Inbreng Geert Wilders bij debat over aanslagen in Parijs

 

Mevrouw de Voorzitter,

129 onschuldige mensen. Allemaal vermoord. Honderden gewonden, waaronder drie landgenoten. Vrienden die samen van een drankje genoten op het terras van Café Le Carillon en Le Petit Cambodge in het tiende arrondissement van Parijs. Meisjes die iets verderop bij pizzeria La Casa Nostra van de vrijdagavond en het begin van het weekend genoten. Ze werden het slachtoffer van de kogels uit de kalasjnikovs van de moslimterroristen. Stelletjes die met elkaar afspraken op het terras van restaurant La Belle Equipe, bruut en meedogenloos vermoord.En al die mensen, jongeren, die naar het concert gingen in de muziekzaal Bataclan iets verderop in het elfde arrondissement. Onschuldige mensen in blinde paniek als ratten in de val. Het laatste wat ze hoorden was de triomfkreet van het kwaad, het trotse geschreeuw van de vijand: Allahu Akhbar. Afgeslacht in een bloedbad dat zijn weerga niet kent.

Onbeschrijflijk leed. Onbeschrijflijk. Ik heb er geen woorden voor. Al die pijn, al dat verdriet, al die onschuldige mensen die hun partner, vader, moeder, kinderen, broer, zus, vrienden en kennissen onvrijwillig achterlieten in onmenselijk en bijna niet te dragen verdriet. Voorzitter ik deel dat verdriet. Maar ik ben ook boos. Heel erg boos. In Parijs werden zoveel mensen in de bloei van hun leven bruut van het leven beroofd door moslimterroristen waaronder teruggekeerde Syriëgangers. Volgens mediaberichten kwam één van de terroristen met de vluchtelingenstroom Europa binnen. Hoe vaak hebben we daar niet voor gewaarschuwd?

Vz, wat dit weekend in Frankrijk is gebeurd, kan morgen hier in Nederland ook gebeuren. Dat is de verschrikkelijke realiteit. Want het kabinet, dit kabinet, ons kabinet verzuimt op schandelijke wijze haar plicht. De asielprocedure in Nederland is één grote gatenkaas. Zelfs bedriegers met valse papieren kunnen hier gewoon de asielprocedure in met alle risico’s van dien. En bijna 12.000 mensen zijn alleen al dit jaar de asielprocedure ingegaan zonder papieren. Ongelooflijk. We weten niet eens wie we binnen laten. Zo maken we het de kwaadwilligen en de terroristen wel heel erg makkelijk

Niet alleen Nederlandse Syriëgangers die terugkeren, maar ook terroristen of Syriëgangers uit Frankrijk of België kunnen bij Hazeldonk gewoon ons land binnen rijden met een kofferbak vol kalasjnikovs en bomgordels. Want de grenzen staan nog steeds wagenwijd open. Molenbeek, de Gazastrook van de Benelux, ligt amper een uurtje rijden van Nederland.

Ik zei het al in het debat dat we hier in deze Kamer hadden in januari van dit jaar na die laffe aanslagen ook in Parijs op Charlie Hebdo: hoeveel aanslagen moeten er nog plaatsvinden, hoeveel onschuldige doden moeten er nog vallen voordat bij u, meneer de minister-president, het kwartje eindelijk valt?

Natuurlijk is het oorlog. Dat is het al 1400 jaar. Die oorlog heet jihad. De jihad is de kern van de islam. Dat is geen mening, maar een feit. Dat is een gegeven. De enige vraag die wij moeten beantwoorden is: vechten we eindelijk eens een keer terug – of tekenen we de capitulatie?

En ik zeg via u, mevrouw de voorzitter, tegen de minister-president: We hebben helemaal niets aan stoere uitspraken over oorlog als er geen passende maatregelen bij zitten. Wat hebt u nou precies gedaan sinds het Charlie Hebdo debat in januari? 60.000 extra gelukszoekers zijn ons land binnen gekomen. Een islamitische invasie heeft u gefaciliteerd. 12.000 vorige maand alleen al. Volgens de EU komen er volgend jaar zelfs 3 miljoen mensen naar Europa. Dankzij uw open grenzen, meneer Rutte.

En de premier staat erbij en die kijkt er naar. Maar ik sta hier voor de veiligheid van de Nederlanders. Dat is het enige dat nu telt. En ik zeg via u tegen de minister-president met de grootst mogelijke klem: Sluit die grenzen voor terugkerende Syriëgangers en asielzoekers. Dat moet nu gebeuren. Zorg er voor dat al die Syriëgangers, het waren er volgens mij 40 in begin van dit jaar die zijn teruggekeerd naar Nederland, die u heeft laten terugkeren, zet die vast, zet die vandaag nog vast. We hebben gezien dat als we dat niet doen waar dat toe kan leiden in Parijs. Het zal toch niet zo zijn dat wij dadelijk als we die vijand niet opsluiten ook hier in Den Haag of Amsterdam dezelfde taferelen krijgen als afgelopen weekend in Parijs. Voer administratieve detentie in zodat we mogelijke terroristen preventief kunnen vastzetten. Als het oorlog is meneer Rutte, dan zijn zij de vijand. En dan moeten we ze opsluiten. Er is geen alternatief. Als u dat niet doet, bent u geen leider van Nederland, bent u van de afdeling pappen en nathouden, bent u van de afdeling zachte heelmeesters maken stinkende wonden, bent u van de afdeling laten we de andere kant op kijken, bent u van de afdeling buigen voor Brussel en knielen voor Merkel. Als u dat niet doet, die mensen opsluiten, dan zeg ik het vertrouwen in u op.

En tenslotte, een laatste zin, dat de islam niet in Nederland hoort. Zolang we daar niets aan doen, zullen er aanslagen blijven komen. En ik weet het wel, u wilt dat allemaal niet horen. Maar het is wel de waarheid.

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Inbreng Geert Wilders bij debat over aanslagen in Parijs

 1. Jean zegt:

  De islam MOET verboden en verdreven worden willen we nog een veilig en leefbaar Europa, in de westerse seculiere samenleving mag nooit de islam getolereerd worden.
  islam staat voor verkrachtingen, perversiteit, moorden dus MOET islam verboden en verdreven worden in Europa.
  Mensen EIS dat de Ruttebende opkrast, dat naziwijf in Duitsland opgepakt wordt, Juncker met zijn bende misdadigers gearresteerd én veroordeeld worden voor hun wanbeleid en gepleegde misdaden tegen eigen volk.
  Sluit de grenzen NU en verplicht die vreemdelingentroep rechtsomkeer te maken want wij willen ze nooit op ons grondgebied, die barbaarse islam smeerlapperij hoort hier niet thuis, vroeger niet, nu niet en nooit niet, punt.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Sorry hoor Geert, die kalasjnikovs en bomgordels zijn allang Nederland binnen, ik vrees dat ze zelfs ruimschoots voorhanden zijn.

  Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  DE andere partijen gebruiken grote woorden, maar trekken als het er op aan komt hun keutel weer in.

  De 138 laten Kuzu van Denk de meest gruwelijke taal jegens de heer Wilders uiten, zonder daar ook maar enigszins op te reageren. In andere gevallen zijn ze veel gevoeliger. Hoe hypocriet kun je zijn?

  Like

 4. Jean zegt:

  Hoe is het mogelijk dat een moslim in die praatbarak ‘zomaar’ die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam mag staan te verdedigen en daar ook nog decadent voor betaald wordt? Waarom is die nog niet opgepakt en afgevoerd richting Afrika?….

  Like

  • Treintrien zegt:

   Laat die twee stukken ellende met die snorren maar zo veel als mogelijk hun achterlijke ideetjes spuien.
   Misschien word het dan ook voor de gutmensjes eens duidelijk wat een idioten we hebben binnengehaald. En ook dat ze beslist niet zijn gekomen om hier gezellig mee te doen, maar om hier hun rotte dawa te verrichten.
   *Hoofdschuddend: en we hebben het geteisem nog stemrecht gegeven ook. Zucht.

   Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Het was verder weer een debat van niks. Volgens Rutte zijn we in oorlog, maar in praktijk, doet de regering helemaal niets tegen de vijand. Rutte roept pang pang tegen de vijand, tot meer is hij niet in staat. Hij is net zo stil als zijn vriendjes in Brussel.
  Wel leerzaam om weer eens te zien hoe de fraudeturken zich gedragen en uiten in de tweede kamer. Sokpoppen van Erdogan.

  Like

 6. Jean zegt:

  Het is diep diep diep treurig dat vernietigers van onze samenleving ook nog betaald worden met ons belastinggeld en zelden aanwezig zijn in de grote slaapzaal en als ze al aanwezig zijn een flinke dut doen terwijl de islam barbaren de grondvesten van onze samenleving verwoesten en onze eigen bevolking in panische angsten jaagt.
  Met de kerstfeestdagen voor de deur zal het er niet beter op worden want de burgers durven straks niet meer buiten komen met tot gevolg dat de middenstand er financieel zal onder lijden maar dat is het laatste probleem bij de politieke huichelaars want het heeft allemaal “niets met de islam te maken”, gelukkig weten wij wel beter.

  Like

 7. Pogo zegt:

  Let op; Dit is geen aanval op Wilders. Hij steekt er torenhoog bovenuit als het over dit soort zaken gaat.

  Maar van mij mag hij nog wel wat hoger van de toren blazen.
  Zonder schroom er vol op ketsen.
  ‘In het veld’ moet de islam/de volgers op gelijke voet aangepakt worden. In hun ‘eigen taal’ (lees; aanpakken/no tolerance, vast- uitzetten of over de kling jagen.)

  In de Kamer kan dat niet maar wat is er mis mee om de islam daar iets concrete te maken?
  Iemand (zoals Wilders), die iets meer weet van de islam, lult menig moslim onder de tafel als het over de islam gaat.
  Wat is er mis mee om concreet te worden wat die nep profeet voor ogen had?
  Hoe hij dat leerde om dat te bewerkstelligen en wat er allemaal toegepast kan worden om tot dat doel te komen?
  Wat is er mis mee om de koran (+ de ‘heilige boeken’ van de islam) te gebruiken om de terreurdaden van de moslims te verklaren?

  De meeste mensen (ook in de Kamer) leven nog in het fabeltje dat de islam ‘een religie is van vrede’.
  Dat de terroristen ‘lone wolfs’ zijn of verward.
  -Zij zouden de islam misbruiken voor eigen gewin.-
  Met een paar verzen uit de koran kun je dat zo weerleggen.

  Zeggen waar de islam voor staat……dat mis ik te veel.

  Like

  • Giny zegt:

   Pogo

   Waarschijnlijk heeft u niet altijd goed op
   gelet, de heer Wilders heeft vaak genoeg
   in zijn debatten “Verzen” uit de koran
   in zijn speechen gebruikt!

   Like

 8. Pogo zegt:

  Aiii…lone wolves moet dus zijn.

  Like

 9. Edjan zegt:

  “Koop die auto, kóóp dat huis, lééf gewoon verder”. Tot zover het evangelie van Rutte die eens per maand de reet van Merkel mag likken.

  Like

 10. Laatst heb ik in het laatste boek van de bijbel, De Openbaring, hoofdstuk 13 gelezen. Dat gaat over twee beesten. Een beest draagt het getal 666. Dat betekent 6+6×6=172 Maagden!!! Martelaren die hun leven opofferen in hun oorlogsstrijd voor Allah verdienen 172 maagden in het Hemels Paradijs. Het andere beest werkt samen met het beest van de islam. Dat zijn de socialisten, Links. Die de islam pamperen. Ook de christenen zijn Links. Niet allemaal. Maar veel christelijke leiders zijn wel Links. Kijk naar de Paus en president Barack Obama. Dat tweede beest heeft een dodelijke slag gekregen maar is daar van aan het genezen. Die dodelijke slag kreeg dat beest in 1945. Toen nazi Duitsland werd verslagen. Beide beesten hebben verschrikkelijke Jodenhaat. Denk aan de moslims en aan de Europese Unie.

  Like

  • toetssteen zegt:

   @Jack Terrible
   Tot op zekere hoogte eens, ik kende de SGP tot aan het afscheid van Bas vd Vlies als zijnde tamelijke rechts en conservatief. Wat ik niet ervoer als een probleem, maar meer als een pre.
   Nu met vd Staaij kunnen ze net zogoed opgaan in de CU, maar wat vindt de achterban ervan?
   Het kan aan mij liggen, maar ik vermoed dat een deel overgestapt is naar Wilders en mogelijk 50+.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @toets
    Kan ik je wel vertellen.
    Ze zijn er NIET blij mee.
    Ik al evenmin.
    En ik vermoed dat vooral de jongere reformatorische christenen nu gaan uitwijken naar de PVV.

    Like

 11. tjonge zegt:

  was die interruptie-turk bezopen of onder invloed van drugs of zo?
  tjesus, wat lult die vent vreemd.
  .
  btw, ongelooflijk hoe die turk de hr wilders verwijt dat ie eigenlijk de voedingsbodem is van het huidige terreur ? hoe triest ben je dan wel niet…….

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Het niet willen luisteren tegen beter weten in door de habbezakkers en de nimmer aflatende waarschuwingen van Wilders doen me steeds weer denken aan een liedje uit 1998 door the Manic Street Preachers “If you tolerate this your children will be next”.Toepasselijke slogan voor het huidige tijdsgewricht inderdaad, tolereer de misdragingen van de muzel nu en jouw kinderen zijn als volgende aan de beurt. Maar aan de ‘verheven idealen’ van de gutmensch mag blijkbaar behalve eigen land en – volk ook het eigen gebroed worden opgeofferd. De ultieme opoffering t.b.v. de vredige multikul van de gutmensch zal zijn wanneer hij z’n kop laat afhakken door z’n knuffelterroristen. Alleen de eigen dood kan zulke habbezakkers tot inzicht brengen. Zo jammer dat eerst zo vele anderen daarvoor hebben moeten lijden, linksisme in al z’n verschijningsvormen is waarlijk een bijzonder groot kwaad dat hooguit zijns gelijke vindt in de pislam. Beide krankzinnige ideologieën zijn ongetwijfeld door de Boze zelve rechtstreeks vanuit de hel de wereld ingestuurd. Alwaar zij door geestelijk zwakke minderwaardige figuren vlot werden opgepakt.

  Like

 13. toetssteen zegt:

  @Taljaard
  Dank je voor het bevestigen van mijn vermoeden.

  Ik vind het zelf zo onbegrijpelijk dat vd Staaij deze keuze maakt. Hij verspeelt hiermee ook de stemmen van mensen die zich meer konden scharen achter de richting van de SGP dan het gereformeerde gedachtegoed. Wellicht toch een idee voor iemand om de lijn vd Vlies op te pakken en daar iets mee te doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s