Van Aartsen botst met PVV

Screenshot_26

(Door: Herman Rosenberg)

Burgemeester Jozias van Aartsen is hard in aanvaring gekomen met Geert Wilders en zijn partij. De PVV is razend omdat de burgemeester zondag in bij een Volkskrant-debat in Amsterdam Wilders zou hebben vergeleken met ‘salafisten’, radicale moslims.

Wilders plaatste maandag een boos Twitterbericht en liet het verder over aan ‘zijn’ fractievoorzitter in de Haagse gemeenteraad, Karen Gerbrands.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, PVV, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Van Aartsen botst met PVV

 1. Thoth zegt:

  Na de ISIS demonstraties hadden mensen een petitie gesticht en ik meen dat zo’n 5000 mensen hebben getekend om’m te ontslaan. Maar goed, hij was op vakantie en wilde niet terugkomen…

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Het blijven ratten al die zeikerige overheidsdienaren.
  Proberen alleen maar te downplayen inplaats van voor de autochtone bevolking op te komen.
  DUS NOGMAALS: DICHT DIE FUCKING GRENZEN, want 20 AZC’s per maand, vol met parasieten en ontplofbare “zielige asielzoekertjes” per maand gaan we niet volhouden!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Oh juist: “Het midden zoeken.”
  Ahem….. Het…eh……”Midden zoeken” houdt dan kennelijk in: Demonstraties tegen IS omleiden en hele wijken overdragen aan de Sharia-politie van die glibber Aernout van Doorn, de autochtone minderheid in die wijk aldus voor de leeuwen gooiend, in de opinie van Jozias….?
  Die uitspraak komt je nog eens duur te staan, zodra er sprake is van een Neurenberg 2.0, Jozias! (Als de moslims je vóór die tijd tenminste niet uit de weg geruimd hebben, zielenpoot!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. S Breget zegt:

  Ja NL heeft vele moslim sympathisanten en daar is deze tot tweemaal toe een eigen volk verkwanselde van .Laat hij eerst zijn kop eens uit de islamitische zandbak halen ,misschie komt er dan eenkorrel wijsheid uit

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Die zak mag op hang dag gewoon mee hangen!

  Like

 7. Niek Verheyen zegt:

  Ach ja, van Aartsen, nog altijd rancuneus en naijverig richting Geert Wilders. Wilde Geert Wilders indertijd lozen als fractievoorzitter van de VVD in de 2e kamer, maar Geert was hem te snel af. De man kan sindsdien niet verkroppen dat Geert Wilders geworden is tot wat hij nu is en probeert hem dan ook te raken waar maar mogelijk is. Van Aartsen heeft daarbij niet eens in de gaten dat dat ten koste kan gaan van de veiligheid van de stad waarvan hij burgemeester is.

  Van Aartsen dient zijn stinkende best te doen om te voorkomen dat de Schilderswijk straks niet verwordt tot het Molenbeek van Nederland. In plaats van polariserende teksten als deze ongevraagd de wereld in te slingeren.

  Radicale midden, wat een ongelooflijke onzin!

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Zo zie je hoe een schijnheilig burgemeester alles mag zeggen over een politiek anders denkend iemand. Maar GW moet toch vervolgd worden over “minder, minder, minder”. Wat een gespleten overheid is dit!

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  We moeten ons nog veel meer afzetten tegen slappe heelmeesters als van Aartsen. Die burgemeester meet met 2 maten. Aan de ene kant een betoging met isis vlaggen toestaan, maar andere betogingen verbieden. Een verrader van zijn eigen volk.

  Like

 10. Giny zegt:

  PVV Den Haag (Karen Gerbrands) heeft een open brief geschreven!
  zie: pvvdenhaag.nl

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Giny 17 november 2015 om 14:34

   Vies mannetje, die Jozias von Arschloch. Hieronder de open bief van de PVV Den Haag:

   “Open brief aan Jozias van Aartsen
   Als burgemeester word je in dit land geacht boven de partijen te staan. Dan word je geacht burgemeester van alle inwoners van je gemeente te zijn. Hier is in uw geval al langere tijd geen sprake meer van. U profileert zich meer en meer als alleen de burgemeester van de Schilderswijk.

   Afgelopen zondag werd hier toch wel een heel kwalijk dieptepunt aan toegevoegd. Het was al een gegeven dat u zich geruime tijd laatdunkend uitlaat over de PVV en dat u de tegenstanders van bijvoorbeeld de vluchtelingenopvang niet serieus neemt omdat het volgens u toch alleen maar gaat om “verstokte PVV-ers”.

   Maar nu gaat u toch echt een grens over. U stelt Geert Wilders, en dus alle PVV-volksvertegenwoordigers, maar ook de mensen die PVV stemmen, gelijk met salafisten, met terroristen. En alsof dat nog niet genoeg is roept u op tot het afzetten tegen Geert Wilders, het zoeken van het midden en dat moet volgens u op een radicale manier. U roept dus, als lid van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, op tot het afzetten tegen democratisch gekozen volksvertegenwoordigers.

   Dat is niet alleen bijzonder smakeloos, maar het is vooral een hele gevaarlijke uitspraak. Het is haatzaaien tegen de PVV en een oproep tot geweld op een manier die doet denken aan de demoniserende haatzaaicampagnes die in 2002 tot een vreselijk gewelddadige daad hebben geleid.

   Het zijn politici zoals u, die het toch al bedreigende klimaat waaronder de PVV gebukt gaat, nog eens extra voeden.

   Uw diepgewortelde haat tegenover Geert Wilders en de PVV is groter dan Vrijheid en Democratie, want met uw oproep bent u een bedreiging voor de Vrijheid van PVV-ers en lapt u de Democratie aan uw laars.

   U moet zich kapot schamen! “

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Deze mensen moeten uit hun ambt gezet worden, ze verzaken hun werk naar eigen burger, veiligheid verzaken, en alle andere uitspraken die de burger zwaar kwetsen.

    Like

 11. Sjaak zegt:

  Hallo Judas van Aartsen !
  Tezamenhangend of niet , het staat
  direkt in kontext en het is eenduidig !
  En het is altijd hetzelfde probleem
  met jullie, de lethargiestarre waarin
  jullie verkeren, daaruit ontwaken jullie
  eerst wanneer zulke aanslagen ook
  bij ons plaatsvinden !
  ERGO ! Wanneer het te laat is !
  Jij bent nu 67 en hoogste tijd dat
  je in pensioen gaat en je smoel houd
  voordat je nog meer schade aanricht !

  Like

 12. Cathja zegt:

  Ook al zóu hij het niet zo hebben bedoeld, zoals hij zegt (waar ik geen moer van geloof), dan tóch is het weer Geert Wilders wiens naam genoemd is in het debat waarin salafisten, radicale moslims werden genoemd in verband met de aanslagen in Parijs. Waarom Wilders? Waarom nooit eens Kuzu of iemand anders?
  Altijd weer Wilders! Makkelijk toch, als je een zondebok hebt waar je al je frustraties en agressie op neer kunt leggen?
  Nee, ‘meneer’ Van Aartsen, Geert Wilders heeft hier niets mee te maken! U moet de moslimgemeenschap eens een ernstige waarschuwing laten horen, en u geen zand in de ogen laten strooien door de mooie en verzoenende woorden die er gesproken zijn door de diverse imams. Hoe lang kun je een moslim vertrouwen? Wel, hoogstens zolang je hem in de ogen kunt kijken. Moslims die ‘vredelievend’ zijn zouden wereldwijd hun afschuw over deze aanslagen moeten laten horen, maar zoals altijd is het oorverdovend stil vanuit die hoek! Ja, er waren ergens ‘Palestijnen’ die feest gevierd hebben toen ze het bericht ontvingen. Dit walgelijke gedrag hebben we ook al eerder gezien.

  Heeft De Volkskrant al gereageerd en gezegd dat ze een fout hebben gemaakt door net te doen alsof Van Aartsen Wilders vergeleek met moslim-extremisten?
  Ik heb het nog niet ontdekt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 15.24. uur. Geheel mee eens, Cathja. Deze van Aartsen heeft er geen problemen mee, dat in de Schilderswijk, de moslims bij een demonstratie anti-semitische leuzen riepen, en opriepen tot het vermoorden van Joden.

   Like

 13. jowitteroos zegt:

  En dat zegt van Aartsen dus nav het gebeuren in Parijs……………….. hij zegt dus dat zowel salafisten als WIlders het probleem zijn en dat dat opgelostwordt alswe beiden bestrijden door het Politiek midden te kiezen…………… Het blijft hoe je het ook went of keert een op één lijn zetten van ( in zijn ogen) daders versus oplossing en WIlders, Mohammed Aartsen, is niet de dader noch de oorzaak van aanslagen gelijk Parijs, maar Alla Akbar begenadigde islamieten ( of je nu , buiten je blijvende geboortepaspoort, een Frans, Afrikaans, Spaans Nederlands of Belgisch paspoort hebt, moslim blijf je overal…………. ga gauw ff theedrinken in de moskee en vergeet niet 5x te bidden …………………….. vuile landverrader!!

  Like

 14. boorzalf zegt:


  Het zijn toch een stelletje rand debielen daar in den haag zeg, en maar wilders afkraken. Wat een laffe politiek hebben we in nederland. Allemaal bang om ook maar iets te zeggen over de islam. En het volk wordt gewoon aan zijn lot over gelaten wat betreft aanslagen, want die komen er zeker. Om moedeloos van te worden.

  Like

 15. marcelvl1976 zegt:

  Sinds wanneer zou de heer van Aartsen moeten bepalen op welke partij wij zouden stemmen. Ons afzetten van Wilders? Juist Wilders scoort momenteel OP ALLE FRONTEN punten!

  Like

 16. Edjan zegt:

  citaat: “… ons afzetten tegen de salafisten, ons afzetten tegen Wilders …” sprak de frik.

  Zich afzetten tegen Wilders doet hij al elke dag, waar blijft nou het zich afzetten tegen de salafisten? Heb je al iets ondernomen tegen de salafisten, Jozias? Of ben je ze weer aan het beschermen?
  Want dat is wat je werkelijk wilt: “onze salafisten beschermen en ons afzetten tegen Wilders”.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Kregen dit soort mensen tijdens de WWll geen welverdiende titel?

  Like

  • Jean zegt:

   In 1945 stond die van Aartsen al lang tegen een muur ‘zonder blinddoek’ zodat hij zou voelen wat hij eigen volk heeft aangedaan. Ook nu zou dergelijke laffe reetlikker tegen een muur moeten staan.
   “No More Boleros” zingt Gerard Joling en wij zingen “No More islamos” in onze samenleving.

   Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Van Aartsen is VVD, praat namens de VVD. Vergeet dat niet.

  Like

 19. Pieter G zegt:

  De islam/koran is de basis receptuur voor een zware criminele organisatie die er gewoon op uit is om mensen met een andere mening te vermoorden. Niets meer en niets minder.
  De ” loserislam” begint bij 1 als compleet westers maar noemt zich moslim tot categorie 10 als psychopathische sadistische massamoordenaar oftewel jihadstrijders. Net daaronder zit categorie 9 waar de Saudi arabie onder valt als geïnstitutionaliseerde islam wreedheid met handen afhakken, stenigen en het hele arsenaal aan wreedheden en onderdrukking.
  Geen enkel vorm van islam is te vertrouwen. Binnen een half jaar kan een categorie 1 naar categorie 10 schuiven puur door vergiftigende islam indoctrinatie.
  Er is geen enkel positief argument te verzinnen waarom iemand lid zou willen zijn van de islam.
  In al die jaren heb ik nog nooit 1 reden gehoord of een persoon die ook maar iets positiefs had te melden.
  Het is allemaal kommer en kwel. Islam is achteruitgang in alle opzichten.
  Als er iets is wat we beter kunnen missen dan wat voor ziekte dan ook is het wel de islam.
  De slechtste uitvinding van de mensheid.
  De grootste misdrijf ooit: de islam… MOET hoe dan ook voor altijd verdwijnen!!

  Van Aartsen is knetter, knetter, gek….

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  Deze Haagse regent is niet allèèn ’n immoreel mens maar tevens ’n ordinaire landverrader!
  Ik stel voor dat Wilders dit antwoord met redenen omkleed in de kamer op tafel legt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s