De terreur van Parijs . . . aanval op ons allemaal

Screenshot_16

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

In de straten van Parijs is het bloed nog niet eens opgedroogd, of daar zijn alweer de voorspelbare reacties van de Duitse politiek, de islamverenigingen, en wie hierover nog niets heeft gezegd, zal dit de komende dagen nog doen. De islam heeft opnieuw burgers in Europa aangevallen. De speciale eenheden waren nog bezig met de bestorming van de concertzaal om de gegijzelden te bevrijden, toen Theo Koll in het ZDF nog zat te gissen dat het wellicht om een terreuraanslag zou kunnen gaan, terwijl achter hem Parijs en de Eiffeltoren fel verlicht waren om te suggereren dat hij live verslag zou doen uit Parijs.

De totale verslaggeving in de publiekrechtelijke media was slecht en voor hen teveel gevraagd. Ook zij waren zichtbaar diep geschokt. Dietmar Bartsch van “Die Linke” ziet na de aanslagen vooral het probleem dat zij “koren op de molen van de rechtsen” zijn . . . dan stokt de adem in je keel.

Het probleem is niet de aanslag, want men had al lang rekening gehouden met een aanslag en van ISIS is ook niets anders te verwachten. Het probleem zijn onze beoordelingen en onze consequenties. Zojuist meldde de Beierse politie dat ze donderdag het voertuig van een man uit Montenegro had gecontroleerd, waarin wapens en springstof in speciaal daarvoor gemaakte ruimtes werden gevonden. Tegelijkertijd wordt er benadrukt dar er voor Duitsland geen gevaar dreigt. Daarvoor bestaan in ieder geval geen aanwijzingen . . . het is zaak om dit anachronisme uit de weg te ruimen. Het ontbreekt echter bij alle partijen aan het besef om dit te erkennen en de politieke wil.

We leven helaas in een land waar de grenzen voor iedereen werden geopend en waar honderdduizenden “vluchtelingen” ongeregistreerd binnen konden komen en verder konden reizen, ongeacht de intentieverklaringen. Hoeveel IS-terroristen zich onder hen bevinden, kan men niet eens schatten. Merkel heeft in een interview met het ZDF nogmaals haar onverantwoordelijke politiek van welkomstcultuur bevestigd en in haar stellingname betreffende Parijs zag je bij haar voor het eerst de angst, de angst dat haar politiek tot gelijksoortige aanslagen in Duitsland zou kunnen leiden. Maar als er ook maar enigszins aan getwijfeld wordt dat hier niet alleen vreedzame “vluchtelingen” aankomen en ook maar één wapen mee zouden nemen, moeten de grenzen gecontroleerd worden. Punt uit. Al het andere is onverantwoordelijk.

Europa is zo welgesteld en zo decadent, dat de burgers zich helemaal niet kunnen voorstellen dat deze rijkdom zich in het vizier van de rest van de wereld bevindt en wij een gemakkelijke prooi zijn. Ik roep de politiek op om ons recht op vrijheid en ongeschondenheid eindelijk weer serieus te nemen en eindelijk hoger te beoordelen dan de ongecontroleerde opname van oneindige aantallen “vluchtelingen”.

Maar wanneer “Die Linke”, de Groenen en de SPD open grenzen in een open Europa blijven eisen en onze CDU-bondskanselier het hiermee eens is, moet men niet verbaasd staan dat de burger met Pegida meeloopt. Het wordt tijd de burger weer serieus te nemen en de wil van de kiezers uit te voeren, onze fundamentele rechten te beschermen (treurig dat men onze politici daartoe moet oproepen). Eigenlijk kun je als burger alleen maar hopen dat wanneer het tot een aanslag in Duitsland mocht komen, exact diegenen hierdoor getroffen zullen worden die verantwoordelijk zijn voor deze situatie, zodat er schot in de zaak komt. Maar ik ben bang dat deze ons allemaal zal treffen.

De voorzitter van de Centrale Raad van de moslims in Duitsland, Mazyek, zal vermoedelijk bezweren dat de aanslag niets met de islam heeft te maken en zal waarschuwen voor een te snelle veroordeling van de islam en vrezen dat alle moslims onder algemene verdenking zouden komen te staan. Minister van HJustitie Heiko Maas zal zich solidair verklaren met de moslims en een kaars aansteken voor de martelarenmoskee in Berlin-Neukölln. Wie gisteren op pro-Palestijnse forums op Facebook heeft gekeken, kon al een tendens herkennen: samenzweringstheorieën, net zoals na de aanslagen op Charlie Hebdo, moslims als slachtoffers, het hele weerzinwekkende spectrum.

Terwijl Frankrijk dus wordt aangevallen door ISIS-terreur worden de producten van de meest natuurlijke bondgenoot in de strijd tegen de terreur, namelijk Israël, gekenmerkt als deze in de zogenaamde “bezette gebieden” werden gemaakt, in plaats van elkaar in de strijd tegen de terreur, waaronder Israël al sinds de oprichting van de staat lijdt, als één man op te treden. De band Eagles of Death Metal, tijdens het concert waarvan meer dan 100 fans werden geëxecuteerd, had in juli dit jaar opgetreden in Tel Aviv en werd hiervoor bekritiseerd door de BDS-campagne. Dit dient genoemd te worden, omdat alles verband met elkaar heeft. Wie boycotcampagnes tegen Israël draaiende houdt, maakt zich medeschuldig aan zulke aanslagen.

Wie nu nog niet begrepen heeft dat Europa in oorlog is met de islam zal het ook niet meer begrijpen. Ik ben ook in toenemende sprakeloos… en woedend.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De terreur van Parijs . . . aanval op ons allemaal

 1. S Breget zegt:

  Hoe onze EU bestuurders het ook wend of keert de aanslag is gepleegd door de islamieten en dat weten alle westerlingen.

  Like

 2. frits zegt:

  je kunt beter niet geloven wand geloof is oorlog er bestaat geen god alf alla macht willen ze

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Al die stomme uitspraken zijn hier niet anders:bij een bijeenkomst vanmiddag van 4 burgemeesters[Volkskrant}heeft v.d. Laan het gore lef om op te roepen tot zoveel mogelijk verzet tegen en uitsluiting van Wilders!!!!Zo’n vent zou je toch roosteren?

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Niet de 129 slachtoffers in Parijs, maar de moslimgemeenschap zijn natuurlijk de slachtoffers, ze wentelen zich weer in zieligheid en hun slachtoffer rol.
  Een smerig volk liegen, bedriegen en zich de zielige slachtofferrol aanmeten daar blinken ze in uit !!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Maar de LINKSEN, de verraders van CHRISTEN-DEMOCRATEN, LIBERALEN en GROENEN, zullen geholpen door de rode pers en media, blijven blaten: HET LIGT NIET AAN DE ISLAM! Neen hé, vuile verraders en ik ben zeker de keizer van China! Knotsgek en crimineel is heel dat politieke gespuis! Ik ben er klaar mee!

  Like

 6. Roni zegt:

  Hoelang moeten wij, want wij zijn immers geen Antifa die direct geweld gebruiken, nog met onze woede blijven rondlopen? En waarop zullen we onze woede afreageren als HET zover is.
  Ik weet het mijne weet u het uwe……..
  Mijn vaderland is niet meer.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Een ieder die kan lezen moet maar eens een koran openslaan, of downloaden, en lezen.
  Neem wel de ongekuiste versie; er bestaan ook gekuiste versies ter uwer misleiding.
  Lees en kom tot de ontdekking dat dit haatboek aanzet tot moord op alles wat geen ISlam IS.
  Dat alle mohammedanen moeten leven volgens dit haatboek.
  Dat dit haatboek volledig in strijd is met onze grondwet.
  Dat dit haatboek volledig in strijd IS met de universele rechten van de mens.
  Dat de koran veel verder gaat in opdracht tot het vermoorden van anders of niet gelovigen dan Adolf Hitler’s ‘Mein Kampf’

  Like

 8. Pingback: EUROPA CAPITULEERT! | eunmask

 9. Cathja zegt:

  Gelukkig hebben we onze PVV-leider Geert, die geen blad voor de mond neemt en openlijk zegt waar het op staat. Hij staat in de Tweede Kamer geheel alleen met zijn opvattingen en uitspraken, en frustreert veel collega-politici daarmee. Nee, de waarheid mag voorál niet worden uitgesproken, “want daarmee zet je hele bevolkingsgroepen in een bepaalde hoek” (uitspraken van diverse linkse politici).
  Nu er opnieuw een aantal aanslagen in Frankrijk hebben plaatsgevonden, met zeer veel doden en gewonden als gevolg, zou je denken dat de politici die Wilders altijd apart zetten vanwege zijn waarschuwende woorden, nu toch wel eens ruiterlijk toegeven dat wat er nu gebeurt juist door hém al vele jaren wordt gezegd: de islam is onverenigbaar met het vrije westen. De islam past zich niet aan, en elke niet-moslim zal vroeg of laat het loodje leggen, in opdracht van hun verschrikkelijke ‘handboek’ de koran.
  Terecht zei Wilders dat niet elke moslim een terrorist is, maar terroristen wel bijna altijd moslims zijn.
  En inderdaad, de aanslagen in Parijs raken indirect ook ons. Wij kunnen het volgende land zijn op de lijst van IS waar mee afgerekend gaat worden.
  Is het dan niet meer dan normaal dat Wilders eist dat de grenzen gesloten moeten worden, en alles wat binnen wil komen gecontroleerd wordt? Het is toch een grondwettelijke plicht van onze overheid om de eigen bevolking te beschermen? Dat geleuter altijd dat je niet iedere aanslag kunt voorkomen, is alleen een excuus voor hun onverantwoordelijke gedrag van nu. Ze gokken er gewoon op dat er voorlopig niets ernstigs in ons land gebeurt.

  De tijd is rijp dat die blaaskaken in de Tweede Kamer naar huis gestuurd worden, en worden vervangen door mensen wiens hart en gevoel in Nederland liggen. Die geen behoefte hebben om moslims voordeeltjes te gunnen, en nog minder om ze Tweede Kamerlid te laten zijn! Er horen geen buitenlanders op vertrouwelijke en belangrijke posten te zitten. Vroeg of laat komen ze met hun thuisland in conflict, en dat kan zeer nadelig zijn voor onze binnenlandse politiek!
  Denk alleen maar aan die enorm lange arm van Erdogan!

  Like

 10. Jan zegt:

  Pariser Polizei erschießt AngreiferMann trägt IS-Bekennerschreiben bei sich

  Wieder Alarm in Paris – genau ein Jahr nach dem Anschlag auf “Charlie Hebdo”. Die Polizei schießt einen Mann nieder, der ein Bekennerschreiben und eine IS-Fahne bei sich trägt. Seine Sprengstoffweste stellt sich aber als Attrappe heraus.

  Der Angreifer auf ein Pariser Polizeirevier hatte ein auf Arabisch verfasstes Bekennerschreiben mit einer Fahne der Dschihadistenmiliz Islamischer Staat (IS) bei sich. Das teilte die Pariser Staatsanwaltschaft mit und leitete umgehend Terror-Ermittlungen ein. Bei dem Mann sei ein Blatt Papier gefunden worden, auf dem sich “die IS-Fahne und ein handschriftliches, eindeutiges Bekennerschreiben in arabischer Sprache” befunden habe. Genauere Angaben zum Inhalt dieses Schreibens machte die Staatsanwaltschaft nicht. Die Identität des von der Polizei erschossenen Mannes sei weiterhin unklar. Ermittelt wird nun wegen Mordversuchs gegen Polizisten im Zusammenhang mit einem Terrorvorhaben.

  http://www.n-tv.de/politik/Mann-traegt-IS-Bekennerschreiben-bei-sich-article16715426.html

  http://www.n-tv.de/mediathek/videos/politik/Bewaffneter-Mann-stirbt-bei-Angriff-auf-Polizeiwache-article16718596.html


  Un homme a été abattu devant le commissariat de la Goutte-d’Or à Paris jeudi. Cet homme a tenté d’entrer en criant “Allah Akbar”, avec une ceinture d’explosifs factices. Le procureur de la République parle d’entreprise terroriste. L’homme avait été mis en cause pour vol en 2013.

  https://www.francebleu.fr/infos/faits-divers-justice/un-homme-abattu-devant-le-commissariat-de-la-goutte-d-or-paris-1452166037

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s