Poetin heeft de G-20 voor de voeten geworpen: Sommigen van jullie financieren de Islamitische Staat!

Screenshot_33

(Vertaling: Z.B.)

Aan het einde  van G-20 top heeft Vladimir Poetin openlijk verklaard dat de financiering van de Islamitische Staat afkomstig is van landen, waarvan sommige in de “Grote Twintig’ opgenomen zijn. De Italiaanse krant “La Stampa” meldde dat de Russische leider niet  toevallig  deze gelegenheid voor een dergelijke verklaring had gekozen. Volgens de pers probeerde hij de leiders van  de Saoedi-Arabië en Turkije in verlegenheid te brengen. Maar de meeste  media hebben dit optreden van Poetin verzwegen of maar tussen neus en lippen door vermeld.

“Zoals we hebben ontdekt, zijn de financiën afkomstig uit 40 landen, inclusief sommige landen van de G-20”, benadrukte Vladimir Poetin bij de afloop van de top G-20 in Antalya. De publicatie in La Stampa benadrukt dat deze informatie een ‘onaangename waarheid’ voor sommige van de ‘Grote 20’-landen was. De krant wees erop dat Poetin’s uitspraak het onderzoek van de Amerikaanse Brookings Institution bevestigde. IS wordt gefinancierd door enkele personen uit Saoedi-Arabië en Qatar, waarbij de transacties via het banksysteem van Koeweit verlopen. “Een van de redenen waarom de landen van Perzische Golf zulke privéschenkingen doen, is hun poging om de terroristen zo lang mogelijke en zo ver mogelijk van deze landen te houden, “ zei het voormalige Irakese parlementslid Mahmoud Othman.

De voormalige vertegenwoordiger van buitenlandse zaken van de VS, David Phillips, zei: “Vele rijke Arabieren spelen een vuile spel: hun regeringen beweren dat ze tegen IS vechten, maar tegelijkertijd financieren ze hem”.

“La Stampa” meldde dat Vladimir Putin het ogenblik voor zijn verklaring niet toevallig had gekozen. Waarschijnlijk  probeerde hij op deze manier de Saoedische koning Salman en de Turkse president  Recept Tayyip Erdoğan in verlegenheid te brengen. Beide landen zijn per slot van rekening leden van de “Grote 20”, wiens topoverleg  zich concentreerde op terrorisme, en  koning Salman heeft zelfs verklaard dat het noodzakelijk is om “de duivelse terroristen” te verslaan.

Bron:
www.prvnizpravy.cz

Bron oorspronkelijk artikel:
www.lastampa.it
Auteur: Maurizio Molinari

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, mainstream-media, nieuw fascisme, Poetin, political correctness, Qatar, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Terrorisme, Turkije, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op Poetin heeft de G-20 voor de voeten geworpen: Sommigen van jullie financieren de Islamitische Staat!

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  ‏@ScarlattiBomba 10 sec.11 seconden geleden
  @geertwilderspvv COMPLIMENTS 2 @PutinRF_Eng who RIGHTLY accused some of G-20 2 finance #ISIS http://wp.me/p1O7aM-qx0 via @wordpressdotcom

  Like

  • toetssteen zegt:

   @Scarlatti Bombatti
   Heeft Putin volkomen gelijk in. Het wordt gefinancierd door de Wahabi’s op het Saoedische schiereiland. Doel is macht. Religieus? Moewaaahhhhh, die lui zuipen meer whisky dan een peloton Ieren aankan. Maar ja, ze hebben wat sterkers dan drank, verdovende middelen waar je helemaal mataglap van wordt en de meest krankzinnige dingen doet. Waarvan akte. Zie Parijs.

   Like

 2. Fred zegt:

  En dan zijn er nog landen die de olie van IS afneemt.
  Ook daarmee steunt men IS.
  Gelukkig doet Poetin daar als enige ook wat aan
  Kijk maar eens goed
  Dit zie je niet bij nieuwsuur.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/24761525/__Rusland_bombardeert_trucks_IS__.html

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Graag namen,nummers en sancties!En wel openbaar,niet achter gesloten deuren!Hopelijk worden de landen van die geldschieters dan overal van uitgesloten!

  Like

 4. harry zegt:

  Ik weet dat lang niet iedereen Putin ziet zitten , maar ik geniet van zijn consequentheid , durf , besluitvaardigheid en duidelijkheid .
  Welk een verschil met dat laffe zootje schijnheilige leugenaars waar wij hier door gemanipuleerd worden .
  Vrome kloten , laffe socialisten , kwezelige ex-liberalen en Bilderbergers , zijn ons deel .

  Kunnen we niet ruilen ?

  Like

  • Nee. Dan loop je weer tegen andere dingen aan, waar je bepaald niet over zult staan je juichen.
   Hoofd koel houden, Harry:Die vrome kloten,laffe socialisten,kwezelige ex-liberalen en Bilderbergers krijgen we op den duur -met de juiste intentie- ook wel klein zónder Poetin.
   IK ga me niet verslingeren aan de onbenoemde dictator van een land, waarin ik niet dóód gevonden zou willen worden. En ik mag je misschien er aan herinneren, dat Geert dat evenmin doet.
   Voor zover ik jou en je achtergrond langzamerhand begin te doorgronden, zou jet ook niets voor jou zijn, als je het aan den lijve mocht ondervinden.
   Dus neem van mij een welgemeende raad aan en houd afstand in deze.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Theresa:de hemel op aarde vindt je nergens!Maar ik ben het wel met Harry eens:Poetin is recht voor zijn raap en zeker niet laf!En dat zijn eigenschappen waar je ergens mee komt;niet zoals die schijnheilige huichelaars die zich onze regering durven te noemen!

    Like

   • Eric Janssens zegt:

    En hoe weet u wat Poetin allemaal op zijn kerfstok heeft Mevrouw Geissler? Misschien wat teveel naar de westerse propagandazenders gekeken die Obama en Clinton steeds toejuichen en Poetin als een allesverslindende draak afschilderen? Ik ben altijd al een Poetinfan geweest, er moesten er meer zijn van zijn slag, dan zag de wereld er heel wat beter uit. Ik was volledig akkoord met zijn overname van de Krim, waartoe het volk hem had uitgenodigd. Hij is de enige die op durft tegen de dictatuur van de VS, de EU, Saoedi-Arabië en andere schurkenstaten. En natuurlijk, hij is niet altijd poeslief geweest voor zijn opponenten, maar dat hoeft ook niet. Een omelet bak je ook niet zonder eieren te breken. Het aantal slachtoffers dat hij gemaakt heeft is een ontelbaar aantal keren kleiner dan het aantal slachtoffers dat Obama, Sarkozy, Cameron, Erdogan en andere supercriminelen op hun kerfstok hebben. En het is als westerlingen onze plicht deze immorele leiders aan te vallen. Om Poetin aan te vallen heeft men geen moed nodig, het levert natuurlijk wel applaus op van de links-fascistische islamcollaborateurs aller landen en hún lof stinkt eeuwen in de wind!

    Like

   • tjonge zegt:

    nou theresa, als ik moet kiezen tussen brussel, usa of putin, dan kies ik voor poetin !
    .
    ennuh…”IK ga me niet verslingeren aan de onbenoemde dictator van een land,”
    wie heeft er voor brussel gekozen ?
    en al haalt de pvv met de verkiezingen 50 of 60 of 70 zetels, denkt u dat de pvv dan gaat regeren ?
    .
    oh wat leven WIJ in een geweldige democratie ?
    .
    bij putin/rusland is het tenminste duidelijk dat er communistische kenmerken zijn, waar ze ook niet schijnheilig over doen.
    .
    nederland/de eu doet zich democratisch voor maar is ondertussen meer een dictatuur dan menig communistisch land….

    Like

   • Het is bij verschillenden van jullie ook wel erg of-of, hè? Ben je niet voor Poetin, dan ben je automatisch voor Obama.-Of iets dergelijks.
    Doe in dat opzicht, wat je goeddunkt,maar ik pas. Merci.
    Wat Poetin wel of niet op zijn kerfstok heeft, daarover kan ik geen zinnig woord zeggen en dat hoor je mij dus ook niet doen.
    Ik verketter hem niet, maar ik blijf zeggen: Maak er geen ruzie mee, accepteer Rusland als Handelspartner, maar hang je er als Westerse natie níet aan op; houd afstand.
    En verder zou ik willen zeggen: Laat j niet zo verleiden om steeds meer je eigen land te verketteren ten gunste van een land als Rusland.
    Nederland is ziek, doodziek. Maar het is wèl óns land. Rusland heeft een mentaliteit en een normenstelsel, dat in de praktijk in veel opzichten niet het ónze is.
    Niet erg, verder, ’s lands wijs, ’s lands eer, maasr een welgemeende raad:Verslinger je er niet aan.
    WIJZELF moeten Nederland genezen en niet een vreemde mogendheid als Rusland.
    Eenieder zijn eigen wereld.
    Als we niet uitkijken, creëren een paar overijverigen hier binnen de kortste keren weer een sfeer als waarvan een tijdje geleden sprake was: Omdat je alles van Poetin van hen alleenzaligmakend moet vinden.
    Daaraan doe ik niet mee. Ik zeg het nog eens: Ik verketter hem niet, ik houd áfstand.
    En dat blijf ik doen.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik deel mijn grootste hobby met Poetin. Ook ik houdt van horloges…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Oh wat erg!… Houdt is zonder t!

    Like

 5. Cathja zegt:

  Respect voor Poetin! Zet die schijnheiligen maar in hun hemd. Gelukkig dat er ook uit andere bronnen dergelijke uitspraken worden gedaan.

  Like

 6. tjonge zegt:

  het word toch ernstig tijd om te overwegen wie onze echte bondgenoten nou zijn ?
  .
  ik hoor putin toch veel goede dingen zeggen, daar kan ik de usa toch echt niet op betrappen !

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Mee eens, straks de keuze tussen goed en kwaad en tussen Oost en West. Sinds ik alles weet over handelen van CIA-Amerika-TTIP-NWO-vieze onderhandelingen Erdogan/Merkel/Arabieren weet ik genoeg. En het huidige beleid is niet meer het beleid van het vroegere communisme. Sinds de vrije handel kan Rusland niet meer terug naar oude communistische ideën. En…..Poetin moet helemaal niets weten van Islam en moslim, dus nu het grote gevaar aan het uitbreiden is laat ie z,n bommen los en terecht.

   Like

 7. exmarineman zegt:

  Ja een heel goed moment voor deze opmerkingen….Uiteraard brengen de linkscorrecte en islamknuffelaars van de MSM en de diverse linkscorrecte kranten dit nieuws niet. Volgens hun heeft dat geen nieuwswaarde voor de Nederlanders en is het bovendien afkomstig van Poetin…… Maar ik mag aannemen dat Poetin ook weet van de in 1975 afgesloten overeenkomst tussen EU/USA en de Arabische moslimlanden zoals Saoedi-Arabië en Qatar. En de buitenlandse politiek van S.A. EN Qatar is ook al jaren bekend, maar mag niet bekritiseerd worden anders krijgen we geen olie meer van die landen…..Maar het beleid van SA en Qatar (e.a.!) is gericht op uitbreiding van het wahabisme, salafisme en dus de soennietische tak van de moslims en daarbij worden ALLE andersgelovigen en/of ongelovigen vermoord. Het is niet voor niets dat de leiders van de Hezbollah, Fatah en de moslimbroeders in Qatar verblijven en daar leven en wonen in zeer grote rijkdom. Dat terwijl de “palestijnen” in de Gaza in grote armoede leven. En het is ook bekend dat de USA EN de EU financiers zijn van de zgn gematigde moslimrebellen in Syrië, maar dat “toevallig” wel voornamelijk allemaal soennieten…….net zoals Al Qaida, ISIS enz. Wie heeft er ook al weer wapens gestuurd naar Syrië en wie heeft er onlangs nog $ 100 miljoen vrij gemaakt voor die “gematigden”????? Juist ja USA…… En dan Turkije… het is toch algemeen bekend dat Erdogan Assad ook weg wil hebben want die is in sta in de weg voor “zijn kalifaat en groot Ottomaanse rijk” en daarom steunt hij ISIS en bombardeert in werkelijkheid de Koerden (want dat zijn geen moslims) en pleegt hij in wezen volkerenmoord/genocide. En in eigen land worden alle tegenstanders van dictator Erdogan zoals journalisten, politiemensen, officieren van defensie en mensen die voor Gülen zijn (1 van zijn grootste politieke tegenstanders) opgepakt en zonder proces vastgezet. Velen honderden zitten al jaren vast ……. Maar daar horen we het Westen (EU-EC en USA/Navo) allemaal niet over. Timmermans praat daar ook niet over, geen woord van kritiek maar wel miljarden Euro’s toezeggen en zelfs de Turken visumvrij reizen naar Europa gaan geven. Met het gezegde “dat de Turken visumvrij naar EUROPA mogen gaan reizen” geeft de EU/EC duidelijk en direkt aan dat Turkije helemaal GEEN Europees land is en dat houdt eigenlijk nmm automatisch in dat Turkije NOOIT en te NIMMER lid van de EU kan worden……hoe graag Obama/USA dat ook willen. En dan vwb het visumvrij reizen: als 20% van de Turken daar gebruik van maakt dan krijgen we dus 16 miljoen moslims op ons dak………En dan krijgt Erdogan zijn kalifaat…..

  Like

 8. exmarineman zegt:

  En dan die koning van S.A. ….. die heeft ook nog het lef om ISIS duivels te noemen terwijl hij en zijn land de grootste mensenrechtenschenders zijn….vrouwenonderdrukkers en er helemaal geen andersgelovigen of christenen een kerk mogen bouwen en je geen kruisje om de nek mag dragen en geen bijbel in je koffer moet hebben want dan zit je gelijk vast. Alcohol is “verboden” zegt men volgens de islam, maar zodra diezelfde moslims buiten het land zijn dan is het hoeren, snoeren, zuipen enz enz. En uiteraard gaat de gehele financiering altijd via een omweg, net zoals de financiering van te bouwen moskeeën in Europa en de USA enz. S.A. en Qatar zijn de grootste financiers daarvan, maar het komt uiteraard niet direct maar via een grote omweg……..

  Like

 9. JooJootje zegt:

  Krijg steeds meer sympathie voor de Russen en meneer Poetin,ook al weet ik dat dit ook een vorm van propaganda is maar hé goede propaganda hoeft geen leugen te zijn 🙂

  Like

  • Cathja zegt:

   We moeten Poetin niet buiten sluiten, maar als een bondgenoot in de strijd tegen het kwaad dat islam heet, zien.
   Poetin is echt geen onbeschreven blaadje, maar hij heeft in korte tijd meer klaargespeeld in Syrië dan Amerika in anderhalf jaar.
   Rusland behoort ook tot Europa, en we konden de Russen nog wel eens heel hard nodig hebben als het hier uit de hand loopt! Het is dan ook niet verstandig om de Russen als vijanden te blijven beschouwen.
   En die boycots mogen nu ook wel eens ongedaan gemaakt worden. Het is te stom voor woorden dat men daar nog steeds aan vast houdt.

   Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  ++
  Het tij keert!

  Ongelooflijk hoe die adder plots helemaal de weg kwijt is. “About Paris” gaat helemaal niet over de aanslag. We zien een radeloze man, vol haat, zijn gram spuien richting Obama. Hij kan het niet verkroppen dat de Muslim Brotherhood, de schepping -of eigenlijk meer een nageboorte- van zijn opa, terzijde is geschoven. Ontluisterend dit optreden. Deze zombie is, of liever gezegd was, of nog beter gezegd is nooit geweest, de bruggenbouwer, destijds als held binnengehaald door linksdragend academisch Nederland. Mijn hemel, wat een afgang….

  Schoorsteenveger | 19-11-15 | 03:39
  ++

  Like

 12. Jan zegt:

  President Obama Has Threatened To Veto A Bill That Would Intensify Screenings Of Refugees…

  The White House says the legislation would introduce “unnecessary and impractical requirements” that would harm efforts to assist some of the world’s most vulnerable people.

  The bill would add a new requirement for FBI background checks. It does not call for ending the refugee program or require religious screenings, as some Republicans have demanded.
  ..
  http://abcnews.go.com/Politics/wireStory/obama-vows-veto-bill-increasing-screening-refugees-35290579

  Like

 13. hendrikush zegt:

  Obama 2012: ‘The Future Must Not Belong To Those Who Slander The Prophet of Islam’
  Ergo: de toekomst behoort aan degenen die de profeet van de islam niet beledigen.
  Dat zijn de mohammedanen en de dhimmy’s.

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Putin is een van de weinigen op aarde die gewoon kan spreken. Hij mag zeggen wat hij wil en niemand kan en zal hem de mond snoeren. Als Putin zegt dat bijvoorbeeld Turkije en de Verenigde Staten ISIS financieren dan spreekt hij de waarheid en niemand kan hem beletten om dat te zeggen, wel zal men proberen om de boodschap zo stil mogelijk te houden.

  Al Qaeda was een project van de Amerikanen om de Russen hun eigen Viet Nam te bezorgen. IS/ISIS/ISIL is een project van de Amerikanen om er voor te zorgen dat Al Sadat van Syrië zijn macht verliest, op die manier wil men uit onder de olie-contracten tussen Ruslamd en Syrië. Zodra Syrië een andere regering heeft worden de olie-contracten opengebroken en ligt de hele markt weer als nieuw om te ontginnen.

  Het is de Turken om de Koerden te doen, zij willen geen vrij Koerdistan en ook geen autonome gebieden waar Koerden wonen, want Koerden die in Syrië en Iraq zelfbestuur hebben brengen de eenheid in Turkije aan het wankelen, want Turkije heeft al bijna een eeuw een stuk van Koerdistan bezet en weigert om het terug te geven aan de rechtmatige eigenaars.

  Helaas kan Putin praten wat hij wil, want hij wordt toch niet gehoord. De boodschap is te revolutionair en de nadelen zijn voor Turkije en de Verenigde Staten te groot.

  Like

 15. Jan zegt:

  De Idioot van America: “Republicans Are Afraid of Widows and Three Year-Old Children ”

  Ieder vulgair scheldwoord is op deze gek van toepassing. Schoot een van zijn lijfwachten zijn magazijn maar in zijn smoel leeg. Kreeg hij van mij een lintje.

  Like

 16. Jan zegt:

  John Kerry Defends Charlie Hebdo Islamist Massacre in Paris!
  ..
  Obama Secretary of State John Kerry told reporters today he saw the “rationale” in that Islamist massacre.

  “There’s something different about what happened from Charlie Hebdo, and I think everybody would feel that,” Kerry said in Paris, according to a transcript of his remarks. “There was a sort of particularized focus and perhaps even a legitimacy in terms of — not a legitimacy, but a rationale that you could attach yourself to somehow and say, OK, they’re really angry because of this and that.”

  “This Friday was absolutely indiscriminate. It wasn’t to aggrieve one particular sense of wrong. It was to terrorize people.”
  ..
  http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/outrageous-john-kerry-sees-rationale-in-charlie-hebdo-massacre-unlike-fridays-paris-massacre/

  Like

 17. Poetin is de man naar mijn smaak.Kan iemand mij vertellen wat er zo erg is aan die man en zijn Rusland?Als je het doet moet je er ook even bij vertellen in welke mate het zgn vrije westen het anders en beter doet?Ik wens u veel plezier om dat zo te vertellen dat het ook zin heeft.

  Like

  • Ik voor mij kan U wel iets omtrent mijn houding in deze uitleggen, al verwacht ik niet, dat U mijn beweegredenen zult begrijpen, laat staan accepteren:
   DIT doet Poetin inderdaad wel goed. Tenminste, van BUITENAF gezien. Want dat is, waar wij westerlingen nog altijd staan: BUITEN. En als U het mij vraagt, moeten wij ook niet proberen, daar BINNEN te komen,omdat wij, eenmaal binnen, vrijwel zeker op andere dingen zullen stuiten, die ons heel wat minder zouden bevallen.
   Oost en West hebben andere opvattingen over wat in het gangbare leven aanvaardbaar is. Rusland is niet langer Communistisch, maar kon het destijds worden en het vele decennia lang blijven, omdat de Oostelijke mentaliteit er beter op ingesteld is. Ze vinden bepaalde dingen aanvaardbaar, waar wij dat niet vinden, dingen die nu, van buitenaf niet zo in het oog lopen, maar waarvan uw wenkbrauwen op z’n minst zouden fronsen als U er voelbaar mee zou kennismaken, neem dat van mij aan.Ik zou best details kunnen noemen, maar dan wordt het helemaal een eindeloos verhaal. Misschien later, als U er nadrukkelijk over zou doorvragen……
   Niemand die beweert, dat het zgn. vrije Westen het beter doet, want het doet het momenteel belabberd, dat weet ik ook wel. Maar je ziel en zaligheid ophangen aan een mogendheid met, zij het dan deep down, zulke àndere normen en waarden op cruciale punten is evenmin de weg. De westerse landen moeten hun situatie van binnenuit veranderen, naar hun eigen waarden en op hun eigen manier. Autonóóm, zogezegd.
   Men kan Poetin op zichzèlf best waarderen om zijn houding in deze .Maar niet meer dan dat: Hem ten voorbeeld nemen moeten we niet doen, al wordt die vergissing snel genoeg gemaakt, meestal ingegeven door emoties.
   En om toch nog een tip van de sluier op te lichten: Een ervaring uit de eerste hand: Ikzelf heb hier op het blog te maken gehad met een paar (inmiddels ex-) bloggers die vanuit hun eigen achtergrond vréselijk pro-Rusland en pro-Poetin wàren en het niet alleen normaal bleken te vinden om die zienswijze er bij hun mede-bloggers ín te rammen op buitengewoon onrespectvolle, grensoverschrijdende wijze, maar tevens te eisen, dat eenieder die het om wat voor reden dan ook niet met hen eens was, daarover zijn mond zou houden op straffe van nóg meer gekoeioneer!
   Beiden hadden, ieder op hun manier, nauwe banden met Rusland. Ziedaar aldus een kléin aspect van het Oostelijke normen- en waardenstelsel.
   Klopt met wat ik er verder genoeg over gehoord en gelezen heb,maar dít was dus eens een ervaring uit de eerste hand.
   Als U denkt, U daarin te kunnen vinden, da gerust uw gang. Wat m i j betreft hebben ze alleen maar bereikt, dat er voortaan alleen al bij het hóren van de namen “Putin” of “Rusland” in mijn hoofd een bel gaat rinkelen die schrééuwt: Houd afstand!
   Leuker kan ik het helaas niet maken. Voor mij is zelfbeschikkingsrecht nog steeds het grootste goed in dit leven. En daar hebben oost en West ieder hun eigen ideeën over, al is het mentaal.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s