De aanslagen in Parijs zijn slechts het logische gevolg van een onjuiste politiek

Screenshot_25

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De ongeïnformeerde mens zal zich misschien afvragen hoe het überhaupt tot de aanslagen in Parijs kon komen, maar wie ook maar een klein beetje bekend is met de islam zal weten dat de aanslagen in Parijs alleen maar het logische gevolg zijn van een onjuiste Europese politiek. Wie de deuren van zijn land opent voor moslims zal onherroepelijk ooit ergens op dit punt belanden, zoals reeds de andere 57 geïslamideerde landen vóór Frankrijk en weldra ook Duitsland. Daartoe hoeft men slechts te weten dat de islam van jongs af aan zijn volgelingen aanpraat dat het de Wil van Allah is de islam net zo lang wereldwijd te verspreiden tot er geen gebied meer is dat niet door de islam beheerst wordt. Pas dàn zijn de moslims tevreden en leven zij hun onderdrukkende geweld jegens vrouwen, mannen en kinderen verder onder elkáár uit.

Een onderdrukkend geweld , waarin Mohammed hen voorgegaan is doordat hij in slechts 8 jaar meer dan 80 rooftochten tegen ondelovigen geleid heeft, ze onderwierp, hun vrouwen tot slaaf maakte en iedere gelovige die hij kon vinden, dwong zich te bekeren tot de islam. Het is dan ook geen wonder, of geen extremisme, deze religie thans net zo te hanteren als Mohammed: het is slechts het logische gevolg daarvan. Als men een groepering toestaat een dergelijk gewelddadig mens als profeet te volgen, dan ligt het slechts aan de wet der logica dat er dan zo’n terreur als in Parijs of in andere delen van deze wereld ontstaat.

Het is en was een grote fout van de westerse maatschappij om de islam als een Paard van Troje überhaupt binnen onze gelederen toe te laten en als een mantra te verkondigen dat de islam een religie van de vrede zou zijn, wat met het oog op de geweldplegingen van haar profeet de welhaast grootste leugen van de laatste 1400 jaar is. Moslims ontlenen er hun eigenwaarde aan dat men ze van jongs af aan aanpraat door hun religie en de verering van Mohammed als profeet boven de ongelovigen te staan, maar voor alles doordrenkt men ze van jongs af aan dermate met geweld, door de gewelddadige mens Mohammed, zijn handelingen, waarmee hij het voorbeeld gaf en zijn aller-grondigste vrouw- en mensverachtende uitspraken, gedragsmaatregelen en wetten, dat slechts het geringste aantal moslims het redt zich bij leven en welzijn weer uit deze gewelddadige ideologie te bevrijden.

Als daar nog bij komt dat de ongeïnformeerde maatschappij der westerse ‘beschaving’ zich deze nonsens over de vreedzame islam op de mouw laat spelden, is het geweld, zoals dat nu in Parijs heeft plaatsgevonden, voorgeprogrammeerd. Het is geen uitzondering begaan door extremisten, maar de consequentie van de islam, die steeds verder door middel van geweld zijn plek in de westerse samenleving zoekt – en deze door de ongeïnformeerdheid van de westelijke wereld ook víndt.

Gepraktiseerd geweld is ook -en júist: zich als vreedzaam presenteren. De gewelddadige handelingen van Mohammed net zo lang goed te praten tot iedereen ze niet meer als gewelddadig, maar als door God gewild interpreteert. Op die manier heeft men mensen gehersenspoeld en zij zullen dit tot het eind van hun leven ook als de waarheid beschouwen. Aldus zelfverzekerd en geloofwaardig treden zij dan de ongelovigen tegemoet en verdoezelen voor de gelegenheid het ware karakter van de islam.

De ongelovigen daarentegen, die allen een tot geweldloosheid oproepend geloof of helemaal geen geloof belijden, denken in hun naïviteit dat de islam in zijn primaire waarden niet van hun religie verschilt en precies deze naïviteit kost hen dan telkens weer de kop. Dan vragen ze zich af waarom het tot van die aanslagen als in Parijs komt, maar als ze zouden weten dat Mohammed precies zo gehandeld heeft als ISIS tegenwoordig, dan zouden ze zich de verwondering kunnen besparen en beter kunnen weten. Voor moslims is het bedrijven van geweld geen geweld, anders zouden ze geen gewelddadig mens als profeet volgen. Voor moslims is het vereren van dit geweldelement hèt Goddelijke, anders zouden ze zich allang van hun profeet, die het absolute geweld jegens andere mensen begaan heeft, hebben losgemaakt.

Maar dat erkennen moslims niet meer, omdat zij sinds hun kindertijd zelf te zeer geïndoctrineerd zijn en in plaats van bij zichzelf bij hun ouders, hun kennissen, familieleden en hun complete religie, waarop zij zo trots zijn, te rade moesten gaan. Men zou een moslim daarmee alles afnemen wat hij gelooft te zijn en wat hij waarneemt als meest unieke ondersteuning in zijn leven. Daarom ook keren de meeste moslims deze gewelddadige ideologie niet de rug toe en starten in een van vreedzaamheid en mensenrechten doorstroomd leven, maar buigen overigens vijf maal per dag voor hun God, die geweld als een legitiem middel beschouwt en zijn aanhangers ook nog het Paradijs belooft als ze zijn religie en wetten, ook en zelfs door geweld op deze planeet installeren. Zodoende hoeft het niemand meer te verbazen waarom het geweld door het groter  aantal moslims in het land steeds verder toeneemt. Moslims zien dat als hun Goddelijk Recht.

Het blijft ieders eigen beslissing om een moslim te geloven, die weliswaar zweert dat hij vreedzaam is, maar tegelijkertijd zo’n gewelddadig mens als Mohammed volgt. Men moet zich er dan echter niet meer over vebazen dat de aanslagen in Parijs ook ergens in zijn nabije omgeving zullen plaatsvinden. Ze zijn uitsluitend het logische gevolg van een onjuiste westerse politiek tegenover de islam.

Bron:
http://petraraab.blogspot.de
Auteur:Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De aanslagen in Parijs zijn slechts het logische gevolg van een onjuiste politiek

 1. daiyu-ninja zegt:

  Gepraktiseerd geweld is ook -en júist: zich als vreedzaam presenteren. De gewelddadige handelingen van Mohammed net zo lang goed te praten tot iedereen ze niet meer als gewelddadig, maar als door God gewild interpreteert. Op die manier heeft men mensen gehersenspoeld en zij zullen dit tot het eind van hun leven ook als de waarheid beschouwen. Aldus zelfverzekerd en geloofwaardig treden zij dan de ongelovigen tegemoet en verdoezelen voor de gelegenheid het ware karakter van de islam……………………………………..

  Dit begrijp ik niet helemaal. Als ze vinden dat hetgeen ze doen goed is omdat het van god/allah moet/mag, waarom moeten ze het ware karakter van de islam dan maskeren, want ze doe toch helemaal niks verkeerd? Erger: volgens hun denkwijzen doen ze goed werk, dus de islam hoeft niet verdoezeld te worden, want de islam is prachtig.

  Like

 2. toetssteen zegt:

  Schrale troost is dat overal waar islam kwam de wetenschap kapot ging. Flarden zijn overgedragen door joden en nestorianen, maar veel is vernietigd. Want serieus, ze hebben zelfs de nul niet uitgevonden/ontdekt, laat staan de alchemie, die kwam uit Kemet/Egypte (Al Kemet).

  Eind van het liedje zal zijn dat Europa terug geworden zal worden in de tijd en een derde wereld land zal worden waar men ook weer uit zal vluchten.

  Like

 3. Anna. zegt:

  Een ” leuke ” gevolgtrekking” maar het is wel waar…..

  Like

 4. Jan zegt:

  Marseille: Lehrer vor jüdischer Schule angegriffen

  Ein Lehrer einer jüdischen Schule ist im südfranzösischen Marseille mit einem Messer angegriffen und verletzt worden. Nach Polizeiangaben wurde der Mann, ein Jude, am Mittwochabend von drei Männern attackiert. Diese hätten antisemitische Beleidigungen ausgestoßen, sagte Polizeipräfekt Laurent Nunez.
  ..
  http://www.krone.at/Welt/Marseille_Lehrer_vor_juedischer_Schule_angegriffen-Messerattacke-Story-482812

  Like

 5. Pingback: De aanslagen in Parijs zijn slechts het logische gevolg van een onjuiste politiek | Nikontino's Blog

 6. Guardiacivil zegt:

  Als wij dus nu niet de wapens opnemen gaan we met zijn allen direct 1400 jaar terug en zijn we gedoemd te onderwerpen of zonder hoofd te eindigen. Mensen sta aub op en verzamel en verenig u, mijn hoofd bevat mijn levenswijsheid, mijn geest, mijn ziel, mijn ik, mijn zijn, die wil ik niet kwijt raken.

  Like

 7. Jan zegt:

  Pariser Staatsanwaltschaft bestätigt: Mutmaßlicher Terror-Drahtzieher ist tot

  Fünf Tage nach der Anschlagsserie in Paris haben die französischen Sicherheitskräfte den mutmaßlichen Hintermann getötet. Abdelhamid Abaaoud sei bei einer Razzia in Saint-Denis, einem Vorort von Paris, eliminiert worden, bestätigte die Pariser Staatsanwaltschaft am Donnerstag.

  http://de.sputniknews.com/panorama/20151119/305774726/syrien-paris-drahtzieher-Saint-Denis.html
  ….
  http://de.sputniknews.com/panorama/20151119/305774726/syrien-paris-drahtzieher-Saint-Denis.html

  Like

 8. Jan zegt:

  France: ‘What to do with Paris attackers’ bodies?’
  http://www.thelocal.fr/20151205/france-what-to-do-with-paris-attackers-bodies

  Ik zou zeggen, vakensstront er over en verder laten rotten ergens op een vuilnisbelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s