LIVE VIDEO: Nigel Farage over de aanslagen in Parijs en de islam in Europa

Screenshot_18

Bekijk HIER de live video

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, EUSSR, Groot-Brittannië, Islam, Nigel Farage, UKIP. Bookmark de permalink .

20 reacties op LIVE VIDEO: Nigel Farage over de aanslagen in Parijs en de islam in Europa

 1. joopklepzeiker zegt:

  Heer Bron de klep heeft zijn zonde verbeterd !

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Geniale speech. Wat zouden we gelukkig zijn als we ook zo’n man in ons parlement hadden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. tjonge zegt:

  wat eu betreft een goede speech, wat islam/moslims betreft veel te slap…

  Like

  • Zo is het met Nigel altijd geweest en zo blijft het met Nigel, mark my words!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. Wij hebben het daar al eens over gehad en ik denk dat het absoluut niet juist is wat je daar stelt.
    Nigel Farage is een integer man die momenteel de EU te vuur en te zwaard bestrijd om als de politieke tijd daar is de islam aan te pakken.
    Het is nu eenmaal een feit dat elke specifieke politieke cultuur, in dit geval Engeland, niet te vergelijken valt met die van een ander land… bijvoorbeeld Nederland.

    Like

   • @paulzwueste, 17 November, 20.03u.: Nou goed, Paul: Dan ligt het feit er, dat ik geen Britse ben en daardoor geen raakvlakken voel met de aanpak van Nigel tot het zover is. So be it.
    En verder vind ik niet zozeer, dat Geert iets van Nigel zou kunnen leren, zoals zovelen hier schijnen te vinden: Het heeft geen zin, dat te vinden, omdat het nu eenmaal twee verschillende persoonlijkheden zijn en je kunt wel blijven denken, dat het gras aan de overkant groener is, maar daarmee kom je niet verder.
    Bekijk het eens zo: Nigel is zelfs van nature Engelstalig, maar heeft hij inmiddels op internationaal vlak zóveel furore gemaakt als Geert? Dacht het niet!
    De denkfout, die sommigen maken is, dat een hoog stand up Comedian-gehalte overal ter wereld even goed inslaat, maar dat is absoluut niet waar!
    Nederlanders brengen er dan nog wel waardering voor op, al kunnen ze het zelf doorgaans niet nadoen, maar één grens verder vatten de Duitsers het zelfs al helemáál niet meer.
    Dus wat heb je dan aan dàt aspect als het er om gaat, alle Europese volkeren zo ver te krijgen, dat ze de EU bij het grof vuil zetten? Dat kan Geert, met wat minder humor, maar welgemeend bij alles wat hij zegt, waarschijnlijk beter dan Nigel!
    Dus wat mij betreft hoeft hij van Nigel niets te leren. En als je dan dóórredeneert, kom ik, waar het GB betreft, altijd weer terecht bij Paul Weston, die dezelfde rake zienswijzen heeft als Geert en dat zèlfs nog wel aangevuld met extra diepgang.
    Lopen jullie gerust weg met Nigel, maar als iemand begint, dat Geert -of Paul Weston- van hem zouden kunnen leren, vindt hij mij tegenover zich. en dat zal zo blijven óók.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. Inderdaad Wilders timmert internationaal veel meer aan de weg dan Farrage.
    Farrage is dan ook een heel andere persoonlijkheid. En ja hoor, ik zou hem graag uitnodigen als ceremoniemeester als ik ’n feestje zou geven.
    De man is een unieke persoonlijkheid in dat rattennest daar in Brussel!
    Heel duidelijk, heel dodelijk en dat alles met heel veel, vaak macabere humor die ik overigens niet met het niveau stand-up-commedian zou willen klasseren.
    Daartegenover heeft hij in eigen land te maken met een laffe beroepspoliticus als Cameron die nu overduidelijk de items van Farrage steelt om maar op het pluche te kunnen blijven zitten. Ja politiek is moord en doodslag…
    Overigens vind ik dat je helemaal gelijk hebt als je stelt dat Wilders niets van Farrage zou moeten leren omdat Wilders niet met zoveel glamour als Farrage zijn werk doet.
    Zoals ik al zei twee verschillende politieke persoonlijkheden in twee verschillende politieke werelden (Nederland versus Engeland.).
    Wat het Duitse bevattingsvermogen voor de typisch Engelse humor en uitstraling van Farrage betreft denk ik dat het veel te maken heeft met het gegeven dat humor niet alleen gebaseerd is op intelligentie maar ook op de gave om zaken vanuit een bizarre invalshoek te willen en kunnen zien.
    Zoals we weten bewegen de Duitsers zich in dat opzicht tamelijk log, dus hoeft dat geen
    negatief criterium voor Faragge te zijn.
    Ik kan helaas geen oordeel vellen over de talenten van Paul Weston door het simpele feit dat ik zijn monologen nimmer aanhoor, en dit weer om de doodeenvoudige reden dat ik geen zin in heb om een kwartier lang tegen het bovenlijf van een wat saaie man van middelbare leeftijd aan te kijken.
    Je hoort, ik ben meer voor het amusement dan voor de inhoud.
    Het is niet anders en zoals de rijdende rechter altijd zegt: “En daar zult u het mee moeten doen…”

    Like

 4. Jan zegt:

  In Zweden zakt men weer dieper af: Sweden’s Foreign Minister blames Israel for Paris attacks

  Carl Bildt may not be the foreign minister of Sweden anymore, but his replacement is no better. Swedish Foreign Minister Margot Wallstrom has told a Swedish television station that the Paris attacks happened because – you guessed it – Israel has refused to give a ‘state’ to the ‘Palestinians.’

  http://israelmatzav.blogspot.nl/2015/11/inevitable-swedens-foreign-minister.html

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24748112/__Moeder_terreurbroers_verbaasd__.html

  Misschien gingen de explosieven door de stress af’
  Moeder terreurbroers verbaasd
  MOLENBEEK –

  De moeder en familieleden van de drie terreurbroers hebben een opmerkelijke verklaring gegeven waarin ze zeggen verbaasd te zijn over de rol van de broers. ,,Misschien heeft hij de explosieven wel af laten gaan door de stress.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s