Paus solidair met de bron van het kwaad

Screenshot_32

(Door: Wim van Schaik)

Zoals we hadden verwacht, maar misschien anders hadden gehoopt, haastten de afgelopen dagen van alle kanten ‘leiders’ zich om te verklaren dat de brute aanslagen in Parijs niets met de islam van doen hebben. Laf wegkijken heet dat. Maar de paus maakte het wel heel bont. ‘Gods naam gebruiken om geweld te rechtvaardigen, is heiligschennis’, riep Franciscus zondag tegen duizenden pelgrims, verzameld op het Sint Pieterplein voor het Vaticaan.  Gods naam? Volgens mij riepen die schoften in Parijs toch echt Allah Akbar!

Listig en sluw vermijdt de grote verleider het gebruik van de naam Allah. Daarmee suggereert hij dat God (van de christenen) en Allah dezelfde zijn. Dat is natuurlijk niet zo. Maar de paus wil met zijn godslasterlijke uitspraak bewerken dat wij zullen denken dat de islam in grote lijn een geloof is als het christendom. En omdat christenen kennelijk niet door de Bijbel geïnspireerd worden bomgordels te dragen om onschuldige en niets vermoedende mensen te vermoorden of voor hun leven lang te beschadigen, bestaat het volgens de paus niet dat moslims wel door de islam geïnspireerd worden om dat te doen. Zelfde God toch? Dan kun je de islam toch niet aanwijzen als verantwoordelijk voor de meedogenloze slachtpartijen zoals we die nu weer in Parijs zagen?

En de  moslims? Ach, die lijden er allemaal vreselijk onder. Zij zullen er immers weer op aangekeken worden. En de islam, die mooie  religie van vrede, zal weer de schuld krijgen. Dat wil onze onheilige vader niet. Hij had zich dan ook niet beter solidair kunnen verklaren met de bron van het kwaad dan door te spreken over God waar hij het over die Verschrikkelijke Allah had moeten hebben.

En zoals meestal gaat het van kwaad tot erger. Ook bij de paus. Hij  bazelt verder wat over barbarisme dat ons verbijsterd achterlaat en over hoe een menselijk hart ertoe kan komen dergelijke afgrijselijke daden te plegen. Bij zulke woorden vraag je je af of deze man de laatste jaren misschien in coma heeft doorgebracht. Niet heeft meegekregen dat IS al jaar en dag de meest afschuwelijke daden pleegt. De paus is  niet alleen een gebrekkig kenner van het menselijk hart, maar ook van de islam. Niets heeft  hij geleerd van de open brief die Wilders aan hem richtte. Nu had ook waarschijnlijk niemand dat verwacht, maar toch…

Zo’n figuur bidt dan voor  de onschuldige slachtoffers die door het geweld zijn gevallen. Nee, nee, nee! Die inderdaad onschuldige en nietsvermoedende vaders, moeders, zonen, dochters, geliefden (laten we ze een gezicht geven!) zijn niet gevallen door ‘het geweld’, maar door belijders van de islam die Alla Akbar riepen! In Parijs zagen we dezelfde islamfanaten aan het werk als die in de naam van Allah christenen onthoofden, kruisigen, verbranden of achter auto’s aanslepen. Dezelfde volgelingen van de profeet als die in de naam van Allah hun eigen geloofsgenoten uitmoorden. Dezelfde beulen als die, alweer in de naam van Allah, overal roven, moorden, plunderen, martelen, dreigen, vrouwen en zelfs kinderen verkrachten… Het zijn dezelfde jihadisten  die door haat-imams worden geprezen voor hun daden en, zoals steeds weer blijkt, door veel, heel veel moslims worden bewonderd.

Hoezo ‘het geweld’? Dit geweld heeft een gezicht: islam. En het zal overal oplaaien waar deze gekken de tijd rijp achten om te oogsten wat onze verblinde leiders, inclusief zijne (schijn)heiligheid, gezaaid hebben; wie islam zaait, zal jihad oogsten.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Paus Franciscus, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Paus solidair met de bron van het kwaad

 1. Jean zegt:

  Die Argentijn doet zijn uiterste best om zelfs die Duitse nazi te overtreffen, bye the way, zijn wij die nazi nog steeds aan ’t betalen? Die zit toch ergens in dat gebouw in Rome ondergedoken, niet?
  Elke week overtreffen ze zichzelf en leveren ze het bewijs:
  “religie is opium voor het volk en die opium is dodelijk”.

  Like

 2. sammy zegt:

  deze namaak sinterklaas moet je serieus nemen misschien weet hij wel een oplossing voor het zwartepieten probleem. hij heeft een speciale agenda zij willen 1 wereld leider 1 wereld geloof 1 wereld militaire macht. 1 wereldpartij en 1 Wereldbank dus the new world orde.

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba 27 sec.28 seconden geleden
  @geertwilderspvv I PUKE ON THE #POPE=NOT ONLY SOLIDAIR-> #SOURCEOFALLÉVIL -> #ISLAM BUT BELÒNGING& SERVANT 2 #ISLAM http://wp.me/p1O7aM-qv1

  Like

 4. Pogo zegt:

  Van wie hij zegt de plaatsvervanger te zijn had ten miste ballen en hield geen blad voor Zijn mond.
  ‘Demonen, bezetenen of addergebroed’ zou Hij ze noemen.
  Aanhangers van satan.

  Like

 5. S Breget zegt:

  De groep die deze chaos over Europa hebben verspreid door sympathie te hebben voor moordenaars en verkrachters dat Islam heet hebben de realiteit werkelijk verloren ,het duivels gebroed verspreid zich razend snel.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Al die mensen die maar blijven bidden naar een god die naar mijn idee niet bestaat en als hij wel bestaat en almachtig is hij een slechte god als hij dit alles toestaat.

  Like

 7. Dit krijg je als demente mensen aan de macht blijven!

  Like

 8. S Breget zegt:

  En geen hand steekt deze lapzwans uit naar alle christelijken in het MO.Van de week schreef iemand een mooi woord Addergebroed .

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Deze zogenaamde leider van de christenheid, is een verrader van zijn eigen christenheid! allah = een maangod, en allah, heeft GEEN ZOON. Dus de moslims erkennen Christus niet. Conclusie, deze paus heult met de grootste vijand, van christenen en alle andersdenkenden. Ik moet geloof ik braken….

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  +
  Bij de gebedsoproep klinkt het vanaf de minaret:
  `aLLahu akbar’, ‘onze aLLah is groter’.
  Dus groter dan de God van Joden en christenen!
  +

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Ook voor de paus geld het onderstaande:
  “Een land kan haar dwazen overleven, haar leugenaars en zelfs de ambitieuzen. Maar verraad van binnenuit overleeft geen enkel volk!” ( Cicero )
  De man is een verrader van de christenen en het christendom !

  Like

 12. Cathja zegt:

  Volledig de waarheid, @ Wim van Schaik!

  Like

 13. In de bijbel, Openbaring 13, staat iets geschreven over twee beesten die elkaar aan de macht helpen en verschrikkelijke dingen doen. Ze doen beestachtige dingen. Ze slachten mensen af of het niks is. Het ene beest heet islam en het andere beest …

  Like

 14. evane zegt:

  De Paus heeft het helemaal goed gezegd. Moslims ingeburgerd in het westen gebruiken de naam god, maar ze bedoelen allah. Daarom kon de Paus niet anders dan te waarschuwen, dat de Naam van God niet gebruikt mag worden om geweld te rechtvaardigen. Daar bedoeld hij ook de enige ware God mee, zoals Christenen die belijden. Hij kon niet zeggen dat in de naam van allah enz. Dan juist zou hij zich solidair met de islam opstellen. Verder is de Paus beperkt in zijn spreken. Eén verkeerd woord van hem en er worden overal weer Christenen vermoord. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit stuk nogal slinks is. Om iemands goeden naam voor zelfhandhaving door het slijk te halen.

  Like

  • Ad zegt:

   Slinks? Nou, ’t is maar hoe je ’t leest. “Gods naam gebruiken om geweld te rechtvaardigen, is heiligschennis”, betekent voor mij persoonlijk een aanklacht aan de koran en mohammed. Die doet niets anders, lees maar

   Like

 15. Pieter zegt:

  het is niet voor niets dat de paus in sommige kringen als antichrist word gezien.
  aan de andere kant heeft hij wel een punt hoor, Islam betekend in het arabisch gewoon: vrijgevochten gereformeerde gemeenten de VVG dus 🙂

  Like

 16. willz zegt:

  De paus en de leiding van de rk hebben allah gelijkgesteld met de God van de bijbel. Een poos geleden al. Ook de PKN synode heeft officieel dit leugenidee geaccepteerd als waarheid.
  Bovendien heeft Rome een eeuwenlange bloedhekel aan Israël en de Joden. Ze beschouwen de rk als erfgenaam van de bijbelse en eeuwigdurende Israël-verbonden.
  M.i. wil de paus dolgraag de leider van de nieuwe wereldreligie(-kerk) worden. De formatie daarvan is in volle gang. Macht corrumpeert als nooit te voren.
  De hele situatie is een ziekmakende machtstrijd om Israël en Jeruzalem in het bijzonder.

  Like

 17. Ruud Steunassen zegt:

  Nog zo’n gek: Van Aartsen. Terwijl iedereen nog treurde om de doden en niemand ook maar 1 moment dacht aan polarisatie, begon die schoft over Wilders en polarisatie.

  Like

 18. Elena zegt:

  Helaas is G.W. een bosje bloemen vergeten mee te sturen.

  Like

 19. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wim van Schaik:

  “Daarmee suggereert hij (de paus) dat God (van de christenen) en Allah dezelfde zijn. Dat is natuurlijk niet zo.”

  Sorry Wim, maar dat is natuurlijk wel zo. Het is een en dezelfde sprookjesfiguur, gebruikt in verschillende sprookjes.

  En over de paus kunnen we kort zijn. In de oorlog nam Pius XII weinig of geen afstand van de nazi’s; na de oorlog was het Vaticaan betrokken bij de operatie Odessa. Door de jaren heen hebben de respectieve pausen een spoor van onchristelijk, want anti-semitisch, gedrag vertoont. Deze Argentijn is hierop geen uitzondering.

  Met de mond belijden ze dat het beschuldigen van de Joden van de dood van Christus verkeerd was. In hun hart nemen ze het de Joden nog altijd kwalijk. Witgepleisterde graven zijn het.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • sammy zegt:

   kijk maar na Hitler is door de Rooms-katholieke kerk heilig verklaard en inderdaad Pius X11 heft daar veel me te maken. Iets anders, denk je dat een vent in een soepjurk vaak met rare hobby’s on the site iets met god te maken heeft?

   Like

 20. J.A. Dus zegt:

  Als pauzen kardinalen rechters en meer van dit gespuis in Mekka kindertjes kunnen neuken maakt hen het verders niets uit wie god is of waar zijn standplaats is.

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Heeft de satan bezit van de kerk genomen? Want het Vaticaan maakt deel uit van Illuminati en hun grote macht over de wereld. Als je tegenstrijdige dingen verkondigt heeft het als doel verwarring scheppen en dat is een van de instrumenten van de Illuminati.

  Like

 22. Jade zegt:

  Wel eens gehoord van “de rook van Satan is rond het altaar”?
  Daarover de volgende link.(Satire!!!)
  http://broodjepaap.nl/2015/10/23/rook-van-satan-nu-toch-in-de-kerk/

  Like

 23. Gert Jan Reitsma zegt:

  @Wim: goed gedaan Wim. Jammer genoeg weten velen niet dat geen enkele rechtgeaarde islamiet ooit zal zeggen dat de God van de Bijbel dezelfde is als de god van de koran.
  @Koehler: Jammer dat je niet het onderscheid ziet tussen de Bijbel en een sprookjesboek. Dit zegt meer over jouw hart dan over je denkwereld.

  Like

 24. geentvkijker zegt:

  U schrijft in de eerste 3 regels van Uw artikel, dat in de afgelopen dagen allerlei leiders zich haastten om te verklaren, dat de aanslagen in Parijs niets met de ISLAM te maken hadden.
  Na wat “ stevig internetonderzoek“ ( indien dit de naam “onderzoek “ mag dragen ? ) kom je er al snel achter, dat er veeele zaken niet kloppen, en dat er op TV van elke 5 zinnen er 3 gelogen zijn. Inmiddels tot de slotsom gekomen, dat ook deze aanslag een zogenaamde “inside job “ was ( net als vele andere aanslagen, keer op keer, het wordt bijna SAAiiiii ) en dat het dus zooomaar zou kunnen, dat de leiders met deze verklaring, voor DEZE keer, de waarheid gesproken hebben, en misschien wel expres, zij geven wel vaker “aanwijzingen “ . Het zal toch intussen genoegzaam bekend zijn, dat de 3e wereldoorlog als FUNCTIE heeft, om de moslims tegen de christenen + andere gelovigen , op te zetten. Ondertussen klopjachten geopend op moslim-terroristen, is het geenszins zeker, ( voor wat betreft DEZE aanslag ) dat zij er mee te maken hebben. Met het vingertje wordt nu gewezen naar Molenbeek en de 3 broers, maar de mensen moeten er dan wel rekening mee houden, dat Molenbeek vlakbij Brussel ligt, onze Europese Hoofdstad ! De `kenners ` van de illuminati-verhalen, zullen ogenblikkelijk snappen dat het superhandig is voor de LEIDERS, om zowel de gebeurtenissen in Brussel, als de gebeurtenissen richting Molenbeek onder controle te houden, door met het vingertje hier naar toe te wijzen. Ik ben dus niet overtuigd van alle verhalen op TV, en het lijkt wel of iedereen nu supersnel WAKKER wordt !! En dat moet ook, want er is nog zeer weinig tijd. Heeel weinig !

  Like

 25. Guardiacivil zegt:

  Als je alle informatie en gezwets op tv en andere kanalen volgt en ziet dat regeringen de info met leugens of onwaarheden besmetten en naiëf blijven, als je kijkt dat Nederland geen bombers stuurt naar Sirië omdat ze misschien bang zijn dat er dan ook in Nederland zeker gerichte aanslagen zullen plaatsvinden, ook niet samen met Frankrijk. ze willen geen georganiseerd plan, uit angst en uit een soort lafheid. Lafheid komt steeds sterker naar voren. In oorlog met de IS? Nee Europa is in oorlog met de Islam, en dat wil men nog steeds niet inzien.

  Like

  • sammy zegt:

   ja je hebt gelijk maar is altijd zo geweest kijk maar naar onze helden in de tweede wereldoorlog. verzetsstrijders waren er veel na de oorlog. maar in de eerste drie jaar van de oorlog heeft Nederland de Duitsers geen strobreed in de weg gelegd. in de steden konden zij vrijuit in alle archieven kijken en zien wie jood en niet jood was
   Met het ophalen van joden deed de Nederlandse politie ook gretig aan mee.
   dus van de politiek hoef je niks te verwachten zijn gewoon verraders en N.S.B ers op een enkeling na.

   Like

 26. Guardiacivil zegt:

  Vanmorgen zag ik BNN nieuws via de schotel en er was een arabier met zijn locale website als locale oorlogsverslaggeving over Ragga en hij zegt de IS is in oorlog met het Westen. Nee beste man, de Islam is in oorlog met het Westen en voert deze oorlog met het krijgshandboek Koran als leidraad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s