AZC Otterlo gaat door na enorme stembuszege

Screenshot_16

(Door: Pritt Stift)

Otterlo stemt over komst asielzoekers: 1445 tegen, 20 voor https://t.co/Q3DhlJ4Oi2 pic.twitter.com/y8Ml4GaoON — Omroep Gelderland (@OmroepGLD) November 17, 2015

Er komt toch een opvang voor 600 hoogopgeleide stageplekzoekers in het Veluwse dorpje Otterlo. 15 inwoners mochten gisteravond stemmen op het Feest dat Democratie heet. Ondanks enige electorale weerstand van de locale rechterhandzwaaiende NVU-bevolking waren er gelukkig toch nog 20 fatsoenlijke mensen in Otterlo te vinden. Kortom; die opvang gaat gewoon door.

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op AZC Otterlo gaat door na enorme stembuszege

 1. boorzalf zegt:

  Bertus van de pvda met zijn witgoed winkel en joost met zijn smartphone winkel zien het wel zitten met die 600 nieuwe klanten.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  NSB dorp ????

  Like

 3. Thoth zegt:

  Yep, even een gezellig info-avondje over de AZC en ‘democratie’ en hup, een nieuwe ‘vluchtelingenopvang’. Het zal hun een worst zijn als 1445 mensen ertegen stemden en 20 ervoor…

  Like

 4. vision.ultimate zegt:

  Nu heb ik toevallig in die buurt een plaats op een camping. Midden in het bos. Moet opeens aan die kinderen denken die in hetzelfde bos aan het spelen zijn. Op een veilige plek om het drukke verkeer op straat een paar weken in het jaar te ontvluchten zodat ze lekker buiten zijn. Veilig. Godverdomme,…………..ik hak ze in moten en blijft ze onder hun reet schoppen totdat ze stront proeven. Ze zitten inmiddels overal. Lees zojuist dat die Boko boys ook deze kant opkomen. Men vraagt om dikke vette shit. Ze kunnen het krijgen hoor. Blijven doorgaan zo.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Boven in de tekst een paar nulletjes vergeten, waren ongeveer 1500 stemmers.
  Tja, goed te zien wat democratie nog waard is…

  Like

 6. Elena zegt:

  Lekker zeg, die allahakbar toeters ,schijten de heide vol en pissen elke boom dood.
  Wat een gore nazi’s die gemeente leden. Wat democratie?…al die inwoners zijn voor jan met de korte achternaam daar geweest. Je zou toch een bom in de reet van burgemeester en raadsleden stoppen opdat ze als gehaktballen naar een woestijn 5000 kilometer ver vliegen.

  Like

 7. toetssteen zegt:

  Inspraak of niet, het gaat altijd door. Nooit wat aan de hand ondanks dat de politie/brandweer en af en toe de ambulances er een dagtaak aan hebben.
  SP horen/zien en hijgen ehhh, sorry, zwijgen. O ja, ze krijgen geld voor de opvang, dus het zal wel een combi zijn.
  Maar vooral socialisten blijven stemmen mensen!

  Like

 8. Elena zegt:

  Las zojuist nieuw bericht Otterlo

  OTTERLO/ EDE – Burgemeester Van der Knaap van Ede trekt het voorstel voor een asielzoekerscentrum in Otterlo in. Hij wil langer nadenken over een voorstel dat wel past bij Otterlo. Burgemeester Van der Knaap maakte zijn beslissing woensdag bekend tijdens een drukbezochte informatieavond.

  Bekijk ook…

  Otterlo stemt in peiling massaal tegen groot azc

  De burgemeester nam zijn beslissing vooral vanwege de grote weerstand in het dorp. “Draagvlak is voor mij heel belangrijk”, aldus de burgemeester.

  Kleinschalig
  Van der Knaap liet eerder al weten dat als kleinschaligere opvang mogelijk is bij het COA er mogelijk meer locaties in de gemeente Ede beschikbaar zijn voor opvang. Pascal Meertens van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) kon tijdens de informatiebijeenkomst niet vertellen wat het minimum aantal mensen is waarmee een azc rendabel kan zijn voor het COA.

  Protestmars
  De drukbezochte informatieavond was verplaatst naar De Schuilplaats, aan de rand van Ede. Alle 1.000 stoelen waren ruimschoots bezet. Bewoners van Otterlo keerden zich massaal tegen de azc-plannen. Tijdens een protestmars op zondag werd fel uitgehaald naar de ondernemer die zijn grond verhuurt voor het azc en naar burgemeester Cees van der Knaap.

  Schelden
  Ede had uit vrees voor ongeregeldheden strenge maatregelen genomen voor tijdens de informatiebijeenkomst. Alleen mensen uit Otterlo mochten naar binnen. Bezoekers onder meer uit Harskamp werden bij de deur geweigerd.

  Opgelegd
  Volgens afgeschoten plan zou er een asielzoekerscentrum voor maximaal 600 mensen in het dorp Otterlo komen. Bewoners van het kleine dorp (2500 inwoners) vinden dat echter veel te veel. Op sociale media uitten vele dorpelingen hun ongenoegen omdat het azc volgens hen ‘wordt opgelegd’ vanaf het grote Ede.

  Lees hier liveverslag van de avond van Albert Heller:

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Geen wonder:die wit-goed-winkelier ziet al een order van 600 Mieles tegemoet!En die smartphone pief hoort ook de kassa al rinkelen!Evenmin is en blijft het schandalig”1445 stemmen tegen;20 voor?????Reken ik nu verkeerd,of klopt er hier iets heel erg niet?

  Like

 10. Pingback: AZC Otterlo gaat door na enorme stembuszege | Nikontino's Blog

 11. Pingback: Ede schrapt opvang | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s