Vluchtelingenwerkcoördinator ontwikkelt revolutionaire methode om IS te verslaan

Screenshot_2

(Door: “Fubar”)

Al het gezeik hieronder hep U te danken aan Joop :

Vester Bergmans, want zo heet die, begint een beetje dom, want verklaart gelijk in zijn eerste regel mij, en ieder ander, dom te vinden omdat ik zou denken, volgens Vester Bergmans (tel.: 0495-697900), dat IS dom is. Maar dat maakt Vester, die magna cum laude afgestudeerd is in de wijsbegeerte (Utrecht), ruimschoots goed in het vervolg van zijn verhaal.

Je verwacht het niet, en IS ook niet. En dat is gelijk het revolutionaire van zijn op de Chinese krijgsfilosoof Sun Tzu gebaseerde overrompelingsstrategie. Vester Bergmans (Roermond, 1985) weet als geen ander het effect van de verrassingsaanval op waarde te schatten en tegen zijn alternatieve overvaltechniek is IS kansloos beweert hij.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vluchtelingenwerkcoördinator ontwikkelt revolutionaire methode om IS te verslaan

 1. hendrikush zegt:

  Vroeger wisten wij nog wel hoe je mohammedanen tot de orde roept: Generaal van Heutz, de Marechaussee, Christiaan Snouck Hurgronje.
  Maar daar zijn we nu te beschaafd voor. En dat helpt niet tegen barbaren.

  Like

 2. Ach ja, je moet toch iets doen om een langzaam veranderende publieke opinie wederom in “goede” banen te leiden en de mensen geweldloos en lievv….te laten blijven naar moslims toe, IS incluis. Dus dan haal je maar een geitenwollensokkentheorie (Revolutionair, inderdaad!) als die van deze Sun Tzu van stal. (Ik wed trouwens dat het een Boeddhistische monnik geweest is of iets van dien aard.)
  Droom lekker verder op Joop, Vester Bergmans en de groeten aan Quinsy Gario! (Zeg die maar, dat ik ‘m nog eens met plezier z’n strot kom afsnijden!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Edjan zegt:

   Ehmmm, Theresa, hij was geen boeddhistisch monnik maar een Chinese generaal.
   544-496 voor Christus. Zijn boek “de kunst van het oorlogsvoeren” wordt nog steeds gelezen door officieren.
   citaat uit Wikipedia:
   “… nadat hij zijn werk aan de koning had gepresenteerd, werd hem gevraagd of zijn tekst op iedereen kon worden toegepast. Nadat hij dit had bevestigd, kreeg hij de opdracht de 180 concubines van de koning te trainen. Dit lukte hem in één sessie met behulp van een rigoureuze methode: toen de concubines zijn orders een tweede maal niet opvolgden liet hij twee van hen (die hij tot aanvoerder had benoemd) onthoofden. Daarna voerden de concubines de opdrachten perfect uit.”
   Lijkt me toch niet echt een softie …

   Like

   • Wat eigenaardig dan dat die Bergmans uit zijn strategieën van alles heeft opgepikt, dat nog het meeste doet denken aan “de andere wang toekeren!”
    Dat heeft hij dan vast niet ‘in de juiste context’ gelezen!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Edjan zegt:

    Beste Theresa, daar heb je inderdaad gelijk in. Dat is het hem nu juist. Als je de “kunst van de militaire strategie” dermate kunt misbruiken, dat je er een plattegrond naar ontkenning van een bestaande/aanstaande oorlog van maakt, als je het klaarspeelt om je vijanden af te schilderen als zielige slachtoffers en jezelf (nou ja, de PVV’ers) als de eigenlijke schuldigen, dan ben je een echte links-humanistisch-postmoderne denker van grote diepgang. Summa cum laude! Ik kan het ook niet helemaal volgen maar wat geeft het. Hieronder heb ik nog maar eens opgeschreven wat ik echt van deze diepdenkers vind.

    Like

 3. Edjan zegt:

  Het westerse denken is compleet gedegenereerd. Vijanden bestaan niet meer, dat zijn verwarde mensen waar we begrip voor moeten hebben want die zijn zo geworden door onze schuld.
  Door mijn schuld door mijn schuld door mijn zeer grote schuld. Wie zó denkt heeft de ware ziele-adel (vinden ze zelf). Ik vind: christendom + humanisme + postmodern = verwijfde achterlijkheid.

  Volgens mij kun je tegenwoordig niet meer op een universiteit in aan alfa-richting afstuderen zonder gepokt en gemazeld te zijn in het postmoderne denken. Als je daar maar een paar boeken over gelezen hebt, dan geven de gestaalde kaders elkaar een summa cum laude.

  Helaas heb ik het idee dat dit soort bagger-denken toch wel door ongeveer 2/3 van de bevolking wordt ondersteund. We zullen moeten wachten tot het bloed door de straten stroomt voordat mensen als Vester Bergmans hun mening heel misschien iets gaan bijstellen. Ik ben bang dat dit nog heel erg lang gaat duren (20 – 30 jaar?) maar misschien helpen de lieve en zielige vluchtelingetjes wel mee om dit proces een beetje te bespoedigen? Door steeds vaker aanslagen te plegen? Niet iedereen is toch zo gek als Vester Bergmans?

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Hallo dromer Vester Bergmans !
  Ik heb vannacht gedroomd dat 50 echte nederlandse terroristen in
  50 konsperative arabische theehuizen met een kalaschnikov wild
  om zich geschoten hebben met de schlachtroep :
  ,, Allahua Apenbar blijf van onze naaktbar ”
  Wie gezegt, het was een droom !
  Maar af en toe worden dromen ook werkelijkheid !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben sprakeloos, van deze volslagen idiotie, van Vester Bergmans. Met een merendeel van deze gestoord denkende mensen, gaan wij het niet redden tegen de Islam.

  Like

 6. Marc zegt:

  Het is inderdaad te gek voor woorden dat zo’n Bergmans nu nog dit soort naïviteit weet te spuien. Dat zou onze aandacht moeten vestigen op een partij waartegen we feitelijk onze oorlog voeren, namelijk de vijanden binnen onze eigen, de politiek correcten. Ik ben nu nog maar honderd bladzijden in het laatste boek van De Rooy, maar op zeer precieze wijze weet hij deze werkelijke vijand in kaart te brengen.

  Met die Bergmans en consorten, met name aan de universiteiten, grote delen van het middenkader (vluchtelingenwerk) en media, zo op intensieve wijze schoon schip gemaakt moeten worden.

  Als er iets is wat deze oorlog in de nabije toekomst heel scherp zal stellen, dan is het de tegenstelling binnen onze eigen westerse naties.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Het beste is alle moslims deporteren naar hun landen van herkomst. Moet je eens zien hoe snel ze dan inbinden. Helaas zijn de Europeanen daar te laf voor ivm hun zogenaamde goede naam.

  Like

 8. tjonge zegt:

  dus we moeten lachend in de de koplampen blijven staren is het devies ?
  .
  maar ja, wie de naam vester krijgt bij geboorte is gedoemd om op roze wolken te varen, zullen we maar zeggen…

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Mijnheer zou in Utrecht magna cum laude afgestudeerd zijn op de wijsbegeerte. Hij begint al vroeg te vermelden dat hij ons ons dom vind, door vervolgens te etaleren dat hij alleen de wijsheid in pacht heeft met zijn achterlijke ideeen hoe IS te bestrijden. Als Indira Ghandi anno nu leefde, zou hij het nog veel beter gedaan hebben als met die ideeen van die in en in achterlijke Vester Bergmans. De welbekende professor in de weetnikskunde. Een bedenkelijke kwaal van veel afgestudeerden !

  Like

 10. Pogo zegt:

  Mooie reactie van ‘iemand’; “EEN NUKE OP MEKKA VERWACHTEN ZE OOK NIET!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s