CARTOON: Zweedse minister van Buitenlandse Zaken bij de opticien

Screenshot_4

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON: Zweedse minister van Buitenlandse Zaken bij de opticien

 1. Hendrik M. zegt:

  Dat mens is gek!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Voor dat mens bestaan er geen brillen, want ze is gewoon stekeblind!

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Wanneer je wilt zien hoe de vermenging van links en islam uitwerkt, let dan op het taalgebruik van links en de stellingname van links in politieke zaken.
  Links heeft zich volledig vereenzelvigd met de islam. NU AL!
  De absurde , vijandige opstelling van links met betrekking tot onze ENIGE WARE VRIEND in het Midden Oosten demonstreert dit overtuigend.
  In de islamitische wereld ontwikkelt zich een toenemende haat tegen Israël, DE ENIGE DEMOCRATISCHE staat in het Midden Oosten nota bene! HET land met een ongekende vrijheid voor iedereen en een hoog beschavingsniveau.Geen volk droeg meer bij tot de ontwikkeling van de wetenschap dan de Joden.
  En onze ”overheden” volgen precies het islamitische gedachtepatroon en laten Israël vallen als een baksteen. Het is te beschamend voor woorden.!

  Ik benadruk dit nog maar eens om duidelijk te maken waar onze links geworden elites in het Westen zich mee in laten en bij deze linkse politieke verkwanselaars van westerse waarden en opvattingen zijn natuurlijk nadrukkelijk de lieden inbegrepen die de dienst uitmaken in de EU.

  Links denken staat een gezonde toekomst voor de westerse beschaving volledig in de weg. Dat obstakel MOET electoraal worden opgeruimd..en uiteindelijk zullen allen die zich hebben ingespannen om onze verworvenheden om zeep te helpen zwaar moeten worden bestraft, ZONDER UITZONDERING.

  Deze geslaagde cartoon heeft een symbolische waarde, omdat die laat zien waar links een land naar toe voert. Zweden was lange tijd als één van de hoogst ontwikkelde landen van Europa, maar sinds geïslamiseerd links in dat land volledig in het land de toon zet wordt de neergang Zweden echt pijnlijk om te zien..
  De Zweedse minister van buitenlandse zaken blinkt bepaald niet echt uit in helder, logisch denken ,terwijl de vertegenwoordigers van het land in de top van de EU evenmin indruk maken, intellectueel bezien.

  Het is al eens gezegd: de samenleving daar krijgt door de veranderde bevolkingssamenstelling en politieke keuzes steeds meer het karakter van de Derde Wereldland en dat is diep tragisch.

  Opvallend blijft het dat juist links halsstarrig ontkent dat er zoiets als islamisering bestaat.

  Ik ben van mening dat degenen die het islamiseringsproces ontkennen de zeggenschap over hun meningsvorming allang uit handen hebben gegeven.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Henk V. 10:47

   Degenen die de besluiten hebben genomen om de producten uit Israël te labelen (totaal boycotten zal de volgende stap wel zijn!), bezitten hoofden en harten die volledig van haat jegens Israël zijn vervuld!
   Ik weet niet meer hoe vaak ik mezelf al heb afgevraagd waarom ze altijd en alleen het vizier op Israël hebben gericht, terwijl er meer dan genoeg landen zijn die het op allerlei manieren niet zo nauw nemen met mensenrechten, maar daar wordt niet tegen opgetreden!

   Dat Europa zich niet langer meer als vriend van Israël ziet is pijnlijk voor de Israëli’s. Net zoals u zegt: het is het meest democratische en meest vrije land in het hele Midden-Oosten!
   Dat ook ons land het steeds meer laat afweten en in feite de Joodse samenleving in de kou laat staan, is bedroevend.
   Ik hoop dat er ooit een moment van bezinning en inkeer zal volgen.

   Like

 4. catherine zegt:

  Zo, deze cartoon zet de zaken weer eens even in het juiste perspectief. Heerlijk!

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Say whaaat ? (2)

  Say whaaat ? (2)

  +

  Like

 6. Japio zegt:

  Ronduit schofterig wat daar gebeurt in Zweden. Links en de islam gaan hand in hand. De Zweedse bevolking wordt verraden door hun eigen politieke elite. Zweden heeft Palestina erkend als land en daar gaan ze de wrange vruchten van plukken, wie volgt?

  Like

 7. F. ter Weele zegt:

  Ik vind het schandalig , de Zweedse minister van buitenlandse zaken zal wel een anti Jood zijn, straks zegt zij nog dat de holocaust nooit heeft plaatsgevonden , Mein Kampf zal bij haar wel vooraan in de boekenkast staan , ongelooflijk dat dit soort mensen bestaan

  Like

 8. Chr. Roos zegt:

  Het kwaad is al eerder geschied, moslims en onze eigen linkse landverraders schreeuwen al tientallen jaren dat het westen -wij dus- de Amerikanen en de Joden de duivel zijn en de schuld van alle ellende in de wereld. Wanneer iemand zo geïndoctrineerd is kan je praten als Brugmans maar je blijft een roepende in de woestijn. We hebben de vijand binnen laten komen en we hebben er niets aan kunnen veranderen. Dank zij onze regering en Gemeenteraden die te bang en te laf zijn om NEE te zeggen tegen de westerse wereld vijandige colonne die geen haarbreed in de weg wordt gelegd om Nederland en Europa verder te Islamiseren. Het gevoel van veiligheid is bij heel veel Nederlanders (ik durf het woord landgenoten niet meer te gebruiken) ver te zoeken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s