Slaapwandelend naar de afgrond

Screenshot_38

(Door: D.G. Neree)

Na de verschrikkingen in Parijs dacht ik dat nu toch eindelijk de mensen wakker zouden worden. Dat de opiniestuurders van de Nederlandse pers, de politieke kliek in Den Haag en al die goedmenschen en hun organisaties toch minstens opgeschrikt zijn en beseffen welk een gevaar er hier dreigt, waar het vandaan komt en hoe de toekomst eruit ziet als er niet snel krachtdadig wordt ingegrepen.

Maar nee, en dat is het meest verontrustende van dit hele gebeuren, men blijft volharden in zijn wegwuiven van het werkelijke probleem en men zoekt wanhopig naar argumenten om de werkelijkheid te blijven ontkennen.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Slaapwandelend naar de afgrond

 1. OphEUffen zegt:

  De wegkijkers zaaien de voedingsbodem voor types als Breivik. Dat gaat niet helpen om de druk van de ketel te halen maar men vraagt er zelf om. De aanstaande burgeroorlog staat vast voor mij. De enige vraag die mij nog rest is of die inmiddels begonnen is.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “En zijn gratuite opmerking dat dit wel een oorlog is, maar niet tegen de islam maar wel tegen ISIS.”

  Geraffineerde bliksem!
  Maar het wérkt, die uitspraak; als je bijv. eens rondkijkt op facebook, zie je allerlei ‘Gutmenschen’ onzin leuterpraatjes en -plaatjes posten en plakken.
  Roze wolk idealen die laten zien dat we verloren zijn.
  Ze blijven doof en blind…

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Slaapwandelend naar de afgrond, ongelofelijk dat we geregeerd worden door zo’n stel idioten en voor 90% een volk zijn van onnozelen die zich laten beliegen en bedriegen door deze idioten en de corrupte media !!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Het grote goedpraten is weer begonnen; de vuige labbekakken…

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  +
  Climate Change Conference in Paris


  +

  Like

 6. Ik wordt zo ontzettend moe van sommige mensen, de onzin die wordt uitgekraamd. Een grote groep wil gewoon niet luisteren terwijl je alle informatie voorhanden hebt. Ik zie het somber in!

  Like

 7. Marc zegt:

  Er is maar een adequaat antwoord op denken, doen en laten van de huidige politiek correcte elite: hen de oorlog verklaren!

  Dat is niet zomaar een bewering, maar de weg die het noodzakelijkerwijs zal nemen. We zullen zien dat, als West-Europa nog gered wordt, dit zal gebeuren door Oost-Europa.

  Het is nu eenmaal zo dat het nadeel van de Sovjet-bezetting van Oost-Europa toentertijd, nu als voordeel heeft dat ze niet dezelfde psychologische verwerking van WO II hebben gehad. Oost-Europeanen hebben daarom niet die foute reflex ontwikkeld van ‘Hitler was racist, dat willen we niet meer dus zullen we alles wat kritisch ten opzichte van vreemdelingen is weren’. Oost-Europeanen zijn nu meer oorspronkelijk in hun verwerking van WO II en zeggen ‘Hitler was een racist, dat willen we niet meer.’ Maar ze kennen niet de reflex van ‘anti-racisme staat gelijk aan kritiekloos aanvaarden van alles wat vreemd aan onze cultuur is.’ Bovendien kennen ze uit zeer recente ervaring de nadelen van propaganda beter dan wij hier in het Westen. Oost-Europeanen zijn beter in staat zich te weer te stellen tegen de geestelijke aanval van de islam.

  Like

 8. Johan zegt:

  Er was een bijeenkomst van de burgemeesters van de 4 grote steden. Het enige wat Jozias van Aarsten wist te melden was dat we ons niet in de richting van Wilders moesten laten drijven.
  Dan ben ik weer helemaal perplex als ik dat hoor. Alsof het allemaal zijn schuld is. De domheid die deze lieden weten te ventileren, het is uitermate bedroevend.

  Ook weer zoiets : Vandaag was er een herdenkingstocht, georganiseerd door een moskee in Amsterdam. Daarin liep van der Laan mee (burgemeester van Amsterdam), trots als een pauw, dat er toch nog zoveel mensen meededen, ondanks de dreiging van terroristen.
  Mijn vraag is : Hoe kun je nou vanuit een kazerne van de vijand (de moskee van de islam) een stille tocht organiseren om de slachtoffers van diezelfde ideologie te herdenken ?

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Wat dacht u hier van? Die man is compleet krankjorum, Charles Michel van het Waalse MR in België. Dit lijkt hopeloos ! Ze mogen nog diens eigen kinderen opeten, hij zal nog altijd hetzelfde blijven zeggen. Al ooit zo’n struisvogel gezien? En zo iemand, die de koran en dus de islam in het geheel niet kent, zo iemand bestaat het dus om zonder te verpinken de volgende calamiteit uit te spreken: “Dat is een troef, op voorwaarde dat iedereen dezelfde fundamentele waarden deelt”. (Zie tekst onderaan)

  Welnu, gij rare Charel, dat is het hem nu juist: zij delen onze waarden helemaal niet, al die moslims, van de eerste tot de laatste, en dat vanuit hun geloof. Zij beschouwen vrouwen als minderwaardig, ze mogen hun vrouwen slaan, weliswaar met manieren, d.w.z. niet direct doodkloppen dus, het erfrecht is verschillend, bij overspel is er een hemelsbreed verschil in de aan te voeren bewijslast tussen man en vrouw, een moslim mag zijn vrouw verstoten als ze hem niet voldoet, moslims beschouwen alle ongelovigen, ook uzelf Charel, als untermenschen of doodgewoon als honden, apen en varkens, kortom in het beste geval als tweederangsburgers, die een belasting mogen betalen willen ze in leven blijven. Zij vinden pedofilie normaal, zij aanvaarden geen andere meningen of godsdiensten, en ga zo maar door. Dergelijke bestuurslui als deze Charel en tutti quanti, moeten doodgewoon aan de kant gezet, wegens niet capabel voor hun job. Ze zijn op de keper beschouwd nog vele malen erger en gevaarlijker voor onze maatschappij dan alle laffe moslim moordenaars samen. Ik word toch zo ontzettend woedend als ik dit soort dingen lees.

  Hier de tekst in kwestie.

  “(Belga) Eerste minister Charles Michel heeft zondag in de Kamer een oproep tot verdraagzaamheid gelanceerd na de aanslagen in Parijs. “De daders liegen als ze zeggen dat ze doden in de naam van Allah, ze doden in de naam van haat. De islam is een vreedzame godsdienst vol mededogen”, zei hij. De premier nam het woord tijdens een plechtigheid naar aanleiding van Koningsdag.

  Volgens Michel misbruiken de terroristen de islam in hun strijd voor een totalitaire staat. De islam heeft niets te maken met terrorisme, benadrukte de premier. “We leven niet in een homogene maatschappij. Er zijn verschillende ideeën, culturen… Dat is een troef, op voorwaarde dat iedereen dezelfde fundamentele waarden deelt”, zei Michel. Hij lanceerde vanop het spreekgestoelte een oproep tot vereniging. “Laat ons samen een vuist maken tegen haat en intolerantie. We weigeren te moeten kiezen tussen veiligheid en vrijheid.”

  Wegens de aanslagen kreeg de plechtigheid, waarbij onder meer koning Albert en koningin Paola aanwezig waren, een meer ingetogen karakter dan gepland. Ook de Franse ambassadrice in ons land, Claude-France Arnould, was aanwezig. Ze dankte België voor zijn steun en sympathie. De plechtigheid werd afgesloten met een uitvoering van het Belgische én het Franse volkslied.
  (Belga)”

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Geronimo: 01.38. uur. Tja, liegen is ook een kunst. En die beheersen vele linkse-en politiek-correcte politici, uitstekend.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Tom ik vraag me wel eens af of ze liegen.
   Ik vrees dat ze werkelijk zo naief denken.
   Zoiets als IQ hetzelfde als de schoenmaat.
   Als ze liegen is hun zijn het nog grotere smeerlappen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s