Maak de Jihadisten gelukkig, en zet ze uit naar hun kalifaat

Screenshot_35

In de straten van Parijs patrouilleren duizenden politieagenten en militairen.

(Door: Afshin Ellian)

Nu we in oorlog zijn met de vijanden van Europa, moeten de juiste maatregelen worden genomen. We kunnen toch gewoon het salafisme verbieden en dit extremisme met wortel en tak uitroeien?

De meeste Europeanen zijn klaar met de Jihadisten, Salafisten, Wahabieten en alle andere vormen van de politieke islam. Mag ik dit zeggen?

‘Mag ik dit zeggen’, was een van de sterkste zinnen die ooit wijlen Theo van Gogh heeft geschreven in een column. Omdat we niet meer weten wat we wel of niet mogen zeggen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Europa, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Maak de Jihadisten gelukkig, en zet ze uit naar hun kalifaat

 1. Pogo zegt:

  Hier een stukje van Juncker over de terroristen in Parijs; ‘Terroristen Parijs zijn criminelen, geen asielzoekers’
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/11/Juncker-Terroristen-Parijs-criminelen-geen-asielzoekers-2718412W/?masterpageid=158493

  En hier een post van iemand die ik wil delen.

  “The Stranger 41 minuten geleden door The Stranger
  “‘Degenen in Europa die proberen de migratieagenda te veranderen, wil ik eraan herinneren hier serieus mee om te gaan.”

  Opgetekend uit de mond van Juncker.

  Laat dit even goed tot je doordringen.

  “De migratieAGENDA”.

  Juncker zegt dat de EU een migratieAGENDA heeft.

  Heeft de Europese bevolking daar ook maar enige zeggenschap in gehad? Is de Europese bevolking daar überhaupt van op de hoogte gesteld – behalve dan via deze slip of the tongue?

  Als nu niet duidelijk is dat we er met zijn allen ingeluisd worden, dan weet ik het niet meer.

  Het wordt tijd voor een diepgaand onderzoek naar de werkelijke bedoeling van de EU. Gevolgd door zware straffen wegens landverraad. Wat zeg ik, continentverraad. “

  Like

 2. Jan zegt:

  Van Aertsen: We moeten ons afzetten tegen Wilders en tegen salafisten en dit moeten we op een radicale manier doen.

  Sommer: ‘Wat is dat iets?’

  Van Aartsen: ‘We moeten het radicale midden zoeken. Alle moskees in Den Haag hebben gezegd: ‘pray for Paris.’ Dit moeten we allemaal doen. Ik ben bang dat als we dat niet doen, dat we naar twee radicale uiteinden sukkelen.’

  Remco Meijer: ‘Heeft u een gezamelijke boodschap.’

  Van Aartsen: ‘Vastberadenheid, tolerantie. En onverbiddelijkheid tegen de terroristen.’

  Van Zanen: ‘En laat je niet kisten!’

  Aboutaleb: ‘We moeten ons niet over de kling laten jagen. We zijn alert en scherp. Er zijn niet en wel zichtbare veiligheids maatregelen, maar morgen is gewoon een werkdag.’

  99,9 procent van de moslim wereldbevolking snapt en wil niet wat IS wil
  Eberhard van der Laan
  ..
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/live-volkskrantdebat-van-aartsen-afzetten-van-salafisten-en-wilders~a4186979/

  En zo keutelen de regenten door.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  In hun “fijne” kalifaat zijn geen uitkeringen (bijstand, ww, AOW waar ze nooit premie voor hebben betaald, kinderbijslag voor hun 4 vrouwen en 22 kinderen) waarop ze kunnen parasiteren!!
  Daarom zullen ze nooit uit hunzelf vertrekken en moeten we ze een handje helpen!!
  Ze haten de hand die ze voedt en niet zo weinig ook.
  Dat zo’n klote boek zoveel mensen gevangen houdt. Boek zegt: iedere niet booslim is een 2e rangs burger, dus ook al zijn ze analfabeet, ongelovigen zijn niet allah’s uitverkorenen dus mag je ze als vuil behandelen. Hoe kan een sprookjesboek zoveel mensen in in negatieve zin beinvloeden????

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Johan zegt:

  Hoe bestreden de Duitsers terrorisme in de Tweede Wereldoorlog ?
  Als er ergens een Duitse soldaat door het verzet gedood werd, werden meteen als represaille tientallen burgers opgepakt en voor het vuurpeloton gebracht. Iets dergelijks zou men nu ook weer moeten doen. Nou gaat het te ver om willekeurige moslims voor het vuurpeloton te brengen, maar in plaats daarvan zou het geen gek idee zijn om bijvoorbeeld willekeurig moskeeën te sluiten. In dit geval 1290. Tien moskeeën per vermoorde persoon. Voor elke dode tien stuks.
  Iedere keer weer, als er islamitisch terrorisme plaatsvindt, moet de overheid hier proportioneel, maar heel beslist op reageren.
  Dit is de enige manier om dit gezwel te bestrijden. Bij elk probleem dat zij, de moslims, veroorzaken, moet hen een aantal rechten ontnomen worden.als het allemaal niet helpt,
  moeten ze op termijn allemaal Europa uitgezet worden,

  Like

 5. Jean zegt:

  Wij hadden “verwacht” NA DE ZOVEELSTE CRIMINELE DAAD DOOR MOSLIMS dat het politiek zootje eens eindelijk de koe bij de hoorns zou nemen en duidelijk zou maken dat die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam verboden zou worden maar neen, “”het heeft allemaal niets met islam te maken”” ook al weten wij 450.000.000 Europeanen dat “ALLE ELLENDE & GEWELD” altijd komt van islamieten de liefhebbers van pervers barbaars geweld, maar geen nood “wij zullen zelf de mesthoop opruimen”, voor ons moet en zal die rotzooi verdreven worden van Vlaams grondgebied, uitstel is niet meer aan de orde, wij EISEN dat onze vrouwen en kinderen en wijzelf in veiligheid kunnen leven.

  Alles wat verziekt is door moslims/islamieten zal geboycot worden al is het zelfs een gemeente/stadsbestuur, nergens willen wij geconfronteerd worden met achterlijke barbaren.

  Mensen die zich hebben aangepast worden gerespecteerd en het kan, kijk maar naar de ‘dame’ Chioua Lekhli, kijk maar naar ‘de heer’ Faroek Özgünes, kijk maar naar de ‘dame’ Zuhal Demir, 3 voorbeelden van vreemde origine die zich helemaal geintregeerd en aangepast hebben aan ONZE normen, waarden, wetten en cultuur, 3 mensen die nooit staan te zeiken over die barbaar alla of die perverse pedofiel mohamed. Bah, ik moet al braken als ik die 2 moordadige monsters hoor vermelden.

  Wij EISEN dat de grenzen potdicht gaan en er geen moslim/islamiet er nog doorgeraakt en wij starten met het verdrijven van alle moslims/islamieten die verblijven op ons grondgebied. Dat gaan wij zeer beschaafd doen ‘zonder geweld’ maar wel efficiënt want onze toekomst staat door de aanwezigheid van die barbaarse smeerlapperij tot aan de nek in de stront.

  Wat doet de politiek? NIETS enkel LULLEN & ZAKKEN VULLEN alhoewel politiekers uit te voeren hebben wat de bevolking eist, daar is een woord voor; DEMOCRATIE.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Jihadisten, Salafisten, Wahabieten en alle andere vormen van de politieke islam en hun supporters zet ze maar allemaal uit naar hun geliefd kalifaat !
  De westerse samenleving deugt volgens hen toch niet.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dat is DE OPLOSSING. Alle HAAT-en BOOSBAARDEN terug naar hun ZANDBAKKEN! Win – win situatie voor ONS Nederlanders en Europeanen. Zo eenvoudig kan het zijn!

  Like

 8. Hans zegt:

  “Since they can’t be cured, I’d kill ‘m”
  Monthy Python ‘Mouse People’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s