ChristenUnie-leider: geef islam de ruimte

Screenshot_10

Gert-Jan Segers, de nieuwe leider van de ChristenUnie

(Door: Natalie Righton, Maartje Bakker)

De ChristenUnie waarschuwt voor het in een hoek drijven van Europese moslims, omdat dit radicalisering in de hand zal werken. Na de terreuraanslagen vorige week in Parijs vindt de partij het belangrijker dan ooit dat moslims de ruimte krijgen om hun geloof uit te dragen in het openbare leven in Frankrijk, Nederland en andere Europese landen.

Dit zegt Gert-Jan Segers, de nieuwe partijleider van de ChristenUnie, vrijdag in een interview met de Volkskrant. ‘Als je de islam uit het publieke leven wegduwt, zoals in Frankrijk, gaat het broeien. Dan wordt de moskee een broedplaats van antidemocratisch radicalisme’, zei Segers in 2009 al. Ook nu benadrukt hij dat het Franse verbod op hoofddoekjes in de schoolbanken en het verbod op het dragen van religieuze symbolen door ambtenaren averechts werkt.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, ChristenUnie, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, linkse gereformeerden, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

102 reacties op ChristenUnie-leider: geef islam de ruimte

 1. Driek zegt:

  Gert-Jan Segers zegt: Dat de islam altijd leidt tot geweld. Dat is niet zo. Ik ben ook heel vredelievende moslims tegengekomen.’

  Op zoveel onnozelheid weet ik niets meer te zeggen. Ik geeft het op!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Driek 20 november 2015 om 12:52

   Inderdaad Driek, ik geef het ook op…

   “Ik ben ook heel vredelievende moslims tegengekomen.”
   Vredelievende moslims? Dat is een contradictio in terminis .

   Hebben die ‘vredelievenden’ hun haatboek, de koran, al in het openbaar verbrand?

   Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   Heeft Jan Segers eigenlijk wel matheus 7 de Smalle weg gelezen?vers 13-23 ?Wie voor de ongerechtigheid werkt wil onze heer Jezus Christus niet kennen, dat betekent hij komt direct bij Belsebub terecht.Veel plezier in de Hel meneer Gert Jan Segers.

   Like

 2. Joshua zegt:

  Slappe idioten die zo praten.
  Deze gek is nog gekker dan Slob, misschien was Slob niet meelevend genoeg met die zielige moslims en daarom een harlekijn neer gezet hebben, net zo’n rug loze flapdrol als niets..r..
  nutte.
  Wat een debielen kabinet, er moeten maar gauw inrichtingen aan geschreven worden voor opvang van deze gestoorden!

  Like

 3. T.V. zegt:

  De op geloof gebaseerde partijen weten donders goed dat de islam een verkeerde bij in de korf is, maar durven niets te doen omdat ze anders zelf gestoken worden.

  Like

 4. De Christenunie zou er m.i. veel wijzer aan doen om uit de Koran agressieve citaten en verwijzingen te citeren. Op de ontkenningspolitiek van deze nieuwbakken partijleider zit m.i. geen enkele praktiserende christen te wachten

  Like

 5. Wachteres zegt:

  ‘De PVV schiet tekort met een heel simplistische visie op de islam. Dat de islam altijd leidt tot geweld. Dat is niet zo. Ik ben ook heel vredelievende moslims tegengekomen.’

  En hier liegt deze fijn gristelijke meneer bewust. Hij kan namelijk DONDERS GOED weten dat Wilders regelmatig zegt dat hij geen hekel heeft aan moslims, dat er ongetwijfeld goedwillende moslims rondlopen, maar dat hij een hekel heeft aan de islam.

  Liegen, meneer Segers om te scoren en om stemmen te trekken? SCHAAM U

  1

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wachteres. Hier moet ik je toch even de voet dwars zetten.
   Jij kunt nog zo veel vredelievende moslims in je leven tegen zijn gekomen als je wilt… maar je zult er geen een werkelijk kunnen vertrouwen.
   Heb je al in hun paspoort gekeken? Daar staat vet gedrukt: “Geloof: Islam.”
   Heb je al ’n keer gevraagd of ze hun broek wilden laten zakken? Dan had je kunnen constateren dat ze allemaal besneden zijn in de naam van Allah.
   De grote ongelovigen-verdelger en uitroeier! Jawel…
   Nou niet vragen; “Nou en?” Want, beste Wachters, dat betekent bij moslims iets hèèl anders dan bij mensen uit een westerse cultuur.
   Wij kiezen namelijk ’n geloof uit zoals we andere kleren aanschaffen.
   Bevalt het ons na ’n tijd niet meer dan kiezen we voor ’n ander geloof, of we zeggen iets anders, we zeggen bijvoorbeeld ajuu, ik geloof nu nergens meer in.
   Je weet heel goed dat dit bij moslims onmogelijk is.
   Wát en wie zijn nu die vredelievende moslims die jij hebt ontmoet, zoals je aangeeft als bewijs dat de islam bést wel meevalt en dat we zo nodig niet alle volgelingen van Allah over een kam moeten scheren.
   Die moslims zijn niets meer of minder dan al die andere moslims die óf al geradicaliseerd zijn óf nog zullen radicaliseren.
   Weet hèèl zeker dat als er dadelijk werkelijk stront aan de knikker komt,
   het bloed over de straten loopt, de regering de noodtoestand uitroept… en als dat niet zal helpen (want dát zál NIET helpen!) die hele kelere-islam zal verbieden…
   elke moslim jou dan naar de keel zal grijpen!
   Ook die zogenaamde vredelievende moslims van jou! Geloof mij maar, en als je me niet gelooft zul je het zeker gaan meemaken!

   En om nog een ander hardnekkig misverstand uit de weg te ruimen. Wilders HAAT moslims, en hij heeft 100% gelijk. Als Wilders zegt dat hij niets tegen moslims heeft spreekt hij niet de waarheid die hij zo graag van de daken zou schreeuwen… maar hij weet net zo goed als ieder intelligent mens dat het hem zijn politieke cariërre zou kosten.
   Dat zou hem nu onmachtig maken de moslims effectief te bestrijden!

   Like

   • Edjan zegt:

    Beste Paulzwueste, wachteres zegt de door jou gewrakkte opmerking als citaat van de gristenmeneer. Daarom staat het tussen aanhalingstekens.

    Like

 6. Thoth zegt:

  De ChristenUnie waarschuwt voor het in een hoek drijven van Europese moslims, omdat dit radicalisering in de hand zal werken. Na de terreuraanslagen vorige week in Parijs vindt de partij het belangrijker dan ooit dat moslims de ruimte krijgen om hun geloof uit te dragen in het openbare leven in Frankrijk, Nederland en andere Europese landen.(..)

  Die man is helemaal gestoord. De moslims de ruimte geven, zodat ze lekker op een jihad kunnen gaan, zoals ze alle vele jaren doen. Nee gelovige, ze moeten eruit. Anders blijven we bezig!

  Like

 7. fransdewit zegt:

  hij heult gewoon met de vijand

  Like

 8. anna zegt:

  lafaard !

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Heer, vergeef het dit niet!

  Like

 10. Verwarde Man zegt:

  Oh Cookiemonster, heb erbarmen met mij en dit arme volk.

  Like

 11. Tempelier zegt:

  Naar mijn idee is er ook geen ruimte meer voor de CU , SGP , CDA iets met staat en kerk niet binden, dus een Islam gerelativeerde politieke partij is dan ook uitgesloten !

  Like

 12. Jean zegt:

  Als er een soort lafaards hier rondloopt die ook nog parasiteren op onze kosten dan is het toch welk dergelijke hoop stront.
  Zoals altijd en overal: steeds ellende met fanatiekelingen, hoogtijd heel die religie bullshit aan de ketting te leggen en wat die islam smeerlapperij betreft “die rotzooi verbieden en verbannen van het grondgebied”, al wat uitingen geeft zelfs via kleding direct oppakken en afvoeren naar de grote zandbak in Noord Afrika want wij kunnen het moorddadig tuig niet meer voor onze ogen verdragen.

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Ik ben ook heel vredelievende moslims tegengekomen !

  En omdat deze vredelievende moslims niet massaal de straat opgaan
  daartegen demonstreren en het verrekken om een klare bekentenis de
  waarden en normen van de Nederlandse wet te onderschrijven, is en
  blijven alle moslims onbetrouwbaar !
  Het is overal duidelijk zichtbaar dat ze met afzicht in een Paralelwereld
  leven en schijt aan de wet hebben !
  Ze hebben de laatste 40 jaren kansen genoeg gehad om het tegendeel
  te bewijzen !
  ALLE ANDERE GELOOFSRICHTINGEN HEBBEN ZICH ONAFHANKELIJK
  VAN HERKOMST OF HUIDSKLEUR VOL EN HELEMAAL INTIGREERT !
  Zelfs Surinaamse mensen die zich tot het moslimgeloof bekeert hebben,
  blijven liever in buurten wonen waar katholiken Surinamers wonen omdat
  ze met deze arabische moslims niet door een deur kunnen !
  En noch hebben we geen röntgenapparaat uitgevonden dat de gematigde
  van de radicale moslim te onderscheiden !
  JA.ja Christen Uni klootzak, we kunnen zeer goed onderscheiden wat
  voor een vlees we in de kuip hebben !
  WE ZIJN GEEN RACISTEN MAAR REALISTEN !
  De Europese schuldenklok draait met hoge snelheid in richting afgrond
  en jullie likken de hielen van deze EU Mafia om goed weer te spelen ?
  Frankrijk is omdat een derde al moslimbewoners zijn niet meer te redden
  en WIJ moeten onze grenzen meteen sluiten voordat de hel uitbreekt !
  FUCK THE EU !

  Like

  • E.v.d.Meer zegt:

   U heeft gelijk ongelofelijk wat die mafketel zegt radicalicering komt alleen dat ze zich niet willen aanpassen aan het westen en dat wordt alleen maar in de hand gewerkt door onnozele regeerders. Als de Christen Uni dit verkondig hebben we straks helemaal niets meer te vertellen.En als je realistisch ben, ben je in hun ogen een racist.

   Like

 14. Joshua zegt:

  Volksverrader no. 4 heeft zich zojuist aangemeld, ook een islam pamperaar.
  Wegkijkende idioten, en zakkenvullende IMBECIELEN maken tegenwoordig de dienst uit in den haag en de rest van de wereld.

  Like

 15. Kraftavilqa zegt:

  Hé jan-lul Segers, muzels hebben voluit de ruimte hun ‘geloof’ te beleven en uit te dragen in de paradijselijke oorden waar ze vandaan komen, het in de hoek drijven van Europese belastingbetalers om muzels te plezieren zal zeker tot radicalisering leiden. Sufkut bij de cu hebben ze diep gepeinsd over de vraag wie er incompetent genoeg was om de partij te leiden en halleluja daar was-ie jan lul het scherpzinnige genie.

  Like

 16. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ja geef ze de ruimte! Schiet ze allemaal maar de ruimte in dan zijn wij van het gedonder af!

  Like

 17. Fred zegt:

  Ook deze Dhimmie heeft zich al overgegeven.

  Like

 18. JooJootje zegt:

  Religie in het algemeen en publiek de nek omdraaien lijkt mij veel beter, religie is als kanker binnen de mensheid ook de christelijke religie, religie moet belachelijk gemaakt worden voor wat het in werkelijkheid is geen respect voor religie maar totale afkeuring moet hun deel zijn en een prettige dag verder.

  Like

 19. Heer M zegt:

  OT dit kwam ik tegen op een Facebookpagina.

  Open brief aan Geert Wilders
  19 november 2015 om 07:00 door Luuk Koelman
  Open brief aan Geert Wilders
  Meneer Wilders, hier Koelman. Ik las een interview met u in de Telegraaf. De aanslagen in Parijs bewijzen volgens u dat “bijna elke terrorist een moslim is.” Ik moest lachen. Vooral “bijna” vond ik mooi. U bent uw bewonderaar Anders Breivik (77 moorden) blijkbaar nog niet vergeten.
  Maar wat mij het meest opvalt: in het interview komen de woorden ‘islam’ en ‘moslim’ vele malen voor, maar niet één keer ‘IS’ – terwijl het over de aanslagen in Parijs gaat! Sluw hoor. Door ‘Islamitische Staat’ vooral níét te noemen, kneedt u handig uw eigen waarheid: in principe kan elke moslim, zomaar vanuit het niets, westerlingen over de kling jagen. En dat allemaal in naam van Allah. Het sluit naadloos aan op wat u al jaren roept: er bestaat geen gematigde islam. Wie geknield op een kleedje vijf keer per dag richting Mekka bidt, is per definitie een extremist.
  Maar dan nu uw probleem, meneer Wilders: IS heeft aangekondigd de Kaaba in Mekka te zullen vernietigen. U weet wel, het centrale heiligdom van de islam, waaromheen elk jaar miljoenen moslims hun rondjes lopen. Die pelgrims gaan er allemaal aan, als het aan IS ligt: “We zullen de Kaaba vernietigen en hen vermoorden die in plaats van Allah stenen vereren in Mekka.”
  Nu gaat u helemaal nat: er zijn dus moslims voor wie de Kaaba in Mekka het heilige centrum van de wereld is én moslims (van IS) die de Kaaba juist willen vernietigen. Dat zijn al twee stromingen – en er zullen er vast tientallen meer zijn, want de wereld telt anderhalf miljard moslims.
  Nog zoiets: u doet alsof IS enkel de vijand is van het Westen. Dat is niet waar. IS is de vijand van iedereen die zich niet onderwerpt aan hun ideologie. Hen wacht de slavernij en vervolgens een gruwelijke dood. Ruim 90 procent van de slachtoffers van Islamitische Staat is zelf moslim. Geen wonder dat deze mensen vluchten, bijvoorbeeld naar Europa.
  Je hoeft geen politicoloog te zijn om te zien dat de aanslagen in Parijs bedoeld zijn om de collectieve angst te voeden, om de kloof in het Westen tussen niet-moslims en moslims te verdiepen. Het is de natte droom van IS dat westerlingen alle moslims over één kam scheren, hen wegzetten als tweederangs burgers, hen zien als een vijfde colonne. Want hoe meer moslims sociaal geïsoleerd en achtergesteld raken, des te groter de kans op radicalisering.
  Meneer Wilders, is het niet ironisch dat uw aanpak precies in het straatje van IS past? Wat de terreurbeweging wil bewerkstelligen, is datgene wat u al jaren doet: het opsplitsen van de samenleving in ‘wij’ tegen ‘zij’. Onbegrijpelijk dus, dat u op de dodenlijst van IS staat. Vindt u zelf ook niet? Die haatbaarden zouden juist zuinig op u moeten zijn!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Heer M(uselman !)
   Ik neem maar sterk aan dat u met een moslima getrouwt bent ?
   Lees het PVV programma en regels en dan spreken we verder !
   En ik raad u aan niet teveel drogen te nemen !
   Fakt is dat de hele rotzooi van de moslims komt en zij ook de
   einige zijn die overal in Europa in een paralel-gezelschap leven !
   Ze verrekken zich om de waarden en normen in Europa aan te passen !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad Sjaak. Laat die Koelman zijn tabletten niet vergeten anders wordt hij echt gevaarlijk en dat zou jammer zijn want die man hebben we nog nodig om hem t.z.t. als we de islam hebben opgeruimd, als waarschuwend voorbeeld voor de jeugd in het museum voor opgezette politiek-correcte betweters en wegkijkers ten toon te stellen!
    Wat een ongelofelijke flapdrol is deze man. Ach ja, helemààl de weg kwijt.

    Like

   • Koelman had vroeger aardige schrijfsels maar nu zie ik dat ie ook door de dark side is vergiftigd. En dat er ook goeie moslims zijn is in deze discussies eigenlijk niet interessant want er zijn voor hetzelfde argument ook goeie nazi’s, protestanten of zwartepietenhatende negers en er was meen ik zelfs ook nog ooit een pedo die een goed merk glijmiddel gebruikte en overigens goed kon biljarten en gaan niet alle kankerleiers uit mijn verwenstenkring dood.

    Like

 20. Christen Unie politicus Gert-Jan Segers zegt eigenlijk; “Laten we allemaal buigen en knielen voor Allah, de islam en de heilige Profeet Mohammed en dan komen er helemaal geen aanslagen van terroristen, dan sparen ze ons…” Is dat niet wat Allah, de islam, die halfzachte ‘profeet’ en terroristen willen? Is dat niet wat ‘christelijke leiders’ al 1400 jaar preken? Daarom de groei van islam en terroristen… daarom vervolgde christenen, Joden, ‘ongelovigen’ en terreur… dankzij Segers, de Paus, Obama en al zulke figuren!!!

  Like

 21. aquarius4422 zegt:

  Kunnen we die man niet als vrijwilliger in een raket naar Mars sturen?
  Hij leeft alzo in een andere wereld dus daar is hij beter op zijn plaats.

  Like

 22. Jan zegt:

  Een week terug twittert hij dit:

  Ik vraag mij af wat hem nu bezielt.

  Like

 23. duinsnip zegt:

  Vroeger noemden ze zo’n iemand toch een nsb’r?

  Like

 24. Elena zegt:

  Wat een gluiperig onderkruipsel die Gert-Jan Segers.
  Dood aan de radicale Islam !!!

  Like

 25. ildiko zegt:

  Sorry maar de gekken er horen in de gekkenhuis

  Like

 26. “We hebben absoluut geen Cordon Sanitaire, máár elke stem op de PVV is een verloren stem.”
  Aha.
  Kan-ie nóg hypocrieter….?
  En voorts maakt deze christelijke mijnheer meteen weer precies dezelfde denkfout als vrijwel àl zijn collega’s in de politiek: Door te denken, dat de islam uiteindelijk tóch bijna hetzelfde is als andere Godsdiensten:
  Hij negeert, dat het de scheiding van Kerk en Staat niet erkent.
  Hij redeneert, dat, als moslims maar ‘de ruimte’ gegeven wordt, ze niet agressief worden.
  Hij ontkent, dat ze in dat geval pogingen gaan ondernemen om hun grenzen te verleggen.
  Maar dat is nu juist, wat ze wèl doen.
  En trouwens, ze hèbben, GVD, niet “agressief” te worden, zeker niet in deze mate!
  Hij “gaat niet zo ver om Frankrijk de schuld te geven van de aanslagen, maar…..”
  Nee, dat zou er, Goddorie, nog bij moeten komen ook!
  Zal ik U wat zeggen, Mijnheer Segers?
  Na de eerste kennismaking heb ik meteen al gegeten en gedronken! OPROTTEN, FARIZEEËR!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 27. koddebeier zegt:

  Weer zo’n christelijke randdebiel die dat barbaren geloof nog meer ruimte wil gegeven’
  Wat een gek, de islam heeft al veel te veel ruimte gekregen en genomen !!!
  Hetgeen ons nog eens heel snel zal kunnen opbreken !!

  Like

 28. Vederso zegt:

  Ook Segers is besmet met de multiculturele ideologie. Het woord “verzet” komt in zijn vocabulaire niet voor. Ik hoop dat zijn CU in de volgende verkiezingen wordt weggevaagd.

  Like

 29. Dee zegt:

  Wederom triest zo’n gereformeerd reli-gekkie dit soort woorden te horen uitspreken, gister moest en zou hij Wilders er even aan herinneren dat wel 10 jaar in het Midden-Oosten heeft gewerkt om zijn slap betoog kracht bij te zetten. Blijkbaar heeft Segers niets geleerd over de islam en zijn volgers. Ik heb veel met dat soort gewerkt en geholpen. Mijn afkeer van Islam en zijn volgers is op zijn hoogste punt, heb nog nooit van me leven zo’n huichelachtig, liegend en bedriegend soort mee gemaakt, zowel in Nederland en Afrika.

  Like

  • wim zegt:

   Koketteert hij graag mee. Maar volgens mij lijdt hij aan het Stockholm Syndroom.

   Like

  • Giny zegt:

   Dee

   Ook alweer een leugen van deze Segers, hij heeft 7 jaar in Egypte gewoond,
   waar niet alleen Moslims woonden! (kijk op Wikipedia)
   Laat hem met zijn vrouw en drie dochters naar Saudi of Iran gaan, dan piept
   hij wel anders!
   Las net een reactie van een zeer gelovig persoon over Segers, vind het
   wel genant om op te schrijven, naar ik doe het toch!

   “Segers CU jaagt prostituees en klanten de illegale onderwereld in, maar
   de Islam moet in de openbare ruimte klaar kunnen komen”

   Ja, dat heb je met deze nette gelovige figuren!!!

   Like

 30. Crusader zegt:

  nog 1 die zich laat neuken van de moslums

  Like

 31. madeleine zegt:

  Kan die mijnheer me misschien even duiden wie er dan weer de schuld was van de genocide in Bengalen in 1971? Waren dat de Amerikanen? Waren WIJ dat? Was dat Bush, Clinton, Kennedy weetikveel wie er 46 jaar geleden president was. Kortom, het zal toch wel IEMAND van ons moeten geweest zijn neem ik aan? Let op voor de gruwelijke beelden, alhoewel: die zijn we ondertussen toch wel al gewoon neem ik aan? Ho en nog iets: waarom mochten we daar in 1971 in feite amper iets van weten?
  http://www.jewsnews.co.il/2015/08/21/the-story-you-havent-heard-in-1971-muslims-murdered-2-4-million-hindus-and-raped-200000-hindu-women/

  Like

 32. joopklepzeiker zegt:

  LIVE: ‘Allah Hu Akbar’: Shooting, Hostage Situation Underway At French Troops’ Radisson Hotel, Mali

  Gunmen have taken 170 hostages, killing three so far at the Radisson Blu hotel in Mali’s capital Bamako. The gunmen are reported to be releasing people that can recite verses from the Quran.

  http://www.breitbart.com/london/2015/11/20/allah-hu-akbar-shooting-hostage-situation-way-radisson-hotel-mali/

  Like

 33. Hij is als de dood voor de mogelijkheid dat straks religies dezelfde rechten krijgen als de kaartclub en verdedigd nu zelfs de concurrent. De doodstraf op bekering, gdvurruh!

  Like

 34. joopklepzeiker zegt:

  A British Christian man has been attacked on the streets of Bradford, England, by men wielding a pickaxe handle – because he converted from Islam to Christianity over a decade ago. The attack is the latest incident in a long campaign of violence and intimidation directed against the man and his family, who have been labelled “blasphemers” by their Muslim neighbours.

  http://www.breitbart.com/london/2015/11/20/british-christian-brutally-beaten-outside-home-muslim-neighbours-labelled-blasphemer/

  Like

 35. anna zegt:

  stelletje bangerikken ….

  Like

 36. Cathja zegt:

  Je moet de islam juist NIET de ruimte geven, want ze kunnen daar absoluut niet mee omgaan. Geef een moslim één vinger, en hij neemt de hele hand (of je bent je hand kwijt, dat is ook mogelijk).
  Moslims hebben in Europa al veel teveel zaken naar zich toegetrokken en eigenen zich zelfs hele wijken toe. Er zijn maar weinig dingen op te noemen waarin de moslims hun zin niet hebben gekregen.
  Kijk bijvoorbeeld ook eens naar het onderwijs in Engeland. Zo stiekemweg wordt het onderwijs daar geïslamiseerd, tot ergernis en woede van vele ouders. Er lijkt echter weinig aan te doen, want als de meerderheid van de leerlingen op een school van islamitische afkomst is, dan gelden daar waarschijnlijk de eisen van de meerderheid.
  Ook in ons land zijn daar voorbeelden van. (Sport-)kantines die geen broodjes ham meer verkopen, maar alleen halal bereid vlees en vleeswaren. Er wordt steeds gezegd dat de moslims dan beter integreren, omdat ze zich verbonden voelen met hun cultuur en religie.
  Maak dat de kat maar wijs.

  Wij zijn nu al aan de verliezende hand, want symbolen die christelijk zijn worden niet overal meer getolereerd. Dit zal met de jaren wel erger worden.
  Nog meer toegeven, meneer Segers?
  Daar kan toch geen sprake van zijn?

  Like

 37. Pieter G zegt:

  Moet ik nog een serieus argument tegen zoveel krankzinnige domheid formuleren?
  Ik denk dat de man zijn hele leven in coma heeft gelegen en net wakker is.
  Of nee, hij ligt nog steeds in coma maar zijn lippen bewegen en er komt geluid uit.

  Minder islam betekent meer vrede, helemaal geen islam is het beste. Punt uit.
  De rest doet niet ter zake. Totaal irrelevant.
  Zo snel als het kan moet de islam verdwijnen uit de wereld.
  Begin met Nederland, dan Europa en de rest van de wereld.
  Deze levensgevaarlijke doodscultuur kan niet langer getolereerd worden.
  Voorlopig zijn er 50 islamitische landen waar de islam gelukkig kan zijn. Genoeg om hier totaal verlost te worden van de ons vijandige horde.
  Er uit met die achterlijkheid.
  Mijn kinderen en kleinkinderen willen graag in een islamvrije wereld opgroeien zoals het hier relatief kort geleden ook nog was.

  Like

 38. ildiko zegt:

  dus Europa moet met zijn leger tegen deze monsters vechten terwijl de Syriers massaal hier VAKANTIE VIEREN????

  Like

 39. jowitteroos zegt:

  Waar halen ze die geestelijk gestoorde fractieleiders toch vandaan………………………..

  Like

 40. sammy zegt:

  dit heilige boontje is gewoon helemaal gek. wat een randdebiel geen enkel respect voor de doden die er zijn gevallen in Parijs. je zou hem eigenlijk door het hele binnenhof moeten schoppen. deze klootzak beweert ook nog dat alah en god een en dezelfde zouden zijn als ze al zouden bestaan.
  kun je nagaan wat en zieke geest zo eentje heeft woorden schieten te kort nogmaals wat een levensgrote klootzak.

  Like

  • sammy zegt:

   overal over de hele wereld worden christenen en joden vervolgd en vermoord en deze hondelul zegt je moet de islam de ruimte geven. wat gaat er in deze zieke geest om de angst voor Allah. of weet ik veel. het is bedroevend. deze klootzak heeft wel een podium in de tweede kamer. ik hoop dat ze hem ook de ruimte geven kan de eikel zich nog meer voor lul zetten.

   Like

 41. boorzalf zegt:

  Man man, de ene droplul is weg en er verschijnt de volgende alweer.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   boorzalf. Inderdaad. Ze zitten er amper of daar komt alweer een nieuwe idioot vertellen dat de islam best meevalt, maar dat ze hier te weinig ruimte krijgen.
   Als ze ergens alle ruimte krijgen is het wel in Nederland!
   Daar hebben we een eeuwenlange traditie in. Andere geloven de ruimte geven zit ons als kooplieden in het bloed. Daar doe je zaken door.
   Iedereen z’n zin en ik de centen. Zo is dat altijd gegaan en iedereen was tevreden.
   Maar aangezien die islam nooit genoeg heeft, dus nooit tevreden kan worden gesteld moet het wel aan ons liggen! Jonge, jonge, wat ’n idioot!
   En die ander, die kennelijk gevlucht is omdat hij gelekt heeft uit de commissie “stiekem” was al zo’n lul!

   Like

 42. OphEUffen zegt:

  Meneer vergeet dat het Nederlandse volk nooit heeft mogen stemmen voor islamisering. Zelfs zonder aanslagen was ik daar al sterk op tegen. Uiteraard is dit alleen maar erger geworden. Ik verafschuw de islam inmiddels.

  Meneer Segers hoeft in huize OphEUffen niet op een opvangplek te rekenen als onze steden en zijn kerken in brand staan. Ontken uw geschiedenis maar. Aan de hemelpoort zal u ontdekken dat Hij niet dol is op volksvertegenwoordigers die hun eigen volk en land verraden.

  Like

 43. Drs.P. zegt:

  Met dit soort eikels heb je geen vijanden meer nodig, lekker je eigen vernietiging faciliteren, de mafkees!!! Dus gaat het in NL worden: “kop eraffffff”
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 44. xadner zegt:

  Ik heb niet veel tegen andere culturen, maar vind het niet zo’n prettig idee dat ze onze Europese cultuur overspoelen. Alle culturen mogen er zijn, maar blijkbaar niet de westerse cultuur. Daar zit het probleem. STOP RASVERMENGING. And love you race. http://www.stop-rassenvermenging.nl/

  Laat moslims in hun eigen land evalueren. Er zijn genoeg goedaardige moslims. Maar aub niet te veel hier in europa.

  Like

 45. Rein van der Veen zegt:

  Om te begrijpen hoe belachelijk het is wat Segers zegt, heb ik even een paar dingen verandert:

  De CU waarschuwt voor het in een hoek drijven van Europese nazi’s. Nazi’s moeten de ruimte krijgen hun idealen in het openbaar uit te dragen. ‘Als je het nazisme uit het publieke leven wegduwt gaat het broeien. Dan wordt de Bierkeller een broedplaats van antisemitisch radicalisme. Een verbod op Hitlerjugend uniformen in de schoolbanken, hakenkruizen en andere nazistische symbolen werkt averechts.’

  Islam is in zichzelf radicaal, onnozele Segers en het beste wat we kunnen doen is alle moslims uit Europa te verdrijven, maar dat is helaas een illusie. 😦

  Like

 46. Edwin Lauxen zegt:

  Christenunie, Go to Hell !

  Like

 47. danny zegt:

  Gristen unie leider is stapelgek. Word dat de nieuwe lijn van de gristen unie. Daar zijn we dan ook weer mooi mee. Deze man heeft zich ontpopt als dhimmi eerste klas.
  Schaam je kerel !

  Like

 48. Henk.V zegt:

  Na het lezen van dit artikel is mijn conclusie: ”Maar in de huidige verhoudingen zou ik zeggen: een stem op de Christen Unie is een verloren stem.’

  Segers is zich bewust van de verschillen tussen zijn denken en de islam, maar tegelijkertijd begaat hij de fout een veroveringsideologie meer ruimte te geven.
  Hij zou kunnen weten, kijkend naar de islamitische wereld (naar die gebieden waar de islam het VOLLEDIG VOOR HET ZEGGEN HEEFT!) dat de speelruimte voor niet-moslims kleiner en kleiner wordt en iedereen die geen moslim is in een positie van achterstelling belandt.
  Deze positie van tenachterstelling kan verergeren tot een situatie waarin men zijn of haar leven niet meer zeker is.
  Voorbeelden daarvan zijn te over. De nieuwe leider van de CU maakt een klassieke, linkse fout door de situatie onder de moslims hier, waar zij een MINDERHEID vormen en zich behoedzaam moeten opstellen(!) blijvend zal zijn.
  Moslims kunnen vriendelijk zijn (natuurlijk zijn er genoeg alleraardigste moslims en wij hebben niet de minste behoefte om ze te vervolgen), maar de boodschap van de islam is onverbiddelijk en beslist NIET vriendelijk voor anders denkenden!

  Segers koestert de linkse illusie dat uiteindelijk, omdat ”WIJ” hier zo goed bezig zijn, ook de moslims die vasthouden aan hun opvattingen, geleidelijk aan zullen Europeaniseren, verwesteren.. Wat een kapitalen vergissen is dat!

  Hij begrijpt niet dat het bestaan van ”ontoegankelijke gebieden” in Frankrijk, waar de politie nauwelijks durft te komen, of zelfs helemaal niet meer (!!!), precies mijn punt bewijst.
  Daar hebben de moslims ALLE MACHT en zij nemen niets meer van ”ongelovige overheden” aan. DAAROM ontstaan de hevige botsingen daar.
  De ware aard van de islam treedt aan de dag waar die ideologie absoluut regeert..

  Wie dat niet begrijpt is een……….
  Het spijt me.Gert-Jan Segers, je hebt een vriendelijk gezicht en je bent vast en zeker van goede wil, maar je bent ongelofelijk naïef.
  Wilders heeft gelijk.Niet jij.

  Like

 49. Florent zegt:

  pure kwats van de christen unie, als je moslims de ruimte geeft willen ze meer. vrede kennen die niet, enkel maar veroveren.

  Like

 50. Japio zegt:

  Nou mhr Segers, dat is in ieder geval 1 stem minder. Geert Wilders staat gezien uw opvattingen over de islam dichter bij de waarheid dan u. Hoeveel ruimte moet de islam nog krijgen hier in Nederland? Misschien moeten we een soort (Uber) taxibedrijf oprichten om ze vrijdag naar de moskee te brengen? Of we kunnen onze kerken aanbieden om ze vervolgens te laten ombouwen tot moskee? Misschien moeten we met z’n allen verhuizen naar het MO dan hebben ze de ruimte hier. Ik begrijp heel goed waarom Arie Slob uit de politiek is gestapt mhr Segers, hij kreeg het spelletje door en bedankte ervoor. Hij zag het waarschijnlijk al aankomen, christenen kappatuleren en moeten gaan buigen voor de islam. Die verantwoordelijkheid wilde hij niet nemen en nam afscheid van de (christen) unie. Misschien een naamsverandering doorvoeren? Bijvoorbeeld, islam unie of slaven unie? Onbegrijpelijk dat gezwicht voor die idiote ideologie.

  Like

 51. oud-marinier zegt:

  Compleet geschift en heeft geen idee waar hij het over heeft . ;t Is meer ’n patstelling . Geef ze hun “vrijheid” , dat betekent dat binnen enkele jaren de mossels geheel in de merderheid zijn en onze “wetten” zodanig aangepast zijn , dat we hen op geen enkele wijze gerechtelijk aan kunnen pakken. Werk ze tegen , en het komt volgens deze randdebiel tot radicalisme. Nou , die radicalisering komt ook wel ZONDER dat we ze tegenwerking. Zie de huidige wereld situatie . Hoe dan ook , de mossels MANIPULEREN zodanig , zodat men de Westerse wereld schaakmat zet t.o.v. HUN “geloof” en de sharia wetgeving. De ENIGE oplossing hiervoor , is dat WIJ onze wetten handhaven zoals ze waren en hen DWINGEN deze te accepteren. Indien NIET , volgt onmiddelijke uitzetting naar land van herkomst cq land van herkomst voorouders , zeker in geval van dubbele nationaliteit en bij crimineel gedrag.

  Like

 52. Janchik zegt:

  De ene gek, voor een nog grotere gek ingeruild, komt zeker uit Apeldoorn e.o.

  Like

 53. Guardiacivil zegt:

  Nog zo,n vent die opgepakt moet worden

  Like

 54. Edjan zegt:

  citaat: … “De ChristenUnie waarschuwt voor het in een hoek drijven van Europese moslims, omdat dit radicalisering in de hand zal werken.”

  De aloude valkuil. Je mag niets tegen je opponent (vijand mag je niet meer zeggen) ondernemen want dan wordt hij boos en daardoor nog veel lastiger en dat is dan JOUW schuld.
  Een normaal mens heeft toch op zijn laatst zo rond zijn veertigste door dat dit niet werkt? Veel mensen hebben dit op jonge leeftijd al door. Dat, als je zo handelt, werkelijk iedereen op jouw kop gaat zitten zeiken? Maar misschien zijn politici geen normale mensen? Misschien bevinden ze zich dermate ver van het normale leven dat ze nooit de puberteit ontgroeien?

  Wat natuurlijk ook meespeelt, is dat zij hun uitermaete correcte ideeën aan het plebs opleggen en zelf mooi buiten schot blijven. En mocht het mis gaan, dan gaan ze pleite, naar Zuid-Amerika.

  Like

 55. boorzalf zegt:

  Muslims do not give a damn on Human Rights.
  (Gang-raped and murdered this Syrian Christian
  woman could be better of being stoned.)

  Nou gertje, ze veel ruimte geven vooral doen. Ben je nou zo achterlijk!!!!!!!

  Like

 56. GT zegt:

  Beste als je deze vreselijke wereld inkijkt, zeg ik u het is wachten op de eerste kernbom die op het Midden-Oosten valt want dat is onvermijdelijk!

  Like

 57. Fubar zegt:

  Het lijstje landverraders dat we aan hun haren naar Neurenberg 2.0 moeten slepen groeit elke dag.

  Like

 58. Fubar zegt:

  @E.J. Bron zegt:
  20 november 2015 om 17:29

  Het was een vergissing 😉

  Like

 59. Tistochwat zegt:

  [quote] De ChristenUnie waarschuwt voor het in een hoek drijven van Europese moslims, omdat dit radicalisering in de hand zal werken. [/quote]

  Ja hoor, geef de moslims maar in alles hun zin en kruip voor die barbaren. Ze gedragen zich NU al als verwende jong van rijke lui.

  Gert-Jan Segers van de Griezelunie zou toch béter moeten weten want staat er niet in de Bijbel dat God geen andere ‘goden’ naast zich duldt? En aangezien ‘allah’ Satan is, is het al helemáál laakbaar wat Gert-Jan zegt en doet.

  Like

 60. harry zegt:

  Toen ik dit artikel gelezen had , stond ik meteen op m’n k*t !
  Blijkbaar ben ik niet de enige !

  Wát een onnozele klootzak !
  Zo’n brok totaal overtollige ellende zou je toch met plezier met een touw om z’n nek aan een brug laten bungelen ?
  Socialisten zijn al gestoord .
  Vele vrome broeders eveneens .
  De combinatie van links en gelovig maakt dat ze net zo achterlijk worden als moslims .

  Like

 61. Johan zegt:

  Het ware beter als de islam geen millimeter ruimte meer kreeg in Nederland.
  De zorgeloze visie van deze Christen-Unie-Meneer is levensgevaarlijk.

  Like

 62. Gert-Jan Segers ‏@gertjansegers Nov 17
  IS: hier aanvallen wat in hun kalifaat verboden is. Onze rechtsstaat: ruimte bieden aan andere opvattingen dan de jouwe. Ons concept wint.
  ——————————
  In bovenstaande tweet van Christen Unie zendeling en politicoloog Zegers blijkt dat het hem ontgaat dat de islam de sharia als rechtsstelsel heeft dat onverenigbaar en diametraal in strijd is met de Nederlandse seculiere Grondwet. Een fractieleider in de Tweede Kamer onwaardig

  In reactie op de tweet van vml SP voorman Jan Marijnissen dat de moslims het slachtoffer zijn van de moslim aanslag in Parijs tweet CU Fractievz Segers:

  Gert-Jan Segers ‏@gertjansegers Nov 14 View translation
  Gert-Jan Segers Retweeted RD.nl
  Alsof jihadisten van hun geloof vallen als Israël en de Palestijnen vrede sluiten… Gert-Jan Segers added,
  Embedded image permalink
  RD.nl @refdag
  Marijnissen (SP) linkt aanslag aan Palestijns-Israëlisch conflict http://www.refdag.nl/nieuws/hoofdpunten/marijnissen_sp_linkt_aanslag_aan_palestijns_israelisch_conflict_1_953368

  Marijnissen ziet de aanslag van IS en de supremacistische agenda van de islam als gevolg van het mislukken van de Oslo akkoorden inzake ‘het palestijnse vraagstuk’. Segers ziet die knettergekke opvatting van Marijnissen als strijdig met zijn eigen knettergekke opvatting van een goede en een slechte islam.

  Hier mijn email vanddag aan:

  Beste leden van de commissie voor binnenlandse zaken

  Arie Boomsma toonde onlangs zijn liefde voor de islam in kritiek tegen de heer Wilders,en via zwarte pietje tegen Martin Bosma.

  Vandaag zegt uw collega politicoloog en vml directeur van zijn ‘wetenschappelijk instituut’ in de Volkskrant dat hij zichzelf niet op één lijn ziet zitten met Wilders. ‘De PVV schiet tekort met een heel simplistische visie op de islam. Dat de islam altijd leidt tot geweld. Dat is niet zo. Ik ben ook heel vredelievende moslims tegengekomen.’ In de samenvatting bij Bol.com van zijn boek: Voorwaarden voor vrede: De komst van de islam, de integratie van moslims en de identiteit van Nederland’ wordt Geert Wilders ook met name genoemd en dat is natuurlijk welkom.

  De heer Segers verbleef van 2000-2009 in Cairo, de hoofdzetel van de misdadige in 1928 opgerichte en nu illegale terreurbeweging moslim broederschap.

  Als zendeling refereert Segers – gelet op het supremacistische karakter van de islam in zijn boek ‘Wat christenen geloven & moslims niet begrijpen’met: ‘Het evangelie van Jezus Christus’ – op treurige wijze aan het Nieuwe Testament dat dateert van het einde van de 1e eeuw. De Tenach dateert van de 6e tot 8e eeuw voor de jaartelling. De Codex van Hamurabi van 1754 voor de jaartelling en Jericho dateert van 10.000 voor de jaarltelling.

  Segers heeft ongelijk.

  De erfgenaam van het Osmaanse rijk Erdoğan – die deel uitmaakt van dezelfde islamitische sekte als een deel van de ISIS-strijders in Irak; de Naqshibandi (een gemilitariseerde soefi-orde) – zei immers: The term “moderate Islam” is ugly and offensive — Islam is Islam.

  Ook benadrukt Segers in het artikel dat het Franse verbod op hoofddoekjes in de schoolbanken en het verbod op het dragen van religieuze symbolen door ambtenaren averechts werkt.

  Velen in Nederland vinden met ondergetekende van niet.

  Het is tijd voor een Nederlandse Laïcité. Ook daar had Geert Wilders gelijk.

  Leve de Republiek !

  Like

  • sammy zegt:

   en weet je wat hij daarvoor gekregen heeft? want het zijn natuurlijk allemaal zinloze baantjes maar het geld maakt alles goed de klootzak denkt dat hij een abonnement heeft op god en de bijbel wat een klootzak. je moet er ook niet verbaasd van staan te kijken als het gewoon een hoerenloper is en zich 5 keer per dag afrukt tijdens het bekijken van Porno films vaak zijn dit soort griezels het ergste. hoe is het mogelijk dat een Nederlander gewoon een verrader die door de staat betaald word dit durft te zeggen. maar ja hij zit in het nep parlement het toppunt van democratie te koekeloeren met zijn uitgestreken rotkop en ook weer 200000 euro in zijn zak te steken. leve Israel de Russen en de P.V.V.

   Like

 63. leefbarbaar zegt:

  De christelijken hebben alle baat bij de islam. Op korte termijn dan. Sinds de scholen zijn verpest zetten veel autochtonen hun koters op een christelijke school. Om geen andere reden, dat er minder, minder en minder haatkoters op zitten. Voor de langere termijn vrees ik dat men er van uit gaat dat oorlog en ellende de mensen terug brengt naar de kerk. Dus laten we de oorlog een handje helpen.
  Alle geloof achter de voordeur svp.

  Like

 64. jungleelephant zegt:

  Als ik dit lees en er over nadenk,vind ik dat ieder geloof verboden moet worden zodra het achter de voordeur uit komt!

  Like

 65. tjonge zegt:

  al die k*t religieuzen zijn blijkbaar niet te vertrouwen !
  .
  kan aub artikel 1 van de grondwet geschrapt worden en religie verbieden ? doe maar elke religie, ik ben er zo klaar mee….

  Like

 66. Louis Burgemeestre zegt:

  De Toorn van de God van Abraham zal op en dag Jan Segers treffen hij overtreed hier mee de 10 Geboden Exodus 20 vers 1-26 vers 3 dat zegt dat onze God geen andere Goden voor zijn aangezicht duld.Allah is een heel andere God als die van Ons.

  Like

 67. Louis Burgemeestre zegt:

  Allemaal goddelozen? Nederland we gaan naar de kloten.

  Like

 68. Jan zegt:

  Geen religie is te vertrouwen .. ISlam en rooien al helemaal niet 😉

  Like

 69. Joshua zegt:

  Jan,
  Geen mens is te vertrouwen als het om geld en macht gaat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s