Zo werd Molenbeek Jihad-getto

Screenshot_43

(Door: Teun Voeten)

Molenbeek kon de basis van islamitische terroristen worden door haar infrastructuur en door de onbestuurbaarheid en wegkijk-cultuur van België.

Zaterdagmorgen stond ik in Parijs op de boulevard Voltaire bij de Bataclan naar een plas vers bloed te kijken en me af te vragen waar het met deze wereld naartoe ging. Ik hoorde geruchten over een auto met Belgische nummerplaten. ‘Waarschijnlijk Molenbeek’, dacht ik en richtte mijn camera weer op de gruwel. Ik heb negen jaar in Molenbeek gewoond, waar om de hoek de Thalys-schutter bij zijn zus logeerde en enkele verdachten van het Parijse bloedbad vandaan kwamen.

Lees verder>>>
(h/t “Rob Kern”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Brussel, Dhimmitude, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zo werd Molenbeek Jihad-getto

 1. peter de koning zegt:

  Zijn niet al onze politicie bezig met een wegkijk-visie? Ook dat is lafheid en ondertussen wordt de islam-ramp alsmaar groter.

  Like

 2. Sjun Demartelaere zegt:

  Misschien niet in België maar in Frankrijk zien de mensen eindelijk wat terug voor door hen betaalde belastingcenten. Hulde voor degenen die in actie kwamen om gewone burgers te beschermen.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3323196/Shooting-breaks-Paris-suburb-anti-terrorist-operation.html
  .
  Dat scheelt alweer enkele gevallen uitwonen van het sociale systeem, cumulerende kosten en meekomende solidariteitsovervraging.

  Like

 3. Edjan zegt:

  België wil althans teruggekeerde jihadisten in de bak steken. Veel is het niet, maar in Nederland zijn ze nog laaaaaaaaaaang niet zover. Of, zoals Wilders het stelde: voor het niet betalen van een parkeerboete kunnen ze je eindeloos gijzelen, maar een teruggekeerde jihadist wordt geen strobreed in de weg gelegd. WWW, woning, werk en wijf.

  We mogen creperen.

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat Molenbeek zo diep gezakt is ligt voor 100% bij de groene en rode ratten, die ellendige linkse vuiligheid is de oorzaak van ALLE ellende in ons land, de groene vuiligheid is al zo diep gezakt dat ze een moslim aan het hoofd van de bende zetten. Goede “”beangstigende”” toekomst voor Vlaanderen. Heeft die ook de dubbele nationaliteit???
  Een oude rode rat van 71 kroop er op een jonge moslima van 35 jaar, en dus mochten de moslims niets in de weg gelegd worden anders rolde zijn kop…

  Like

 5. marcelvl1976 zegt:

  Ze zeggen wel eens : “Ik zou er nog niet dood gevonden willen worden.” Nou dat geldt dan zeker voor Molenbeek.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  De Wegkijk-en ontken-cultuur heerst hier net zo goed,alsmede het idee-fixe dat je niet met rechts praat!Dus daar in staat Belgié niet alleen!

  Like

 7. Jan zegt:

  Onkelinx: “Natuurlijk is Molenbeek safe”

  In De Standaard bijt Laurette Onkelinx (PS) vandaag van zich af. Ze pikt het niet dat Molenbeek wordt afgeschilderd als een vuilnisbak vol jihadisten.” Shariah4Belgium, dat was toch in Antwerpen, nietwaar?”

  In sommige Vlaamse gemeenten gelooft men nu echt dat kinderen die een uitstap maken naar Brussel, allemaal de keel zal worden overgesneden. Dat moet stoppen. Het is hier safe.”
  http://www.demorgen.be/binnenland/onkelinx-natuurlijk-is-molenbeek-safe-b9700ead/

  Interessante feiten over het gezin waaruit islamofiel Onkelinx komt:
  Maffia en de Belgische politiek
  http://soswatch.skynetblogs.be/archive/2006/08/27/maffia-en-de-belgische-politiek.html

  Onkelinx in 2003:

  Onthutsende beslissing Onkelinx

  Het Vlaams Blok is onthutst over de beslissing van de minister van Justitie om, tegen alle adviezen in, toch acht fundamentalisten te benoemen in de Moslimexecutieve. Dit is bevreemdend en zelfs beangstigend als men weet dat het de taak van deze Executieve is om imams te benoemen en zelfs het desbetreffende godsdienstonderwijs in onze scholen te organiseren!

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=412

  Laurette Onkelinx : Gebrek aan perspectief is voedingsbodem voor radicalisering
  http://nieuws.tpo.nl/2015/01/16/moslims-belgie-uit-wanhoop-naar-syrie/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s