Bloedbad in Parijs wereldwijd reden tot vreugde

Screenshot_18

(Door: “Bart Bohemen”)

Op 13 en 14 november 2015 werd Frankrijk getroffen door de zwaarste reeks aanslagen sinds de Tweede Wereldoorlog. Islamitische terroristen gelieerd aan de Islamitische Staat (IS) slachtten daarbij maar liefst 129 onschuldige burgers af met machinegeweren en bomvesten. Vele naties hingen uit solidariteit de vlaggen halfstok en kondigden een minuut stilte aan. Burgers toonden vooral online hun medeleven. Desalniettemin werd dit sentiment niet overal gedeeld. Sterker nog: voor massa’s mensen wereldwijd was het bloedbad in Parijs reden tot vreugde.

Screenshot_19
Hoewel verscheidene mosliminstanties zich uitspraken tegen de aanslagen, is het nog maar de vraag of deze verklaringen door hun achterban worden onderschreven. De groeiende sympathie voor radicaal gedachtegoed onder moslims is al vaker aan de kaak gesteld en werd weer eens pijnlijk duidelijk na de terreurdaad in Parijs. Hieronder vindt u enkele Nederlandstalige citaten afkomstig van sociale media platformen. De woede richt zich vooral tegen autochtone Nederlanders, Geert Wilders, Joden en moslims die het wagen zich solidair te verklaren met de slachtoffers in Frankrijk.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Bloedbad in Parijs wereldwijd reden tot vreugde

 1. Jan zegt:

  Om deze reden zeg ik dan ook dat Daniel Goldhagen (Hitler’s Willing Executioners) gelijk heeft. De Duitsers heulden massaal met de nazi’s, niet iedereen was in het leger en moordde, maar men stond er moreel wel achter, net als al dat moslimvolk.

  Like

 2. Thoth zegt:

  En, heeft Geert hiervan een aangifte gedaan bij de politie? Anders doe ik het :

  Kamelenvoer is het… kom ga terug naar de woestijn.

  Like

 3. marcelvl1976 zegt:

  De inburgeringscursus is schijnbaar ook nog niet overal algemeen goed, manmanman wat een spellingsfouten. Maargoed één ding moet ik ze nageven, ze zijn niet lauw, zo staat er ergens in de Bijbel geschreven: “Omdat gij niet koud zijt noch warm, maar lauw heb ik u uitgespuugd”. Citaat Jezus Christus.

  Like

 4. Rotsus zegt:

  Allereerst even off topic een hartelijk bedankje aan de warme welkoms woorden van enkele medereageerders en natuurlijk de webmaster onder de topic “Frankrijk heeft er genoeg van”

  Dan nu on topic:

  De mensen, nou ja……mensen, dat laatste betwijfel ik, welke zulk soort lafdadige aanslagen reden vinden tot vreugde en zelfs feest vieren om zoiets verschrikkelijks kunnen maar op 1 manier worden bestreden. Dit wordt nog eens versterkt door de twitter reacties in de Nederlandse taal welks impliceert dat er al velen onder ons zijn, dus ik zou nu toch echt willen zeggen, hou rekening met het slechtste scenario en bereid u in elk geval voor. Als zo’n kudde haatbaarden achter je aan zit kun je wel eens te laat zijn om de toch al vreselijk onderbezette “politie” te bellen. Eer die er zijn hang je in stukjes ergens te drogen en dat kan toch niet de bedoeling zijn.

  Het is nu toch echt de hoogste tijd dat er van overheidswege kei- en keihard opgetreden wordt tegen dit soort woestijnratten. Retour zandbak p.o. en eens beginnen om een einde te maken aan de privileges welke ze hier en andere Europese landen hebben in het kader van de zogenaamde “discriminatie”.

  De taal leren, geen doeken om hoofden etc, gewoon ergens gaan werken en vooral de zogenaamde moskeëen scherp in de gaten houden.

  En echt mensen, de grenzen potdicht want dat bemoeilijkt de zaak behoorlijk. Dat hele vrije verkeer van personen en/of goederen is in zo’n groot gebied met aan de meeste oostblokbuitengrenzen nog steeds een grote mate van corruptie draagt niet bij aan de veiligheid.
  Terroristen worden niet tegengehouden door grenzen maar wel sterk in hun bewegingsvrijheid beperkt, mits ze niet van (verkeerde) overheden worden geholpen om een land de destabiliseren, en daar begin ik zo langzamerhand steeds meer het vermoeden naar te krijgen!!!
  Ene Merkel, Banana en consorten spreken boekdelen. Maar geloof me maar, ook dit zijn maar puppets on a string.
  Cue Bono is en blijft de vraag!!!

  W.G.
  Rotsus

  Like

 5. Jan zegt:

  Ik vint het nederlants erg slegt.

  Like

 6. Pogo zegt:

  Genoeg = genoeg (sommigen zeggen over te gaan tot actie)

  Man verkleed als The Joker dreigt in het Frans ‘één Arabier per week te vermoorden’
  (‘Vanaf volgende week zullen er moorden zijn in Quebec (Canada)’)
  +video

  http://nieuws.tpo.nl/2015/11/18/man-verkleed-als-the-joker-dreigt-in-het-frans-een-arabier-per-week-te-vermoorden/

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En hoe reageren: CDA,VVD,D66,PvdA,GL,CU,SP, dat het enkel een incident is! En dat de islam toch echt vrede is, ja….de vrede van het kerkhof!

  Like

 8. Jan zegt:

  Meulenbelt over de massamoord in Parijs:

  De regering vroeg er om en islamofoben en profiling vergroten de haat tegen het westen.

  Ook Joden zijn schuldig omdat zij zich achter de regering stelden wat Algerije betreft: “de in Algerije wonende joden kregen van Frankrijk automatisch de Franse nationaliteit, en sloten zich massaal aan bij de koloniale macht. Dat wordt ze tot op heden nog kwalijk genomen, en dat speelt door in de clashes die in Frankrijk zelf plaatsvonden.”

  Meer van de van de pot gerukte cretin op: http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2015/11/17/doof-en-blind-nederland/#more-110764

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Mosliminstanties spraken zich uit tegen de aanslagen, lachen mensen, immers liegen mag tegen ongelovige.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Er zit niets anders op dan Nederland te de-islamiseren.

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  Van die reacties wordt je toch op zijn minst onpasselijk???En de spelfouten slaan je uit het lood!Tjonge,hoogontwikkeld,toch?Ik ben blij dat wij toch een ander taalgebruik hanteren,boos of niet boos!

  Like

 12. Jan zegt:

  De idiotie van links volk:

  Nach Paris- Terror: EU will Waffenrecht verschärfen

  Im Kampf gegen den Terrorismus hat die EU-Kommission schärfere Vorschriften für den Erwerb von Schusswaffen vorgeschlagen. Derzeit gebe es keine Hürden für den Handel mit deaktivierten Feuerwaffen, erklärte die EU-Kommission am Mittwoch in Brüssel. Sie könnten nicht mehr verfolgt werden. Die jüngsten Anschläge und Attentatsversuche zeigten aber, dass solche Waffen reaktiviert werden.

  Nach dem Plan der EU- Kommission müssen die EU- Staaten künftig nationale Register über deaktivierte Feuerwaffen und ihre Besitzer führen. Unter keinen Umständen sollen Zivilisten in Zukunft die Möglichkeit erhalten, Sturmgewehre wie Kalaschnikows erwerben zu dürfen, auch wenn sie deaktiviert wurden. Für die Durchsetzung der EU- Vorschriften wären die EU- Staaten zuständig.

  Auch Ausnahmebestimmungen für Waffensammler sollen gestrichen werden.

  http://www.krone.at/Welt/Nach_Paris-Terror_EU_will_Waffenrecht_verschaerfen-Umstrittene_Reaktion-Story-482798

  Like

  • Edjan zegt:

   Godverdomme! De gore psychopaten zijn als de dood dat de burger, die de rotzooi al ziet aankomen, zich bewapent. Alleen moslims mogen zich godverdomme bewapenen!

   Like

   • Jan zegt:

    In Amerika:
    Dem Lawmaker Schakowsky: ISIS Paris Attacks “Chilling Reminder” that US Needs Stricter Gun Laws

    Links volk is echt gek.

    Like

 13. Jan zegt:

  Imbecielen als Hollande hebben niets geleerd:

  France will keep its promise to take in 30,000 refugees over the next two years, President François Hollande said on Wednesday. But he said they would be checked thoroughly to make sure they do not pose a threat.

  “Our country has the duty to respect this commitment,” Mr. Hollande said, noting that those fleeing areas of Syria and Iraq controlled by the Islamic State were being “tormented” by the “very same people who are attacking us today.”

  http://www.nytimes.com/live/paris-attacks-live-updates/france-still-planning-to-accept-30000-refugees-hollande-says/?smid=tw-nytimes&smtyp=cur

  Like

  • Edjan zegt:

   Jan, hij is duidelijk imbeciel. Van de andere kant: als hij ze niet opneemt, moeten wij het doen. Merkel heeft nu eenmaal in haar eentje de “plicht tot naastenliefde” aan de rest van Europa opgelegd.
   Hollande, Rutte en anderen zijn niets meer dan haar slaafjes in ruil voor baantjes en geld.

   Like

 14. Pingback: Bloedbad in Parijs wereldwijd reden tot vreugde | Nikontino's Blog

 15. Wijnand Stam zegt:

  Je hoeft dit geitenvolk niet te horen, aan het schrijven alleen al kun je zien dat ze HOOG
  OPGELEID zijn. Dit is het volk dat Merkel zoekt. Deze hoog opgeleiden is misschien wat
  voor de duitse wapenindustrie.
  Links tuig en rioolratten van de media, blijf maar volhouden dat de islam zo vredelievend is.
  KAFFERS ! Dit Afrikaanse volk was beter opgeleid dan jullie nù.

  Like

 16. Jan zegt:

  Vreugde ook bij Burger King: U.S. fast food chain now caters to Muslim consumers, replacing pork with halal beef and chicken

  An American fast food chain is taking advantage of the growing Muslim population in France by replacing all pork and bacon products from its menu with halal-certified beef and chicken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s