Alles gebeurt omdat “Palestijnen” gefrustreerd zijn

Screenshot_27

Margot Wallström, de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken (Zweedse socialisten)

(Vertaling: E.J. Bron)

In Israël is men niet verbaasd over het standpunt van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström, die de jongste terreuraanslagen in Parijs met de nood van de Palestijnen in Israël vergeleek. Tegenover de Zweedse staatszender SVT zei Wallström: “Blijkbaar hebben we een reden om niet alleen hier in Zweden bezorgd te zijn, maar in de hele wereld, want er zijn zoveel die geradicaliseerd worden. Ook hier zullen situaties zoals in het Midden-Oosten komen, waar niet in de laatste plaats de Palestijnen zien dat er daar geen toekomst voor hen is. Of ze moeten hun wanhopige situatie accepteren of naar geweld grijpen.”

In Jeruzalem was men verontwaardigd en boos over haar vergelijking. In de Israëlische media werd haar anti-Israëlische uitlating door het hele politieke spectrum heftig bekritiseerd, alsof de jongste terreur in Parijs het gevolg van de frustraties van de “Palestijnen” zou zijn. De woordvoerder van Wallström wees de kritiek uit Israël af en verklaarde dat zij geen rechtstreeks verband tussen de terreuraanslagen in Parijs en Israël gelegd zou hebben. In Jeruzalem wordt dit niet serieus genomen, want men kent de anti-Israëlische houding van Wallström al lange tijd.

“Dat is cynisch en fout”, zei de voormalige Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Liebermann op de radio. “Dat herinnert ons aan het gedrag van Zweden ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.” Anderen hebben de vergelijking van Wallström vergeleken met een antisemitische uitlating, wat volgens de viceminister van Buitenlandse Zaken Tzipi Hotovely niets minder is dan een rituele moord legende. “Ze spreekt uit domheid en blinheid. Terroriseert Iran eveneens uit frustratie? Terroriseert Al-Qaida eveneens uit frustratie? Alleen al het idee alsof Israël voor alle problemen in de wereld verantwoordelijk zou zijn, bewijst dat Europa nog niets geleerd heeft van haar geschiedenis.”

Europa heeft nog niet begrepen dat Israël een deel van de oplossing is en niet het probleem. Geen enkel ander land bestrijdt de islamitische terreur langer en hardnekkiger dan Israël. Nu zijn het de europese regeringen, die achter de schermen Israël om hulp en advies verzoeken met betrekking tot terreurbestrijding. Wat Wallström betreft behoort Israël echter tot het probleem van de islamitische terreur, die zich wereldwijd verbreidt.

Maar Wallström gelooft vermoedelijk eerder Palestijnse terreurorganisaties, die de aanslagen in Parijs volgens persbureau dpa officieel scherp veroordelen. Hamas-woordvoerder Bassem Naeem: “Ons medeleven gaat uit naar de families van de slachtoffers. Wij wensen Frankrijk veiligheid en bescherming.” Nafez Azzam (Islamitische Jihad): “Ik geloof niet dat e rin de islam zo´n willekeurig en tiranniek moorden is toegestaan.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Alles gebeurt omdat “Palestijnen” gefrustreerd zijn

 1. Tistochwat zegt:

  Die Margot Walgdroom heeft óók al zo’n rotkop; tekenend voor alle ‘socialisten’.
  De verdorvenheid vreet zich kennelijk een weg naar buiten.

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  Dat zo’n knettergek mens minister kan worden in een land als Zweden. En nog wel van buitenlandse zaken. Ik heb er geen woorden voor.

  Like

 3. Helena zegt:

  Zweden is verloren wat een drama zo’n minister dat mens is echt niet goed snik! Diep respect voor Israel!

  Like

 4. Joshua zegt:

  Er komen steeds meer hersenloze of omgekochte regeerders in beeld, die geen notie van of enig menselijk gevoel meer hebben.

  Like

 5. Anna. zegt:

  Ik zal dit niet snel zeggen maar;;;;;
  DIT MENS IS GEK…..
  Ze moet nog maar eens geschiedenis gaan studeren…….

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Wat een schraal koppie heeft deze vrouw ik beklaag de man die met deze tante het bed moet delen.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Compleet van de pot gerukt dat gedrocht!

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Wat een vreselijk zuur bekkie heeft die gutmensch muts. Wellicht uit onvrede omdat die zo geweldige mohammeddanen veel Zweedse meisjes verkrachten maar geen poot naar haar willen uitsteken. Zoveel smaak hebben ze kennelijk dan nog wel.
  Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat het links denken een mens een zo verwrongen wereldbeeld kan geven.
  Enfin, wat de palestijnen betreft en ik blijf dat herhalen: Israël heeft de grote fout gemaakt om ze te laten zitten na de gewonnen oorlogen. Ze hadden de grens over gemoeten naar Egypte en Jordanië.
  Op dit moment is dat onmogelijk, maar vast en zeker geeft de islamitische gemeenschap wel weer een gelegenheid om dat alsnog te doen. Dan moet Israël niet aarzelen maar keihard opdrijven.

  Like

 9. S Breget zegt:

  De Zweden verkeren in de zelfde positie die moeten voor de Islamieten het veld ruimen ,met medewerking,van deze onbenul die geen geschiedenis kent van het MO ,maar haar land naar de afgrond heeft gebracht.

  Like

 10. Ze ziet er kinderachtig en dom uit. Hadden ze in Zweden geen verstandiger kandidaat ?

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Zoals zovele misplaatste hooggeplaatste idioten

  Like

 12. Sjun Demartelaere zegt:

  Ook in Zweden wordt vanzelf politieke komaf gemaakt met zulke socialisten. Steeds meer wordt er in het hele land bekend van de situatie in Tensta, Rågsved en Husby (Stockholm) en in Malmö.nu systema Zweden op instorten staat:
  http://de.europenews.dk/Schweden/Schweden-77359.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s