Islamitische aanslagen? Versoepel de wapenwet!

Screenshot_8

(Door: Frank Berkemeier voor “OpinieZ.com”)

Aangezien dit kabinet en vele voorafgaande kabinetten de kerntaak Veiligheid volledig hebben verkwanseld, roep ik de politieke partijen op de wapenwet te versoepelen. Mensen met een militaire opleiding en met een enkelvoudig paspoort zouden de mogelijkheid moeten krijgen zich te bewapenen. Zodat zij zich tegen terreur kunnen verdedigen, daar waar de overheid dat weigert te doen uit politiek-correcte motieven.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Islamitische aanslagen? Versoepel de wapenwet!

 1. Edjan zegt:

  Ach, Frank Berkemeier, leuk geprobeerd en je gedachtegang klopt als een bus. Maar…
  Onze overheid is als de dood dat wij die wapens ook op hun zouden kunnen richten. Als ze bijvoorbeeld met de zoveelste belastingverhoging aankomen, of verslechtering van de zorg, of de zoveelste tsunami van gelukszoekers.
  Nee, dit gaat nooit gebeuren.

  Like

 2. Pogo zegt:

  “Wanneer gekke Geert de vrije hand zou krijgen zullen aanslagen zoals in Parijs ook in Nederland te verwachten zijn”

  VVD Wethouder: Aanslagen schuld van Wilders!
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/720259/1/1/50/vvd-wethouder-aanslagen-schuld-van-wilders.html?token=ab7ca92e0906148a09d48c4030906e95&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De verraders van: VVD,CDA,PvdA,D66,CU,SGP,GL, zullen dat NOOIT toestaan! De ISLAMISERING dient voorrang te hebben, van dit politieke TUIG!

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  ……..Moet er niet aan deken dat al die linkse schreeuwers ook nog bewapend zouden zijn……………

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik ben absoluut voor en bij mij komt het wapen het huis niet uit. Helaas is dit Nederland en kan de autochtone bevolking gewoon de bietenbrug op. Gelukkig bestaan er prachtige stukken tuingereedschap; daar moet ik het dan maar mee doen, vrees ik…

  Like

 6. Sjaak zegt:

  In Duitsland heeft het al 6 keer dit tafareeltje gegeven en
  de overvallers keken in een geweerloop !
  Bij twee werd meteen geschoten en die kijken inmiddels
  de radijsjes van onderen aan !
  Omdat in Duitsland de meeste schuttersgilden ter wereld
  geeft, is het raadzaam dat de geitenneukers zich het goed
  overleggen of het zo een goed Idee is aanslagen te plegen !
  Duizenden staan op scherp en de eenduidige Tenor is :
  ,,Eerst schieten dan vragen ”!

  Like

 7. Wilders zou er misschien best voor voelen, maar als h i j ooit eens in die richting een voorstel zou doen, blèren ze allemaal weer tegelijk in de 2de slaapkamer: “Zie je wel: Een Nazi!!!”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Bewapenen in Nederland ???? Zelfs zelfverdediging is niet toegestaan, pepperspray verboden, cs gas verboden, knuppel verboden, zelfs handboeien zijn voor burgers verboden enz enz ..
  Behalve de Overheid zijn hier alleen misdadigers en terroristen zwaar bewapend en de burgers kunnen barsten !

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Net wat Edjan zegt, de oproverheid doet ’t in z’n broek voor de burger (en zo hoort ’t ook) dus ze gaan ons (hun gevreesde vijand) echt geen wapens geven. En vergeet niet een dictatuur als de onze bestaat slechts bij de gratie van machteloze i.e. ongewapende burgers.

  Like

  • Gait zegt:

   Onder voorwaarden, zoals proeve van bekwaamheid, of bv lid KNSA, 1 paspoort, VOG en geestelijk gezond een prima idee. Een ieder zou lijf en leden moeten mogen verdedigen. De aanslagen hebben geleerd, dat slechts zij die ook over wapens beschikken een kans hebben op overleven!

   Like

 10. Tempelier zegt:

  Een wetswijziging , mooi als u daar op wil wachten. Onze regering heeft totaal geen respect voor het volk , waarom dan voor hun wetten ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tempelier: 19.54. uur. Geheel met U eens. Van de smeerlappen, het politieke TUIG – buiten de PVV- hebben WIJ geboren Nederlanders niets te verwachten!

   Like

 11. paulzwueste zegt:

  Grote onzin
  Wat ’n grote onzin! Om netjes aan de “overheid” te gaan vragen of we aub. wapens mogen aanschaffen!
  Hebben de bedenkers van dit fatsoens-idee al nagedacht over het feit dat als iedereen een wapen zal mogen kopen de 2.000.000 moslims in NL dat ook zullen mogen?
  Gewoon een wapen op de vrije markt aanschaffen… en laat de overheid de wapens maar weghalen bij de moslims…

  Like

  • exmarineman zegt:

   @Paul: kennelijk heb je toch het stuk niet goed gelezen want er staat dat ALLEEN 1 paspoorthouders een wapen mogen aanschaffen. En 95% van de moslims in Nederland heeft 2 paspoorten zoals je waarschijnlijk weet……en velen van de moslims hebben al een wapen maar die liggen hoogstwaarschijnlijk ergens in 1 of meer moskeeën. En een wapen aanschaffen in België is een mogelijkheid ja.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Juist Realpredictor. en niet de bezitters van een enkelvoudig marrokaans of turks idientiteitspapiertje!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach exmarineman.
    Ik denk dat wij beiden wel weten dat die aanpassing van de wapenwet er nooit zal komen zolang de “gevestigde partijen” hun verderfelijke uitscheiding in de vorm van “beroepspolitici” produceren met als doel om het volk te verraden… en het volk zo onnozel is om zich aan hen over te leveren…!

    Er zijn bovendien legio mogelijkheden om een perfect wapen in bezit te krijgen. (Ik wil overigens niemand de raad geven om een gebruikt wapen aan te schaffen. Het wapen heeft een verleden en kan exploderen.)
    Gezien het feit dat onze corrupte politici de huidige a-democratische teloorgang van de samenleving hebben bewerkstelligd, vond ik het idee om aan diezelfde overheid te vragen de vrije aankoop van vuurwapens toe te staan, nogal hilarisch…

    Like

  • Alleen wapens voor de ORIGINELE westerse bevolking!

   Like

 12. Jade zegt:

  Ik ben overstag…
  Ik heb laatst als eerst een aluminium honkbalknuppel aangeschaft.
  Een bal heb ik nog niet maar die zal ik nog halen voor de schijn.
  En zo gaan we verder… Ideeën zat.

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Makkelijkere verkrijgbaarheid van vuurwapens zorgt er voor dat er meer wapens beschikbaar komen voor misdadigers. Zie hoe het in de US is geregeld, dat moet voldoende zijn. Het is aan de overkant van die grote plas voor de hand liggender om te worden doodgeschoten door een kind of broer dan door een inbreker. Maar dat neemt men daar voor lief. De veiligheid wordt er ook niet beter door, die neemt eerder snel af.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Men vermeld nooit hoeveel criminelen er door burgers neergeschoten worden en hoeveel overvallen en berovingen er door gewapende burgers of beveiligers verijdeld worden !!
   En als U het nog niet wist, misdadigers hebben altijd wapens !!

   Like

 14. heinrich zegt:

  van het goor heeft het door. een ieder die een militaire opleiding heeft genoten weet hoe gevaarlijk wapens kunnen zijn, zelfs bij het onderhoud. militairen en politie zouden dus de enigen moeten zijn met vuurwapens. en dan ook 24-7. op de man. maar door bangmakerij wil opeens iedereen een kalashnikov. totale onzin.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ongewapende burgers die afhankelijk zijn van een falende overheid, is dat soms ook onzin ??? Als er wat gebeurd in onze regio, dan is er s’nachts voor deze regio 1 politieauto en daar moet je dan vertrouwen in hebben ???

   Like

 15. glockie17c zegt:

  Heel simpel uitgelegd !!!
  Daar hoeft men niet voor gestudeerd te hebben.

  Klik onderstaande link.

  Like

  • Edjan zegt:

   Een duidelijk plaatje @glockie7c.

   @ vanhetgoor en @ heinrich zou ik willen zeggen: een heel mooi verhaal zolang de overheid haar deel van de deal doet: ons beschermen tegen gewapende misdadigers. En wij allen weten dat de overheid daar geen tijd voor heeft (veel te druk met bonnetjes schrijven). Ook zou de overheid ons moeten beschermen tegen gewapende moslims. En dat doet de overheid niet om welke duistere reden dan ook. Integendeel: ze vinden het wel prima als wij afgeslacht worden.

   In dat geval geldt jullie verhaal niet meer. Het wordt een sprookje voor lieve kindertjes. In dit geval geldt de tekening van glockie7c. Kijk er maar eens goed naar. Nergens politie te bekennen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s