Ja, we zijn in oorlog met de islamitische terroristen

Screenshot_5

(Door: Afshin Ellian)

Premier Mark Rutte gebruikte het woord oorlog. Juridisch mag het dan gecompliceerd zijn, de realiteit laat geen twijfel.

Ooit heette de strijd tegen het terrorisme de War on terror.Maar de Verenigde Staten kregen in 2009 een nieuwe president, Barack Obama, en hij gaf de opdracht om bepaalde woorden niet meer te gebruiken.

‘Oorlog tegen het terrorisme’ was het eerste begrip dat bij het aantreden van Obama sneuvelde. Ook de termen ‘islamofascisme’, ‘jihadisme’ en ‘jihadstrijders’ mochten niet meer worden gebruikt. In plaats daarvan waren er lege woorden, zoals ‘extremisme’. Obama hoopte door deze paradigma-wisseling een constructieve dialoog tot stand te brengen met de religieuze moslims, waardoor Amerika in staat zou zijn om het islamitische terrorisme effectiever te bestrijden.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Rotzakken, Rutte, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ja, we zijn in oorlog met de islamitische terroristen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik klaag Rutte (VVD) en zijn kabinet aan, omdat hij en zijn regering, WEIGEREN de grenzen te sluiten met Duitsland en België. Als in Nederland een aanslag wordt gepleegd, heeft Rutte, “bloed aan zijn handen”. Zo zie ik dat in ieder geval.

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Toe de heer Wilders (PVV) op 14 januari (na Charlie Hebdo) zei dat Nederland in oorlog is met de islam, zei de minister van defensie Hennis (die Nederland moet beschermen, tegen oorlogszuchtige buitenlanden en stromingen), dat dat wat de heer Wilders zei een semantische discussie was. Wat zegt Hennis (VVD) nu, nu haar partijgenoot Rutte woorden van gelijke strekking bezigt, als de heer Wilders in januari reeds naar voren bracht? Voorzichtige conclusie: Hennis (ofwel Rutte II + de 138 hebben in januari kennelijk zitten slapen, of zijn in ieder geval niet voldoende alert geweest? Toegeven dat de heer Wilders toen ook al gelijk had zal de Rutte II en de 138 nooit doen.

  Partijpolitiek zijn voor Rutte II en de 138 belangrijker dan landsbelang. Arm Nederland.

  Ik blijf PVV stemmen.

  Like

 3. Fubar zegt:

  Nee, Ellian.
  We zijn niet in oorlog met islamitisch terrorisme.
  We zijn in oorlog met de islam.
  De HELE islam.
  En voeg daar van mijn part maar aan toe, en dus met elke islamiet.
  Niet alleen de terroristen, maar ook de zwijgende goedkeurders, die hele grote meerderheid van alle moslims.

  Geen idee of de tweet hier doorkomt op deze manier, maar voor het geval van niet, eronder de tekst.

  @fverhoef
  NOS-verslaggever Gerri Eickhof verbaasd: ‘helemaal niemand’ in moslimwijk in Parijs was vandaag 1 minuut stil om 12u. #ParisAttacks

  Ze zijn het er allemaal mee eens. Er rest ons niets dan elke moslim Europa uit te trappen en indien ze protesteren ze van een klein luchtgaatje tussen hun ogen te voorzien.

  Nu zijn het alleen de terroristen, van de week zei die iets vergelijkbaar onnozels; “alleen de salafisten”.
  http://fenixx.org/2015/11/15/alleen-de-salafisten-ellian-alsof-de-rest-van-de-islamieten-niet-islam-aanhangt/

  Ellian weigert gewoon het probleem te zien. Of is bang voor zijn baantje en drukt zich expres voorzichtig uit. Maar zachte heelmeesters hebben we helemaal niks aan. Er is maar één islam. In elke moskee wordt dezelfde koran voorgelezen. Elke mohammedaan gelooft in dezelfde duivelsverzen.

  Like

 4. Rutte als het braafste jongetje van de(EU)klas!
  Zeker te rade gegaan bij Pechtold en z’n misselijke partijtje; anders kan ik het niet verklaren!
  Heeft iemand die druiloor gedrogeerd of zo?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Rutte verklaart in oorlog te zijn met IS. Maar hij verklaart NIET in oorlog te zijn met de Islam (Denk aan Straatsburg en de motie Halsema). In feite is hij in oorlog met ons. Hij is een van de velen die de Islam in Europa naar de voorgrond aan het duwen zijn, en er de oorzaak van zijn dat de Jihad greep krijgt op Europa. Hij verkocht ons land aan een vreemde mogendheid, de E.U. te weten. Ook schijnt het dat landverraad anno nu geen misdaad meer is, en dat wij autochtonen zich keurig aan de Nederlandse Wet moeten houden. In tegenstelling tot Moslims. En zo steekt de wereld van vandaag de dag in elkaar !

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  ” Ooit heette de strijd tegen het terrorisme de War on terror.Maar de Verenigde Staten kregen in 2009 een nieuwe president, Barack Obama, en hij gaf de opdracht om bepaalde woorden niet meer te gebruiken. ” And who the fuck is Obama , telling others NOT to use some specific words / expressions anymore ? The fuck you will , monkeyface ..Oops …dat kan weer als discriminerend worden opgevat. Sorry …you filthy SHMUCK …

  “dialoog tot stand te brengen met de religieuze moslims,” ….??? Dialoog , met lui die nog nie eens kunnen schrijven en lezen ??? Maar alles moet worden voorgekauwd door ene imam . Religieuze moslims ….??? Zijn er dan ook NIET RELIGIEUZE moslims …??? Ik bedoel , zijn ze dan een etnische bevolkingsgroep cq ras ??? Zou je haast wel zeggen ….., want ze hebben het altijd over “RACISME” .I.P.V. discriminatie . Toch …??? In dat geval …mijn excuses geachte Vederso en E.J. Bron…..kon het gewoon even niet laten …Neemt u mij niet kwalijk. Is verder NIET negatief bedoeld .

  Like

 7. Jan zegt:

  De koran en de belegering van Parijs – David Wood

  Like

 8. Jan zegt:

  British survivor of Eagles of Death Metal concert tells how ISIS terrorists ‘tortured wounded victims by slitting their stomachs with knives’

  “When we escaped a man trapped on the level where it happened said to us the terrorists were stabbing people in the stomach. We were told they were throwing explosives at people. It was a horrendous ordeal.”

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/british-survivor-eagles-death-metal-6839245

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  We zijn in oorlog met de islam en mag toch verwachten dat tijdens oorlogstijd alle islammers opgesloten worden in interneringskampen of met inneming der Nederlandse nationaliteit uitgezet worden naar herkomstland?

  Like

 10. Jan zegt:

  Toch een achterbakse bende, de Zwitserse regeringen

  Switzerland ‘made secret deal with PLO’ after bomb attacks

  Controversy is growing in Switzerland over an alleged secret deal, made almost 50 years ago, between the Swiss government and the Palestine Liberation Organisation (PLO).

  The agreement, detailed in a new book, was apparently designed to prevent terrorist attacks on Swiss territory.

  In return, Switzerland would offer diplomatic support to the PLO.

  http://www.bbc.com/news/world-europe-35384354

  Wedden dat de EU-landen dit ook hebben geflikt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s