NA “PARIJS”: WAT MOET ER NU GEBEUREN?

Screenshot_1

(Door: Forum voor Democratie)

Uiteraard zijn ook wij bijzonder geschokt en boos over de afschuwelijke gebeurtenissen in Parijs op vrijdag de 13e. Net als veel andere Nederlanders hebben wij ons afgevraagd welke consequenties dit heeft voor ons, en welke maatregelen nu genomen dienen te worden. Zeker nu het er op lijkt dat een aantal van de terroristen via de ongecontroleerde vluchtelingenstroom van de afgelopen maanden de EU zijn binnengekomen.

Les één bij crisismanagement is: zo snel mogelijk de situatie weer onder controle krijgen en deze vooral niet verder laten escaleren. Zolang we niet precies weten wie Nederland en de EU binnenkomen, zal op zeer korte termijn moeten worden overgegaan tot het effectief sluiten van de nationale grenzen, gekoppeld aan het actief controleren, in samenwerking met onze bondgenoten, van de Europese buitengrenzen. Het is een gotspe dat de EU en de NAVO niet in staat zouden zijn om de eindeloze stroom bootjes tussen Turkije en Griekenland te beëindigen, of in elk geval significant terug te brengen. Aanpak begint niet bij het omkopen van Turkije maar bij zelf actief handelen.

Lees verder>>>
Forum voor Democratie

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op NA “PARIJS”: WAT MOET ER NU GEBEUREN?

 1. Ricardo zegt:

  Nog steeds in grote Shock! Laat mij baas worden over die Criminele bende EU en er komt geen terrorist/Crimineel de Eu meer binnen! Hou 1 dag die bootjes tegen , en er komt nieman meer in !
  Laat die klootzakken lekker creperen in dat achterlijke Afrika, Moslimlanden! En stop ook met ”Ontwikkelingshulp”! Blijkbaar moet de hele wereld zo achterlijk en dom, middeleeuws als Afrikaanse/Molslimlanden! worden!

  En ja hoor Muttie moest weer met haar dikke klus overal op t.v verschijnen, de linkse nazi propaganda draait weer overuren! Merkel/Junkcer/Pechthold jullie kunnen weer trots zijn op jullie ISIS helden!

  Dit soort ongedierte heeft geen enkele schaamte! Wel verantwoordelijk zijn ,om dit soort ratten hier toe te laten en dan op t.v de schijnheil uit hangen of ze het erg vinden!

  Like

 2. Fubar zegt:

  Wat nu?
  Moet je dat nog vragen?
  De totale oorlog!
  Dat.
  Roei islam uit en neem de verantwoordelijke politici mee.
  Jaag elke mohammedaan het Westen uit en start nuking the shit out of Arabistan.
  And do not stop till the job is finished.

  Like

  • koddebeier zegt:

   HET NEGEREN OF KLEINEREN VAN EXTREMISTISCHE IDEOLOGIËN DIE LEIDEN TOT TERRORISME, IS EEN IDEOLOGIE IN ZICHZELF. HET IS DE WESTERSE IDEOLOGIE VAN DE POLITIEKE CORRECTHEID. DEZE IDEOLOGIE HEEFT AL VEEL MENSENLEVENS GEKOST.
   DEFINITIE VAN LANDVERRAAD:
   “Het verraad van zijn eigen land door tegen het eigen land oorlog te voeren of door bewust of opzettelijk handelen zijn vijanden helpen”.

   Like

  • Driek zegt:

   Fubar zegt: Roei islam uit en neem de verantwoordelijke politici mee. Jaag elke mohammedaan het Westen uit en start nuking the shit out of Arabistan.

   Ja, beste Fubar, als dat zou kunnen, mijn ergernis over dat schorem in Den Haag, over al onnozele die bewindslieden en al dat moslimtuig, wordt met den dag erger. Ik had nooit gedacht mijn laatste levensjaren door te moeten brengen in een land dat zo aan vernietiging onderhevig is, en dat allemaal door die verderfelijke islam, een wrede ideologie die ons het leven volkomen verpest. We moeten ze wegjagen, allemaal, voorgoed.
   Ik kan er nog steeds niet over uit dat we het zover hebben laten komen. Ik vind het ongelooflijk, soms lijkt het net een boze droom. Die Nederlanders zijn echt niet goed snik om steeds maar weer op die rottige partijen te stemmen, maar misschien, ja heel misschien, gaan hun ogen nu eindelijk eens een keertje open. Doch ik heb er een zeer zwaar hoofd in. Nee, mijn levensvreugde neemt zienderogen af.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Voordat dat gaat gebeuren staan er ons hier en ook NL en andere landen nog wel een-en-ander te wachten.
   Hier Lille in Fr, de identiairen demonstreren en worden door de police tegengehouden.
   Wat gaat er hier gebeuren bij een volgende aanslag ???????????

   Like

   • Edjan zegt:

    Zo te zien houdt de politie ze niet tegen. De identitairen stuiten opeens op een enorme overmacht zombies en kunnen maar één ding doen: terugtrekken. En de politie drukt ze met zachte hand terug. Terecht, zo te zien.

    Like

 3. Geronimo zegt:

  Eerste daad: de eigen grenzen toe. Uitzonderlijke toestanden vergen nu eenmaal uitzonderlijke maatregelen. Net als Hongarije e.a. Geen opvang van bijkomende vluchtelingen meer. Merkel & ° kunnen letterlijk en figuurlijk de pot op. Screening ten gronde van wie al binnen is. Het kaf onmiddellijk terug naar afzender, zonder enig verwijl. Geen processen, beroep of wat dan ook. Aanvraag afgewezen, buiten. De rest, met name de weinige echte oorlogsvluchtelingen, opvangen in gesloten inrichtingen met het minimum aan levensonderhoud, zonder geldelijke uitkeringen of wat dan ook, allemaal met een voorlopige verblijfsstatus, in afwachting dat ze terug naar hun land van herkomst kunnen, zodra de toestand het ginder enigszins toelaat. Om mee te werken aan de heropbouw ter plaatse. Wie dit verblijf hier niet ziet zitten op die manier, kan een officiële aanvraag doen om vervroegd terug te keren naar het land van herkomst, en dat op eigen risico. IS vernietigen, waar ook ter wereld. Tot op het bot. Daar is Frankrijk trouwens nu al opnieuw mee begonnen in Syrië (zie link hieronder). Een adequate veiligheidsdienst op de been brengen, die diepgaande controle houdt op alle in het land rondlopende vreemdelingen en hun eventuele bedoelingen tot het plegen van aanslagen in eigen land en daarbuiten. Want daar valt momenteel niet zo veel goeds over te vertellen. Wedden dat de vluchtelingenstroom binnen de kortste keren is opgedroogd ! !

  http://ims.mediafin.be/optiext/optiextension.dll?ID=aOJaId2zXvPaDEvHQ3Z00o0VMuBQuR5nuwMZwpk7p%2B13cojqix0VdtI8wJjM8QH9OYl1obhnNSUImrdrkPzcBcAcl13iz

  Like

 4. Geronimo zegt:

  L’armée française bombarde massivement la ville syrienne de Raqqa, fief du groupe Etat islamique
  La France bombarde massivement la ville syrienne de Raqqa, principal fief du groupe Etat islamique en Syrie, annonce le ministère de la Défense, dimanche 15 novembre. Ces frappes aériennes interviennent deux jours après les attentats qui ont fait au moins 129 morts à Paris, et qui ont été revendiqués par l’organisation jihadiste.

  http://www.francetvinfo.fr/l-armee-francaise-bombarde-massivement-la-ville-syrienne-de-raqqa-fief-du-groupe-etat-islamique_1177083.html#xtor=EPR-51-%5Bl-armee-francaise-bombarde-massivement-la-ville-syrienne-de-raqqa-fief-du-groupe-etat-islamique_1177083%5D-20151115-%5Bbouton%5D

  Like

 5. Elena zegt:

  Met zulk ’n politie zal men de oorlog nooit winnen.
  Wat een debielen.
  -zucht-
  ——————————————-

  zo 15 nov 2015, 22:31
  Voortvluchtige terrorist opgepakt en vrijgelaten door Fransen

  PARIJS –
  De voortvluchtige terrorist Abdeslam Salah is kort na de aanslagen in Parijs afgelopen vrijdag aangehouden door de Franse politie, die hem vervolgens weer heeft laten gaan. Salah werd in de nacht van vrijdag op zaterdag staande gehouden toen hij per auto de Frans-Belgische grens wilde oversteken.

  Dat hebben vier anonieme Franse justitiebronnen gemeld aan persbureau Associated Press. Salah zou met twee anderen in een auto hebben gezeten. Agenten hebben de identificatiebewijzen van het drietal gecontroleerd en hen vervolgens hun weg laten vervolgen.

  Frankrijk heeft zondag een opsporingsbericht over Salah verspreid.
  .

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Als ik het goed voorheb, was deze Abdeslam Salah zelfs het brein achter de aanslagen in Parijs. Wel een beetje onbegrijpelijk, de grenzen sluiten, en dan nog dit. Die vinden ze niet vlug meer terug !

  Like

 7. Jan zegt:

  Na de aanslag:

  Like

  • Jan zegt:

   Op de G20 enkele dagen terug:

   Putin Laughs Off Obama At G20 Summit: “He’s A Child…He’s A Child.”


   Obama White House was desperate to try make itself appear equally worthy of the fear and respect the world has for Putin’s determination to wipe ISIS off the face of the planet.

   The result was this photo being aggressively pushed for widespread publication by the Obama White House.

   What the White House won’t be pushing is the apparent reaction Putin had to Barack Obama’s self-serving overtures. He was seen laughing among his staff shortly after the already famous “coffee table” moment, and looking over at Mr. Obama with what is being described as “dismissive derision.”
   ..
   Just a day prior to the Paris terror attacks President Obama again said publicly that ISIS was contained. That opinion is said to have been repeated among various world leaders as they meet in Turkey

   And where Obama was often seen laughing and giggling while being photographed, Putin’s demeanor grew increasingly serious as he was greeted by one fellow world leader after another.

   ..
   http://dcwhispers.com/putin-laughs-off-obama-at-g20-summit-hes-a-child-hes-a-child/

   Like

 8. Jan zegt:

  En vergeet Canada, dat heeft een fascistische regering gekregen, geleid door een psychopaat en besloten tienduizenden Syrische jihadisten toe te laten:

  At G20, Trudeau reaffirms plan to accept 25,000 Syrian refugees
  Prime Minister uses world forum debut to push for youth, growth and diversity


  http://www.macleans.ca/news/world/at-g20-trudeau-reaffirms-canadas-plan-to-accept-25000-syrian-refugees/

  Like

 9. ildiko zegt:

  IEDEREEN DIE NIET VOOR ZIJN EIGEN LAND WILT STRIJDEN, GEEN ANDERE LAND VERDIENT!!!!!!

  Like

 10. Edjan zegt:

  Mensen, ze hebben niets geleerd. Hun ogen zijn niet open gegaan.Het is Wilders zijn schuld, AZC’s en moskeeën extra bewaken. En dat is het! Migratiestroom volgend jaar het dubbele. Problemen met huisvesting en zorg. Relletjes. Politie erbij. Klaar.
  Het zal nog veel erger (moeten) worden. We moeten er blijkbaar maar aan wennen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24746622/__Valls__dreiging_duurt_voort__.html
  Misschien gebeurt er wat als er in Nederland (een paar) duizend slachtoffers zijn gevallen. Dan is het veel te laat want dan zitten ze er al. Nu zitten ze er ook al.

  Like

  • Edjan zegt:

   En de verantwoordelijke bobo’s paraderen trots door de straten.
   Zie ze lopen, omhangen met de kettingen en medailles die ze zichzelf en elkaar gegeven hebben.
   Schijnwerpers! Daar moeten ze in staan.
   Camera’s! Daar moeten ze vóór staan.
   Ben ik goed in beeld?
   Ik ben nl. links, een weldenkend mens en buitengewoon humaan.

   Like

 11. Jan zegt:

  Merkel: Antwort auf Terror müssen Nächstenliebe und Toleranz sein

  Angela Merkel hat in ihrer ersten Rede zu den Pariser Anschlägen gesagt, die Antwort des Westens auf den Terror müsse darin bestehen, dass „wir unsere Werte selbstbewusst leben“. Einer der Werte sei „das Recht jedes Einzelnen, sein Glück zu suchen und zu leben“ – offenkundig als Reminiszenz an die Flüchtlinge.

  http://www.deutsch-tuerkische-nachrichten.de/2015/11/521167/merkel-antwort-auf-terror-muessen-naechstenliebe-und-toleranz-sein/

  Like

 12. Jan zegt:

  Stimme der Vernunft: Steinmeier warnt vor Kriegs-Hysterie

  Bundesaußenminister Frank-Walter Steinmeier warnt vor einer Kriegs-Hysterie nach den Anschlägen von Paris. Es gäbe keine einfache und auch keine militärische Lösung. Nur ein Waffenstillstand in Syrien könne den Konflikt entschärfen.

  http://www.deutsch-tuerkische-nachrichten.de/2015/11/521365/stimme-der-vernunft-steinmeier-warnt-vor-kriegs-hysterie/

  Die vent is volslagen geschift.

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  We hebben nog een lange weg voor de boeg.
  Deze weg zal definitief leiden naar de vernietiging van de islam in Europa.
  Wat er tot nu toe door de islam aan oorlogshandelingen is verricht is bij lange na niet voldoende om de politici te dwingen te verklaren dat wij in oorlog zijn met de islam.
  Zij zullen dit pas verklaren als de islam-terreur onhoudbaar is geworden, en de straten rood zullen zien van het bloed van duizenden onschuldige slachtoffers.
  Dan pas en niet eerder…

  Like

 14. Jan zegt:

  En Juncker:

  Jean-Claude Juncker’s response to the Paris abomination was extraordinary. At the G20 summit in Turkey, he lashed out at those – the vast majority of Europeans, if polls are to be believed – who think open borders might be weakening the Continent’s security. “My belief is exactly the opposite”, he declared, “and therefore there is no need to review the European refugee policy.”
  As usual, he took the opportunity to chide his opponents for their narrow-mindedness. “I would like to invite them to be serious about this and not to give in to these basic reactions. I don’t like it.”

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/11997966/Eurocrats-are-in-tragic-denial-about-the-Paris-attacks.html

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Een paar weken geleden gaf ik aan voor strenge controle in Nederland, maar hier schijnen zich geen terroristen te bevinden en dat zegt een directeur van een opvangcentrum, dus zal het wel zo zijn. Rutte en vele met hem, zelfs onder het naïeve volk, zeggen dat de Islam geen terreur voortbrengt, maar een tolerant volk is. Ik heb een belangrijke vraag : Waarom wordt die G20 in Turkije gehouden terwijl Erdogan de IS steunt, zijn land doorvoer is voor drugs en IS en andere misdadigers ? Zij zitten met Erdogan aan dezelfde tafel, dineren met hem als beste vriend. Waarom wordt Turkije niet geboycot na vrijdag de 13e nov. en wordt Turkije niet volkomen geisoleerd? Dat zou al een hoop vluchtelingen en gelukzoekers schelen denk ik.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  De verklaring “Wij zijn in oorlog met ISIS” is goud waard. De rest van het geouwehoer “Niet met de Islam” is maar diplomatieke praatjes. Het geeft de staat enorme ruimte om speciale verordeningen uit te vaardigen …In de traditie van de oude “Verordnungen und Befehlen”. De vraag wat moet men doen? In het algemeen moet men streven naar het flink uitdunnen van de Islamitische bevolking in broeinesten zoals Molenbeek, de banlieu van Parijs, Nørrebro in Kopenhagen enz.: a) als eerste moet DE STAAT EN DE STAD zorgen dat de autochtone bevolking en niet moslims worden uit de gevarenzones geëvacueerd. Deze mensen (gezinnen) lopen enorme gevaar te worden gegijzeld. Ze kunnen zelfs worden gedood als men aan het pakket eisen niet wordt voldaan. Er moeten wijken komen, waar de vrijgekomen huizen worden aan deze mensen toegewezen. Wijken met autochtone meerderheid. b) In de naam van oorlog tegen terrorisme zouden routine nachtelijke acties worden uitgevoerd en huiszoekingen verricht. Dit soort werk is niet de taak van de politie, maar van speciale SWAT teams van het leger. c) indien een indicatie wordt gevonden voor radicalisering WORDT HET HELE NEST OPGERUIMD. Het complete gezin en aanhang verliest automatisch het Heidelandschap en wordt – via speciale verordening – gedeporteerd naar het land van herkomst. Opgeruimd staat netjes.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Dat gaat nooit lukken, pas na een echt grote ramp wordt er ingegrepen of diverse aanslagen direct achter elkaar.

   Like

   • Edjan zegt:

    Er wordt pas ingegrepen als de moslims aanslagen op de overheid gaan plegen, of op havens en vliegvelden. Zolang ze ons uitmoorden, vindt onze overheid het prima! Ze gebruiken het zelfs om de moslims beter te beschermen, meer “vluchtelingen” in te voeren en Wilders / le Pen de schuld te geven. Onze overheid faciliteert deze aanslagen van ganser harte.

    Ik zie het somber in en vrees dat aanslagen als deze steeds vaker voor gaan komen.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Edjan, de Nederlandse burger verdient dit alles niet, maar het is nodig, het is nodig dat er in Nederland een hele grote ramp gaat plaatsvinden met totale chaos en paniek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s