U doet er niet meer toe bij de EU

Screenshot_33

(Door: “Peter Selie”)

Er zijn nog altijd mensen die denken dat de massale intocht van voornamelijk moslims vluchtelingen  zijn, omdat ze door de politiek correcte kaste graag  zo genoemd worden. Nogmaals voor de naïevelingen: het is een islamitische bezettingsmacht. Geen religie, maar een intolerante ideologie zoals het communisme en nationaalsocialisme, door wier toedoen honderden miljoenen mensen zijn omgebracht.

Eerst waarom het een bewijs is dat het geen vluchtelingen zijn; omdat het praktisch alleen mannen zijn, goed gekleed gaan volgens de mode en een moderne mobiele telefoon bij zich hebben! Betaald met -waarschijnlijk- het voorschotje van de EU ofwel ons belastinggeld voor nog te verrichten ‘werkzaamheden’! Om  ons op een dwaalspoor te brengen, tenminste als dat lukt, zijn  er  soms ook nog wat vrouwen aan toegevoegd. Allemaal hebben ze één ding gemeen, ze zien er niet vermoeid uit, geen kapot gelopen schoenen en onderweg vinden ze hulp in de vorm van tenten, die hadden ze toch niet bij zich, maar overal staat men klaar met voedsel en drinken. Hele verpakkingen met belegde broodjes, luiers etc. blijven achter, terwijl er in Europa talloze mensen zijn met honger. Treinen, soms met veel gedoe, maar dat is eigen aan dat volk, staan klaar. Hieruit is de conclusie gerechtvaardigd  dat het geen vluchtelingen zijn! Wat het wel zijn? Een brutale moordlustige bende bezetters. Op uitnodiging van dat ondemocratische monstrum.

En men heeft er nog altijd geen genoeg van en daarom hebben ze er een oplossing voor gevonden, namelijk dat zij onze pensioenen komen verdienen – zijn er mensen die dat geloven? Er zijn er nauwelijks die werken en dat ook niet willen en dat gaat al tientallen jaren goed. De politiek doet alsof ze gek is, wat ze overigens ook is, en dat niets aan de hand is met deze parasieten. En wij? Wij zijn net zo gek om dat alles toe te laten.

Wat we momenteel zien is nog nimmer in de geschiedenis vertoond. Zelfs in die mate dat Europa vanaf nu onherstelbaar beschadigd is! En dat was ook het doel van de EU, die ons zo veel goeds zou brengen, toch? Kijken we maar even naar Duitsland: onteigening, huisuitzetting, bij kritiek daarop worden we gerechtelijk vervolgd en u kunt er zeker van zijn dat er geen dossiers “zoek” raken, zoals dat nogal eens gebruikelijk is bij justitie.

Islamieten hebben direct overal recht op, ook na jaren hier op kosten van de belastingbetaler geleefd te hebben, en kunnen met zo’n staat van dienst niet alleen mede bepalen over de inrichting van onze politiek, maar zelf verkozen worden tot politicus.

U gelooft me niet?

Bewijs dan uzelf  een dienst en bekijk de volgende video eens. Misschien zult u uit uw slaap worden gewekt en wees snel, want het is later dan u denkt!

 

Helaas  hebben velen nog altijd niet begrepen dat het een bezettingsmacht is waar we direct aan gehorig moeten zijn zoals  hen goeddunkt, tot we vermoord worden op een gruwelijke manier.

Na  de recente gruwelijke gebeurtenissen in Parijs was u misschien al wat sceptischer geworden tegenover de EU en de islam.

Bedenk wel dat nog altijd geldt: eendracht maakt macht. Durf op te staan tegen de politiek, want die is onze vijand!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op U doet er niet meer toe bij de EU

 1. Jean zegt:

  Wij moeten ingrijpen voor wij gegrepen worden door dat barbaars islam uitschot en wij moeten die EU bende uitschakelen want die misdadigers zijn onze beschaving, nationaliteit, vrijheid en leefbaarheid aan ’t vernietigen.

  Like

 2. Driek zegt:

  Peter Selie: Wat we momenteel zien is nog nimmer in de geschiedenis vertoond. Zelfs in die mate dat Europa vanaf nu onherstelbaar beschadigd is!

  En dat ben ik volledig met u eens, beste Peter Selie, en nog gaan de oogjes van de bevolking niet open. Natuurlijk is het een bezettingsleger wat er binnenkomt, doch al mijn pogingen om dat mensen uit te leggen stranden jammerlijk, dus daar ben ik nu mee opgehouden. En het ergste maak ik toch niet meer mee, denk ik, hoewel, als het zo doorgaat!
  Maar U heeft het weer mooi neergeschreven. Compliment.

  Like

  • sammy zegt:

   O jawel hoor binnen nu en 1 jaar zal de echte pleuris uitbreken.
   en inderdaad velen zijn nog ziende blind zelfs nu nog. maar wat moet je doen als je altijd mild en meegaand bent geweest en de islam altijd geknuffeld hebt. vooral vrouwen waar ik helemaal niets van begrijp want die worden direct als tweederangs burgers weggezet.
   dus zeg het maar. dom en niks willen weten dus wie niet wil luisteren zal op de blaren moeten zitten en dat is nog heel mild uitgedrukt.

   Like

 3. De keiharde waarheid, die bijna iedereen al wist, maar nog steeds blijft tolereren!

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De keiharde waarheid die bijna iedereen al wist, maar nog steeds blijft tolereren!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  islam maakt lam dat blijkt maar weer. Rutte; we zijn niet in oorlog met de islam, waarmee dan wegkijker!

  Like

 6. Ienie Bee zegt:

  Het viel mij al eerder op, veel jonge vrouwen, perfecte makeup en keurig gelakte nagels. Hoe is dat mogelijk na hun “vlucht”

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Goed geschreven van U, Peter Selie! Overal zijn het de RODEN, de liberalen, en christen-democraten, die ONS verraden, en deze INVASIE toestaan!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Na het bekijken van die -overigens geweldige- video, ben ik nog veel banger geworden dan ik al was…

  – Die hersenspoeling van westerse kinderen…
  – Die niet mis te verstane bedreigingen van de moslims…
  – De agressie en schaamteloze brutaliteit van die indringers…
  – De overweldigende invasie van de ons vijandig gezinden…
  – Dat angstaanjagende “welkom”, “mijn land is van jou”…
  – Konsjieta Worst met d’r / z’n baard…

  Ondanks bewegingen als Pegida, vóel ik gewoon dat de islamknuffelaars het van ons zullen gaan winnen; het is een complete overmacht.
  Het is drie tegen één:
  De verraderlijke overheid, hun ‘Gutmenschliche’ volgelingen en de islamieten TEGEN ONS!

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  helaas @Peter Selie, daar heeft ons Gezagsgetrouwe Volkje domweg de moed niet voor…altijd al zo geweest trouwens…. Hollanders…..trotse lafbekken !!! Ik schaam me er 1 te zijn !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. koddebeier zegt:

  In Nederland zijn het grootste probleem het merendeel van de politici en de zogenaamde gutmenschen !!
  “Een land kan haar dwazen overleven, haar leugenaars en zelfs de ambitieuzen.
  Maar verraad van binnenuit overleeft geen enkel volk!” ( Cicero )

  Like

 11. Cathja zegt:

  Volledig met u eens, @ Peter Selie!

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Net een filmpje op Pownet zitten kijken over “hele zielige” parasieten: geld nodig voor sigaretten, internet te traag, heel slecht eten, te koud (normaal in wintertijd) etc., etc. Maar de meeste reacties erop zijn tegen Powned in de vorm van beschuldiging van stemmingmakerij. Wilders in de hand werken, etc., etc.
  Niet geweten dat er nog zoveeeeeeel linkse debiele gutmenschen in dit land rondlopen!!
  Het gevolg daarvan zijn 20 kazernes vol parasieten per maand erbij totdat het net zo uit de hand loopt als bij onze oosterburen!!
  Zie ik de voorzitter van Demonen666 oreren dat er geen oorlog is en dan begrijp ik niet wat ik nog in deze open en zwaar gestoorde nsb inrichting doe??
  Als ik dan als loonslaaf in de file sta zoals vandaag, dan denk ik wel eens hoe het zou zijn als al die mensen een dag naar den Haag rijden en heel die stad vast zetten zodat er geen hond meer in of uit kan. Maar dan word ik weer wakker uit mijn droom en zie dat ze allemaal braaf naar hun werk gaan om weer een enorme hoeveelheid belasting af te dragen.
  Blijikbaar is dat onze matrix waar we maar niet uit kunnen komen, of we hebben nog teveel te verliezen!!
  NL is verloren met het slechtste meest narcistische klote cabinet ooit. Het gaat niet alleen om de binnenkomende parasieten, maar nog veel meer over hen die dit allemaal faciliteren/toelaten!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs>P. 20.04. uur, op 17/11. Ben het met U eens. Maar het ergste is nog, dat het merendeel van de Nederlandse bevolking, zich laat hersenspoelen, door de linkse pers-en media. Er verandert op deze manier niets, in Den Haag liggen ze niet wakker van een demonstratie van 100 tot 200 mensen. Slecht als de hele bevolking opstaat, en met enige miljoenen optrekt tegen de kliek in Den Haag, zal er iets aan kunnen veranderen.

   Like

 13. delamontagne zegt:

  Politici ..? Overal zo,n beetje hetzelfde…………..

  Like

 14. Jean zegt:

  Peter Selie, is het u ook opgevallen?
  Gisteren zijn er bombardementen uitgevoerd op IS in Raqqa en er was “niemand” van het uitschot aanwezig? M.i. worden die getipt vanuit Europa of Amerika….!!!
  Ze kunnen een muis vinden op de maan maar die moordenaars kunnen ze niet vinden alhoewel ze steeds met vlag en volledig in ’t zwart met doeken voor hun smoel rondlopen, raar hé?
  Waarom worden die bedreigende mosseltenten die rondslenteren op onze openbare wegen niet dadelijk opgepakt? Onder die vodden kan van alles zitten zelfs bomgordels, blijkbaar raakt het de politiekers niet dat wij stijf van angst “in onze dorpen en steden” boodschappen moeten doen, zij liggen toch goed beschermd met hun luie reet in bewaakte wagens op onze kosten…
  Hoelang nog?
  Wij willen een moslim/islam vrij Nederland & Vlaanderen want wij walgen, haten zelfs geweld.

  Like

 15. J.A. Dus zegt:

  Dan zullen de vertegenwoordigers hetzelfde moeten ondergaan maar door het eigen volk laat hun rennen over hekken klimmen door prikkeldraad struikelen door sloten modderen zonder eten zonder slaap en de zweep erover.

  Impulsief modus.

  Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  Peter Selie:

  “U doet er niet meer toe bij de EU”

  Is het ooit anders geweest dan? Is er ooit een tijd geweest dat we er wél toe deden?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 17. Jade zegt:

  Bedankt voor het filmpje Peter Selie.
  Dit zou elke Hollander verplicht moeten kijken.
  Ik werd er in ieder geval niet vrolijk van…

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Geachte Peter Selie, ik heb uw schrijven op Facebook geplaatst, dit moeten we veel en vaak verspreiden en herhalen en herhalen. Alleen zo gaan misschien de ogen open. Ik kan met mijn familie er niet meer over praten, mijn familie zegt : geloof niet alles en doe de krant weg en zet de tv uit. De mainstreammedia is een grote leugen. Nou de krant lees ik alleen op zaterdag ivm bijlage die ik gezellig vind en de tv kijk ik alleen voor n film als ontspanning. Dat vind ik het ergste nog dat je langzaam je eigen familie aan het verliezen bent.

  Like

 19. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  We doen er niet toe, of dacht u van wel…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s