Gemeente Cuijk schijt op eigen inwoners en besluit zonder enige vorm van overleg 400 parasiterende gelukszoekers op bevolking los te laten.

Screenshot_28

(Door: “Bolo”)

Middels een unanieme beslissing heeft de gemeenteraad dit besloten en verder zijn deze “wijze” dames en heren bestuurders van mening dat er hier binnen de gemeente best wel wat meer kansloze parasieten van een woning kunnen worden voorzien. Dit gaat uiteraard ten kosten van de vele woningzoekende in Cuijk, maar ach wie maakt zich tegenwoordig nog zorgen om onze ouderen en minder bedeelden die niet van islamitische afkomst zijn? De gemeente Cuijk in elk geval niet.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gemeente Cuijk schijt op eigen inwoners en besluit zonder enige vorm van overleg 400 parasiterende gelukszoekers op bevolking los te laten.

 1. Hans zegt:

  “Cuuk oan de moas” heeft een rijke history qua verdediging tegen indringers.
  Ik mag niet oproepen tot geweld of tot haat.
  Ik mag wel vertellen wat ik zal doen als dat tuig met dat vieze pedofielen geloof als legitimatie aan mijn dochters zit.
  Ik castreer ze, onverdoofd en daarna ram ik hun eigen ballen in hun strot.
  Dat is wat ik doe.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Deze wantoestanden spelen heus niet alleen in Cuijck, maar in ALLE Nederlandse gemeenten. En opeens zijn ze er, die infiltranten, als een duveltje uit een doosje. Bijna altijd mannen, op de vlucht voor de internationale coalitie, de Peshmerga en Assad. Hun vrouw en kinderen achtergelaten, geloof je het zelf ??? Noodopvang voor bijvoorbeeld 3 jaar zegt dan de plaatselijke politiek. Mogelijk word dat zelfs voor een groot aantal jaren, als er geen eind aan komt natuurlijk. Als het om die infiltranten gaat bestaan er opeens geen limieten meer, maar ook geen (grond) Wetten. Die gelden alleen maar voor ons ! En als er weer gemeentelijke, provinciale of tweede Kamerverkiezingen zijn, doet het volgende gezegde opgeld; Veel beloven en weinig geven doet de gekken in vreugde leven. En het zijn er telkens weer vele van die gekken die altijd weer op de VVD, D66, CDA, SP, PvdA en Groen Links doen stemmen. Het is telkens weer het oude liedje. Een vicieuze cirkel die maar niet doorbroken wil worden, al vele tientallen jaren niet. En dan moet men ook nog ernstig rekening houden met verkiezingsfraude !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik maak me nog de meeste zorgen over de ‘verborgen’ ‘vluchtelingen’knuffelaars die ik op steeds meer plaatsen ‘uit de kast’ zie komen!
  Ook een rondje op dat facebook zegt mij genoeg: overal plaatst de ‘Gutmensch’ daar video’s en ‘wijze’ spreuken om iedereen ervan te overtuigen dat de ‘vluchteling’ zó zielig en de moslim zó vredelievend is!
  Gatverdegatver, ik word er gewoon ziek van; er is geen kruid tegen gewassen!
  Die stommelingen lopen de hele dag te dromen over hun roze wolk van ‘vrede op aarde’ en ‘meer tolerantie voor elkaar’. Dat moeten ze verdorie tegen de islamieten zeggen!
  OMG, hoe dwaas kun je zijn om jezelf compleet weg te cijferen; weg te vágen zelfs…

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En het gaat maar door, dag aan dag. Dankzij de socialisten, en de sociaal-democraten, met de mede-landverraders van: liberalen, links-liberalen en de christen-democraten. Ik walg van deze hele politieke verraderskliek!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Als je het bekijkt zijn de meeste gemeenteraden ook parasieten, ze vreten het genade brood van hun kiezers ! Want daarna laten ze die zelfde kiezer barsten !
  Het zijn volks verlakkers en landverraders !!

  Like

 6. Elena zegt:

  In Zweden gaan de “gebouwen” en tenten in de fik die voor asieleisers bestemd waren.
  Kan het eigenlijk wel begrijpen.

  Like

 7. Elena zegt:

  Trouwens..bij een aanwas van b.v. 600 asieleisers..kan het zijn dat de Burgemeester en Wethouders en raadsleden in een hogere salaris schaal komen. Bij ons gaat de Burgemeester ongeveer 600 euro per maand meer krijgen. Wethouders ongeveer 400 euro erbij. Raadsleden ongeveer 300 euro erbij. Dus…daar zit de clou…en niet bij die sieluuguh asieleisers. Het is maar dat u het weet. In gemeenten meer veel meer inwoners..zijn die bedragen natuurlijk stuk hoger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s