“Kabinet zet ´vluchtelingen´ desnoods op straat”

Screenshot_3

Het kabinet bespreekt de mogelijkheid jonge en gezonde mannelijke asielzoekers op straat te zetten bij een gebrek aan opvangplekken. Dat hebben meerdere bronnen gemeld aan de NOS. De alleenstaande vluchtelingen zouden in dat geval wat zakgeld meekrijgen.

Het plan zou een uiterste noodmaatregel zijn. Regeringspartijen VVD en PvdA voelen vooralsnog weinig voor het plan, maar laten het toch onderzoeken. Naar verluidt heeft de politie het noodscenario met klem afgeraden. Als asielzoekers op straat zwerven, kan dat leiden tot grote onrust onder de bevolking.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, Nederland, PvdA, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Kabinet zet ´vluchtelingen´ desnoods op straat”

 1. Jan zegt:

  Hahahaha, weekei Rutte probeert tegen Wilders op te bieden.

  Like

 2. hans zegt:

  Weet je, ik krijg het idee dat het een wereldwijd afgesproken plan is dat die lui hoe dan ook aanslagen moeten plegen of onrust moeten zaaien, want Obama wil ook kostte wat het kost en zelfs tegen het congres in die Syrische invasie binnenhalen. Het is echt overal in het Westen hetzelfde riedeltje. Het heeft niks met islam te maken.
  Goede afspraken gemaakt in Tirol de laatste meeting!?

  Like

  • Sjaak zegt:

   Goed gezien Hans !

   De amerikaanse economie is altijd al op luchtkastelen gebouwd !
   De helft van de Amerikaner leven van de hand in de mond en
   hebben geen ziekteverzekering laat staan een soziale zekerheid !
   En wanneer je een Amerikaner iets vraagt, dan is alles GREAT !
   Niks is daar GREAT !
   Aan m’n reet !
   De schaar tussen arm en rijk is daar veel groter als in Europa !
   En wat doet Obama ? Hij ruikt geld dat bij de EU klootzakken
   zonder moeite of kontrolle af te trochtelen is !
   Hij laat iedere bom die op Sirien valt duur betalen !
   De klootzak Obama will alleen maar poen van Europa !
   FUCK THE USA !
   FUCK THE EU !

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Grenzen dicht en gewoon naar Duitsland sturen; Het Merkelzwijn heeft ze toch uitgenodigd?

  Like

 4. Ze laten het plan zelfs onderzoeken! Grote aantallen in verkrachting, roof, moord en transport van enge ziektes gespecialiseerde special forces worden de straat opgepleurd en dan niet alleen om daar te schijten en te zeiken maar eigenlijk om de bevolking bang te maken zodat die straks jankend om bescherming door het EUCapitool in een kamp met prikkeldraad opgesloten worden om vervolgens verlossing te vinden door samen met alle andere oorspronkelijke Europeanen deel te nemen aan de dagelijkse Hongerspelen.

  Like

 5. Gasso zegt:

  Zet ze op een vliegtuig naar het thuisland!

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Niet alleen zorgt het voor onrust onder de bevolking (iets waar de regering zich totnutoe niets van heeft aangetrokken) maar die op straat gezette “vluchtelingen” verdwijnen ook in de illegaliteit en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in de criminaliteit. Hoe moeten ze anders in hun levensonderhoud voorzien? Werken kunnen en willen ze niet, daar zijn ze niet voor naar Nederland gekomen.

  Het volgende weldoordachte en zeer verstandige oprispinkje van onze zéér bekwame regering. Die jongens kunnen wat, hoor, die presteren wat!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Edjan zegt:

  Ach hou toch op. Men stelt iets voor waarvan men weet dat er protesten over gaan komen. Armezieligevluchtelingen op straat zetten! Met de kerst!!
  Dat nooit. Dan moet er weer naar andere oplossingen “gekeken” worden. Nou, ik weet er wel een en vroeg of laat gaat het daar toch van komen, want alle kantoorgebouwen en monumentale panden zitten nu vol. En volgend jaar komen er 2x zoveel. Dus bij de particulier in huis douwen. Eerst met vergoeding, later onder dwang. Solidariteit mensen. Ook goed voor eenzame ouwetjes.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Als asielzoekers op straat zwerven, kan dat leiden tot grote onrust onder de bevolking………….

  Om mensen dit onrustige gevoel te geven daar hoeven ze niet voor op straat te zwerven. Wat mensen ongerust maakt, is dat ze uit moslim landen komen en zeer agressief zijn.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Wat een grootspraak…..er zijn al zat illegalen en andere “vluchtelingen/asielzoekers” die afgewezen zijn en niet terug willen naar eigen land. Maar die moeten men wel de zgn B-B-B-regeling geven. Zie o.a. die groep illegalen in Amsterdam die van het ene naar het andere plekje gaan of een leegstaand huis kraken….. En dan wil men 10 duizenden op straat zetten, allemaal alleenstaande jonge mannen… Maar Den Haag heeft wel al vast besloten dat de leegstaande Julianakazerne in de sjieke wijk in Den Haag en waar de premier Rutte zelf woont NIET als opvanglocatie aan te wijzen…….. Over hypocrysie gesproken

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Het beste bewijs dat ze het niet en nooit voor elkaar krijgen !
  En door de geplande taske force ( verdelingscamps ) in
  Griekenland en Turkije (ongevraagt !) krijgen we de komende
  tijd onkontroleert dwangsmatig vluchtelingen toegedeeld !
  Het gedrocht en krake EU overdraagd deze lastige niet
  meer beheersbare taak de MAFIA-ASYL-INDUSTRIE met
  de troyaner als sluizerbaas ERDO(WAAN) !
  FUCK THE EU !

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Gewoon terug sturen lijkt me een beter oplossing, want nu gaan die lui zwervend en stelend door het land. Met alle ellende van dien. Oppakken en het land uit mieteren.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Nee, jonge mannen met een beetje zakgeld op straat zetten is inderdaad geen handig plan! De bevolking voelt zich nu al niet overal meer veilig, en met dat loslopende spul op straat wordt de veiligheid echt niet vergroot. Want wat gaan ze doen in de nachtelijke uren? Inbreken in woonhuizen? Diefstallen plegen? Genoeg mogelijkheden.

  Ik vraag me af wanneer Nederland eindelijk eens het signaal afgeeft dat we VOL zitten. Net zoals je wel eens zo’n brandend rood licht met het woord VOL ziet bij een parkeergarage, maar dan nu bij de grenzen. 😉
  Nederland kan nóg meer asielzoekers nu al niet fatsoenlijk plaatsen, en als men toch onorthodoxe maatregelen neemt, wordt de overlast voor de bevolking alleen maar groter!

  Het is noodzakelijk dat er zeer velen worden uitgezet. Waarom horen we hier niets over, terwijl we weten dat er heel veel mensen in de asielprocedure zitten die er absoluut niet thuis horen?
  En dan hebben we het nog niet eens over die 160.000 asielzoekers die volgens de ‘verdeelsleutel’ geplaatst moeten worden; een kwestie waar de Oost-Europese landen niet aan mee willen en zullen werken. Nederland zou via die verdeelsleutel ook nog eens ruim 7.000 personen moeten opvangen. Door de grote instroom van de laatste maanden, moeten ze dat quotum voor NL maar schrappen! We hebben ruimschoots aan onze ‘verplichtingen’ voldaan!

  Inmiddels weten we dat onze zorgpremie voor volgend jaar fors omhoog zal gaan, net zoals het verplichte eigen risico. Kom mij niet langer aan met het verhaal dat we ouder worden, dus langer zorg nodig hebben, en dat we duurdere behandelingen willen hebben en de nieuwe medicijnen nu eenmaal erg duur zijn. Je mag tegenwoordig wel een maximaal bedrag aan vrijwillig eigen risico nemen wil je nog iets vergoed krijgen!
  Als ze nu eens doodgewoon vertelden dat de asieleisers, met al hun rotziektes, mega-veel geld absorberen, dán zijn ze eerlijk! Nu lijkt het erop dat wij van die luxe behandelingen wensen, en de duurste medicijnen verlangen.

  Ook vanwege de explosief stijgende zorgkosten, waar u en ik volledig aan meebetalen, moeten de grenzen dicht, en moet er voortvarend uitgezet worden! De winter is aanstaande, en dat betekent dat er niet in tenten gewoond kan worden bij strenge vorst.
  Dat zal weer nieuwe ellende gaan geven.

  Om te beginnen dus alle jonge gasten terug naar landen van herkomst. Ga het daar maar lekker uitzoeken en maak je verdienstelijk in je eigen land. Wij hoeven ons niet verplicht te voelen om op te draaien voor gelukszoekers.

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Niks over straat slierten, er wel degelijk plek; http://www.telegraaf.nl/binnenland/24769863/__Geen_vluchtelingen_bij_premier__.html

  Tijd om ook hier een noodopvang te creeëren! Niet alleen tussen de gewone bevolking neerplempen, zelf ook de verantwoordelijkheid nemen!

  Like

 14. Kraftavilqa zegt:

  ‘Vluchttelingen’ op straat zetten zou dat nou echt meer onrust onder de bevolking veroorzaken dan het op straat flikkeren van diezelfde bevolking om plaats te maken voor diezelfde ‘vluchtelingen’? Wat een habbezakkers die regering! Zou het ongeremd binnenhalen van manifest vijandelijke vreemdelingen door een evident vijandige ‘regering’ geen onrust onder de bevolking veroorzaken? Ik zeg Arresteer, Registreer, Deporteer.

  Like

 15. jungleelephant zegt:

  Maar het komt niet in hun botte hersens op om de grenzen te sluiten,aangezien vol ook hier daadwerkelijk vol is?Wat een leeghoofden!

  Like

 16. Elena zegt:

  Beste NEEderlanders, binnenkort kunt u in uw fietshokje of garage enkele bebaarde vieze jongemannen aantreffen.
  Mogelijk ook in uw tuin…en vooral achter de Rodondendrons.
  Wees vooral aardig voor hen, dan loopt u de minste kans dat hij agressief zal worden en uw hoofd van uw romp zal gesneden zal worden.
  U ben gewaarschuwd !!

  met vriendelijke groet,
  Uw regering.

  Like

 17. Jean zegt:

  De enige en echte oplossing is: dat zootje ongeregeld verzamelen en met volle bussen afvoeren richting Italië & Griekenland of Turkije en ze daar op een boot zetten richting Afrikaanse kust met de mededeling “NOOIT MEER BINNEN”.
  Politiek gespuis wat het hiermee niet eens is eveneens mee afvoeren, zelfde weg.

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Dat kabinet moet aangeklaagd worden voor hoogverraad tegen de Nederlandse bevolking!!!
  Die beroepspolitici zijn gewoon niets meer of minder dan doortrapte criminelen!!!!
  Mensen realiseer je dat!!!
  Als je als kabinet vele duizenden “immigratie-boeven-dieven-verkrachters-moordenaars” binnen laat en ze dan gewoon op straat vrij los laat lopen ben je slechter dan de pest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Er zal nog heel veel bloed gaan vloeien!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s