‘De zonden der vaderen… ‘

Screenshot_32

Baphomet

(Door: “Linsky”)

’t Is jammer!

Het is ons niet gelukt. Na alle voorgaande beschavingen zoals Pangea, Gondwana-land, Agartha, MU, Atlantis en Lemuria, allen beschavingen die wel heel wat langer de tijd kregen, heeft het arrogante, hypocriete, christelijke Westen, dat zich zelfingenomen beschouwde als de kroon der civilisaties, na relatief korte tijd het loodje gelegd. Juist onze Westerse beschaving, die kon teren op alle mislukkingen van onze voorgangers, kon leren van alle eerdere fouten, maar ook van alles wat wel goed was, heeft de strijd verloren. En niet enkel de strijd om bestaansrecht, nee, ze heeft de culminatie van alle aspecten van de diversiteit van het mensdom, de inbreng van alle geleerden, de grote denkers, filosofen, schrijvers en intellectuelen, spirituelen en de diepst gevoelige mensen die ooit leefden nooit begrepen en/of ongebruikt gelaten.

Bedenk en besef dat juist in onze tijd al deze mensen met die enorme potentiëlen hier en nu leefden en leven. Schitterende uitvindingen hebben zij gedaan, ten behoeve van de totale gemeenschap, zoals vrije energie, motoren die op water kunnen lopen etc…. Maar zolang de mensheid geregeerd wordt door lieden die daar geen belang bij hebben, zullen deze dingen nooit ten gunste van het volk worden aangewend. De patenten worden afgekocht en in de kluis gelegd. Desnoods worden de dwarsliggende figuren vermoord. Deze dingen laten zij echter niet verloren gaan!

Zij wachten rustig op de tijd dat het merendeel van de kuddes door revoluties, oorlogen, anarchie en natuurgeweld –voornamelijk door hen zelf veroorzaakt – is uitgedund, waarna zij zichzelf in hun kastelen op de vrije natuurvlaktes kunnen terugtrekken en de resterende kuddes bijeen gedreven en opgesloten zijn in kooien en hokken, die dan de ‘steden’ zullen vormen, bewaakt door geüniformeerde machten.

Pas dan zullen de voordelen van de al lang geleden goedkope en vrije energiebronnen toegepast worden. Contant geld als ruilmiddel zal immers niet meer bestaan en elk individu zal totaal worden gecontroleerd. Van de overgebleven kuddes zullen niet alleen hun gedrag, maar zelfs gedachten onder controle zijn gebracht….!

Alles heeft zijn eigen ideale omvang

Het volk kiest al eeuwen haar leiders… en precies ook daar zit de zwakte van de menselijke aard. Een samenleving waarin het eigen inzicht, principes, moraal, ethiek en verantwoordelijkheid voor eigen handelen wordt afgestaan aan derden heeft geen langdurig bestaansrecht!

Natuurlijk behoeft een tribe, gemeenschap, commune, samenleving enige organisatie en gecentraliseerde beslissingsmogelijkheid ten behoeve van de gehele stam. In sommige tijden was dat ook zo, tot volle tevredenheid van alle betrokkenen. Waarom…wel, om de doodeenvoudige reden dat men elkaar van gezicht kende…  Als een stam te groot werd, zocht met een andere plek om verder te ontwikkelen.

Maar de mantra van de machthebbers is al eeuwen: meer, meer, meer, groter! Totdat het uiteindelijk bezwijkt onder het eigen gewicht!

In onze tijden worden we geterroriseerd door overheden die beweren dat ze alles doen voor ons welzijn, maar die geen idee hebben wie we zijn, hoe wij er uit zien en wat onze noden en wensen zijn. Toch beweren ze dat we leven in een democratie, waarin zij regeren naar de wil van ons… het volk…..!

Voor alles is een tijd en een plaats

“Een land kan haar dwazen overleven, haar leugenaars en zelfs de ambitieuzen. Maar verraad van binnenuit overleeft geen enkel volk!” ( Cicero )

Uiteindelijk is het onvermijdelijk dat elke beschaving ten onder zal gaan aan het intrinsieke zaad der zelfvernietiging. Zo dus wij… maar uiteindelijk ook zij….

Het ongebreidelde egoïsme voedde het hoogverraad van binnenuit door onze eigen leiders, hun verraad, hypocrisie, hebzucht, chantabele gedrag en gebrek aan werkelijk echte passie en bezieling en ware principes. Door hun gemis aan ruggengraat en door de verduistering van hun zielen zal deze ‘beschaving’ aan haar eind komen. Het is te ver gegaan en er is geen mogelijkheid het tij te keren.

Het is niet zo dat de mensheid in het algemeen slecht is, verre van dat. De meeste mensen zijn lief, aardig, behulpzaam en vreedzaam terwijl zij proberen oprecht te handelen naar hun geloof en principes. Oorlogen worden ook nooit door burgers ontketend, maar door de machthebbers zoals banken, multinationals en chantabele, omgekochte politici. De zwakte van de kudde is dat ze vanuit haar aard geïndoctrineerd is de leiders te volgen en te gehoorzamen en derhalve nooit in staat tot rede, zelfstandig denken en verantwoordelijk handelen.

Maar er wordt te weinig beseft dat;

Een leger bestaat bij de gratie van oorlog.

Politie bij de gratie van criminelen.

Doktoren bij de gratie van hun patiënten.

De staat bij de gratie van zijn onderdanen!

Velen zijn zelfs trots op hun uniform… Sommige denken, andere vechten, velen bidden, maar de meeste zullen hun ‘leiders’ volgen! Het is een illusie, gevoed door de illustere leiders van de kerken, religies, sekten en naïeve spirituelen, dat het eens mogelijk zal zijn dat de wolven de schapen zullen beschermen en dat de vos de kippen zal bewaken! En daarom is het volslagen onmogelijk een vreedzame, op eigen moraal, ethiek en verantwoordelijkheid gefundeerde maatschappij te creëren. Niet zolang er wolven en schapen zijn….

Het zal echter nooit anders zijn. De Amerikaanse natives werden vernietigd door het uitschot en de avonturiers uit Europa, de Amerikanen en Europeanen worden nu op hun beurt vernietigd door het laagste wat de mensheid ooit heeft voortbracht… het levensvijandige duivelsgebroed van de antichrist, de moslims met hun islam en sharia…!

Nu is het onze tijd.

“Ik wil niet stilstaan bij, noch treuren over ons vroegtijdige verval. Evenmin wil ik mijn broeders met de bleke gezichten het verhaasten hiervan verwijten, aangezien ook ons wellicht iets te verwijten valt.”

“Maar waarom zou ik treuren om het noodlot wat mijn volk vroegtijdig treft? De ene stam volgt de andere op en het ene volk komt na het andere, zoals de golven van de zee. Het is de orde van de natuur en het heeft geen zin om iets te betreuren.”

(Opperhoofd Sealth)

 

‘De zonden der vaderen zullen worden bezocht aan hun kinderen…’

Door:
“Linsky”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘De zonden der vaderen… ‘

 1. Vederso zegt:

  “Linsky” verklaart de strijd voor verloren. Hij geeft het op.

  Like

  • Linsky zegt:

   Het is een misvatting om te denken dat ik welke strijd dan ook opgeef!
   Het is een kwestie van het ‘Spel’ begrijpen.
   Dat wat hier op aarde speelt is iets waarin het niet gaat om een collectieve overwinning… die is ten enenmale onmogelijk omdat de machthebbers zelf verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de mensheid en daar altijd al controle over uit oefenden.
   De strijd die wij voeren is een individuele… die om onze eigen ziel!

   Om te zijn wie en wat je bent.
   Zonder concessies aan je eigen waarde, moraal en ethiek!

   Geen enkel individu zal ooit het redden van de wereld kunnen claimen.. die arrogantie is weggelegd voor de Hollywood fantasten.

   De mens is niet eens in staat zichzelf te redden…. laat staan de hele wereld!

   En wees gerust, mijn eigen innerlijke strijd woed nog volop. 😀

   Like

   • Linsky zegt:

    PS: Ik had van jou ook geen andere reactie verwacht Vederso.. 🙂

    Like

   • Vederso zegt:

    PS: Ik denk dat er een klein foutje is ingeslopen. Het moet volgens mij zijn; Lemuria. Maar hoe je de naam van dit mytisch continent ook schrijft – het blijft een 19e eeuws verzinsel.

    Like

   • Linsky zegt:

    Moet idd. Lemuria zijn. Overigens was Troje ook mythologie, totdat Heinrich Schliemann het bestaan ervan bewees….
    De echte geschiedenis is altijd al vervalst en nog vaker als mythologie, sprookjes voor volwassenen voorgehouden. Daarom begrijpen mensen hun ware afkomst ook niet! In feite staat mythologie = apocrief tegenover geschiedenis = canoniek. Het is maar waar je in wilt geloven.

    Like

 2. Pieter zegt:

  hij heeft best een punt, vrees ik

  Like

 3. Feniks zegt:

  Dank u voor deze troostende woorden.
  Wij…het volk, zullen het moeten doorstaan, maar wel met vasthouden van elkaars hand.
  ZIJ…..zullen zich meester voelen, maar wat een misvatting.
  Altijd angst voor je eigen volk door datgene wat je hebt gecreerd en het volk hebt aangedaan.

  Bijna, maar dan ook echt bijna, zou je medelijden krijgen met de kille, gevoelloze, emotieloze en zeer waarschijnlijk psychopatische machthebbers/elite.
  ZIJ zullen nooit de echte diepgang van gevoel kennen..mag ik dit allemaal zo zeggen?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Geweldig Linsky, U heeft een formidabele inkijk gegeven over wat er werkelijk gaande is. En om bij de oude Romeinen te blijven, een Romeinse leider was zo eerlijk om te zeggen: “MACHT CORRUMPEERT”.

  Like

 5. Hans zegt:

  Hoi Linsky,

  Als het waar is, dat iedereen zijn eigen wereld schept, zoals ik vaak hoor zeggen in het alternatieve circuit dan heb ik verdomde veel last van interferentie!

  Like

  • Linsky zegt:

   Ik heb even nagedacht over je opmerkingen.
   Feitelijk is daar dus geen vraag.
   Toch is het opmerkelijk dat je een belangrijk vraagstuk aanroert.

   Het ene is overigens een aanname, overgenomen kennelijk van derden
   en het tweede element is een constatering over jezelf.

   Bij dat laatste is niet duidelijk welke vorm van interferentie je bedoeld.

   Interferentie is in de taalkunde het verschijnsel dat de taalgebruiker bepaalde regels die bij een bepaalde taal behoren, ten onrechte en veelal onbewust toepast op een andere taal.

   oftewel;
   Interferentie -storing- is de samen- of tegenwerking van verscheidene golven op dezelfde tijd en plaats.

   Het is me bekend dat er in wat jij noemt ‘alternatieve circuit’ die gedachte nogal heerst.

   Daar is natuurlijk wel wat over te zeggen. Uit j je opmerking dat je “vaak hoort….” maak ik op dat je daar dus eigenlijk vaker mee bezig bent en dat dit comment niet geheel en al bedoeld is als sarcasme, maar eerder als een onbewust verlangen naar inzicht in de ware aard van onszelf.

   Waarschijnlijk is de stelling dat we onze wereld ‘zelf scheppen’ ietwat te ongenuanceerd, maar toch wel met een kern van waarheid.

   Als metafoor zou je je een trein op een spoor kunnen voorstellen. Aan de rijdende trein – wereld/maatschappij- en de richting -globale ontwikkeling- kunnen we niks veranderen.

   Wel echter aan de wijze waarop we de reis ervaren, zelfs als zich daar zaken afspelen die je niet bevallen. De mens die baas is over eigen emoties, gevoelens en verstand, zal zelf bepalen hoe hij de reis ervaart, anders dan wie enkel een speelbal is van alle emoties die bij tijd en wijle losbarsten.

   In die zin kun je gevoegelijk stellen dat inderdaad de meeste mensen last hebben van interferentie… Maar ook schep je in die zin idd. je eigen wereld!

   Als je dus echt geïnteresseerd bent in deze onverkwikkelijke materie zie dan de volgende adressen:

   http://diamental.nl/images-linsky/holografiscchematrix/sfeerdimensie.html

   http://diamental.nl/images-linsky/geloof%20uit%20het%20ongerijmde/geloof.html

   en verder nog meer van dat soort op:

   http://diamental.nl/

   Like

 6. Republikein zegt:

  Uw avatar of gravatar was me al eerder opgevallen.
  Vind het uitdagend mooi!
  Schilderkunst?

  Like

  • Linsky zegt:

   Is idd een schilderstukje, en verkleind om als log te dienen voor de website;http://diamental.nl/
   Het staat symbool voor een vaartuig wat zich op het water, in de lucht en in de ruimte kan voortbewegen, met een diamant als boegbeeld, een universeel voertuig dus… 🙂

   Like

   • Republikein zegt:

    Dank u voor de uitleg, ik had al een vermoeden!
    Mooie site trouwens, had het eerder gezegd.
    Wellicht zitten we beiden op het vaartuig, op weg naar,ja, waar naartoe?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s