Waar zijn de ‘gematigde’ moslims? #Parijs

Screenshot_47

(Door: Joost Niemöller)

Vandaag stelde Geert Wilders in de Tweede Kamer de vraag hoe het nu toch zat met die honderdduizenden moslims die na Parijs de straat op gingen om te protesteren.

Volgens mij een pijnlijke en terechte vraag. Niet dat de huidige gevaardreiging in Europa het aantrekkelijk maakt om massaal te demonstreren. Integendeel, zulke massale bijeenkomsten zouden heel goed door ISIS misbruikt kunnen worden met weer aanslagen. Het is dezer dagen bijna uitlokking.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

19 reacties op Waar zijn de ‘gematigde’ moslims? #Parijs

 1. Hans zegt:

  In de hel, die ze vrijwillig van hun eigen leven maken.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  De zoektocht naar de gematigde moslim is nutteloos.
  Want zijn al die moslims, die de aanslagen toejuichen gematigd of niet? En hoeveel waren dat er wel niet? We zullen het nooit weten.
  Daarom ook; de islam terug achter onze grenzen en dijken en dan kunnen de moslims onder elkaar uitmaken wie er gematigd is en wie niet, zonder dat wij er last van hebben.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Die moslims vinden het allemaal prima wat er gebeurt; het is volgens de koran…

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Politie grijpt in bij fikse discussie op Facebook

  Het beheer van de veelgebruikte Brabantse Facebookgroep ‘Nuenen, Gerwen, Nederwetten en Eeneind’ is woensdagavond overgenomen door politie en justitie. Daarbij zijn diverse fikse discussies over vluchtelingenproblematiek en de komst van asielzoekers naar Nuenen verwijderd.

  Dat staat in een bericht dat beheerder Ralf Stultiëns woensdag op de pagina heeft geplaatst. ,,Ik werd woensdag tussen vijf en zes uur gebeld”, laat hij desgevraagd weten aan ED.nl. ,,Daarbij kreeg ik de vraag of ik de Facebookgroep kon opheffen. Dat is echter lastig: omdat het een besloten groep is, moet ik dan 3.000 mensen handmatig verwijderen.”

  Het alternatief was dat hij de zeggenschap over de pagina tijdelijk uit handen zou geven. ,,Het ligt nu niet in mijn handen. Ik heb gehoor gegeven aan het verzoek. Politie en justitie ondernemen verder actie.”

  Meer hier

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4190390/2015/11/19/Politie-grijpt-in-bij-fikse-discussie-op-Facebook.dhtml

  Like

  • Nemesis zegt:

   In een besloten groep zitten er dus ook trollen en verraders. Bovendien, waarmee zou justitie en politie gedreigd hebben zodat de pagina uit handen werd gegeven?
   Besloten is besloten en du niet openbaar en voor iedereen leesbaar.
   Als dat zo door gaat zul je in je eigen huis nog op je tellen moeten passen.
   Het loopt ondertussen wel zo’n beetje de spuigaten uit. Dit zijn gewoon de oude nsb manieren. Veel Nederlanders kennen dat nog wel.

   Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Tja, Geert vertolkt op behoorlijke wijze mijn mening…
  Hup Geert, op naar 101 zetels!

  Like

 6. Geef die jihadisten een enkeltje paradijs met 70 maagden kado !Iedereen blij!

  Like

 7. fleckie zegt:

  Een moslim, is en blijft moslim. Het is ook wel gemakkelijk als men zich na een misdaad kan verschuilen van…’ Allah’s Wil’

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  “Je vraagt je bang af welke overtreffende trap van Parijs daar nog voor nodig is.” Na een aanslag met een (al dan niet vuil) kernwapen, chemisch wapen of biowapen gaan er misschien wat meer oogjes open. in feite is het biowapen reeds ingezet getuige de enorme collectie smerige exotische ziektes die de ‘vluchtelingen’ hebben meegebracht om alhier te verspreiden. Het was allemaal niet nodig geweest want een grens is echt wel dicht te houden als je dat wil zodra de vijand de grens tacht te overschrijden open je ’t vuur simpel toch? Met machinegeweren, razorwireversperringen en mijnenvelden kom je echt een heel eind. Net als met die invasiebootjes op de Middellandse zee na het tot zinken brengen van laten we zeggen het eerste dozijn had de rest van ’t gespuis de boodschap wel begrepen. Maar nee in plaats daarvan moest er een gutmenschlich zieligheidsbeleid komen ook al zou het economisch toch al niet zo gezonde Europa met burgers en al daaraan te gronde gaan, want dat interesseert de linksist geen moer zolang-ie maar geweldig de gutmensch kan uithangen over de rug van anderen vanzelfsprekend want de linksist spendeert zeer ongaarne uit eigen middelen t.b.v. z’n eigen ‘zo verheven’ idealen. Ja de H. Marx verhoede dat i.p.v. anderen de linksist zelve de last van z’n eigen ‘verheven idealen’ zou moeten torsen.

  Like

 9. Breget zegt:

  Aan duidelijkheid niets te wensen ,er bestaan geen gematigde moslims hebben ook nooit bestaan alleen domme schreeuwers die hun levensstijl van 1400 jaar terug in stand houden van moorden en verkrachtingen .Dagelijks worden de EU burgers geconfronteerd met de chantage praktijken van deze inmiddels geziene criminelen.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24758762/___Terrorist_blowde_hele_dag___.html

  ‘Terrorist rookte hele dag wiet’
  Brussel –

  Ibrahim Abdeslam, een van de terroristen die zichzelf opblies tijdens de aanslagen in Parijs, was helemaal niet zo gelovig. Hij bracht zijn dagen door met wiet roken en alcohol drinken.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Die moslimvrouw die zich in Parijs opblies gebruikte drugs, dronk aan de lopende band liters whiskey en wodka, was ’n feestdier, naaide het kruis uit haar broek…
  Maar ’n maand geleden zag ze plotseling het licht en was radicaal!
  Het kan verkeren zei Brederode al… maar wat zogenaamde “gematigde moslims” er van maken
  heeft absoluut geen enkel raakpunt met de realiteit zoals wij de normaal vinden!
  Zo dus er bestaan GEEN gematigde moslims en ze zullen ook NOOIT bestaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ik heb mij eerder eergisteren vergist, de vrouw die met de terroristen in het gebouw was had geen bommengordel. Op het Spaanse nieuws kwam het bericht bij indentificatie dat het lichaam van haar te weinig schade had om een bommengordel te dragen, terwijl een van de mannen aan flarden gescheurd was en waarvan nog steeds de identiteit niet bekend is en het dan aannemelijk is dat hij een bommengordel droeg. In het videofilmpje dat het nieuws toonde zag je linksboven een van de drie of vier ramen en daar was tijdens de inval een explosie die waarschijnlijk ook te vroeg was ontstoken. Bij de vraag waar de terrorist was zei eentje zij is mijn verloofde zij is mijn verloofde niets doen. De politie schoot haar dood en zij werd naderhand intact onder het puin gevonden.

   Like

 12. Jan zegt:

  Parijs: 1960 en 2015.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ja Jan de jaren 1960 waren of was ik beginnend puber en 4 jaar later speelde ik in mijn eigen bandje, de mooiste jaren van de muziek met vele stromen en diversiteit. Vaak heb ik hunkering naar deze tijd en draai nog steeds die muziek en rock & Roll en als het kan dan ergens de swingende rock dansen. Fijn weekend

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s