VIDEO: Turkse voetbalfans verstoren minuut stilte voor de terreurslachtoffers van Parijs voor interland Turkije-Griekenland!!!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Manna”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Turkse voetbalfans verstoren minuut stilte voor de terreurslachtoffers van Parijs voor interland Turkije-Griekenland!!!

 1. jungleelephant zegt:

  Je kunt toch alleen maar walgen van die lui?Ik kan er met de beste wil van de wereld niets anders van maken:totaal respectloos!Ik zou ze bijna vergelijken met de feestvierende Palestijnen!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Geen greintje fatsoen, geen greintje respect, en ze zullen het ook nooit krijgen! Walgelijk, dit!!

  Like

 3. Mooi: Dan weten we meteen zeker hoe ze in deze kwestie staan.
  Eens moslim altijd moslim en met IS zijn ze het doodgewoon eens.
  Of wou iemand dat nog ontkennen?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Manna zegt:

  arbitrage en grieken van het veld af. zonder nadenken. ongelofelijk dat ze blijven…

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  De Turken geven hiermee gewoon aan volledig achter de moordpartijen in Parijs door IS te staan.
  Tja, het zijn en blijven verderfelijke mohammedanen.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Deze ploeg of zelfs de Turkse sportfederatie buiten de competitie plaatsen.

  Like

 7. Willem zegt:

  Turken zijn over het algemeen moslims, hier tonen ze hun ware aard.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Zo laten deze Turkse fans, de ECHTE MENTALITEIT van TURKIJE zien!

  Like

 9. hans zegt:

  Wat verwachten we dan? Dit niet aangaan, dan hebben we de misplaatste verwachtingen ook niet, blijf het zeggen niet disclaimen van je mening. Ik ben geen racist hoor, maar… NEE zij zijn racist! Juist die beesten die ons beschuldigen.

  Like

 10. Pingback: VIDEO: Turkse voetbalfans verstoren minuut stilte voor de terreurslachtoffers van Parijs voor interland Turkije-Griekenland!!! | IdentitairVerzet OZL

 11. En dat gajus zou moeten toetreden tot de EU ?

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Hier steek de ware mossel de kop op !! Waardeloos volk !

  Like

 13. Thomasson zegt:

  De Turkse fans geven een antwoord waarom kan Turkije niet bij Europa horen …Of Angeline de Islamisering seksmachine (vroegere liedje van Peter Koelewijn) dat zo graag wil. Er kwamen ook berichten op de NOS dat moslim allochtone kinderen en jongeren hier in Nederland het geweldig vinden wat er in Parijs is gebeurd. Ze zien het als een overwinning van de islam. Onze “Pinokkio van de Lage Landen” (een geweldige naam gegeven door Geert Wilders) heeft de oorlog verklaard aan ISIS. Dat is heel mooi en het geeft ruime gelegenheid voor actie. In mei 1940 werden in het toenmalige Nederlands Indië honderden van mensen gearresteerd en in een interneringskamp gegooid. De reden was …ZE HADDEN EEN DUITSE NAAM!. Dat maakte van hen VERDACHT. Onder de mensen zaten ook veel Indo’s die behalve de naam geen enkel verband met Duitsland hadden. Waarom kan zo’n maatregel anno 2015 niet gelden voor gezinnen die ISIS gezind zijn? Waar het bekend is dat er Syrië-Gangers, supporters en sympathisanten zitten? Zij zijn de achterbaan van de vijand en als zodanig mag men van hen per direct hun Nederlandschap worden afgepakt en linea recta naar het land van herkomst terugsturen. Ze hebben dubbelen nationaliteit dus het is rechtvaardig ….Vooral als het de veiligheid betreft van de Nederlandse burgers.

  Like

 14. exmarineman zegt:

  Tja duidelijk he wat voor land en mensen het precies zijn. Net zoals met de Armeense genocide hebben ze geen enkel respect voor anders-/ongelovigen en zijn en blijven ze moslims. Precies ook zoals hun dictator Erdogan het al die tijd verkondigt. Hij chanteert de EU en die antisemiet van de EC Frans Timmermans heeft dat maar niet door (of wellicht wel maar daar Erdogan ook antisemiet is zijn het dus 4 handen op 1 buik). Het moge nu ook heel erg duidelijk zijn dat Turkije NOOIT en te NIMMER kan en mag worden toegelaten tot de EU. Nog los van het feit dat Turkije simpelweg géén Europees land is past dit land gewoonweg ook niet met de normen en waarden die wij in het westen kennen (of moet ik zeggen kenden…?) Het moet ook worden voorkomen dat de Turken straks visumvrij naar Europa kunnen reizen…… Juist die uitspraken van zowel Merkel als leden van de EC geven ook aan dat men weet dat Turkije géén Europees land is …. Maar als ongelukkig de Turken wél visumvrij naar Europa kunnen reizen dan is het hek van de dam….80 miljoen islamitische Turken en als daar slechts 20% de wandelschoenen aantrekt dan komen er dus 16 miljoen Turken naar het westen……… en dat zijn dan 15 miljoen moslims…. Dan heeft Erodan zijn zin en is het Turkse / Ottomaanse kalifaat binnen de kortste keren een feit.

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste @ exmarineman om 15:00

   Als Turkije niet bij de EU komt, maar de Turken mogen wel visumvrij reizen, dan betekent dat volgens mij nog niet dat zij zich hier zonder meer mogen vestigen. Ze hebben alleen geen visum meer nodig als ze met vakantie naar Europa willen of hier familie willen bezoeken.

   Maar misschien zie ik dit verkeerd?

   Like

 15. BigLJohn zegt:

  En dat soort van volk moet dan tegen wil en dank aan de E.U. toegevoegd worden ? Natuurlijk, net zoals ze ons de Euro en de E.U. (compleet met alle soorten van smerigheid) door de strot geduwd hebben ! Is onze wereld van vandaag de dag dan al niet rottig genoeg ? Het begon ergens in de jaren 60 met die Turkse gastarbeiders. En hoe zal het eind zijn ? Slavernij en vermoord worden door de Sharia op eigen bodem !

  Like

 16. Janchik zegt:

  Op 1 januari a.s. kan dit Turkse vullis zonder visum naar Europa reizen, dankzij de Stasi medewerkster Adolfina Merkel.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Je vergeet er een paar namen bij te noemen want wie zijn er nog meer mee akkoord gegaan met dat voorstel? Maar ik heb eerlijk gezegd nog geen definitief besluit daarover gezien, maar het zal zoals wel vaker in de EU achter gesloten deuren besloten zijn en de pers meldt er niets over. Maar over namen gesproken: vergeet “onze eigen” Frans Timmermans niet en de andere leden van de EC, vz EP Schultz en niet te vergeten al die andere “regeringsleiders” zoals ons eigen Rutte……. En staan de grenzen dus weer wagenwijd open en stromen er volgende jaren zo’n 16 miljoen Turken Europa binnen……rekent uit uw “winst”…

   Like

 17. Seculiere Kemalist zegt:

  Eigenlijk is dat zeer goed van de Turken. Waar was de wereld met hun minuut stilte voor de aanslagen in Turkije door IS?

  Of wel voor iedereen een minuut stilte ofwel voor niemand die zijn omgekomen door aanslagen.

  Like

 18. Seculiere Kemalist zegt:

  Waar was Nederland met hun minuut stilte voor deze arme 103 zielen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s