Frankrijk heeft er genoeg van – eist grenscontroles in heel de EU

Screenshot_1

(Door: “rommel”)

Op de aanstaande EU-top op vrijdag wordt verwacht dat Frankrijk een verzoek zal doen om het Schengen-akkoord met betrekking tot de open grenzen in de EU te schrappen.

Volgens het Britse dagblad The Telegraph wil men in de nasleep van de mohammedaanse terroristische aanslagen van afgelopen vrijdag de grenzen normaliseren en identiteitscontroles herinvoeren.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, EUSSR, Frankrijk, Immigratie, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op Frankrijk heeft er genoeg van – eist grenscontroles in heel de EU

 1. Cathja zegt:

  Hè hè, gaat er dan eindelijk eens iets veranderen? Hoe lang heeft Wilders al niet geroepen dat de GRENZEN DICHT moeten? Talloze malen heeft hij erop gewezen dat het volstrekt onduidelijk is wie er binnenkomen, en dan bedoelde hij daarmee uiteraard niet alleen in Nederland. Iedereen die de Europese grens passeert heeft de mogelijkheid om ongecontroleerd zijn gang te gaan, en dat is natuurlijk koren op de molen van lieden met slechte bedoelingen, met name terroristen!

  Nu zijn er zeer veel dodelijke slachtoffers te betreuren, en velen zijn gewond geraakt bij de laatste aanslagen, maar nú pas is Frankrijk het zat! Ja, “als het kalf verdronken is dempt men de put”.

  Elke lidstaat moet vanaf NU zijn grenscontroles weer invoeren! Het veiligheidsaspect moet veel zwaarder wegen dan vrij verkeer van mensen en goederen. Er is al heel wat ellende Europa binnengeslopen, en nu wordt het aanpakken.
  Er is al teveel tijd verloren gegaan!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Juist; gewoon de grenzen dicht, gewoon wat onze Geert Wilders al zo lang zegt.
  De Nederlandse landverraders regering zal tegenstribbelen, rare fratsen bedenken; zoiets als een klein ‘Schengen’ of zo…
  Dit om hun afgang te vertroebelen en Geert’s gelijk niet te hoeven erkennen…

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Schengen, het verdrag van Lissabon en de Euro zijn de drie grootste stommiteiten die de “boven ons gestelde” de afgelopen decennia begaan hebben.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Dat zijn niet alleen de grootste stommiteiten die de “boven ons gestelden” de afgelopen jaren hebben begaan…..vergeet Griekenland niet en het EMS, TTIF etc. MAAR zij hebben dat ook nog eens gedaan ZONDER ONS mandaat!!!!!! Met andere woorden AL die besluiten zijn ILLEGAAL en in strijd met het VN-HANDVEST. Men had ons nadat de Grondwet via een referendum was verworpen wederom via een referendum moeten vragen of we wel akkoord konden gaan met het Verdrag van Lissabon en derhalve zijn dus alle besluiten genomen na en op basis van dat laatste verdrag ONwettig……

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @exmarineman: 14.16. uur. Zou een goede advocaat daar niet eens mee aan de slag kunnen gaan, ten behoeven van ONS, geboren Nederlanders?

    Like

   • exmarineman zegt:

    ja Tom (als ik je mag tutoyeren) dat zou ik wensen. Dat er inderdaad eens eentje opstaat en daar actief mee gaat beginnen en het gewoon eens voorlegt aan het Europese Hof van Justitie of zo. Maar ja wie vind je daartoe bereid, want het is natuurlijk nogal wat. Moscowics heeft wel iets gedaan namens VNL maar dat was zee miniem en meer om aandacht te krijgen. I

    Like

 4. boorzalf zegt:

  Als de kalf verdronken is dempt men de put?? of zo iets.

  Like

 5. Begrijp ik het goed dat Frankrijk ná 500 doden gewonden eindelijk door heeft dat het absurde Verdrag van Schengen uit 1985 eindelijk vernietigd moet worden? Lijkt me veel zinvoller dan al die bombardementen op burgers in Syrië !

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Eindelijk krijgen we eens echt bijval van een Europees land. He he….

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Als je ze maar lang en hevig genoeg om de oren slaat, worden ze stilaan wakker, die hele bende laffe volksverraders binnen de EUssr. Wat Wilders in Nederland, Marine Le Pen in Frankrijk, het Vlaams Belang in België (die voorspelden dit alles al zeker 20 jaar geleden !) en zo vele anderen de hele tijd al eisen, nl. de landsgrenzen en de Europese buitengrenzen toe, anders is het dweilen met de kraan open, kan nu plots blijkbaar wel overwogen worden. Ineens. Voordien werden al deze kritische politici spottend en honend weggezet als ordinaire racisten, nazi’s, etc. Ze krijgen nu hun grote gelijk, de poco leugens achterhaald door de feiten, maar wees gerust, men, d.w.z. de verenigde poco misdadigers van de politiek en media (!), zullen dat nooit willen toegeven. Net zoals ze nu nog altijd mordicus blijven volhouden dat we hier te maken hebben met terroristen, met extremisten binnen de islam, die hun godsdienst, die van de vrede (hoe bestaat het !), verkrachten en oneer aan doen. Maar de feiten juist benoemen, nl. dat we hier wel degelijk te maken hebben met een oorlogsverklaring aan Europa vanwege islamitische jihadisten, vrome, orthodoxe moslims dus, die niet anders doen dan de goddelijke opdrachten van hun afgod, vervat in die ene (!) koran, uitvoeren, dat zullen ze nooit toegeven. Neen, de islam is en blijft voor deze lui een religie van peis en vrede, en heeft niets met al dat bloedvergieten te maken. Dat blijven ontkennen is een misdaad op zich: negationisme.

  De waarheid is dat de ISLAM de oorlog heeft verklaard aan het westen, en dat met de aanslagen in Parijs, de stadsguerilla officieel is gestart. Al de rest zijn doekjes tegen het bloeden. Straks wordt Europa één groot Libanon. Met dank aan al dat doorzicht van onze poco politici.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Maar de socialisten, en ander links volk, en uiteraard de laffe kliek van: liberalen, en christen-democraten zullen zeker TEGEN zijn. Dicht die grenzen, en wel subiet!

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Laat je niet meer versnipperen
  bouw slechts aan eigen kippenren…
  besef dat geen grens meer open ken
  daar men ons slacht met Gun en Sten !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. Kan me nu voorstellen dat die terroristen Hollande voor ‘imbeciel’ uit maakten……

  Like

 11. Pieter zegt:

  Lachertje. Ik zie Merkel en Hollande het nog zo roerend eens zijn niet lang geleden. Wat een afgang.

  Like

 12. Ben het he-le-maal eens met Aquarius4422 !

  Like

 13. tjonge zegt:

  lijkt mij een goed begin van het einde van de eu 🙂

  Like

 14. Robert Timmermans (alias Rotsus) zegt:

  Goedemiddag beste reageerders en natuurlijk E.J. Bron,
  Wilde na lange tijd “out of order” te zijn geweest en nog steeds niet helemaal de oude ben (zal dit ook nooit meer kunnen worden denk ik, maar dat terzijde, is mijn probleem) toch maar weer langzaamaan beginnen met reacties cq meningen en opinies te ventileren op een blog waar dat nagenoeg ongecensureerd mogelijk is, dus dit hier.

  Ik zit eigenlijk met een zwaar dilemma. Ik heb vele jaren diensten verricht voor het Ministerie van Financiën als Douanier aan de grootste oostgrens van ons land totdat ik 1992/1993 (31 dec 1992) mee “moest” helpen een grenspaal door te zagen met (o.a.) het Hoofd van ons district (Venlo waar Venlo-Autoweg A67/E34 onder viel) Dhr. Mr. A . Groenendijk (Ton). Dit deed ik destijds met tranen in mijn ogen, en niet van zieligheid of verdriet maar van giftige ergernis!! Ik wist namelijk destijds reeds, ook al kunnen sommigen dit niet goed geloven, zo’n jarenlange vooruitziende blik, maar het is toch echt zo, dat dit er aan zat te komen.

  Nu mijn dilemma:
  Ik kan van mezelf zeggen dat ik een ervaren douanier was en net zoals met fietsen leren verleer je zulk een kennis nooit.
  Heb altijd gedacht, zeer zeker in de eerste jaren na deze megablunder, dat dit snel teruggedraaid zou worden en ik mijn oude werkzaamheden weer kon hervatten, wat dus een utopie bleek te zijn.
  Nu is er dus vanuit Frankrijk een roep om hulp, althans zo interpreteer ik het, welke inhoud de grenzen te sluiten in de hele EU(SSR).
  Ik ben vorig jaar december failliet gegaan met mijn bedrijf en zit dus zonder werk. Ik zou morgenvroeg om 06.00 uur paraat kunnen staan, wapen enz.klaar maken voor gebruik en de dienst aanvangen………………echter, ik zou voor een overheid als deze onze nooit of te nimmer meer ook maar 1 poot willen uitsteken daar ik deze zonder uitzondering landverraders van de
  eerste orde vind en ze mij al aan het “naaien” zijn vanaf datum failliessement.

  Echter, voor wie doe je het in eerste instantie…………? Juist ja, voor mijn volk, de Nederlanders, mijn volk dus, ook al mag je dat niet zeggen, je mag namelijk niet nationaal socialistisch denken daar dit in 1 adem gelijkgesteld wordt met nazi’s wat ik ten zeerste bestrijd. De Nederlandse Douane heeft namelijk zolang ze bestaan een protectionistische taak gehad, en dat simpel i.o.v. onze {r}overheid.
  Dus: mijn conclusie is deze. Ik zou morgenvroeg met alle plezier beginnen, en zelfs gratis werken totdat de belastingdienst mijn hele schuld aan hen vereffend heeft en weer beginnen met het toezicht en de controle van en op personen en goederen. En nogmaals, deze opgedane kennis verleer je niet en met name ervaring is in deze nu meer dan vereist dus een ouwe rot inzetten zou denk ik geen kwaad kunnen, desnoods samen met enkele jongere broekies welke dan een stoomcursus van mij zouden kunnen krijgen.

  W.G. en met vr. gr.
  Rotsus

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Welkom terug “Rotsus”!!!

   Webmaster

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rotsus: 12.36. uur. Woorden naar mijn hart Rob Timmermans. Ik heb ook een behoorlijke tijd bij de Douane gewerkt, en wel tot 1997, daarna geplaatst bij de Belastingdienst in Heerlen, en wel bij de Douanepost Zuivering. In 2004 eruit, na verschillende burn-outs. Ik sta volledig achter jouw conclusie, dat het een grote fout is geweest, om het Verdrag van Schengen in te voeren. Maar nog erger is het Rob, dat in 1992, te Maastricht, het grootste VERRAAD is gepleegd, namelijk op de Top van Maastricht, waar Kohl – als Bondskanselier van Duitsland- en Mitterand (socialist) president van Frankrijk, het ONZALIGE PLAN van de EU hadden ingediend. En potverdorie, ze kregen dat erdoor. We zitten nu met de “gebakken peren”, te kijken. Fijn dat U weer deelneemt Rob, en ik wens U en de uwen veel sterkte. Tom.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Indrukwekkend begin, Rotsus. Dat belooft veel!

   Like

  • tjonge zegt:

   welkom terug Rotsus en beterschap.
   .
   moge u snel weer de oude worden !

   Like

 15. exmarineman zegt:

  Ja en Rutte gaat voorstellen om met “gelijkgestemde” landen een mini schengen te maken. Nou weet ik niet welke landen hij bedoeld met die “gelijkgestemden” maar ik mag toch hopen dat hij NIET Duitsland bedoelt…..en verder hebben we maar 2 andere landen: België en VK (ja over zee en via de havens). Maar gewoon en simpel ALLE binnengrenzen dicht is echt het enige dat soelaas biedt en vooral ook: Turken géén visumvrije toegang tot Europa, al helemaal niet na de verstoring van de 1 minuutstilte tijdens de interland voetbalwedstrijd. En niet te vergeten – ik weet niet of dat bestaat – maar géén visumvrije toegang meer van Marokkanen.

  Like

 16. Jean zegt:

  Dat Schengen gedrocht is de grootste misdaad tegen Europeanen in de geschiedenis van Europa en die EU bende is de grootste verzameling misdadigers in de geschiedenis van Europa.
  NU grenzen potdicht en nergens nog maar één moslim/islamiet doorlaten, van de vreemdelingen die doorgelaten worden sowieso DNA, vingerafdrukken, foto en tatouages vastleggen en ze voorzien van een enkelband, het beste is uiteraard in een gesloten instelling verzamelen tot ze teruggestuurd worden naar land van herkomst.
  Dubbele nationaliteit dadelijk verbieden en die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam dadelijk verbieden op ons grondgebied, mosselketen sluiten en slopen en de haatzaaibaardapen die nu gesubsidieerd worden met ons geld dadelijk oppakken en afvoeren naar Afrikaans grondgebied.
  Laten we ons vooral niets aantrekken van de linkse lafaards onder eigen volk want dat tuig hoort hier niet thuis, indien pro islam wil dat zeggen dat ze ook pro geweld, pro kinderen verkrachten, pro moorden en pro verkrachten zijn en dergelijk tuig heeft geen bestaansrecht.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 15.04. uur. Precies Jean. En dat roepen van “allah hakbar”, van de BOOSBAARDAPEN, is de nieuwe vorm van ” Heil Hitler”.

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Waarom de dubbele nationaliteit verbieden?
   Ben het met u eens waar het bestuurlijke of vertrouwens functies betreft.
   Mensen met een dubbele nationaliteit kun je vrij eenvoudig de Nederlandse ontnemen en uitzetten naar land van andere nationaliteit, bij geen andere nationaliteit het probleem van statenloosheid, wat alles veel moeilijker maakt.

   Like

 17. BigLJohn zegt:

  In de E.U. is nog nooit een vooruitgang ten goed geboekt. Iedere keer als er weer eens crisis in de E.U. was, werd er een top belegd. Maar zo’n top ging nooit verder als een gezellig onderonsje en wishfull thinking, iets waar alle socialisten goed in zijn. Resultaten werden er nooit geboekt ! Het streven in deze was, is, en blijft volgens mij, dat Islamieten, gelukszoekers en Jihad figuren Europa kunnen blijven overspoelen. Ik verwacht ook deze keer niets anders ! Zelfs de inlichtingendiensten
  zeggen er geen vat op te hebben. En ook die krijgen, volgens mij, van de E.U. instructies om een oogje dicht te knijpen wanneer het over Islamieten gaat. Er gebeuren de laatste jaren gewoonweg te veel grote aanslagen ! De enige inlichtingendienst die bij mij potten kan breken is de Mossad !

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Exmarineman: 15.11. uur. U mag mij gerust bij mijn voornaam noemen. No problem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s