Extreemlinkse krant Parool: ‘Er is niks aan de hand, alles is pure vrede en tolerantie’

Screenshot_41

(Door: Bert Brussen)

Blinde paniek slaat toe op zinkende schip der oude media

De extreemlinkse ‘verzetskrant’ Parool heeft het sinds maandag opgegeven nog langer normaal feitelijk nieuws te brengen. Dit terwijl de extreemlinkse krant het eerder al had opgegeven nog langer normaalobjectief nieuws te brengen en zich geheel in dienst te stellen van de plaatselijke PvdA als propagandaclubblad. Maandag echter besloot de Parool-hoofdredactie om als reactie op de aanslagen in Parijs de voorpagina ter beschikking te stellen aan de naar 1973 ruikende zure slootopinie van een voorheen nieuwsredacteur.

Die voorpagina-opinie komt samengevat neer op het volgende:

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Extreemlinkse krant Parool: ‘Er is niks aan de hand, alles is pure vrede en tolerantie’

 1. leefbarbaar zegt:

  Vreemd dat alle kranten die ontstonden tijdens de bezetting, nu altijd aan de kant staan van de bezetters. Met geld kun je echt alles kapot maken. Ook principes.

  Like

 2. fleckie zegt:

  Tijdens het lezen en ‘aanhoren’ van dergelijke berichten, kan men bij zich zelve..eerst..denken'”psychologische oorlogsvoering” door……..OPGELEGD, , en als daarbij ook nog BET(ER)WETERS..( met hun volksverlakkery) hun woordje mogen doen, kan men ervan verzekerd zijn, dat het ook echt zo is………..in het boek”Was wollen die ARABER”, vertelt de schrijver al op de beginpagina, HOE die ARABIEREN denken, over ons, maar absoluut NIET GOEDGUNSTIG, Deze man , Fereydoun Hoveyda, schrijft bijv. AL op de beginpagina o.a.:” Verallgemeinerung hin oder her,ich sage Ihnen, sie wollen wenn nicht die totale AUSLOSCHUNG des ABENDLANDES!so doch zumindest seine DEMUTIGUNG,seine SCHWACHUNG, seinen VERFALL. Warum den wachsenden HASS auf die UNGLAUBIGEN( genauer gesagt : auf die CHRISTEN und die JUDEN der INDUSTRIESTAATEN ) verstecken, der auf dem BODEN des ISLAM ..gart?”…Er zeigt sich in aller Offentlichkeit”…..<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De landverraders krant Het Parool !!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Van deze linkse rukkers, en hun rode media en pers, verwachtte ik ook niets anders.

  Like

 5. tjonge zegt:

  het zou mij niet verbazen als al die politiek correcte papieren kranten financieel noodlijdend zijn, en dat ze met graagte wat steekpenningen aannemen van belanghebbende (lees den haag/brussel) om dergelijke averechtse onzin op papier te drukken.
  .
  oftewel, de papieren kranten zijn verworden tot een stel ordinaire propaganda blaadjes van de staat, want geld stinkt niet….zeker niet als je tekort komt…….

  Like

  • Janchik zegt:

   @Tjonge, deze slaafse houding naar de politiek is ontstaan toen enkele jaren geleden veel kranten in financiële moeilijkheden kwamen door de opkomst van internet.
   Toen besloot lulhannes Plasterk dat de “kwaliteitskranten” subsidie zouden krijgen om hun faillissement te voorkomen, en dat is nog steeds zo.
   Alleen Elsevier heeft dit geweigerd.
   Dus simpel gezegd “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt”. ook wel “Men bijt niet de hand die u voert”

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s