Nog nooit zoveel asielaanvragen in één maand

Screenshot_6

Nederland ontving nog nooit zoveel asielverzoeken in een maand, zelfs niet in de jaren-90.

(Door: Emile Kossen)

In oktober hebben bijna 12.000 mensen in Nederland asiel aangevraagd. Dat is een record: nog nooit werden zoveel asielaanvragen gedaan in één maand.

Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het gaat om 10.000 eerste asielverzoeken en 1.700 verzoeken van na-reizigers. In september kwamen nog 8.400 asielzoekers Nederland binnen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nog nooit zoveel asielaanvragen in één maand

 1. Drs.P. zegt:

  En waar laten ze al die eisende immigranten rukkers??
  Dat zijn dus 20 x 600 = 20 fucking booslim kazernes van 600 ratten per maand.
  DICHT MET DIE KLOTE GRENZEN EN WEL METEEN, WE GAAN HIERAAN KAPOT!!!
  Werkloze autochtonen opleiden als grenswacht en alles wat erdoor komt afknallen, dit is een regelrechte oorlogsverklaring aan de hardwerkende en zo goed als gewurgde veel te hoge belasting betalende burgers van dit land!!
  Dan vandaag weer gore de linkse rotclub van amnesty eikels die willen dat we iedere rat in een hotel gaan opvangen, vanwege een of ander asielverdrag.
  Maakte men zich daar nu maar eens druk om de echte vluchtelingen die vluchten voor booslim geweld, maar neeeeeeeee we moeten op straat schijtende ratten meer geven dan BBB en we mogen ze niet terug sturen.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Edjan zegt:

   En volgend jaar 2x zoveel.
   Het moment nadert met rasse schreden dat ze ze in onze huizen gaan stoppen. Eerst tegen betaling, dan onder dwang. Te beginnen bij ouwetjes die alleen in een huis wonen.

   Maar nooit in de “betere wijken”.

   Like

 2. Thomasson zegt:

  In zijn toespraak heeft de president de la Rèpublique François Hollande dat Frankrijk zal genadeloos toeslaan Hij vergeet echter dat de front is niet in Raqqa, maar is al decennialang in het hart van Frankrijk. Er zijn nu ver over de honderd doden te betreuren, maar de oude politiek gaat gewoon door. Er is geen strobreed gelegd in de weg van de zwermen moslims die Europa nu overspoelen. De “Islamitisch Wehrmacht van Allah” blijft ongehinderd doormarcheren; logistiek verzorgd door de toekomstige slachtoffers. Het idee dat een van de moordenaars was een Syrische “vluchteling” die in Griekenland was geregistreerd, doet niet terzake. Wat kan de oude politiek het schelen dat de meeste slachtoffers zijn tieners en jonge mensen in de ’20 en begin ’30”? Velen studenten aan de Sorbonne? NEE! ..De “Morchen Knochen” van de Flower Power Generation zouden niets veranderen. Dat moeten de studenten van de Sorbonne doen, zodra zij langzaam uit de nachtmerrie wakker zouden worden. Ze zouden begrijpen dat de politiek-correcte Culturele-Marxisme is een bedrog. Dat de exotische troetelbeestjes gevaarlijk zijn voor het bestaan van Frankrijk, het bestaan van Europa en zelfs voor hun eigen fysieke bestaan.

  Like

  • Edjan zegt:

   Och, genadeloos toeslaan. Over 2 weken zijn er regionale verkiezingen in Frankrijk en Hollande is als de dood dat ze op le Pen gaan stemmen. Vandaar al dat verbale spierballen-gerol.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk, de RODEN- PvdA-SP) de GROENEN (GL) en de huichelaars van het CDA( Christenen Dienen Allah) , met inbegrip van de NEP LIBERAAL RUTTE (VVD) cum suis, vinden het GEWELDIG! Nederland+LUILEKKERLAND: en iedereen is volgens de voornoemde gekken en criminelen van harte welkom. Vaarwel Nederland….we gaan naar de kloten! En de RODEN der EUSSR zagen dat het goed was….

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik lees net op http://www.elsevier.nl dat de Polen, NIET EEN HAATBAARD of UITVRETER meer binnen laten! Daar luistert de regering tenminste naar het volk. En wat doet RUTTE: HELEMAAL NIETS dan lachen, en slap ouwehoeren.

  Like

 5. Jan zegt:

  Zij kunnen terug.

  UN: Über 1 Million Syrer konnten nach Hause dank Russlands Einsatz

  Russland verzeichnet ständig neue Erfolge im Kampf gegen die Terrormiliz Islamischen Staat in Syrien. Nun meldet der russische Vize-Außenminister, dass, nach Schätzungen von UN-Organisationen, bereits über eine Million Menschen in Syrien wieder in ihre Häuser zurückkehren konnten.

  http://www.epochtimes.de/politik/welt/un-ueber-1-million-syrer-konnten-nach-hause-dank-russlands-einsatz-a1283602.html

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Het eerste wat geschrapt moet worden is gezinshereniging!Nergens voor nodig:ze kunnen en gaan,ook bijna allemaal ieder jaar op vakantie naar hun thuisland,dus kunnen ze daar ook blijven!Maar dat willen de asielprofiteurs niet zien!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  En niet vergeten dat die trut van een manneke P. verklaard heeft dat er helemaal niet bijstandstoeristen asiel aanvragen. Het was allemaal bangmakerij. Toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s