“VERWARDE MENSEN”

Screenshot_21

Behandeling van een verwarde man in de Middeleeuwen.

(Door: “Driek”)

En wederom begin ik deze schraal kille herfstdag met totale verbijstering. Want wat wil het geval? Nu, lezer, zojuist lees ik in één onzer openhartige geen waarheid verbloemende Nationale Couranten dat dien islamitische terroristen alleen maar verwarde mensen zijn. Gelukkig maar. Want de straten onzer steden en dorpen worden thans overspoeld met lieden die zo op het eerste gezicht tot de verwarde mensen behoren. Maar, spitse lezer van deze onmeedogende site van E.J. Bron, wij hoeven ons niet langer ongerust te maken. Die koelbloedige moordenaars die onschuldige burgers met een explosief in stukken blazen, zijn alleen maar een beetje verward. Ze zijn den weg kwijt. Je kunt ze genezen door met ze in gesprek te gaan. Deze hoog opgeleide doch verwarde lieden kunnen dan weer fijn deelnemen aan onze maatschappij.  

In vroeger tijden werden dit soort idioten opgenomen in een sociale gemeenschap. Zij werden dan gezien als een soort dorpsgek. Wanneer een krankzinnige ongewenst of qua gedrag absoluut niet te hanteren was en een gevaar voor zich zelf en zijn omgeving vormde, dan kon zo iemand worden opgenomen in een krankzinnigengesticht. Soms werden die ‘verwarde mensen’ door familie verborgen voor de samenleving. Ook wel werden ze vermoord. Opgeruimd staat netjes, vond men toen. Met de komst van de moderne psychiatrie in de twintigste eeuw ging men deze mensen behandelen.

Den Haag

“Verwarde mensen kunnen worden verplicht om zich te laten behandelen. Mensen die zich willen opmaken voor de jihad zouden ook als verward moeten worden aangemerkt, zodat ze verplicht kunnen worden om te ‘de- radicaliseren’. Dat zei Ronald van Raak van de SP dinsdagavond tijdens de behandeling van de begroting van Binnenlandse Zaken”.

Gedurende de 20e eeuw kregen sommige mensen geestesstoringen vanwege overmatig drugsgebruik of een andere ziekte. Van vele koningshuizen en keizerlijke families uit de geschiedenis is bekend dat de geestelijke toestand van hun nakomelingen er vaak op achteruit ging, omdat er sprake was van inteelt. Ook door syfilis in het vierde stadium, waarin de hersenen zijn aangetast, ontstaat krankzinnigheid. Indien deze vreselijke ziekte bij bepaalde volken zich manifesteert, dan uit zich dit door met een Kalasjnikov in een openbare ruime een heleboel mensen neer te schieten. Het is maar dat u het weet.

Wij verkeren momenteel in een verschrikkelijke nood. Eigenlijk dienen wij ons allen te bewapenen tegen het schorremorrie dat onze straten onveilig maakt. Want berovingen zijn dagelijkse kost. Doch gelukkig worden wij door onze kranige intelligente bewindslieden beschermd tegen al die loslopende bedoeïenen die ons eens zo mooie Nederland doen verzanden in een troosteloos woestijngebied. En niet te vergeten ons geliefd koningshuis. Ook zij waakt over ons welzijn.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, SP, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “VERWARDE MENSEN”

 1. mijn-idee zegt:

  Ronald van Raak….. Even hoog opgeleid als al die Syriërs die we met stromen binnen laten komen?
  Kortgeleden – helaas weet niet meer waar_ een statistiekje over een UN-onderzoek naar scholing in diverse landen waar het gemiddelde IQ in Syrie op 89 werd genoteerd,,,
  Hier ben je dan bijna achterlijk.

  Bij ons is het gemiddelde honderd, ben je daar dus professor….

  He Ronald sta je ook in de honderd?
  Nederlands of Syrisch……..
  ( God, ooit getest en damn…….. 130……….weet nu even niet of dat Nederlands of Syrisch is……)
  Wil Ronald mij even bellen ???

  Misschien kan ik nog even mijn hersens op 100 laten draaien…………….en hem van advies dienen…
  Boos, boos, boos ……………zo boos

  Like

 2. Jean zegt:

  Zou dat de over-over-grootvader van Rutte kunnen zijn? Of van pechdroll want de gelijkenis met die waanzinnige is toch treffend…

  Like

 3. Je kunt beter stellen, dat “ons geliefd koningshuis” het enige is, waarover gewaakt wórdt, Driek! Alle andere sloebers mogen kennelijk rustig op straat worden neergemaaid door een “verwarde” met en kalasjnikov of omgelegd door een “verwarde” zelfmoordena(a)r(es) met een bomgordel om…Who cares? Als de elite en onze schattige (volgevreten) prinsesjes maar veilig zijn: De oudste moet tenslotte nog eens “keuningin” worden. (Over mijn lijk!)

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De grootste groep verwarde mensen zitten op het Binnenhof !

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Vooral de laatste zin die over het koningshuis gaat dat over ons waakt, vind ik prachtig en bijzonder beeldend!
  Je ziet het voor je.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Hier loopt er 1 een verwarde man. En dat waakt over ons?????

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Doet me herinneren aan mijn reactie op https://ejbron.wordpress.com/2014/03/13/poepbroek-jihadis/

  Luchtpint zegt:
  13 maart 2014 om 18:08

  “Evengoed kan het zijn dat het praktijkdiploma met deze stage is verworven en dat deze Rode Baretten van Allah zich nu als ‘slachtoffers’ van religieuze dwaling laten afhalen, teneinde weer onthaald te worden in het Westen alsof het zinsbegoochelde volidioten zijn, rijp voor een fikse hoeveelheid steun uit de linker broekzak en een paar vaderlijke aaien over het hoofd.” (citaat uit de tekst)

  “Daar gaan we naartoe, ja. Eens kijken hoe lang het gaat duren vooraleer men in Nederland of Vlaanderen speciale psychiatrische afdelingen gaat oprichten, speciaal bedoeld om dergelijke figuren te zitten psychoanalyseren of zgn. te “deprogrammeren”. Kunnen ze allemaal in één keer gehandicapt worden verklaard met alle bijkomende steun tot gevolg. Allemaal slachtoffers van hun eigen “domheid” die door overheden over het bolletje gaan worden geaaid alsof ze diep getraumatiseerd zijn door wat er ginder is gebeurd. Dan kunnen er verschillende categorieën op worden geplakt, om toch maar niet te moeten toegeven dat die zwijnen er ZELF voor gekozen hebben, zoals bv. autisten, neuroten, of mensen met een obsessief-compulsieve neiging tot het opzoeken van doctrinaire “waanideeën”, of zoiets. Psychotherapie voor islamofascisten, maw.

  Let op mijn woorden.”

  Dat was dus weer ver van te voren te voorspellen. Zo stereotiep dat die idioten van academisch links denken. Dat zijn echt de types bij uitstek in wiens kop je kan kijken, zo voorspelbaar. Zolang je hun logica snapt. En dat kan ik met salafisten ook als ik wil.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  De tijd voor de “déséquilibrés” = verward persoon, tenminste in de P.C.-pers hier in Fr. is weer aangebroken.
  Kunnen komende tijd weer toeslaan, zoals een jaar terug ook gebeurde.
  Met auto,s op mensenmenigte inrijden.
  uiteraard met de kreet “allahaha-hakkenbar”.
  Als je sommige uitspraken van de “geachte afgevaardighden” hoort, krijg ik meer ,t idee zij tot de gekken behoren.
  Is het geen oplossing om zo,n ouderwetse “dolhuys-stoel” in de 2e Kamer te plaatsen.
  Komen ze weer “bij zinnen”.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Wellicht zou het helpen als die verwarde politici verplicht onder psychiatrische behandeling gesteld werden, na uit hun ambt gezet te zijn.

  Like

 10. Onno Zelmans zegt:

  Psychopaten zijn NIET verward. Het zijn hoogst energieke, vreesloze, ijsbloedige, retecoole, logisch plannende, moreel debiele MONSTERS, die betrokkenheid, empathie, mededogen, religiositeit, kortom alle emoties, slechts kunnen acteren/nabootsen om niet als “NIET VAN DEZE WERELD” op te vallen.

  Like

 11. Pingback: “VERWARDE MENSEN” | Nikontino's Blog

 12. Guardiacivil zegt:

  Kijk uit wat je zegt hier, want straks worden wij door die bovennatuurlijke idiote hersenloze elite als Islamkritiekgestoorde aangemerkt en door een ondermatige IQgeleerde rechter veroordeeld tot weet ik wat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s