Hoe Ahmed Marcouch bij Jeroen Pauw aan tafel door de mand viel

Screenshot_29

(Door: Hafid Baouazza)

‘Gebrek aan stageplekken’, het woord viel wéér!’

‘Men onderschat de paranoia van de vreemdeling die zich altijd vreemdeling zal blijven voelen omdat een gezag hem dat voorschrijft, namelijk: de islam’

Wat liet Ahmed Marcouch zich bij Pauw kennen! Hoe viel Ahmed Marcouch door de mand! Hoe kwam de aap uit de mouw bij Ahmed Marcouch!

Vanzelfsprekend ging het gisteren in de uitzending over de aanslagen in Parijs en probeerde men een antwoord te geven over de oorzaak. Ali B., die op de Marokkaanse versie van Peter R. de Vries begint te lijken, zat er ook bij en het moet gezegd: hij zei over het algemeen geen onzinnige dingen. Zijn opmerking dat de steun van de ‘gematigde’ moslims aan Nederlanders op dit moment vergelijkbaar zou zijn met de steun die Marokkaanse homoseksuelen tijdens The Gay Pride ontvangen, was een goede. Jammer alleen dat hij de vraag van de schepen van Molenbeek, Jan Gyper, waarom religie zo belangrijk is voor Arabieren beantwoordde met: “Kijk, Marokko is Maleisië niet.” Nee, Maleisië is ook geen Arabisch land, Ali B.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Moslims, Nederland, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hoe Ahmed Marcouch bij Jeroen Pauw aan tafel door de mand viel

  • delamontagne zegt:

   Een groen linksert ?
   Ze draagt anders rechts.!
   De “groene” thee zal toch wel biologisch zijn en verantwoordelijk geplukt.?
   door niet uitgebuitte theepluksters…………….

   Like

 1. Jean zegt:

  Sorry, ik kijk nooit naar die linkse vuiligheid en zeker al niet als er islamieten in voor komen.
  Ik probeer mijn leven niet te laten verzieken door achterlijke perverse barbaren. Ik strijd er tegen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Weer laat LINKS zien waar hun prioriteit en sympathie liggen. Bij de islam en de moslims. Kotsmisselijk ben ik van alles waar LINKS voor staat!

  Like

 3. Heer M zegt:

  Ali B aan tafel was ook raar. dat lijkt wel de Marokkaanse Peter R de Vries.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Wat zal ik blij zijn als al die stiekeme islamitische troetelallochtonen die de criminele pvda op bestuurlijk belangrijke posities heeft geplaatst, met de dreunende val van het links landsverraderlijk-gedrocht… eindelijk opgeruimd worden!!!!!

  Like

 5. Niets nieuws, dat Marcouch daar door de mand viel; dat is ‘m al eerder overkomen.
  Op cruciale momenten is die vent nu eenmaal niet in staat om z’n schaapsvacht ordentelijk om te houden; dan dreigt het ding af te glijden. Ook Aboutaleb heeft daar trouwens last van.
  Het valt ook niet mee, hè, jongens, te moeten leven tussen allemaal ongelovigen, die weigeren, zich te bekeren. En we zijn ook niet allemaal PvdA ‘ers, die zich kwispelstaartend aan jullie voeten werpen en zich een rad voor ogen laten draaien:
  Sommigen wéten, wat de islam inhoudt. Daarom heten ze ook realísten…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Het blijft toch vreemd om die linkse lullo’s altijd te horen praten over ‘gematigde moslims’. Als je het op mijn manier gaat bekijken, dan lijkt het er vaak op dat de term lijkt te impliceren dat het moslim geloof op zich in essentie nooit echt gematigd kan zijn, maar dat we eigenlijk van geluk zouden mogen spreken dat er voldoende moslims zijn die het uiterlijk niet zo nauw lijken te nemen met de stricte regels van hun azijnpissend geloof. Eigenlijk mogen we dan blij zijn dat er moslims rondlopen die zich eigenlijk als “minder-dan-echte-moslims” gedragen in het openbaar ?

  Er zit een soort (voor mij althans toch) weinig subtiele redenering achter:

  1) De Islam IS niet gematigd, en dat weet links zelf ook, blijkbaar
  2) Gematigden zijn volgens hen degenen die er zo’n beetje bijlopen als wij en niet als IS, wat sommigen van hen zelf geloven, maar de meesten eigenlijk gewoon zeggen om alle anderen in slaap te wiegen
  3) ze geloven daar nog altijd dat je in iemands kop kan kijken om te weten wat daar gedacht wordt, wat complete fictie is.

  Geen rekening kunnen houden met Taqiyya in een tijd waar oppervlakkige image building eerder de regel dan de uitzondering is ! Je anders voordoen, dat is hier helemaal de stijl tegenwoordig. Maar goed, een moslim met gympen en een leren jekker en een jeans aan die een beetje in het rond zit te rappen, dat is meteen geen extremist. Dat kan je dan zgn. gewoon van iemands gezicht aflezen ?

  Wat zijn we hier toch gvd naïef.

  De bottom-line blijft wel dat links zelf niet lijkt te geloven dat de Islam in essentie gematigd zou kunnen zijn, ze weten m.a.w. pertinent dat het dat niet IS ! Waarom anders bij hoog en laag blijven drammen over ‘gematigde’ moslims ? Links spreekt zichzelf continu tegen: Islam is een religie van de vrede zeggen ze dan de ene keer, en aan de andere kant moeten wij hier in het Westen blij zijn dat niet al die moslims zich als echte moslims zouden willen gedragen ? Wat zal het nu zijn, denk ik dan ?

  Aan de linkerzijde weten ze even goed wat wij weten. Het is dat wat die woordkramerij gewoon onverteerbaar maakt voor mij.

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Tja ik blijf me telkens toch weer verbazen over de vele reacties hier waarin men zich telkens weer afvraagt waarom links zo blind en doof blijft voor de islam en zijn aanhangers. Maar op de vraag of men het nou echt niet weet is maar 1 echt antwoord mogelijk en dat is: JA ze weten het verdomd goed, ook over het antisemitisme. Maar de linkschen zijn zelf ook 1 van de grootste antisemieten. En de linksche (politieke) partijen KUNNEN ook helemaal niet anders reageren en acteren. Let ook op de woorden die men gebruikt en hoe hypocriet en huichelachtig ze zijn. Maar nu over dat niet anders kunnen/mogen:
  – bedenk dat de EU/EC en USA een geheime overeenkomst heeft met de islamitische olielanden die behelst: gegarandeerde olieleveranties aan het Westen (Europa en USA) voor islamisering! Deze geheime overeenkomst bestaat al sedert 1975 (Straatsburg)!
  – bedenk ook dat juist de partij van Aboutaleb en Marcouch t.w. de PvdA mede-indiener en -ondertekenaar is van de motie Halsema (oktober 2012) en de andere ondertekenaars waren naast Halsema (GrLks), Cohen (PvdA), Roemer (SP) en Pechtold (D66).

  Gezien de tekst van deze motie moet men wel iets zeggen, maar het kan NOOIT ingaan tégen de inhoudelijke tekst van die motie t.w. “het kabinet zal zijn beleid zodanig aanpassen dat er géén sprake zal zijn van een anti-islam-beleid”…….. oftewel de islamisering van Nederland moet met volle teugen plaatsvinden…… Vervolgens trok Halsema aan haar stutten en had inmiddels ook haar eigen kinderen van en zwarte school afgehaald en naar een “witte” gebracht……..

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Maar men moet uiteraard voor de bühne en dus om de publieke opinie tevreden te stellen ietsjepietsie anders zeggen om niet de toorn van het nog goedgelovige volksdeel over zich heen te krijgen. En de voorstemmers in de 2e slaapkamer waren alle partijen op 2 na: de PVV en de SGP. Dus ook het CDA en de VVD stemden vóór islamisering van Nederland. Dus neem hun woorden en verklaringen met een hele zak zout…………….

  Like

 9. Pingback: Ahmed Marcouche discrimineert de PVV kiezer! – IN DEN MANGEL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s