De terroristenblindheid van de IND en de NCTV

Screenshot_27

Rob van Lint

(Door: Koby Zicher voor “OpinieZ.com”)

Gisterochtend werd ik geattendeerd op een bericht van de hoofddirecteur van de IND, Rob van Lint, in De Telegraaf. Hij blijft volhouden dat er geen IS’ers onder de asielzoekers zijn aangetroffen.

Deze uitspraak is om z’n minst opmerkelijk te noemen na de mededeling van de Duitse inlichtingendiensten vorige week. De Duitsers spreken over een aantal van 1000 aantoonbare IS’ers, Syriëgangers en extremisten die tot heden zijn aangetroffen onder de immigranten in Duitsland. Dit zijn dus keihard aangetoonde feiten, geen vooronderstellingen of aannames.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De terroristenblindheid van de IND en de NCTV

 1. Pieter zegt:

  Er was de laatste tijd sprake van summiere identificatie en registratie zegt Rutte. Wat is dit voor wanbeleid. Al die mensen die niet goed zijn geidentificeerd terug roepen voor her-identificatie.
  Ook ben ik ervoor vluchtelingen in hun nakie te onderzoeken op tatoeages e.d.
  Het is al weer duidelijk waarom 70% wordt toegelaten. Men controleert gewoon niet goed. Deze IND’ers hebben een dik salaris maar volgens mij geen enkel hart voor Nederland.

  Like

 2. Jean zegt:

  Het wordt hoogdringend tijd dat al dat islamloverstuig onder eigen volk dadelijk politiek uitgeschakeld wordt , de lafaards parasiteren op die smeerlapperij en ondertussen vernietigen ze ons en vullen hun eigen bankrekening.
  Laten we massaal optreden tegen dergelijke lafaards en ze dadelijk van het spreekgestoelte flikkeren en dumpen op een containerpark.

  Like

 3. Edjan zegt:

  De moderne variant op “gaat u allen rustig slapen, wij waken over u?”

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  “Vluchtelingen”worden gefouilleerd en hun bagage onderzocht????Kam dan tegelijkertijd eindelijk eens iedere moskee uit,wel onaangekondigd en allemaal op dezelfde dag!Ze zullen “geschokt”zijn van wat er dan boven water komt!Daarmee kan ons leger weer een stukje vooruit,zonder pang te hoeven roepen!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Verbaast mij weer niet. Dankzij de politici die volslagen eurofiel en islamofiel zijn, zal er ook in de toekomst geen flikker van- screening- terecht komen. En dan heb ik het over alle partijen, die voor de motie Halsema hebben gestemd. Ik vertrouw het voor geen meter! Liegen kunnen ze als de beste, en uiteraard “zand in de ogen”, strooien!

  Like

 6. Pogo zegt:

  Die vuile landverraders hebben zichzelf alweer ingedekt met; “….maar je kunt niks uitsluiten.”
  Daarvoor wordt er even stellig beweerd dat er geen terroristen onder de ‘vluchtelingen’ bevinden.
  Zelfs na een gedegen screening valt dat nog niet met zekerheid te zeggen.

  Wees gewoon eerlijk naar je burgers toe en verstop niet alles onder het mom van ‘we willen niet onnodig paniek zaaien’.
  In Engeland zitten ze, in Frankrijk, België, Duitsland en stom toevallig zouden ze niet in Nederland zitten?

  -Lees net dat de wedstrijd Duitsland-Nederland niet doorgaat.-

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  In het jaar 1099 was de grote kruistocht en de slag om Jeruzalem. Nu herhaalt de geschiedenis zich en verovert de Islam opnieuw het westen. Na het verdrag van Clermont in het jaar 1095 duurde het 4 jaar om iedereen te mobiliseren onder leiding van Godfried van Boullion. Daarna kwam Saladim de eerste Jihadstrijder uit Egypte om Jeruzalem te heroveren in het jaar 1145. In het jaar 1224 wapenstilstand met telkens een wissel van de macht tot aan de huidige tijd.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Beide klootzakken vandaag nog elimineren!…

  Like

 9. Anna. zegt:

  Het is nog. Curieuzer de mensen die bij het COA werken houden dit in de gaten…….. Dat zei Schoof de nat terrorisme ” deskundige”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s