik daar nu aan toevoegen? Of het zou moeten zijn: Begin eens met een paar neutronenbommen op IS-gebied. Kijken wat er gebeurt en dan waar nodig dit gebied uitbreiden.
  Kortom: Daadkracht !

  Like

 4. S Breget zegt:

  Hoop dat velen het ook gaan zien ,maar hoe te handelen .

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Beste mensen,
  Denk aan het adagium (gezegde):
  “NIETS IS WAT HET LIJKT EN ALLES IS ANDERS DAN MEN DENKT”
  Wie o wie heeft er voordeel bij met wat er in Parijs gebeurde??
  Dat zou de eerste vraag moeten zijn die men dient te stellen.
  Probeer eens heel voorzichtig aan een False Flag te denken, want nu kan zomaar de noodtoestand uitgeroepen worden in Frankrijk en raakt ook het immigratie debat een beetje op de achtergrond!
  Hoe goed deze gasten ook voorbereid waren volgens de “deskundigen”, wat heeft men eraan om het Franse leger wakker te maken?? Taktisch gezien zouden politieposten en kazernes aangevallen dienen te worden en niet de burgerbevolking. Het is nu in ieder geval gelukt om de gewone burgerbevolking bang te maken zodat de geheime agenda’s verder uitgerold kunnen worden.
  Vergeet niet dat AlQuida en ISIS proxies zijn van de USA en de NAVO, dus kan men stellen dat overheden hun eigen bevolking aanvallen om daarna deze zelfde bevolking nog verder onder de knoet te brengen (nog meer vrijheden te beperken).
  Blijf alsjeblieft zelf nadenken, zonder alle overheids propaganda meteen te geloven!!!
  http://www.beyondthematrix.nl/2015/11/14/aanslagen-in-parijs-zoals-voorspeld-who-s-next/

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik geloof zonder meer dar Charlie Hebdo een false flag was evenals 9-11 een nog wat van die zaken.
   In dit geval ben ik ervan overtuigd dat het echte moslims waren.
   Bij een false flag komen de daders weg en worden wat anderen opgeofferd en hier niet.
   Volgens de port. T.V. die wel iets anders is als de NPO of de duitse T.V., wordt al verteld dat een van de dode terroristen in sept of oktober via België als vluchteling is geregisteerd en dus binnengekomen.

   Like

   • Drs.P. zegt:

    Beste Louis,
    Heb je de website van mijn reactie gelezen, dat ISIS een NAVO proxi is en dat niets is wat het lijkt en alles anders is dan men denkt??
    Bij de Twin Towers heeft men ook “toevallig” en Arabisch paspoort gevonden, helemaal ongeschonden, allemaal overheidspropaganda!!!!!
    http://depatriotten.weebly.com

    Like

  • Sjaak zegt:

   Het is ook anders als je denkt !
   De smerige concerthal terrorist is een in Frankrijk registreerde vluchteling !

   Like

  • albertien54 zegt:

   Beste drs. P, ik heb het artikel van Martin Vrijland ook gelezen en inderdaad niets is wat het lijkt…. ook een paar reacties van schrijvers op Martin’s artikel hebben me aan het denken gezet. Het begint erop te lijken dat uiteindelijk alles wat er nu plaatsvindt de agenda van de elite moet vervullen en uitgerold zal worden en ik vrees, weet bijna wel zeker, dat dit uiteindelijk zal leiden tot een derde wereldoorlog, de laatste hier op aarde en zal zeker nucleair worden uitgevochten. Rusland, Amerika, Iran, China, Israël, zullen de grootste spelers zijn op het toneel, the end game is really coming!!.
   Alles wat er nu plaatsvindt op aarde is de satanische cult van Saturnus, 13 is een heilig getal van de elite/cabal, Jezus werd ook gekruisigd op de 13e! Dit is geen toeval, er moesten weer eens bloedoffers komen, vanwege hun zieke cult, want het zijn uiteindelijk reptielen die zich voeden met angst en bloed. Een smerige wereld is het inmiddels geworden, ik zie helaas geen toekomst meer voor mijn kinderen en kleinkinderen….die ik gelukkig nog niet heb.
   Lees ook de brief van Albert Pike, die heeft het eindspel al geschreven.

   Like

  • albertien54 zegt:

   Wat er nu in eerste instantie zal gebeuren in Frankrijk, is niet minder dan het afkondigen van Martial Law, een staat van beleg dus. Ik citeer Niburu.co:

   Alles is nog vers, de berichten vliegen over en weer, het enige dat we op dit moment zeker weten is dat er meer dan 120 doden zijn gevallen in een zinloze slachtpartij en dat ook deze gebeurtenis, net zoals het neerhalen van vlucht MH17, voor een bepaald keerpunt kan gaan zorgen. Afgelopen 7 oktober schreven wij een artikel waar onder andere in stond: Op dat moment zijn we nog maar één False Flag operatie verwijderd van een nieuwe wereldoorlog. Dit zou heel goed het finale startsein kunnen blijken te zijn.
   Hollande riep de noodtoestand uit voor heel Frankrijk en liet de grenzen sluiten om voortvluchtige daders te kunnen pakken. Het leger gaat Parijs militair versterken om nieuwe aanslagen tegen te gaan. Persbureau Reuters meldt dat Amerikaanse veiligheidsfunctionarissen geloven dat de aanslagen gecoördineerde acties zijn. Dat zei een bron dichtbij de inlichtingendiensten.

   Deze slachtpartij zal uiteraard ook gevolgen hebben voor de vluchtelingensituatie in Europa want voor vele heethoofden zullen de vluchtelingen gelijk staan aan moslimterroristen en zal er wraak worden gezocht.

   Zoals dat direct na de aanslagen klaarblijkelijk al gebeurde met het vluchtelingenkamp in Calais.
   De aanslagen schijnen ook hier te worden opgeëist door ISIS en wanneer je zo even door een aantal nieuwsbronnen kijkt dan valt er iets merkwaardigs op.

   We hadden natuurlijk begin dit jaar de False Flag aanslagen bij Charlie Hebdo in Parijs, maar daarnaast ook de gijzeling in een Joodse supermarkt.

   Tijdens de slachtpartij gisteren vielen verreweg de meeste doden in het Bataclan theater, waarvan in de media melding wordt gemaakt dat het toebehoort aan Joodse eigenaren en dat dit theater al eerder is bedreigd.

   Hoe kan het toch dat Israël absoluut geen last heeft van ISIS, het lijkt alsof er door deze koppensnellers met een grote boog om het land heen wordt gelopen, maar bij aanslagen in Europa door ISIS er bijna altijd een Joodse doelwit in beeld komt? Zou het iets te maken kunnen hebben met wat sheik Imran Nazar Hosein zegt over de door Israel zo gewenste derde wereldoorlog en dat ze masters of deception zijn die zelfs hun eigen mensen bereid zijn op te offeren voor het hogere doel?

   Dan uit een eerder artikel van Niburu,co op

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Die aanname gaat wel heel erg ver;te ver!Getuigt van idioterie!Israel zit echt niet te wachten op een wereldoorlog!

    Like

 6. BigLJohn zegt:

  Die Islam zou nooit een probleem geweest zijn als de Europese politiek maar niet voor hoer gespeeld zou hebben ten gunste van die Arabische landen. Olie voor Islamisatie…..Dat houdt onder meer ook in dat wij ons niet kunnen verzetten tegen deze hedendaagse wantoestanden, zonder de justitie op ons pad aan te treffen. En de MSM media, alsmede de scholen, maken door leugens in de hersens van mensen te programmeren, het karwij af. Joseph Goebbels zei het al; als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt, word deze op een gegeven moment als de enige waarheid aangenomen. Vandaar dat wij door veel gehersenspoelde Nederlanders, voor PVV Nazi’s uitgemaakt worden. Dit alles is een vicieuze cirkel van de E.U, de linkse politiek, de scholen, en de MSM media. Zolang dit rottige systeem standhoud (nu al vele tientallen jaren) zal onze westerse wereld steeds verder opschuiven richting Sharia en kalifaat !

  Like

 7. albertien54 zegt:

  http://WWW.WORLDUNITY.ME

  (VIDEO) De Franse slaan terug – vluchtelingenkampen in brand
  Door Kraven – nov 14, 2015 0 437

  Like

 8. Jean zegt:

  IS = islam = barbarij = geweld = verkrachtingen = moorden = terrorisme samengevat ‘barbaarse perverse smeerlapperij’ en smeerlapperij moet opgeruimd worden, niet morgen maar vandaag want die achterlijke perverse smeerlapperij islam kent geen normen & waarden kent geen beschaving en kent geen solidariteit het enige wat die barbaren goed kennen en graag doen is “barbaars geweld plegen en dictatuur uitoefenen”.
  Het politiek gespuis weet dat en wij weten dat maar….dat toegeven door politiekers staat gelijk met politieke zelfdoding dus doen ze niets en staan ze zogezegd te schokken samen met die middeleeuwse narren.
  Voor ons staat ONZE veiligheid en ONZE leefbaarheid op plaats één en dus zijn we verplicht de politieke lafaards uit hun ivoren torentjes te stampen en ze op te sluiten ter voorkoming van nog meer ellende en miserie.

  Like

 9. albertien54 zegt:

  http://WWW.UNITY.ME

  Moslims veroordelen aanslagen Parijs: ‘islam is vrede’
  nov 14, 2015 59 0
  DELEN Facebook Twitter

  aanslag

  Moslims veroordelen de aanslagen van vrijdagavond in Parijs. Organisaties en wereldleiders waarschuwden tegelijkertijd voor verdeling in de samenleving.

  Nederlandse moslims, verenigd in het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), hebben de aanslagen in Parijs scherp veroordeeld. In een verklaring spreekt het CMO van ‘barbaarse, laffe, onmenselijke terreuraanslagen tegen de Franse samenleving en in feite de gehele mensheid. De Nederlandse moslimgemeenschap is intens verdrietig en voelt zich dan ook verbonden met alle slachtoffers en het Franse volk.’

  ‘Laten we allemaal waakzaam en alert zijn dat deze zieke misdadigers ons niet uit elkaar drijven met hun laffe misdaden’, zo waarschuwt het CMO.

  Geschokt

  Ook de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) is geschokt. ‘De islam leert ons dat wie een mens doodt, als het ware de hele mensheid heeft gedood. Onze intens medeleven en gebeden zijn bij alle slachtoffers en hun nabestaanden.’

  ‘Wij zullen samen met alle Europeanen die democratie en rechtsstaat een warm hart toedragen, blijven strijden tegen geweld en haat, ongeacht wie de afzender is. Opdat we met zijn allen samen een vuist kunnen maken tegen terreur en extremisten’, schrijft RMMN-voorzitter Yahia Bouyafa zaterdag in een verklaring.

  Moslimleiders

  Ook internationale moslimleiders veroordelen de gebeurtenissen in Parijs. De Iraanse president Hassan Rouhani noemde de aanslag ‘een misdaad tegen de menselijkheid’. De minister van Buitenlandse Zaken van Qatar sprak van een ‘afschuwelijke daad’.

  De Indonesische president Joko Widodo zei dat zijn land de aanslagen sterk veroordeelt. Op sociale media lieten meerdere moslims van zich horen. Velen wijzen de aanslagen af. ‘Islam is vrede’ was daarbij een veelgehoorde term.

  ]

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Sorry hoor,maar ik ben de laatste 10 jaar te vaak toegesist door moslims dat zij het hier over gaan nemen en dat ik dan nog wat kan beleven!Door zowel mannen als vrouwen!Zodat ik echt niet meer geloof in goede bedoelingen hunnerzijds!Ik woon midden in een moslimwijk met als bonus een moskee om de hoek;dus ik weet waar ik over praat!Ik pluk ook al jaren de zure vruchten van treiterende islam-buren!Dus hou op over goede bedoelingen:mijn zolen!

   Like

 10. albertien54 zegt:

  http://www.stopdebankiers.eu

  Moslims veroordelen aanslagen Parijs: ‘islam is vrede’
  nov 14, 2015

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  Dan wordt het nu toch echt tijd om alle mohammedanen te verwijderen van ons grondgebied!

  Like

 12. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Dutch Mujahideen in Syria …… “we Muslims in general” ……….. zijn blij !

  +

  Like

 13. kraftavilqa zegt:

  Zo is het precies. opmerkelijk hoe Numan nier exact mijn gedachten weergeeft, telepathie? Tokkelen wij op de telekinetische bijl?

  Like

 14. Frans Brassens zegt:

  Ja, zó gaan we dan schrijven als in ons achterhoofd de gedachte speelt dat er in Den Haag en in Brussel tóch geen flikker gedaan zal worden aan het voorkomen van deze onvoorstelbare terreur. Maar een goed stuk hoor, daar niet van.
  Ik denk dat het enige wat ons, normaal denkende en reagerende mensen, nog rest een volksopstand is. Een die effect heeft. Hoe die er uit moet zien? Wel, dat laat ik maar even aan ieders verbeelding over. Die van mij is nogal heftig en bestond zelfs al vóór deze gruwelijke aanslagen. Maar zal die er komen? Daar heb ik zo mijn twijfels over.

  Like

  • Jean zegt:

   Frans, de revolutie is nu heel dichtbij daar valt zelfs niet meer aan te ontkomen. Moest ik moslim zijn dan was ik nu mijn valiesjes aan ’t klaar maken om asap te vertrekken naar moslimland want hier zal geen toekomst meer zijn voor barbaars uitschot.
   Gelukkig ben ik geen moslim en kots ik van islam, alla en mohamed, ik stel me elke dag de vraag “waarom grijpt het gerecht niet in tegen die barbaarse smeerlapperij?”

   Like

 15. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  De zwakken in de samenleving socialisten. Geen ruggegraat, je kan alleen maar meer ellende van verwachten.

  Like

 16. hendrikush zegt:

  Shiite leader Ayatollah Sheikh Issa Ahmed Qassem referred to the phenomenon of terrorism as the West’s offspring in the region, saying that it has been using terrorism to tarnish the image of Islam.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Vrijdag, 13 november 2015, staat symbool voor het einde van een tijdperk. Men kan het vergelijken met de schoot op Kroonprins Ferdinand in Sarajevo van 11 augustus 1914. Op deze avond kwam de politiek-correcte Culturele-Marxisme ten val. De vunzige heerschappij van de multiculturalisten die de Europese bevolking tot paria’s maakte, begint na meer dan 45 jaar af te brokkelen. Dat weet Hollande en dat weten ook zijn “brothers in arms” in de EU en de meeste politieke partijen van west en noord Europa. Zij zijn doodsbang voor de tegenslag. Ze weten dat de politiek-correcte spel is uit. Mensen hebben er genoeg van.

  Like

 18. ron zegt:

  Beste mensen.Dit is allemaal gepland,achter iedere regering zit een schaduwregering.Voor europa is dit de bilderberg groep.Zij willen een N.W.O. 6.5 miljard mensen moeten uitgemoord worden,500 miljoen mogen blijven leven om als slaaf te dienen voor deze walgelijke perverse satanische elite.

  Like

 19. Feniks zegt:

  Het was geloof ik al genoemd maar toch….
  Sinds wanneer liggen er compleet gave leesbare paspoorten naast opgeblazen zelfmoordidioten?
  DIt gelooft toch nog niemand!

  Net zomin geloof ik dat er een “gematigde” islam bestaat.
  DAT ga ik pas geloven als zowel moslims als nederlanders gezamelijk en massaal PEGIDA marsen gaan lopen.

  Like

 20. albertien54 zegt:

  Precies Ron, dit weet ik al jaren. Ik denk dat binnenkort een derde wereldoorlog gaat komen, de laatste op deze planeet, end game!!

  Like

 21. Pieter zegt:

  Mooie fotoshop en glashelder geschreven stuk !
  De vijand is niet in Frankrijk maar daarbuiten en heet IS. Schuif het werkelijke probleem maar weer door naar de volgende regering van Frankrijk.
  De moslimwereld is zo geschokt maar wijst onmiddellijk op de rechten die zij hebben en vragen om wederzijds respect.
  Haha, die aanslagen doen hen niets, alleen eigen straatje schoonvegen en de islam uit de wind houden dat kunnen ze.
  Hoop dat niemand daar nog intrapt.

  Like

 22. H. Numan zegt:

  Dat is zeer indirect: op dit moment zijn het echte ISIS terroristen die als asieligzoeker Europa binnen gekomen zijn. Geen echte asieligzoekers, dus. Dat komt binnenkort. Zoals de ADO gordijn reclame altijd zei: tot siens bai oe tois!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s