‘Aankomende Jihadist als verwarde behandelen’

Screenshot_9

Ronald van Raak (SP)

DEN HAAG – Verwarde mensen kunnen worden verplicht om zich te laten behandelen. Mensen die zich willen opmaken voor de jihad, zouden ook als verward moeten worden aangemerkt, zodat ze verplicht kunnen worden om te de-radicaliseren.

Screenshot_11Dat zei Ronald van Raak van de SP dinsdagavond tijdens de behandeling van de begroting van Binnenlandse Zaken. Ook die stond voor een deel in het teken van het door terreurorganisatie IS opgeëiste bloedbad in Parijs.

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op ‘Aankomende Jihadist als verwarde behandelen’

 1. exmarineman zegt:

  ???????? He ??????? Wat een hypocriet voorstel van die SP’er…… is hij en zijn partij vergeten dat zij mede-indieners waren van de motie-Halsema (okt. 2010)????? Waarbij hij en zijn andere linkse kornuiten het kabinet opriepen om het kabinetsbeleid zodanig te doen zijn dat er geen belemmeringen worden gelegd in de besluitvorming die de islam belemmert in haar uitbreiding in Nederland (en dus geen belemmeringen voor de islamisering van Nederland – mijn aanvulling/verklaring van de strekking van deze motie)…..

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Juist,
   de SP is evenzeer van de multikul en van de motie Halsema.
   Als de SP verwarde mensen wil genezen dat kunnen ze het beste beginnen met hun eigen stormtroepen van AFA en Antifa en hoe ze verder ook heten, te genezen.

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  AMSTERDAM – De voorzitter van de Nederlandse Socialistische Partij zei dat de daders van de aanslagen in Parijs gehandeld deel uit frustratie over het Palestijns-Israëlische conflict.

  Jan Marijnissen gekoppeld de aanslagen van 13 november, waarvan ten minste 129 doden en die de Franse president François Hollande zei werden gepland door de terroristische groep Islamitische Staat in Syrië, aan de Palestijnse kwestie tijdens een interview voor de Nederlandse radiozender NPO Radio1 op maandag.

  “Hun gedrag uiteindelijk is ook verbonden met het Palestijns-Israëlisch conflict”, zei Marijnissen over de daders. “De jongens – ik neem aan dat ze waren jongens – die de aanvallen waarschijnlijk afkomstig uit een groep woedende mensen uit de Franse voorsteden gedragen,” zei hij. Het Palestijns-Israëlische conflict, voegde hij eraan toe, “is het groeimedium voor een dergelijke aanval.”

  Meer hier !

  http://www.jpost.com/Diaspora/Dutch-politician-Paris-attacks-result-of-frustration-over-Palestinian-Israeli-conflict-434375

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Het zijn verwarde mensen bij de sp , je zou ze moeten behandelen !

  Like

 4. Edjan zegt:

  Vijanden en terroristen bestaan helemaal niet. Het zijn: verwarde mensen m/v. Eigenlijk zijn het slachtoffers en zijn wij de daders. Want wij discrimineren ze, daartoe opgehitst door Wilders. En nu móeten ze wel aanslagen plegen. Maar we moeten barmhartig zijn en ze vergeven en als we dat maar lang genoeg volhouden, zul je zien dat ze uiteindelijk onze excuses accepteren en kunnen we ons verzoenen.

  Tot hier was het sarcasme. Wat níet sarcastisch is, is dat ongeveer 2/3 van het Nederlandse volk met dit soort krankzinnige gedachten rondloopt. De grote hoop is meeloper, dus als je daar een uurtje mee praat, beginnen ze te twijfelen. Maar okay: keertje journaal kijken, uurtje Pauw en ze weten het weer zeker: “lieve, zielige vluchtelingen, komt maar allemaal!”.

  O jee, ben ik toch weer sarcastisch.

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Ik zou zeggen SP, begin dan maar in de schoolbanken en laat de islam gerelateerde eisen betreffende omgang, leer en manier van leven in onze Nederlandse ruimten teniet gedaan worden………….integreren doe je ergens in namelijk ……………..in westerse waarden en normen en Kerk en Staat gescheiden. SP vraag gelijk aan de u dienende overheid ( ??, u weet wel controle van de regering enzo!!!) waarom islamiseren niet wordt tegengehouden, immers Femke Halsema Motie, weet u nog!! Vraagt u ook maar even waarom de Regering de Islam niet ontmaskerd op zijn ware aard; de beelden en uitspraken van leiders in islamitische landen die o.a. hier en in Europese Unie, VN en UN hartelijk ontvangen worden liegen er namelijk niet om en vraag dan gelijk aan uw collega’s waarom zij in de hetze meegaan met het Israel bashen en meelopen in optochten van isis….

  Weet u, SP en ander addergebroed in de tweedekamer en regering(en) ( uitsluitend PVV) waar islamisering en radicalisering vandaan komt? Neen, niet door kritiek te hebben op islam middels feiten!!, maar door ontkenning van en het faciliteren van islam……..welk dus geen religie is en ook niet van vrede houdt.
  SP, buiten dat u vraagt die radicaliserende Nederlandse Moslimjongeren ( zie hier het probleem!!) ( zielige want geen werk, stage en gevoel erbij te horen in Nederland door hun paralelle samenleving in opdracht van Allah) te laten behandelen, stel ik voor u en medeondertekenaars van de Motie Halse ook te laten behandelen….dan komen we al een heel eind.

  Nu nog de juiste psychiater voor u zoeken

  Like

  • exmarineman zegt:

   mooi verwoord….. en wat mij betreft mogen ze die gasten ook gewoon laten gaan en dan paspoort en nationaliteit afnemen en uiteraard NIET meer binnen laten.

   Like

  • Japio zegt:

   Prima verwoord jowitteroos, en die jonge marrokanen zorgen er zelf wel voor dat ze geen werk kunnen krijgen. Ze hebben op jonge leeftijd al een strafblad dus geen werkgever moet ze. Ze willen ook geen werk, alleen in drugs handelen en de loverboy spelen. Ze hebben en willen geen westerse normen en waarden. Waar ze alleen in zijn geïnteresseerd zijn de uitkeringen en alles wat er verder te parasiteren valt.

   Like

 6. DonnaDolce zegt:

  We zullen hem als een verwarde man behandelen….

  Like

 7. Japio zegt:

  Ronald van Raak is zelf een beetje verward en met hem die hele linkse kliek. Deze Jihadisten zijn niet te behandelen en dat willen ze maar niet inzien. De jihad is voor hun een verplichting en die zullen ze ten alle tijden nakomen, wel of geen behandeling. Het gaat de samenleving weer heel veel geld kosten. Het vluchtelingen beleid in al z’n facetten is puur een linkse hobby en zal nooit vrucht gaan dragen. Grenzen sluiten en geen zgn vluchteling meer naar binnen en bespaar je een hoop ellende en geld. Geef dan dat geld uit aan de ouderen en de armlastige Nederlanders want mhr Raak daar is nog wel wat te winnen De politiek is ziende blind en horende doof, luister naar het volk daar zijn jullie voor aangenomen en daar worden jullie door betaald.

  Like

 8. J.A. Dus zegt:

  Aankomende jihadisten zijn vanaf kinds geïndoctrineerd met het paradijs.
  Dat is je levensdoel.
  Daar moet je zien te geraken.

  Hoe?
  Op een manier die de voeders ontkennen maar evengoed voorlezen.
  Verkrachtte minds,, door pa en ma zelf, hoe deze ook maar ontkennen dit gedaan te hebben.
  Is het hen ook daadwerkelijk te verwijten?

  Open een media offensief mbt de koran,, de valsheid van het boek van de legerheer Jibriel Openbaren..!

  Like

 9. Elena zegt:

  Ben toch meer voorstander van het preventief ruimen van aankomende Jihadisten.. en doe sommige malloten van de SP er gelijk maar bij.

  Like

 10. Wijnand Stam zegt:

  Als verwarde mensen verplicht kunnen worden zich te laten behandelen moeten ze eerst
  met Ronald van Raak beginnen en laten we dan meteen Ronald Plasterk er bij nemen.
  Die kunnen wel een gedegen onderhoudsbeurt gebruiken. En als psychiater zou ik Rutte aan-
  bevelen. Wordt er veel gelachen, dat is gegarandeerd !
  Een aankomende jihadist deradicaliseren. Hoe komt hij er op. Er nog nooit van enige aanbe-
  veling, behandeling in de ruimste zin des woords iets terechtgekomen. Zelfs theedrinken
  heeft nooit wat opgebracht. Zooitje stumpers.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Aankomende Jihadist als verwarde behandelen !
  Aankomende Jihadisten pas afnemen en
  een enkeltje retour ZEVERZAK !
  En meteen wijken doorkammen en met de Exodus
  en uitwijzingen van Parasiten die zich hier onberechtigt
  ophouden !
  Op de Istanboeler vlieghaven zijn zo even 8 Marrokaanse
  vluchtelingen met valse papieren en als ISIS verdachte
  vast genomen !
  En jij boerenlul en zeverzak van de SP hou je smoel
  en zoek een ander baantje, inplaats het belastinggeld
  te verspillen voor troyaanse moslimterroristen !

  Like

 12. Jihadisten zijn de beste moslims. Zij gaan voor in het bordeel van allah.

  Like

 13. Jan zegt:

  De enige conclusie die ik uit de titel kan trekken is dat Ronald van Raak een jihadist is.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Het beste voor Nederland zou zijn om linkse politici ook als verwarde mannen/vrouwen te behandelen !!!

  Like

 15. Jan zegt:

  De SP wordt compleet bevolkt door idioten. Harry van Bommel kwaakt er momenteel op los op zijn site dat hij niet weet hoe hij het terreurprobleem zou moeten oplossen. Krijg je als je voortdurend onzin verkoopt dat de terreur niets met de islam te maken heeft. Die malloot had dus met zijn zak in zijn handen staan te kijken hoe Coventry was weggevaagd, was WOII nog steeds volop aan de gang.
  Van de huidige politici hoef je werkelijk niets te verwachten. De een is een wereldvreemdere malloot dan de ander. Harry van Bommel hoe hij terreur meent te kunnen bestrijden: “Beschaving is het enige juiste antwoord op terreur.” Meedogenloos optreden en afrekenen is het antwoord, niets anders. http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2015/11/15/oorlog-of-terreur/#comment-1623988

  Like

 16. Japio zegt:

  Krijgen dit soort gasten nou echt betaald om zulke onzin te verzinnen en uit te kramen? Zouden ze in die salarisschaal niet wat beters kunnen krijgen? Of is een toelatingseis bij de SP, onnozel en zwakzinnig zijn? Die Marijnesse praat ook al zo verward, misschien is hier ook een behandelingetje op z’n plaats. Kan die samen met mohamed hand in hand naar de zielenknijper.

  Like

 17. fleckie zegt:

  Hoeveel moslims,zitten er AL in de SP?

  Like

 18. oud-marinier zegt:

  Je zou bijna in lachen uitbarsten als het niet zo triest was , dat er poitici zijn die zulke tegenstrijdige uitspraken doen . En daar bovenop nog “toekomstige jihadisten” vergelijken met VERWARDE MENSEN. Als er al iemand verward is , zijn het de politici wel . Dat ten eerste . Ten tweede is dat net zoiets als drugsverslaafden verplichten af te kicken . Helpt ook geen ene reet. Tenminste , zolang de betreffende verslaafde ZELF niet inziet dat hij / zij verkeerd bezig is en zichzelf naar de klote helpt , helpt het hele afkick programma NIET . En zo is het precies met die “verwarde mensen cq toekomstige jihadisten” …zolang ze NIET inzien , dat ze verkeerd bezig zijn , helpt dat hele deradicaliseren OOK NIET. Wat een lulmeier die Ronald van Raak . M.i. , zie je daar alweer aan , dat de heren en dames politici , zo incompetent zijn als maar kan.

  Like

 19. Cathja zegt:

  Het valt me op dat er regelmatig ‘verzachtende omstandigheden’ opgevoerd worden als het gaat om pure misdadigers! Of ze zijn verward, of ze hebben niet genoeg kansen gekregen in de maatschappij, of ze voelen zich niet begrepen, tweederangsburgers, etc.

  De SP denkt het ei van Columbus gevonden te hebben door jihadisten te verplichten zich te laten behandelen omdat ze ‘verward’ zijn. Nou, dan lopen er heel veel verwarden rond en kunnen we flink aan de slag om klinieken te gaan bouwen. Want ja, ze moeten behandeld worden.

  Voordat het de maatschappij weer handen vol geld kost: uitzetten! Zoek het lekker zelf uit. Als je radicaliseert ben je niet verward, maar een heel gevaarlijk persoon voor wie in onze vrije samenleving geen plaats kan zijn!

  Like

 20. Driek zegt:

  Waar haalt dat stuk onbenul Ronald van Raak de wijsheid vandaan om ons te vertellen dat het verwarde mensen zijn? We zijn niet van de achterlijke! En dat soort onontwikkelde lieden regeren ons land, nou, klaar zijn we ermee, die onnozelaars helpen ons land met de dag verder in de vernieling. Wat een stompzinnigheid toch allemaal.

  Like

 21. Kraftavilqa zegt:

  Als die habbezakkers niet zo verward waren t.g.v. linkse koprot en policorisme dan zouden we er een stuk beter voorstaan de onnozelheid van die hele stumperbende is verbijsterend zolang de realiteit buiten blijft is ’t reuze fijn in het gutmenschhoofd. Vrolijke maar hersenloze aanhangers van een waanideologie die nog nooit waar dan ook ter wereld een functionerende, levensvatbare gemeenschap heeft opgeleverd, integendeel steeds weer is aangetoond dat linksisme alleen leed en ellende veroorzaakt en toch maar blind doorgaan op een heilloze weg met een ideologie die net werkt en ook niet kan werken. De linkse habbezakker is waarlijk een basketcase waar geen therapeutisch kruid tegen gewassen is en die t.b.v. de veiligheid van de maatschappij permanent in verzekerde bewaring en afzondering gehouden zou moeten worden.

  Like

 22. Heer M zegt:

  “De angst mag niet regeren”, hoor je overal, maar toch passen we alles aan

  Like

 23. Jean zegt:

  Haal dat links gespuis uit die praat- & slaap barak want met die criminelen gaat het echt de verkeerde kant op, zet die samsonlul op het treinperron en trap hem de eerste trein op richting Italië zodat ze hem daar op een bootje kunnen trappen richting Afrikaanse kust want die lul maakt het echt te gortig.

  Like

 24. boorzalf zegt:

  Ronald de filosoof is een beetje de weg kwijt, verward zijn is tijdelijk. maar deze terroristen zijn gestoord. En daar is maar 1 behandeling voor, de doodstraf, moeilijk he, ronald.

  Like

 25. koddebeier zegt:

  De meeste verwarde idioten zitten op het Binnenhof !

  Like

 26. Hendrik M. zegt:

  De zittende politieke kliek opdoeken en vervangen door capabele mensen.
  Menen die ter jihad willen gaan laten gaan, Nederlanderschap ontnemen en nooit weer terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s