12:00 uur, nationale herdenking, tijd voor HERRIE!

Screenshot_7

(Door: Bert Brussen)

Zijn we niet al lang genoeg stil geweest?

Terwijl de lijken nog geeneens koud zijn wordt de gruwelijke aanslag in Parijs, wederom gepleegd door aanhangers van de islam, gekaapt door het Nederlandse Legioen van Fatsoen. Kleurtjes op gebouwen, zinloze hashtags op Twitter en één minuut stilte moeten zogenaamd ‘solidariteit met de slachtoffers’ uitdrukken. Wie werkelijk solidair wil zijn met de slachtoffers doet er goed aan zich te laten neerschieten met een kalasjnikov en op dezelfde wijze te creperen als al die onschuldigen in Parijs deden. Dát is solidariteit.

Gratuit twitteren met een zoveelste pathetische hashtag, veilig vanachter je laptopje, heeft niets te maken met solidariteit maar alles met egocentrisme: het is niets ander dan de wereld laten zien dat jij ook nog bestaat, een schrille roep om aandacht, aandacht die kennelijk te veel uitgaat naar de slachtoffers.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op 12:00 uur, nationale herdenking, tijd voor HERRIE!

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Herdenkingen, stille tochten en dat soort flauwekul heeft geen enkele zin. De bron aanpakken heeft wel effect. Met wortel en tak uitroeien dus.

  Like

 2. U heeft wel gelijk, Bert Brussen: Gisteren, op de demonstratie werd het ook weer gevraagd en dan doe je voor je fatsoen wel mee, omdat je weet, hoe het bedoeld is, maar ik heb instinctief ook iets tegen die ‘stilte’ momenten; ze stralen deemoed en berusting uit en dat is géén doeltreffende reactie op zoiets als de islam(Maar ja, deep down zou i k dan ook geestdriftiger worden van wat actie: Desnoods een moskee in de fik steken of zo. Ha ha!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. tjonge zegt:

  ben het eens met mr brussen, alleen schreeuwen is niet de oplossing.
  wel het schrappen van artikel 1 in onze grondwet gevolgd door de islam algeheel te verbieden en alles wat gerelateerd is aan islam tot de laatste steen afbreken.
  .
  vervolgens een ultimatum aan de hier wonende moslims; u word direct ex moslim(a), scheert die lelijke baard af, verbrand al uw manjurken/hoofdoeken/tenten en omarm onze maatschappij en ga fijn positief meedoen,
  of u blijft moslim en moet binnen 48 uur nederland verlaten en het nl-paspoort inleveren.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Mee eens!Ik begrijp die stiltes en stille tochten toch al niet!Steun voor de nabestaanden?Respect voor de doden?Zou kunnen,maar krijg je ze er mee terug?Niet,dus!Dan maar liever een protest laten horen,hard en duidelijk!

  Like

 5. Frans Brassens zegt:

  Een door de E.U. georganiseerde minuut stilte voor de slachtoffers van Parijs lijkt mij bijna hetzelfde als wanneer iemand die verantwoordelijk is voor een huurmoord zijn slachtoffer wil herdenken.
  Voor mij geen stilte dus vandaag.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Aye, op mijn werk ook een minuutje stilte uit solidariteit met de slachtoffers in la France. Kan iedereen ff goed doen en vanavond hangen ze allemaal voor de buis voor hun portie hersenspoeling. En morgen weet iedereen zeker dat we moslims niet in een hoek moeten drukken, dat het sluiten van de grenzen geen oplossing biedt, dat de PVV nooit oplossingen heeft, dat Wilders zijn toon moet matigen en dat niet alle moslims terroristen zijn.
  Zodoende hebben we volgende week weer een minuutje stilte. Of een stille tocht.
  Want zolang we het Trojaanse paard blijven voeren en we dagelijks nieuwe Trojanen verwelkomen gaat het fout. De weg naar de hel is waarschijnlijk geplaveid met stille tochten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s