Robert Spencer in Frontpage: Mohammed had “Britse waarden”?

Screenshot_20

(Door: Robert Spencer – Vertaling: M.V.)

Vandaag bespreek ik op FrontPage een nieuwe poging van het verkopen van meer islam op scholen in het Verenigd Koninkrijk – natuurlijk als oplossing tegen “extremisme”. Wat is het beste tegen de wereldwijde jihad? Steeds vaker hoor je in het Westen de bewering dat de beste manier is … meer islam.

“Dit is een gouden kans”, schreef de moslimactivist Sajda Khan in de Britse krant Independent, “om binnen onze scholen een curriculum te ontwikkelen dat gebaseerd is op de biografie van de profeet Mohammed, die duidelijk laat zien en insluit wat nu als Britse waarden wordt beschouwd. Dit is wat zich zal gaan ontwikkelen, een sterk gevoel van identiteit binnen onze jeugd en het ontmantelen van een averechts begrip van de islam dat door een aantal mensen wordt gepropageerd. We moeten moedig genoeg zijn om te zeggen dat het Brits moslim zijn niet een beeldspraak is, maar de meest natuurlijke zaak van de wereld.

Dit zijn de dingen die de verwarde linksen van de Independent in grote hoeveelheden verorberen. Maar laten we eens naar de Britse waarden kijken die de islamitische traditie vasthouden die Mohammed heeft onderwezen. De beweringen hieronder komen uit de Hadiths (verslagen van Mohammeds woorden en daden) die als betrouwbaar worden geaccepteerd door de moslims, die verhalen van wat wordt beschouwd als de woorden van Mohammed of de beschrijvingen van zijn handelingen:

Vrouwen moeten, behalve hun gezicht en handen, alles bedekken: “O Asma, wanneer een vrouw de leeftijd van menstruatie bereikt, is het niet geschikt dat ze haar lichaamsdelen laat zien behalve dit en dit,’ en hij wees naar haar gezicht en handen.” (Sunan Abu Dawud 4092)

Kindhuwelijk: “De profeet schreef het (huwelijkscontract) met Aisha terwijl ze zes jaar oud was en voltrok zijn huwelijk met haar terwijl ze negen jaar oud was en ze bleef negen jaar bij hem (dat wil zeggen tot zijn dood).” (Sahih Bukhari 7.62.88)

Overspeligen moeten tot de dood worden gestenigd: “Een vrouw uit Ghamid ging naar hem (de Heilige Profeet) en zei: ´Allah’s Boodschapper, ik heb overspel gepleegd, dus zuiver me… En ze werd tot aan haar borstkas in een put geplaatst en hij gaf de opdracht aan de mensen die haar vervolgens gingen stenigen´…” (Sahih Muslim 4206)

Diegenen die de islam verlaten, moeten worden vermoord: “Wie van zijn islamitische religie is veranderd, vermoord hem dan.” (Sahih Bukhari 9.84.57)

Strijd tegen de ongelovigen, totdat ze zich bekeren tot de islam of onderwerpen aan de islamitische heerschappij: “Strijd tegen hen die niet geloven in Allah. Zorg voor een heilige oorlog… Als je vijanden tegenkomt die polytheïsten zijn, nodig ze uit voor drie gedragslijnen. Als zij reageren op een van deze, accepteer je het ook en houd je in om ze enig kwaad te doen. Nodig ze uit in de (acceptatie van) islam; als ze op je reageren, accepteer dat van ze en zie af om tegen hen te vechten… als ze weigeren de islam te accepteren, vraag ze om de Jizya te accepteren. Als zij willen betalen, accepteer dat van ze en blijf van ze af. Als zij weigeren in het betalen van de belasting, vraag om Allah’s hulp en vecht tegen ze.” (Sahih Muslim 4294)

Diegenen die zich niet bekeren of onderwerpen aan de islam moeten worden gedood en van hun eigendom worden beroofd: “Ik ben opgedragen om net zo lang tegen de mensen te strijden zolang zij niet verklaren dat er geen god is dan Allah, en hij die beleed was gegarandeerd van de bescherming van zijn eigendom en leven namens mij behalve voor de juiste zaken die rusten op Allah.” (Sahih Muslim 30)

Joden en Christenen zijn vervloekt: “Allah vervloekte de Joden en de Christenen, omdat ze op de graven van hun profeten plaatsen van aanbidding bouwden.” (Sahih Bukhari 2.23.472)

Moslims kunnen de komst van de laatste dagen bespoedigen door het doden van de Joden: “Het laatste uur zal niet komen, tenzij de moslims tegen de Joden zullen gaan vechten en de moslims hen zouden doden, totdat de Joden zich achter een steen of een boom verbergen en een steen en een boom zouden zeggen: moslim of dienaar van Allah, er is een Jood achter mij; kom en dood hem; maar de boom Gharqad zou dat niet zeggen, want het is de boom van de Joden.”  (Sahih Muslim 6985)

De waarde van het terrorisme: “Ik ben gezonden met de kortste uitdrukkingen die de breedste betekenissen in zich dragen, en ik werd glorierijk gemaakt met terreur …” (Sahih Bukhari 4.52.220)

Toegegeven moet worden dat Sajda Khan in de ruimere zin van het woord gelijk heeft: als dit nu nog geen Britse waarden zijn, zullen ze dat snel genoeg  wel zijn – met dank aan het appeasement en de capitulatie van de Britse heersende elites tegenover de steeds agressiever optredende Britse moslimbevolking.

Bron:
www.jihadwatch.org
Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door:
M.V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Robert Spencer in Frontpage: Mohammed had “Britse waarden”?

 1. jowitteroos zegt:

  Islam is Islam en om die reden zaullen de moslims nooit kunnen integreren in een Westerse en democratische samenleving……………….. eigenlijk alleen maar in een Islamitische samenleving

  Like

 2. Lemmens zegt:

  Hoe is het mogelijk dat we door een deel van onze eigen bevolking zo worden verraden en verkocht om uitgemoord te worden.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En deze vuile rotzooi, wordt verdedigd door de LINKSEN, en nota bene ook nog door Liberalen en christen-democraten.

  Like

 4. Jean zegt:

  In Europa lopen momenteel véél verwarde idioten rond, een zaak hebben ze allemaal gemeen nl. verliefd op de achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam vandaar dat de verkrachtingen van vrouwen én kinderen explosief stijgt, de moordpartijen explosief stijgen en de gewelddaden niet meer te tellen zijn vandaar tot ze ook niet meer geteld worden en de cijfers dus dalen…, gelukkig laten wij ons niet besodemieteren door het smerig politiek gespuis en de lafaards van de media.

  Like

 5. Jan zegt:

  Senegal bans burqa to stop terrorists disguising in Islamic dress

  The interior minister, Abdoulaye Daouda, said women would no longer be allowed to wear the Islamic dress, which leaves only the eyes exposed. Daouda said the decision was a question of national security and was designed to prevent terrorists from using the burqa as a disguise.

  http://www.theguardian.com/world/2015/nov/18/senegal-bans-burqa-stop-terrorists-disquising-islamic-dress

  Like

 6. Roni zegt:

  Over de islam gesproken:
  Wat ik me al een tijd afvraag is is hoe het komt dat die KUTMAROKKANEN (bedankt nog meneer Oudkerk voor deze al jarenlange gedoogde term !) oververtegenwoordigd zijn in criminaliteit op tal van terreinen, bij meerdere politieke partijen hun meest vieze gal kunnen spuien om mensen voor de islam te winnen, al decennialang bewust hun kinderen niet opvoeden want kinderen krijgen minder straf (lees: ze worden draaideurcriminelen en krijgen amper straf) en zijn daardoor voor veel in te zetten, enz enz…..
  Is het misschien zo dat deze KUTMAROKKANEN het geestelijk niet aankunnen dat ze nooit tot het Turkse Kalifaat hebben behoort wat immers om de hoek eindigde.
  Zijn ze daarom nu bezig met hun Kalifaat-inhaalslag hier in Nederland.
  Zullen de Turken dat pikken.

  HALAL is HARAM

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Zolang de opperterrorist Mohammed wordt verheerlijkt blijft het moslimterrorisme een plaag voor de mensheid.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Er is een deugdelijke oplossing!
  Alle moslims terug naar hun zandbakkistan!

  Like

 9. Pingback: Robert Spencer in Frontpage: Mohammed had “Britse waarden”? | Nikontino's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s