Onder moslimellende zuchtende EU gaat Israëlische producten labelen

Screenshot_44

(Door: Daniel Marom voor “OpinieZ.com”)

Dus? We worden wéér gelabeld.

Gedurende de afgelopen duizend jaar werden de Joden genoodzaakt een opvallend onderscheidingsteken op hun kleding te dragen, zoals bijvoorbeeld een hoed met een bal, of een hoed met drie punten, rode merktekens op borst en rug, een lint rond de arm, etc. Dit alles is nauwgezet gedocumenteerd. En nu worden producten uit de “Westbank” (Judea en Samaria) gelabeld. Ook nu is er waarschijnlijk een uitmuntende grafische designer die een opvallend en felgekleurd merkteken ontwerpt.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, EUSSR, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

13 reacties op Onder moslimellende zuchtende EU gaat Israëlische producten labelen

 1. jowitteroos zegt:

  Geeft idnerdaad aan dat onze nepregering en nep EU totaal geen benul heeft over wat er zich afspeelt…………………… een stelletje ambtenaren ……………..die Israel nog heel hard nodig zal gaan hebben……………

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Verbeelden die volksverraders in Brussel zich soms dat ze zo de moslimterroristen tevreden kunnen stellen?
  Ze beseffen zeker niet dat ook hun koppen eraf gaan zo gauw ze niet meer van nut zijn.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het labelen van Israëlische producten is opnieuw een klap in het gezicht van het Joodse volk! Een regelrechte belediging, en een grote schande dat Europa (Brussel) zich hieraan schuldig maakt!
  Voor mij zegt het labelen alleen dit: ik zal uitkijken naar barcodes beginnend met 729, júist om te laten zien dat ik me niet laat regeren door minderwaardige besluiten uit de EU. Ik laat me niet de les lezen, en koop precies datgene wat ik wil.

  Ik wil Israël blijven steunen. Ook al zijn mijn aankopen een druppel op een gloeiende plaat; als meer mensen Israëlische producten kopen geven we tóch een signaal af dat wij het niet eens zijn met de besluiten die genomen zijn door niet-democratisch gekozen figuren in Brussel.

  Wij hebben Israël nodig.

  Shalom!

  Like

 4. Fred zegt:

  Och, het heeft ook zijn voordelen.
  Weet je precies welke producten we juist wèl moeten kopen.
  Die hele labeling zou wel eens het tegenovergestelde effect kunnen hebben dan wat die antisemieten voor ogen hebben.
  Dus…..

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Hoes nel kan het gaan!!!!….
  Vorige week donderdag was het gewoon om Israëlische producten te labelen en volop weg te kijken van een voortdurend verder gaande islamisering,…
  Vrijdagavond barstte de bom en nu is er plotsklaps een complete oorlogssituatie.
  Weliswaar met IS… die natuurlijk helemaal (NOG) NIETS met de islam te maken heeft….
  Ook daarin zal verandering komen!….
  De tijd dat wij (WEL) in oorlog zullen zijn met de islam nadert met reuzenschreden!!!!….

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Voor mij word het gemakkelijker om Israëlische producten te kopen; zal ze ook zeker aanschaffen.

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  De EU wordt bestuurt door Nazi’s, dat blijkt door dit besluit maar weer eens. Sowieso biedt dit de islamitische vijanden die al binnen onze samenleving zijn weer een goede kans om deze producten te vergiftigen.

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Ikheberzogenoegvan zegt:

  Die linkse idioten noemen ons nazies en kijk ze nu bezig zijn met hun “kauft nicht bei juden”.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Het ware beter om producten uit muzelstan en nikkerababwe te labelen als bedreiging voor de volksgezondheid gezien het brede aanbod aan exotische kwalen (doodvonk, spetterhoest, zure spuitstront, paarse oogpis e.d.) die de ‘vluchtelingen’ meebrengen om nog maar te zwijgen van de vele tot gewelddadigheid leidende geestesziekten die bij dat rare gespuis net zo vaak voorkomen als schone nagels bij echte mensen.

  Like

 10. Teunis zegt:

  De partijen die hier voorstander van zijn, hebben niet alleen een meerderheid in het Europees Parlement, maar regeren ook bijna alle lidstaten. De meerderheid van de Europeanen kiest hiervoor! Als de EU niet had bestaan, was dit ook ingevoerd.

  Like

 11. Astrid zegt:

  Spullen uit Israël blijken kwalitatief vaak veel beter/hygiënischer dan de producten uit de omringende moslimlanden, waar ze de reedt na het poepen anno 2015 nog steeds met de blote hand en een kannetje water wegspoelen, om vervolgens gezellig met zijn allen met de ongewassen hand uit dezelfde pan te eten. Dankzij de westerse inentingen heb ik dat soort happenings in Tunesië en Marokko destijds overleefd. Ik eet dan ook geen shoarma en kebab bij de Egyptenaar of Turkse pizza’s via de thuisservice [ik laat helemaal geen eten meer thuisbezorgen], zeker nu de moslim zijn handen misschien nog wat minder vaak wast, omdat hij de domme Hollander wel wat enge ziektes toewenst, uit dankbaarheid waarschijnlijk….

  Neem nu de Israëlische dadels [groot en smeuïg!] en sinaasappels, werkelijk continue topkwaliteit. De Israëliërs zijn dan ook een vooruitstrevend volk en ze hebben zich voor land- en tuinbouw al decennia terug de nieuwste automatiseringstechnieken aangewend, zoals het werken met klimaatcomputers. Maar mocht de stroom eens uitvallen, dan zijn ze nooit te lui om de ouderwetse werkmethoden weer toe te passen. Joden zijn zelden lui. Zie daar het immense verschil met de buurlanden, de Nachtwacht van Rembrandt is er niets bij, qua clair versus obscur.. Laat ik het zo zeggen, spullen uit Afrika en M.O. komen er niet meer in hier. Voor uitheemse kruiden en specerijen wend ik me wel tot hindoestaans India en recepten kan ik zelf ook prima maken.
  Mij zul je niet aantreffen bij de islamitische bakker of groenteboer. Dan bak ik liever nog zelf mijn brood en haal ik mijn seizoensgroenten bij lokale volkstuintjes. Op alle producten uit Marokko heb ik sowieso een vette permaban gezet.

  Weet iemand hier in de panelen misschien een goede winkel in de omgeving van Den Haag, waar juist alleen waren uit Israël verkocht worden? Puur uit solidariteit. Voor mij zou het juist makkelijk zijn als de etiketten duidelijk het logo Israël dragen, maar de zwarte beweegreden van de politiek erachter is werkelijk om te kotsen. Stekeblind is degene die nu nog niet ziet dat onze volksverraders met alle kennis van destijds, nu precies met dezelfde tactieken een hardwerkend en immer aangevallen volk weer opnieuw proberen uit te sluiten. Hoe is het toch mogelijk, deze omgedraaide wereld, waarin het gevaarlijke, islamitische uitschot van de planeet continu de hemel in gepamperd wordt en zijn gang maar kan gaan. Ik begrijp al die griezels die hierachter staan totaal niet.

  Like

 12. francobollo zegt:

  Te gek voor woorden! Eén voordeel echter, nu kan ik snel zien welke de Israelische producten zijn en juist dié kopen! Heb begrepen dat barcodes beginnend met 729 Israelisch zijn. Misschien gaat het zo ver komen dat juist het tegenovergestelde wordt bereikt!!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De EU politici zijn zo achterlijk, dat ze pas zullen leren als de eerste bom van ISIS ontploft in dat lelijke gebouw waar ze slapen……vergaderen bedoel ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s