WILDERS HEEFT GELIJK… HIJ STAAT NIET ALLEEN. MILJOENEN MENSEN STEMMEN NIET VOOR NIETS OP DE PVV

Screenshot_32

(Door: Martha N.)

Hoe stom moet je zijn om wat er nu gebeurt in de wereld goed te praten. Hoe stom kun je zijn om het geloof van moslims te zien als rustig en vredelievend. De meeste westerlingen kennen niet eens de betekenis van het geloof meer, geloven nergens in. Hoe kun je moord en hals afsnijden van mens en dier als vredelievend zien? Hoe kunnen christelijke partijen al deze moordpartijen ondersteunen door tegen de PVV te zijn?

HOE is mijn rechtvaardige vraag. HOE en wat is er aan de hand? Mensen die alles weten… politici, rechters en advocaten, mensenrechten, de EU verzinnen alles en wringen zich in bochten om alles wat zij krom hebben gemaakt weer recht te praten! Heren en dames, HOE kunt U geloven in Uw eigen woorden. Het is toch niet normaal meer te noemen?

De mensen die hier binnenstromen… Het zijn radicale islamieten en met ieder die hier nu binnengehaald wordt als de verloren zoon wordt het leven van Uw kinderen in gevaar gebracht, onze cultuur, ons land, onze vrijheid van denken en werken. Hoewel ik niet om voetbal geef… ook samenkomsten van mensen in een stadion of andere grote gebouwen en bedrijven. Uw leven en dat van uw familieleden is in gevaar.

“De angst zal voortaan heersen”

Politici, mensen die zich geroepen voelen te regeren… deze angst voor aanslagen is door U, U de regeerders van onze landen, geschapen!

Stop islamisering!

Islam en wij, wij passen niet bij elkaar en zullen dat ook nooit doen, dit is al begonnen eeuwen en eeuwen geleden. Het leek wreed, maar de Kruisridders wisten waar zij tegen streden. Kranten, stop met alleen moslims aan het woord te laten. Waar zijn de slachtoffers die ook wel eens een woordje mogen zeggen, zo ook de nabestaanden? Mijnheer PAUW, verdien Uw geld niet via het leed van Uw eigen vaderlandse mensen door ze aan te vallen en tegenstanders steeds aan het woord te laten. Een woordje van kritiek tegen de mensen die terreur uitvoeren zou wel eens op zijn plaats zijn! Bent U alleen uit op gewin? Interesseert de toekomst van Uw nabestaanden U niet, noch Uw Vaderland?

WAT veroorzaakt de reactie van politici om dit te doen, dit toe te staan en ONS (of het nu in Nederland, Zweden of Frankrijk is enzovoort), bloot te stellen aan terrorisme? De kreet “er zijn ook goede moslims” kennen we onderhand, maar er zijn er veel te veel die NIET goedwillend zijn, voornamelijk jongeren en, wat opvallend te noemen is, jongeren die in westerse landen geboren zijn.

Hebben we niet genoeg oorlogen gehad. Ja, wij wel onderhand en we mogen ons niet eens verdedigen omdat de advocaten dan op de barricades klimmen of de mensenrechten die niet voor ons soort zijn. Was er geen oorlog door Hitler of vroeger een andere veldheer die zo nodig anderen op het veld van eer moest offeren, dan zijn het nu weer de moslims…

Mensen, laat elkaar met rust. Waarbij ik duidelijk wil stellen dat wij, de gastheren, aan moslims NIETS misdaan hebben noch begonnen zijn met U van UW waarde te ontdoen.

U moet zich schamen om zo te reageren! U, de moslims van welk land dan ook, zijn schuld dat een vreedzaam samenzijn mislukt. Gelijk de Joden worden WIJ nu vervolgd. Waarom? U, die het moslim geloof aanbidt, is niet vreedzaam. U wilt de wereld veroveren, terwijl wij in vrede willen leven.

Misschien mag ik Wilders gelijk geven, het staat in de koran, UW bijbel (als ik het zo mag noemen) geeft een recht dat achterhaald is. Het recht mensen te doden, omdat zij niet welgevallig waren in de ogen van diegene die de woorden opschreef.

PVV normale grootte

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

60 reacties op WILDERS HEEFT GELIJK… HIJ STAAT NIET ALLEEN. MILJOENEN MENSEN STEMMEN NIET VOOR NIETS OP DE PVV

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +
  onze jongens?

  onze jongens?
  +

  Like

  • sammy zegt:

   wat nou onze jongen. ben je nog steeds ziende blind wil je zo graag en doek om je domme kop. of wil je verkracht worden door onze jongens. sommige van jou soort vinden dat spannend en erotisch grote debiele idioot dat je bent.

   Like

  • Realist zegt:

   @Judithineenburka

   Like

  • beatsme zegt:

   Maar die vraagstelling ook: de daarin vervatte onnozelheid spreekt boekdelen.

   Ik vrees dat dit soort onnozele ganzen onze ondergang wordt en niet die zotte elitestrijders van Allah, want die kun je bestrijden.

   Maar als de elite, het bestuur, aan onwetendheid lijdt, dan is een samenleving gedoemd.

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +
   de échte slachtoffers

   de échte slachtoffers
   +

   Like

   • Martha N zegt:

    Shabir, hallo. In veel zaken hebben ook de moslims gelijk. Zij wonen hier echter naar eigen keuze, het hoeft niet. Er zijn ook moslims (veel) in landen (waarin ze geboren zijn en opgevoed met een dubbele nationaliteit) die terreuraanslagen plegen. Veel van onze mensen, om het zo maar eens te noemen (U weet dat er een gedachteverschil in het geloven bestaat) zijn niet TEGEN moslims, maar we worden niet met rust gelaten. Wij moeten boeten voor wat er in de ogen van moslims (ik zeg nogmaals niet de Uwe) allemaal verkeerd is aan onze gastvrijheid. Moslims willen de eigen wetten in een land doorvoeren dat niet bij hen past, ach U weet best wat ik bedoel. Ieder dan gewoon in zijn eigen land met zijn eigen wetten, hebben we het allemaal weer rustig toch?
    Toen wij in één van Uw land woonden respecteerde wij de wetten van UW land.
    Wij wilden UW regels niet veranderen, noch overheersen… Nee haat is niet uit ons voortgekomen, maar door mensen die haat geschreven hebben.
    WIJ wilden en willen Vrede…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Shabir Maiwand. Inderdaad. Je hebt helemaal gelijk “jongen”. De haat tegen jouw soort
    neemt dag-over-dag toe. We hebben jullie al veel te lang laten uitpraten! Het is nu tijd geworden om het zwijgen op te leggen aan diegenen die hier niet thuis horen.
    En dan zeg ik het hèèl netjes, als je begrijpt wat ik bedoel.
    Als je meent dat je nu al het slachtoffer bent heb ik een hele goeie raad voor je.
    Voel je maar uiterst onveilig en vlucht snel terug naar je zandbak… zolang als je nog kunt… geloof me!

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Paspoort afnemen en ongewenste vreemdeling, dus eruit. Broeders dekken broeders, moslim steunt moslim, soort zoekt soort. Nog meer??????

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Radicalisering stoppen van “onze”jongens?…Door jou als afschrikwekkend voorbeeld in de baillieus te droppen met een bord om je nek waarop staat: “Ik wil graag door jullie verkracht worden!…
   Wat een totaal gestoord landverraderlijk wijf! “Onze jongens”!!!!

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Is gewoon psychologisch spel van je goede hart tonen om de spirit in het kabinet te behouden. Is een vies wijf, die zou zeker met het einde van de WWll kaal geschoren worden om te laten zien aan de burger hoe fout ze was.

    Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Een slachtrecht, dat allang is achterhaald,
  allang door gezond verstand is afgewzen
  maar door imbecielen als een opdracht wordt gelezen
  en de prijs wordt nóg steeds door de zwakkeren betaald !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. tjonge zegt:

  grotendeels met u eens martha n,
  alleen de op 1 na laatste alinea ben ik het niet mee eens.
  natuurlijk is de islam met zijn onderdanen barbaars en klote volk, maar ze zijn slechts het symptoom, niet de oorzaak !
  de werkelijke oorzaak/probleem zijn degenen die de moslims naar het westen toe halen, geen strobreed in de weg leggen.
  .
  maw, als we de politieke landverraders in den haag (op de pvv na) en het tuig in brussel op tijd hadden laten terecht staan op neurenberg 2.0, dan hadden we nu niet met dat islam-schorum gezeten.
  .
  eigenlijk kan je het die barbaren niet kwalijk nemen, des te harder wel die gluiperds die hun expres hier hebben toegelaten om moedwillig onze maatschappij te laten vernietigen…..
  .
  verdeel en heers….

  Like

 4. Driek zegt:

  U heeft het weer mooi en duidelijk neergeschreven, beste Marha, het moet onze regeringsleiders toch een keer duidelijk zijn dat ze hun mening over de islam moeten wijzigen, aan alle kanten wordt het bewijs aangedragen dat het een gewelddadige ideologie is, doch ze blijven maar dat islam vredelievend is. Ik heb er tot op heden nog niks van gemerkt. De islam is een ramp voor de hele wereld.

  Like

 5. Joga zegt:

  Volledig mee eens, maar u duidt het allemaal wel heel politiek correct. Links zal u dankbaar zijn maar verachten u omdat ze het toch er volledig mee oneens zijn, zoals natuurlijk ook het islamitische tuig dat u aanspreekt. Ze lachen u uit en moorden verder in naam van de pedofiel en zijn verzonnen sprookjesfiguur.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Wat hier is geschreven is een regelrechte aanklacht tegen iedereen die ontkent dat de islam een groot gevaar is voor vrije en democratische samenlevingen, en het is een waarschuwing aan allen die nog steeds geen kwaad woord over de islam willen horen.
  Het is een waarschuwing aan allen, dat ons vrije leven wel eens definitief voorbij kan zijn als er niet heel snel wordt ingegrepen door de grenzen te sluiten en iedereen uit te zetten die geen recht heeft op bescherming.
  Het is tevens een oproep aan onze overheid om eindelijk eens te luisteren naar HET VOLK.
  Stop met het kwaad bejegenen van de boodschapper, die al meer dan 10 jaar tegen een muur van onwil spreekt!
  Wacht niet net zolang met het nemen van maatregelen totdat ook hier een enorme aanslag wordt gepleegd!
  Grenzen dicht! NU!

  Zeer goed geschreven! Respect voor Martha N.!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Volledig met je eens Cathja! Àlle respect weer voor je Martha N.!

   Like

  • Martha N zegt:

   Amen Cathja.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Het is tevens een oproep aan onze overheid om eindelijk eens te luisteren naar HET VOLK.”

   Zet het maar uit je hoofd, Cathja. “Onze” overheid is bezig met het uitvoeren van de dubbele agenda. Ingezet direct na de oliecrisis van ’73, namelijk de islamisering van Europa. Oil for islamisation. In extenso beschreven door Bat Ye’or in haar boek Eurabië. Toen het geschreven was leek het ongelofelijk. Net als 1948 van George Orwell. Beide boeken blijken profetisch, zijn elke dag duidelijker aan het uitkomen. “Onze” overheid is er de uitvoerder van. En in dat plan past luisteren naar het volk niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Edjan zegt:

    Ik geloof dat het samson was, ik zal jullie zijn foto besparen, die vindt dat wij maar moeten wennen aan een beetje terreur want dat kun je onmogelijk allemaal buiten de deur houden.
    Nou, kale kletskop, dat had je vanaf het begin buiten de deur moeten houden door niet al die moslims binnen te laten! Vuile hypocriete judas! Wij de terreur en jij je smerige poen en baantjes. Landverrader.

    Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @MinPres WILDERS hft GELIJK HIJ STAAT NIET AL1 MILJOENEN MENSEN STEMMEN NIET vr NIETS OP DE PVV http://wp.me/p1O7aM-qwW

  Like

 8. Ik luister veel naar Radio M Utrecht en Radio Veronica. Tijdens nieuwsuitzendingen en laatst met die aanslag in Parijs hoor je doorlopend over terroristische dreigementen en aanslagen, allemaal islamitisch. Ik vind dat fijn. Want net zoals Geert en andere PVV-ers waarschuw ik ook voor de islam. Maar we worden zoals gewoonlijk gek verklaard. Maar door de laatste aanslag in Parijs heb ik het gevoel dat alle Linksen onze waarschuwingen voor de islam serieus gaan nemen. Hopelijk gaan de ogen van die stomme eigenwijze koppen eindelijk open… dankzij terroristen en de media en de angst van ‘goddelozen’ voor een aanslag… die Linksen mogen voor mijn part ook door de radicalen de lucht in vliegen!!!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  StreamOne Player, version 2014.05.15.0516

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  bij t artikel over ‘die marcouch die door de mand viel bij die al even weerzinwekkende jeroen pauw, zag ik o.a. een geweldige reactie staan… die past volgens mij wel hierbij… 🙂
  Ik heb t gelijk doorgestuurd aan Geert Wilders en de PVV fractieleden

  Beste Geert,
  Ik vond zo even een reactie van Ali Larouchi een Amazigh Nederlander, die ik toch heel graag aan jou ook wil laten lezen…
  is wat om verplicht te laten lezen door dat fake geschiedenisleraartje MR dat zich tnt nog steeds MP v ons land ‘mag’ noemen helaas…
  Wanneer zetten we dit land- en volksverraderlijke NEPKABINET RUTTE nou eens àf?
  All the best,
  Thesi
  EEN HELDERE UITEENZETTING in a nutshell OVER WÀT NU WEL OF NIET ISLAM IS bij dit ARTIKEL http://media.tpo.nl/…/hoe-ahmed-marcouch-bij-jeroen-pauw-a…/
  door ALI LAHROUCHI
  Westers moeten waker worden voordat het te laat is. ISIS is het pure gezicht van de Islam
  Mijn excuses aan de Fransen, het is tijd om jullie historische fouten te corrigeren. Van jullie heb ik geleerd: Qui cherche trouve. Wie zoekt zal vinden Jullie politici steunen al heel lang de Arabische moslims overal om de Imazghens in Noord- Afrika te kolonialiseren.
  Door deze steun worden de Imazighens in hun landen gekolonialiseerd, gediscrimineerd, geïslamiseerd en gearabiseerd.
  Jullie politici werken samen met de terroristenstaten zoals Saudi Arabië, Qatar, Koeweit via hun makelaar de dictatuur roofdier Mohamed 6.
  Jullie politici denken alleen aan meer winst maken in plaats van te denken aan het welzijn van de mensheid, de veiligheid, de vrijheid en de stabiliteit van hun eigen burgers.
  Jullie politieke vertegenwoordigers weigeren te accepteren dat de Koran het woordenboek is van alle soorten van terreur, moord, mishandeling, intimidatie, wraak, haat, en fanatisme, uit naam waarvan mensen als onschuldige schapen worden geslacht.
  Jullie politieke vertegenwoordigers zijn blind.
  Ze willen niet zien dat er geen plek hoort te zijn voor de achterlijke islam in een moderne wereld. Het hoort niet bij deze samenleving.
  De islam is tegen de vrijheid, tegen democratie, tegen gelijkheid, want alles is al door Allah en Mohamed geregeld in de koran en de soenna.
  De moslims houden van de dictatoriale regimes. Ze willen beheerst worden door de – Amir – commandant van de Gelovigen.
  We zien nu het begin van de moslimaanvallen.
  De moslims dromen ervan om deze wereld te veroveren en de ongelovigen te liquideren. Ze geloven dat het gelijk aan hun kant staat.
  Volgens hen is de islam het beste. Hij is gekomen om op deze aarde de ongelovigen uit te wissen.
  Het is tijd om de historische fouten te corrigeren.
  Het begint met de bevrijding van de aarde van de Imazighens uit de handen van de Arabieren.
  De imazighens waren voor de islam christenen of joden of ongelovigen.
  Eergisteren is het in Frankrijk gebeurd, morgen zal het in andere landen in Europa gebeuren, want er is een slang die elke dag achter de eigen tuin groeit en groeit.
  De moslims vinden deze terroristen helden die hun leven aan Allah geven om de vlaag van de islam omhoog te telen.
  De islamitische gemeenschap in Europa, Amerika, Canada, Australië doen alsof zij tegen deze terroristische acties zijn. Maar de praktijk is anders.
  Iedere moslim weet en gelooft dat deze terroristen volgens de koran rechtstreeks naar de paradijs zullen gaan.
  Maak een eind aan de Arabische islamitische dictatuur.
  Begin met de regimes van Mohamed 6 in Marokko, Algerije, Tunesië, Libië en Mali om een democratisch Amazigh regering te installeren en zo deze tragedies in de toekomst te voorkomen.
  Maak een breed veilig territorium in Noord-Afrika.
  Achter de rug van de Europa als gedeïslamiseerd – Tamazgha – om Europa te kunnen beschermen.
  Anders blijven we huilen met dikke tranen van de ene tragedie naar de andere, zonder dat er een oplossing komt.
  Mensen verspreiden binnen deze maatschappij verkeerde meningen en onjuiste standpunten over de ISLAM en de moslims.
  Sommigen vinden: de gewone islam is liefde, tolerantie, respect en tegen geweld…
  Anderen zien dat de radicale ISLAM staat voor moorden, geweld, haat en terreur…
  Tussen de gewone islam en de radicale islam staat er nog wat!!!
  Laat ons een keertje eerlijk met onszelf zijn.
  De Pilaren van de islam zijn:
  De Koran en de Alhadith (Alhatith is alles wat de profeet Mohamed aan zijn aanhangers/moslims heeft gezegd).
  Zij spoorden de moslims aan tot Aljihad (Aljihad is de strijd tegen ongelovigen).
  De beloning van Aljihad is de reservering van een plek in het paradijs.
  Want het paradijs heeft voor de moslims volgens de ISLAM van alles wat,
  van mooie vrouwen tot rivieren van lekkere wijnen…
  Alles wat de moslim niet in zijn leven heeft gekregen zou hij/zij wel in het paradijs krijgen.
  Aljihad is geweld, mishandeling, misdrijf, moorden en terreur om een islamitische staat onder de wet van Alschariaa te creëren (Alschriaa is de regels van de Koran en de Hadith).
  Dus de islam is Aljihad, en Aljihad is islam.
  ISIS herhaalt alleen de geschiedenis van de echte islam en de echte moslims tijdens het leven van hun leider Mohammed.
  De criminele daden van ISIS tegen onschuldige mensen, die door ISIS in Irak en Syrië plaats vinden, zijn dezelfde criminele daden die plaatsvonden in Noord-Afrika tegen Imazighen/Berbers.
  Waarom zijn de Imazighen/Berbers tot nu toe onder druk van de achterlijke islamitische regels gebleven?
  De Imazighen zijn gehersenspoeld door de Arabieren.
  Meer dan 95% van de bevolking in Marokko heeft Imazighen/Berbers wortels. De rest is Arabisch, van het Alaouiten of Idressieen ras.
  De Imazighen zijn gekolonialiseerd, geïslamiseerd, gediscrimineerd en gearabiseerd door de Arabieren en de moslims.
  Daardoor is hun identiteit ook door deze ISIS islamitische en Arabische ideologie vanaf de 14e eeuw geleidelijk vervalst.
  De geschiedenis van de Imazighen bestaat meer dan 33 eeuwen.
  Het is niet zoals de Arabische moslim kolonialen denken.
  Omdat de Koran en de Hadith de moslims aanspoorden tot geweld tegen ongelovige mensen, en hen namens Allah vermoordden, zijn de echte Islam standpunten van ISIS gebleven.
  De standpunten van de ISIS zijn de echte islam.
  De moslims doen alsof ze gewoon moslims zijn die niet in de gewone islam zonder het geweld en de lastige regels geloven.
  Maar dat hangt samen met de positie die ze binnen de maatschappij innemen. Als ze nog geen macht hebben, dan laten ze zien dat ze ook tolerant zijn.
  Maar als ze de macht hebben, worden ze opeens dominant, radicaal, extremistisch en laten ze aan iedereen hun echte gezicht en tanden zien.
  Elke moslim is een toekomstig lid van de ISIS. Want alles wat ISIS nu doet tegen onschuldige mensen, hebben de Arabische moslims in het begin van de islam tegen andere onschuldige mensen gedaan.
  Als de moslims echt tegen ISIS zijn, moeten ze de Koran en de Hadith verbeteren/corrigeren tot verboden.
  Want de Koran en de Hadith hebben niks met de moderniteit, vrijheid, democratie, mensenrechten en vrijheid van meningsuiting te maken.
  Kortom, ISIS is het pure gezicht van de Islam.
  De echte Islam is ISIS en ISIS is de echte islam.
  Wie het nu niet wil geloven, zal het later voelen.
  Ali Lahrouchi
  Amazigh Nederlander.

  Like

 11. Mieke zegt:

  Wat gaan we er aan doen zonder te mauwen over van alles en nog wat
  Iedere normaal denkende Nederlander zal het nu toch wel weten dat de islam niet bij ons past
  Ook de buitenlanders die hier geboren zijn denken hetzelfde als de rest van hun landgenotengeloof
  Dus wat gaan we doen ???????

  Like

 12. tjonge zegt:

  mensen, islam/moslims is niet de kernprobleem, het zijn de mensen die aan de “knoppen” zitten.
  .
  om maar een simpel voorbeeld te geven, wie is kwaadaardiger, de pedofiel die een dochter misbruikt, of de moeder die willens en wetens en op goed vertrouwen de pedo op haar kind liet passen als kinder-oppasser ?

  Like

  • Martha N zegt:

   Tjonge : Ja, die mensen die aan de knoppen zitten, dat zijn de gekozen mensen… we moeten niet alle goede “verhalen geloven” enne pedofielen misbruiken niet alleen meisjes. Ja wat gaan we eraan doen… KIEZEN (nee niet die van mij), kiezen voor een ander bewind (wil zeggen regerin), we hebben niets te verliezen.

   Like

 13. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24760202/__Man_schrijft_brief_aan_daders_die_zijn_vrouw_vermoordden__.html

  Man schrijft brief aan terroristen die zijn vrouw vermoordden

  De Franse journalist Antoine Leiris verloor vrijdagavond zijn 35-jarige vrouw bij de bloedige aanslag in de concertzaal Bataclan in Parijs. Leiris, die werkt voor de nieuwszender France Info, schreef een open brief aan de daders op zijn Facebookpagina. Zijn woorden zijn hartverscheurend en moedig tegelijk.

  Indrukwekkend, maar hier geldt ook, de werkelijke schuldigen zijn de EU en onze regeringen.

  Dit drama was niet nodig geweest, als zij zich verantwoordelijk hadden geweten en hun landgenoten hadden beschermd, door niet klakkeloos iedereen maar binnen te laten.

  Like

  • Martha N zegt:

   Wachteres, ja, ik zou echter niet meer kunnen schrijven, niet meer weten wat te doen… Ieder is anders en deze man heeft zijn hart een beetje kunnen luchten, dat wel
   Woorden zijn hartverscheurend, gedachten en verdriet ook…
   Moslims kennen GEEN VERDRIET omdat deze wereld niet voor hen is, ze moeten hem alleen veroveren en daarna de eeuwige rust met maagden of zo, vrede bestaat alleen in het hiernamaals van de moslims, maar die vrede kunnen ze alleen bereiken door de ja, het spijt me te zeggen, in hun ogen ongelovige wereld te vernietigen. Daarna, in het walhalla zal het allemaal anders en heerlijk zijn, iedere moslim is een moslim en de vijand, dat zijn wij, WIJ de mensen uit de westelijke wereld, (sorry moet eens een betere naam verzinnen) is overwonnen en pas daarna zal er rust zijn.
   Ja, rust..? De moslims bestrijden elkaar onderling ook als de pest. Net zoals het ging tijdens de beeldenstrijd ofwel Katholieken en Protestanten en in de eeuwen en eeuwen hiervoor, ik bedoel dit niet als een belediging van het geloof. Mensen moeten maar geloven wat ze willen, laat anderen met die willen geloven aan iets (anders heb je geen houvast in deze wereld) met rust, de Tomahawk moet echter een keer begraven worden, de Tomahawk is een strijdbijl genaamd GELOOF.
   Lieve groet

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ergens geloof ik in een heel groot iets als een Almachtige God, en kijk naar Antique afbeeldingen, daar zie je engelen met muziekinstrumenten, maar ook engelen met vlammende zwaarden om al het duivelse terug te drijven waar het hoort, in diepe kille duisternis. Ik geloof wel dat die engelen er zijn. Zo ook engelen die over je schouder meekijken en je beschermen. Wij hebben het zelf in de hand hier op aarde middels onze vrije wil en vrije keuze, zolang wij niets doen of verkeerde keuzes maken zullen wij onszelf er mee treffen of vrijwaarden.

    Like

 14. delamontagne zegt:


  Onder deze “allaha-akbar” minnaars,d.w.z de moordenaar van afgelopen vrijdag, zaten er ook die voor het Parijse openbaar vervoerbedrijf RATP werkte.
  Er schijnen daar meer radicale muslims te werken ! ( tot verontwaardiging van het publiek )….
  Er werd al gesuggereerd als één zo,n “desiquilibre” een aanval van geloofswoede zou krijgen, hij 100-den mensen mee de dood in zou kunnen sleuren, b,v, met de metro.
  Verder was er een filmpje waarin ( anoniem, onherkenbaar ) vrouwen hun beklag doen over moslim-medewerkers die vrouwen treiteren.
  Le Figaro
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2015/11/17/01016-20151117ARTFIG00183-la-ratp-confrontee-a-la-poussee-du-communautarisme-islamiste.php

  Like

 15. Met 25 miljoen moslims in Europa is het probleem veel groter dan menige eenvoudige ziel denkt.

  Like

 16. Angela Ferkel & Jean Claude Drunker zegt:

  Nederlanders hebben hun ziel verkocht voor wat welvaart, met de meest barbaarse regimes worden relaties onderhouden, ook meteen de achterlijke monarchie afschaffen die totaal niet van deze tijd is.

  Like

 17. Bob Fleumer zegt:

  Martha ik ben het geheel met u eens maar ik houd toch onze eigen regering verantwoordelijk voor wat er met ons land gebeurt, zij hadden de mogelijkheid om NEE te zeggen tegen wat ons overkomt en als verdragen dat in de weg staan moet je die opzeggen, stel je voor dat we verdragen tot in eeuwigheid moeten honoreren dat is toch niet voor te stellen?

  Like

  • Martha N zegt:

   Juist Bob, doe ik ook zoals je weet, ik bedoel regering verantwoordelijk
   Verdragen in de weg… die staan niet in de weg bij de regering. Ze hadden NEE kunnen zeggen. Trouwens, Nederlanders hadden ook nee kunnen stemmen, ze hebben de laatste keer gekozen, ieder weet (zou moeten weten) waarop/waarvoor… Zoals ik al eerder schreef, ik ben niet tegen iemand die werkelijk zijn land moet ontvluchten, NIET TEGEN een donkere huid, NIET tegen een moslim, maar laat ieder zijn waarde en wanneer je hier wilt leven: Het is ONS land en gedraag en handel naar de regels van dit gastvrije land. En ja BOB, hier moeten we de schuld weer bij het recht systeem zoeken..

   In ieder geval kom niet binnen met terroristische gedachten en haatgevoelens. Waardeer de kansen die geboden worden en werk samen met ONS, niet TEGEN ons. Is dat TE veel gevraagd?
   H. Groet,

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Alle normaal gezond denkende mensen moeten het gevaar zien van de moslim en zijn Koran waar alleen zijn waarheid en daarmee zijn gerechtvaardigde uitmoorden en zijn wil opleggen aan een continent, kost wat kost tot onze ondergang leidt.

    Like

 18. delamontagne zegt:

  Frontpagina van een Iraanse Krant: “De nabije toekomst is er al — Kom maar dineren.
  (foto voor restaurant, met een slachtoffer op de grond )

  Une du quotidien iranien Vatan Emrooz le 15.11.2015 : Le futur proche est arrivé – Venez dîner (fronton du restaurant pris pour cible dans l’un des attentats du 13 novembre 2015 à Paris)

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  Jawel, Geert Wilders heeft voor de volle 100% gelijk en miljoenen Nederlanders beseffen dat.
  Helaas te veel landverraders in de regering….

  Like

 20. N.E. Derlander zegt:

  Een goed betoog, Martha N.

  Wat mij zo ziedend maakt is, dat als de heer Wilders een half jaar geleden zei: “we moeten de grenzen sluiten” dit door Rutte II en de 138 aangegrepen werd om te laten zien dat de PVV niet deugt. Kleinerend en met een neerbuigend grimas werd door Rutte II en de 138 met stelligheid gesteld dat zoiets niet haalbaar was. En nu praten ze over het invoeren van een klein Schengen, wat in feite op hetzelfde neerkomt.

  Wat zijn Rutte II en de 138 toch in paniek door de virtuele verkiezingsprognoses. Alles begint te wankelen. De C3 gaan niet met de nieuwe belastingwet mee, het CDA ruikt het blauwe pluche en gaat wel met het belastingplan mee. (Overigens denk ik dat Rutte II het belastingplan alleen voor de show heeft voorgelegd in de Tweede Kamer, wetende dat deze het niet zal halen in de Eerste Kamer, om vervolgens de zwarte Piet door te spelen aan de Tweede Kamer. En dan rustig proberen de rit uit te zitten tot mei 2017, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken. Het CDA ruikt het blauwe pluche….). De islamieten spreken zich nu wel massaal uit tegen de aanslagen in Parijs en een aantal van hen hoor ik op tv zelfs toegeven, dat dit niet louter te maken heeft met IS, maar wel degelijk met de islam.

  Ik blijf PVV stemmen.

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Iedereen haalt zijn gram en zijn voordeel uit een ramp, tragedie, aanslag, zo ook partijen.

  Like

 22. Edjan zegt:

  Kuzu, mohammedaan, turk, pion van Erdogan maakt in de kamer gebruik van ONZE vrijheid van meningsuiting:
  Wilders is op weg Hitler te worden.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24765474/__Kuzu_vergelijkt_Wilders_met_Hitler__.html

  Like

 23. Martha N zegt:

  Nederlander ik ook, ik blijf op hem stemmen, gewoon omdat hij gelijk heeft
  Je hebt mijn betoog kunnen lezen. Het gaat bij mij/ons niet om discriminatie. Het zijn WIJ (de eigenaren van ONS Nederland, ja dat zijn we) die gediscrimineerd worden. Voor mijn part woont bruin en blank samen, maar ZIJ willen ons overheersen en dat pikken we niet. WIJ hebben geen aanslagen tegen hen gepleegd, zij wel tegen ons, zij negeren ons, trappen onze wetgeving aan hun laars daarbij vurig geholpen door rechters en advocaten… maar ik hoef jou niet te overtuigen.
  Tsjuschssie
  Ik ben een heel vredelievend mens maar het gaat gewoon te ver.
  Groetjes en kom op, samen sterk nietwaar? Of je iets aan mij alleen hebt weet ik niet, maar wel aan de PVV gedachte ondersteuners. Het zijn er meer dan onze regering lief is. Dank voor reactie.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  Het is heel eenvoudig, het is de ideologie ISLAM, En dat betekent NIET dat ik mensen veroordeel, maar de perverse, en wrede islam. In die zin heeft Dhr. Wilders in mijn optiek volkomen gelijk. De politiek is de grootste SCHULDIGE, door in 1975 in te stemmen met: “De Ressolutie van Straatsburg”. Verder moeten onze grenzen inderdaad dicht, we kunnen niet heel Afrika Nederland en Europa binnen laten komen. Help de mensen waar nodig, in de eigen regio.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  Ressolutie= Resolutie.

  Like

 26. Guardiacivil zegt:

  Laatste nieuws via Spanje, grote angst voor bacteriologische en chemische aanslagen.

  Like

 27. Guardiacivil zegt:

  De eerste bommengordel door een vrouw in Europa, er zullen ook meer vrouwen terugkeren naar Europa en met hulp een aanslag plegen. Let op m,n woorden.

  Like

 28. Guardiacivil zegt:

  Een video van de Pizeria Sala Los L´Etage waar ook doden vielen is te zien dat de mensen binnen in de zaak in grote paniek achter de bar, onder tafels, naar boven en naar de kelder vluchten. Maar nu komt het, een van de terroristen is te zien die het terras nadert, daar zijn twee vrouwen onder de tafeltjes gedoken, hij richt zijn automatisch geweer op een vd hoofden van de vrouwen en loopt daarna weg. Vlak daarna zie je de twee vrouwen met hoofdsjaal of hoofdbedekking opstaan en wegrennen. Ik denk dat die twee riepen Moslima,s moslima,s en zo gespaard bleven!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s